Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Зайшло.  Працює
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Трошки підтуплює,  але ок
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 12 Жовтень 2025, 16:01:10Тикнув цю фігню, воно просканувало і поміняло канали

А якщо ще раз ткнути не змінить знову канал?)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

Цитата: aNGeL від 12 Жовтень 2025, 20:41:23А якщо ще раз ткнути не змінить знову канал?)
Поміняло знову. Але якщо в короткий проміжок часу тикати - то сканує і каже що зараз все ок.
В Ubiquiti така ж функція працює так само. Може в різний час показувати різні результати.

І ще з мінусів - управління через сервери тплінка, тобто керувати можна за межами зони Wi-Fi. Не дуже секурно, хоча ніби є оффлайн версія настройки без привязки до серверів тплінка.

Edd.Dragon

Тимошенчиха каже, що війна скоро закінчится

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 12 Жовтень 2025, 22:02:25Тимошенчиха каже, що війна скоро закінчится
а какая именно война она тоже сказала?

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 12 Жовтень 2025, 22:06:30а какая именно война она тоже сказала?
Війна Світів звісно

meΛkuu

Покупка внешнего айпи даёт результат

Mantikor

Почав грати в Elite: Dangerous, помітив що граю в неї по тій же причині по якій люди грають в Euro Truck Simulator.
Тобто розслабитись і перевозити вантажі, тільки в космосі.
Поки що кайфово. (провтикав недавно купити доповнення Odyssey за 1$)

graved1gger

Цитата: Mantikor від 13 Жовтень 2025, 14:03:03Почав грати в Elite: Dangerous, помітив що граю в неї по тій же причині по якій люди грають в Euro Truck Simulator.
Тобто розслабитись і перевозити вантажі, тільки в космосі.
Поки що кайфово. (провтикав недавно купити доповнення Odyssey за 1$)
таке. мені щось не зайшло. мабуть я переграв в серію Х, особливо в Х3

Edd.Dragon

Давно колись була текстова гра (в сенсі текстовий UI, а не взагалі текстова) чи то Хакер, чи то Сисадмін. Там комп прокачуєш, відпочиваєш, по ББСкам лазиш, потім свою шариш і т.д. Прикольно було. Подобалось, що постійно щось оновлюєш.

Пізніше на тому ж принципі грав в Grand Prix Manager. Здається в другий. Теж на ті часи було прикольно. Дійшов до тотального лідерства. Все що можна розробив. Декілька років тому пробував пограти знову - щось не зайшло. Зараз вже нуднувата така невелика різноманітність дій.

В наші часи періодично випускають ігри, наприклад, про Гейм Дев. Ні разу не грав. Розумію, що дуже складно відтворити конкурентну та гармонійну модель (економічну, поведінки конкурентів, модель попиту і т.д.), щоб і толково було, і при цьому не треба було б дійсно викладатись як в реальності (ну тобто щоб це не вийшов жорсткий сім, в якому ти хєр що заробиш).

А оце спробував зіграти в Citi Game Studio.

Починаєш наодинці в студії-квартирі по суті. Клепаєш маленькі ігри. Модель виробництва - непогана. Платформи мають очки обчислюваних та графічних можливостей. У тебе є рушій з різними можливостями. Кожна можливість використовує ці очки. Розробка ділиться на три етапи. Тобто не зовсім лінійний процес. Є що вибрати по різному. Але на початку, звичайно ж, можливостей обмаль. Отримуєш прибуток - і то вже добре.

Пропонують орендувати додаткову студію. Я думаю, малувато грошей ще. Тим часом виходжу десь на мільйон. Людей найняв. Рушій свій. Ну і процес такий: оновити рушій (нові можливості постійно з'являються і їх треба закодити в рушій), потім розробити гру на ньому. І по новій. Експериментую зі зміною жанрів, пробую портувати попередні ігри, а бо робити до них сіквели. Дивлюсь, що краще вистрілює.

Також на кожний проект можна назначити менеджера, бухгалтера і ще там когось. Які дають бонус до продуктивності, зниження податків, підвищення хайпу. Але у мене таких спеціалістів нема... Що за нах? Не можу найняти... Бо нема куди їх розмістити! Твою ж!.. У мене хата на одну людину! Треба орендувати нову студію (купити - це 50+ лямів, які я й збирався нафармить спочатку). Виявляється, розробників/дизайнерів наймати і так можна. Вони тупо ніде не працюють і гроші заробляють )))

Як тільки орендував приміщення і назначив туди 10-15 людей - діло пішло. Стали доступні середні ігри. Випустив середню гру - сходу 10 лямів прибутку. Інші навпаки - менше ляму. Потім допетрав, що старався випускати на більш крутих платформах. Ну типу щоб більше можливостей втиснути в гру. Але ці платформи часто дуже повільно ринок захоплюють. Пара старих платформ тримають 40% + 25% ринку. Всі інші (і слабі, і сучасні) - менше 10% кожна!

Ну і є така одиниця виміру - поінти. Щось типу ресурсоємності проекта. От для більш мен успішного проекту треба припустимо 600 поінтів. Мої робітники накидують півтори тисячі десь тижнів за 15 (1/3 року). Розвивати кількість (орендувати ще більше приміщення, найняти людей, котрих не так багато на ринку, тож сходу 20 толкових розробників не відхватиш) - мені дуже ліньки. Тим часом десь в 1985 я нарешті дочергикав до 25 лямів і відкрив можливість випустити свою платформу! Ну зібрав все що було на ринку краще. Асортимент не дуже, але вийшло 36/14 очків обчислення/графіка. При тому, що кращі платформи на ринку на той момент були десь 13/1 та 9/3. Так що, самоє то для сучасних ігорь. Обійшлось десь 15 лямів. Бо десятка на рахунку залишилась.

Ну і запустив проект. Дивлюсь - щось прогрес бар піпєц як повільно рухається. І тільки зараз звертаю увагу на ресурсоємність... Більше 30 тисяч поінтів! Тобто як 20 середніх ігорь! Йой... Це мені років 6-7 розробляти його! А на пошту майже кожного місяця приходять листи про нову комплектуху. Ну всьо, думаю, поки розроблю - вже такого буде як гівна... ((((

Короче дочекався релізу аж в 1992 році! На ринку звичайно консолей додалось. Але жодна такою все одно ще не була. Дещо  майже стільки ж продуктивні парочку тримали зовсім низький процент ринку. Ну і бачу повідомлення "Поздоровляємо! Перед релізом є сенс укласти угоди з видавцями, або свої ігорь наклепати. Рекомендується випускати платформу хоча б з 15 ігорями під неї."  ???  ???  ??? Та йдіть у дупу! У мене одна команда. Звідки 15? Релізю консоль, нічого під неї ще не випустивши. Далі оновлюю рушій - теж дохєра можливостей додалось за 6 років. І розробляю гру. Релізю гру. Ну звісно ж 100/100, бо впхнув у неї все що можна було. І тут дивлюсь на рахунок, а у меня більше... МІЛЬЯРДУ від продажів консолі . А під неї вже сотні ігорь чужих без мого втручання. І 20+ процентів ринку. І це при міліпіздрічній маржі, котру можна було б ставити в 2-3 рази більшою...

Ну короче... Бац і ти єдиноріг з 25 лямів. Правда треба було почекати )

От такий баланс.

Dmytro

Вот такой свет фонарика мне больше нравится.

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 13 Жовтень 2025, 15:01:24От такий баланс.
считай сработал фактор удачи как в жизни

graved1gger

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

finalplayer

не пора ли начать делать клавиатуры с микрофоном для бесед с новым хозяином ИИ? Мне уже не хватает кнопочки на ПК для голосового запроса в браузере.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 15 Жовтень 2025, 02:36:08не пора ли начать делать клавиатуры с микрофоном для бесед с новым хозяином ИИ? Мне уже не хватает кнопочки на ПК для голосового запроса в браузере.
чем микрофон в камере или гарнитуре неугоден?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 15 Жовтень 2025, 08:25:13чем микрофон в камере или гарнитуре неугоден?
на случай если их нет\не нужны

finalplayer

такая красота должна не внутри пк стоять, а сверху как у хайфайных выёпистых усилков

Volan

Цитата: finalplayer від 15 Жовтень 2025, 13:40:45а сверху как у хайфайных выёпистых усилков
Так у хай-файных усилков линейные БП, а не импульсный шрот)

finalplayer

Цитата: Volan від 15 Жовтень 2025, 20:02:32Так у хай-файных усилков линейные БП, а не импульсный шрот)
я не понимаю, делайте красиво

aNGeL

Естонське

Пиво "Dehydration – Yuzu & Lemon Gose"
https://bibliary.com.ua/beer/pyvo-dehydration-yuzu-lemon-gose/
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Импульсный шпрот!
Даже звучит красиво!

Dmytro

@aNGeL а у тебя есть кожаные штаны?

aNGeL

meΛkuu

Шоб поскрипывать при ходьбе

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 16 Жовтень 2025, 10:01:30Шоб поскрипывать при ходьбе
це від старості

aNGeL

Цитата: meΛkuu від 16 Жовтень 2025, 10:01:30Шоб поскрипывать при ходьбе
Я без них скриплю при хотьбі)

Edd.Dragon

Что за девушка у тебя / Kaj ti je deklica / Little Trouble Girls (2025)
Производство: Словения, Италия, Хорватия, Сербия

Kaj ti je deklica (Slovenian) = Что случилось, девочка?
Little Trouble Girls (Eng) = Мелкие проблемные девчонки
(Rus) = Что за девушка у тебя

пздц ¯\(°_o)/¯

Volan

Цитата: Edd.Dragon від 15 Жовтень 2025, 23:39:43Импульсный шпрот!
Даже звучит красиво!
Але гарний бублик ТОРа, та декілька пухленьких конденсаторів набагато красивіше

graved1gger

Цитата: Volan від 17 Жовтень 2025, 18:17:49Але гарний бублик ТОРа, та декілька пухленьких конденсаторів набагато красивіше

це хто?

graved1gger

а блин левінсон

Volan

я в гуглі знайшов картинку)

О, а мені вінда запропонувала 25H2 версію)

Edd.Dragon

graved1gger

Wolf256

Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 16 Жовтень 2025, 09:37:08навіщо?
Ну чтоб Мастеру больше нравиться.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 17 Жовтень 2025, 21:16:09https://www.gog.com/en/game/vampire_the_masquerade_bloodlines_2
На любителя игра. Мне первая не понравилась, начал играть и понял что не моё.

фред

.
¯\_(ツ)_/¯

фред

¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

aNGeL

OzzyZig

aNGeL

aNGeL

300-у річницю Переяславської Ради широко відзначали в СРСР 1954 року, до цього ювілею приурочили, зокрема, передачу Кримської області зі складу РРФСР до складу УРСР (хоча насправді це Кримська область попросилася до УРСР), а також перейменування міста Проскурів на Хмельницький і перенесення до нього обласного центру Кам'янець-Подільської області (у 1941 року), яка також змінила назву відповідно.

finalplayer

Цитата: aNGeL від 18 Жовтень 2025, 23:12:31300-у річницю Переяславської Ради широко відзначали в СРСР 1954 року, до цього ювілею приурочили, зокрема, передачу Кримської області зі складу РРФСР до складу УРСР (хоча насправді це Кримська область попросилася до УРСР), а також перейменування міста Проскурів на Хмельницький і перенесення до нього обласного центру Кам'янець-Подільської області (у 1941 року), яка також змінила назву відповідно.
пруф?!

meΛkuu

пруф чего именно?

graved1gger

aNGeL

finalplayer