Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 15:26:21Я пока открыл дверь в церкви, подготовил интвентарь к сражению с боссом.
Кадило?

finalplayer

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 15:26:21Я пока открыл дверь в церкви, подготовил интвентарь к сражению с боссом.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 03 Жовтень 2025, 16:07:57Кадило?
там что-то дьявольское больше бы подошло

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Mantikor

Хтось щось чув про продукцію бренду Mercusys?
Вибираю MESH систему, і зараз зменшив вибірку до TP-Link Deco X50 3-Pack, і ще знайшов трохи дешевший варіант Mercusys Halo H80X 3-pack.
Про останніх я нічого не чув, але гугл каже що компанія належить TP-Link, і спеціалізується на більш бюджетних продуктах.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 16:38:44Хтось щось чув про продукцію бренду Mercusys?
Вибираю MESH систему, і зараз зменшив вибірку до TP-Link Deco X50 3-Pack, і ще знайшов трохи дешевший варіант Mercusys Halo H80X 3-pack.
Про останніх я нічого не чув, але гугл каже що компанія належить TP-Link, і спеціалізується на більш бюджетних продуктах.
@aNGeL
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 16:38:44Хтось щось чув про продукцію бренду Mercusys?
китайський ширпотріб, я б не радив, але попит на них є через низьку ціну
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Брав такий супердешевий у магазині за 300грн. Відпрацював 5 років. Можу рекомендувати.
 Тільки там якихосб функцій може не бути
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 03 Жовтень 2025, 17:06:40китайський ширпотріб, я б не радив, але попит на них є через низьку ціну
блин, я думал ты радикальней напишешь).

Да, то дешман, есть провайдеры которые толкают роутеры Меркусис своим домашним абонам ибо дешево и те хавают.

Dmytro

Цитата: T1000 від 03 Жовтень 2025, 17:32:26Брав такий супердешевий у магазині за 300грн. Відпрацював 5 років. Можу рекомендувати.
 Тільки там якихосб функцій може не бути
Рассчет говноедов начат.

Mantikor

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 17:48:20блин, я думал ты радикальней напишешь).

Да, то дешман, есть провайдеры которые толкают роутеры Меркусис своим домашним абонам ибо дешево и те хавают.
Ну тобто в цьому порівнянні TP-Link все ж краще буде? (я то і TP-Link не дуже люблю)

Wolf256

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 17:49:03Рассчет говноедов начат.
у мене асус  8)
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Wolf256

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 17:56:43Ну тобто в цьому порівнянні TP-Link все ж краще буде? (я то і TP-Link не дуже люблю)

Mantikor

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 18:06:18
Та блін, на нормальне гівно грошей нема.

Wolf256

Ви модні, робите меш-системи якісь, а я тупо кинув кабель в іншу кімнату і поставив там ще один роутер щоб в спальні свісток на тель-авізорі робив

Dmytro

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 17:56:43Ну тобто в цьому порівнянні TP-Link все ж краще буде? (я то і TP-Link не дуже люблю)
ты спросил у ценителя Микротика про ТП-Линк.
Ну да, ТП-Линк покошерней Меркусиса.

graved1gger

більш дешевий туполінк і звичайний туполінк
в тебе ж наче теж юніфай були? нашо це...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

мікрот, юніфай, лінксіс...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 18:10:04Ви модні, робите меш-системи якісь, а я тупо кинув кабель в іншу кімнату і поставив там ще один роутер щоб в спальні свісток на тель-авізорі робив
а перемикається як воно? "безшовно" чи доки сам не перепідключишся?)) отож
з іншого боку зараз таке роблять, що якщо ти купив три однакових роутера фірми діарея, то вони все розуміють і самі в меш об'єднуються.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 18:07:55Та блін, на нормальне гівно грошей нема.
в мене меш віфі6 з двох лінксісів ln1301 куплених по 20 баксів)
чесно? жалію що не взяв три чи навіть 4. от реально.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:41:55з іншого боку зараз таке роблять, що якщо ти купив три однакових роутера фірми діарея
У меня её сегодня не было кстати. После уверенного бухича в прошлый день я заметил что стул в норме. Наверно организм тырит воду по максимуму для нейтрализации алкоголя.
Но блин, срать делая усилия непривычно. Та и неприкольно.

Wolf256

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:41:55а перемикається як воно? "безшовно" чи доки сам не перепідключишся?)) отож
з іншого боку зараз таке роблять, що якщо ти купив три однакових роутера фірми діарея, то вони все розуміють і самі в меш об'єднуються.
я міг би купити два ануса, але вирішив один анус і підключити до нього старий лінксісь, бо безшовність нє нада, нада патужність

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 19:59:01я міг би купити два ануса, але вирішив один анус і підключити до нього старий лінксісь, бо безшовність нє нада, нада патужність
Правильно, лишние 300 баксов и так есть куда потратить ;).

Wolf256

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 19:49:17У меня её сегодня не было кстати. После уверенного бухича в прошлый день я заметил что стул в норме. Наверно организм тырит воду по максимуму для нейтрализации алкоголя.
Но блин, срать делая усилия непривычно. Та и неприкольно.
алкоголь сам по собі робить кал більш твердим

Wolf256

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:44:34в мене меш віфі6 з двох лінксісів ln1301 куплених по 20 баксів)
чесно? жалію що не взяв три чи навіть 4. от реально.
ну в тебе маєток там взагалі треба свою 5g вишку ставити

graved1gger

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 17:48:20блин, я думал ты радикальней напишешь).

а російські кінетіки досі продають? з "прошивкой специально разработанной рузкімі для рузкіх"

Wolf256

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 20:08:19а російські кінетіки досі продають? з "прошивкой специально разработанной рузкімі для рузкіх"
з унікальной тіхналогієй FSB-Link

Dmytro

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 20:08:19а російські кінетіки досі продають? з "прошивкой специально разработанной рузкімі для рузкіх"
Та нет вроде. Их провайдеры и не продавали - они достаточно дорогие.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 20:03:20ну в тебе маєток там взагалі треба свою 5g вишку ставити
Каталинавилль смотрел?

Wolf256

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 20:25:19Каталинавилль смотрел?
Классика, буду пересматривать с женой, она у меня тоже фанатка этого дела

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 20:31:50Классика, буду пересматривать с женой, она у меня тоже фанатка этого дела
YES SIR!!

Wolf256

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 20:31:50Классика, буду пересматривать с женой, она у меня тоже фанатка этого дела
Именно для таких трогательных фильмов интернет к телевизору в спальне и проводился

Mantikor

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:40:18в тебе ж наче теж юніфай були? нашо це...
Це не мені. Хочу взяти щось таке щоб налаштував і воно працювало й не робило нерви.

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:41:06мікрот, юніфай, лінксіс...
В мікрота псевдо-меш. Час переключення між точками там більш помітний. На решту нормальних грошей нема.

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 19:44:34в мене меш віфі6 з двох лінксісів ln1301 куплених по 20 баксів)
Щось на сторінці продукту пишуть що меш не підтримується.
ЦитатаCan I add the Linksys MX4300 (LN1301) as a child node to my existing network?

No. Mesh technology is not supported.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 20:46:47Именно для таких трогательных фильмов интернет к телевизору в спальне и проводился
Такое лучше смотреть не с женой, а с каким-небудь fellow brother.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 20:23:54Та нет вроде. Их провайдеры и не продавали - они достаточно дорогие.
точно продавали
деякі провайдери ще й мікроти продавали. людям яким ті мікроти тільки гірше робили

graved1gger

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 20:59:19Щось на сторінці продукту пишуть що меш не підтримується.
ЦитатаCan I add the Linksys MX4300 (LN1301) as a child node to my existing network?

No. Mesh technology is not supported.
це брехня))

почитай отут коли їх по 20 баксів продавали.
from r/buildapcsales

я б тобі скріншот зробив, але я вже забув куди і як на них заходити )

graved1gger

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 21:54:00я б тобі скріншот зробив, але я вже забув куди і як на них заходити )
зараз піду в вінбокс дивитись які там айпішніки в лінксісів і згадувати пароль

graved1gger

graved1gger

graved1gger

вже навіть оупенврт стейбл є на нього, і там юсб3 порт нормально працює. але я трошки почитав і не можу второпати як меш на оупенврт налаштовувати, то так і не прошив ((

graved1gger

але я прям задоволений покупкою.
не віфі7 канешна, але й по 20 баксів... чим далі тим більше жалкую що не взяв 3 чи 4  :'(

Mantikor

Тим часом я замовив TP-Link Deco X10 3-pack
Сидів порівнював різницю між X10, X20 та X50, і там різниця тільки трохи в швидкості Wi-Fi, і X50 має третій Ethernet порт який мені не потрібен.
Думаю на ~10 клієнтів цього має цілком вистачити.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 03 Жовтень 2025, 22:05:23Тим часом я замовив TP-Link Deco X10 3-pack
Сидів порівнював різницю між X10, X20 та X50, і там різниця тільки трохи в швидкості Wi-Fi, і X50 має третій Ethernet порт який мені не потрібен.
Думаю на ~10 клієнтів цього має цілком вистачити.
ну ціна адекватна.
так 10 клієнтів... чекай... ці клієнти будуть між різними самими нодами. а якщо на вході буде мікрот, якому віддати все інше крім вай-фая, то точно вистачить

Wolf256

Мені, до речі, хтость розкаже що жре по 300мб ОЗУ у роутера без навантаження?

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 22:03:59але я прям задоволений покупкою.
не віфі7 канешна, але й по 20 баксів... чим далі тим більше жалкую що не взяв 3 чи 4  :'(
блд ти там реально якийсь дворець випромінювання збирався робити? треба було реально їбанути вишку київстара дома, з генератором

Dmytro

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 21:52:49точно продавали
деякі провайдери ще й мікроти продавали. людям яким ті мікроти тільки гірше робили
Не помню Кинетики. Везде были и есть Тенды, ТР-линки, Меркусисы, Нетисы, кое-где Асусы. Сейчас еще эти Рунье или как их там появились.
Микротики тоже некоторые продавали и сейчас продают. Тот же Wnet (Домонет) к примеру.

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 22:18:47Мені, до речі, хтость розкаже що жре по 300-400мб ОЗУ у роутреа без навантаженняблд ти там реально якийсь дворець випромінювання збирався робити? треба було реально їбанути вишку київстара дома, з генератором
якого випромінювання, ну тобі в штатах не зрозуміти, але коли в тебе в кожній кімнаті 800 мегабіт вайфаєм то це доволі приємно.

3й я б поставив  в підвал, бо туди навіть 2.4ггц з мікрота не дотягується нормально (найближче)
4й... ну тут треба подумати.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 03 Жовтень 2025, 22:20:20Не помню Линксисы.
ми ж про кінетіки
а хм, дивно, я точно в якогось провайдера бачив шо з підключенням кінетік ставили.

о, нетіси з тендами теж пам'ятаю, багато їх пхали
а ось коли дізнався шо деякі провайдери мікроти ставили - здивувався

Wolf256

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 22:21:04якого випромінювання, ну тобі в штатах не зрозуміти, але коли в тебе в кожній кімнаті 800 мегабіт вайфаєм то це доволі приємно.

3й я б поставив  в підвал, бо туди навіть 2.4ггц з мікрота не дотягується нормально (найближче)
4й... ну тут треба подумати.
на якій пенис тобі такі швидкості, наркоман шоле?

Wolf256

Цитата: graved1gger від 03 Жовтень 2025, 22:22:06ми ж про кінетіки

о, нетіси з тендами теж пам'ятаю, багато їх пхали
а ось коли дізнався шо деякі провайдери мікроти ставили - здивувався
ой бляха щоб провайдер поставив мікрот це треба бути в паралельному світі

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 03 Жовтень 2025, 22:18:47Мені, до речі, хтость розкаже що жре по 300мб ОЗУ у роутера без навантаження?
твій анус крутить майнер.