Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: aNGeL від 13 Грудень 2025, 10:44:27Так їбатися с патчами і длц - я старий для цього і дешевше заплатити на розпродажах
Но если игра старая и давно уже все пропатчено и нового нет - то можно и пиратить. Я так делаю.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

@Wolf256
а кем ты работаешь кстати? Вроде тут все про всех знают, а я вот про тебя нет.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

у нас в отдел взяли парня, который учится на кибербезопасность. рассеяный ппц. попроси его скачать дрова, которых под десятку не существует - он тебе без задней мысли скачает какой-то менеджер драйверов. кибербезопасность, чо! если от компа кабеля отсоединяет, даже не думает, есть ли разница, что куда воткнуто было или нет - потом как навтыкает обратно... а у нас для видеоконференций есть компы, в которые воткнуто по две юсб-камеры, которые если втыкнуть в один и тот же контролер, либо заработают обе, но позже одна отпадет, либо не заработают. проверять после подключения все, что плдключил,  он тоже сам не догадается. а еще есть, что эти две камеры и микшер микрофонный подключены через юсб-хабы с кнопками для обесточивания без выдергивания из юсб. один хаб с камерой и микшером - в юсб3, другой - с камерой в юсб2. так он потом воткнет камеры в комп и хабы без ничего в комп...

так вот, он не стремится создавать учетку при установке.

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 13:11:25Перший раз чую , оце ідея .  :D

Я раніше встановлював збірку , де інтузіазісти за здалегідь повирізали всяку маячню від мілкософта .
Гарна була збірка на CD-діску , десь я її загубив , скачав орігінал на флешку ,
 ... на свою голову .

це не ріжеься. вони просто настроїли файл автоустановки, в якому ці відповіді вже прописані, тому тебе й не питає вінда.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 13:22:37так вот, он не стремится создавать учетку при установке.
значит и с юсб со временем разберется )

finalplayer

@Edd.Dragon ты случайно не знаешь с какими параметрами кодирует nvenc? А то от перемены CQ ни размер ни битрейт не меняются.

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 13:22:37так вот, он не стремится создавать учетку при установке.

А я и не стремился ,  :-[
меня винда заставила, падла, не хочет завершать установку, пока я учетку не сделал,
а к учетке ещё какой-то херни натворил .

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 13:34:48А я и не стремился ,  :-[
меня винда заставила, падла, не хочет завершать установку, пока я учетку не сделал,

а загуглить "как не делать то что я не хочу"?

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 00:41:41Щось я не зрозумів, підтримка Windows 10 мала закінчитись ще в 10 місяці

Може щось критичне вилізло
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 01:17:31А топи , тіпа GeForce **80 здихають через півроку після закінчення гарантійного терміну . 
Скільки топів у тебе здохло?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 12:57:53Застав дурня богу молитись...

Понавводив всякого. Ти блін, ніколи не чув, що при встановлені десятки треба інет відключати і відповідати "у мене нема інтернету", щоб вона не просила учетку мікрософтовську?

Перевстановлюй!
або через руфус зробити де можна це все прибрати, чи то він це вміє тіки для він11.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 13:22:37у нас в отдел взяли парня, который учится на кибербезопасность. рассеяный ппц. попроси его скачать дрова, которых под десятку не существует - он тебе без задней мысли скачает какой-то менеджер драйверов. кибербезопасность, чо! если от компа кабеля отсоединяет, даже не думает, есть ли разница, что куда воткнуто было или нет - потом как навтыкает обратно... а у нас для видеоконференций есть компы, в которые воткнуто по две юсб-камеры, которые если втыкнуть в один и тот же контролер, либо заработают обе, но позже одна отпадет, либо не заработают. проверять после подключения все, что плдключил,  он тоже сам не догадается. а еще есть, что эти две камеры и микшер микрофонный подключены через юсб-хабы с кнопками для обесточивания без выдергивания из юсб. один хаб с камерой и микшером - в юсб3, другой - с камерой в юсб2. так он потом воткнет камеры в комп и хабы без ничего в комп...

Я оце на днях відновлював військовому вінду яку він вирішив "пофіксити" за допомогою revo uninstaller - він йому половину системних файлів пошакалив, але завдяки інсталляційному диску досить швидко зміг йому вінду резетнути в новий стан з сейвом файлів. Всякі скандиски не давали можливості нормально відновити системні файли.

aNGeL

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 13:34:48А я и не стремился ,  :-[

спрбуй читати що на екрані перед тим як щось вводити - це допомогає

Mantikor

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 13:04:21Как от всего этого избавится ?
В мене стоїть Win 10 офіційна з сайту майкрософта, і немає цього всього як в тебе.
Ти щось в процесі наклацав не туди.

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 12:57:53Ти блін, ніколи не чув, що при встановлені десятки треба інет відключати і відповідати "у мене нема інтернету", щоб вона не просила учетку мікрософтовську?
Так то здається тільки на 11 треба інтернет відключати(чи команду з консолі вводити), на 10 ще є кнопка "ідіть в сраку я хочу локального користувача"

aNGeL

Але я на новому компі вже на учьотку МС перейшов бо ліцензійну вінду купив собі.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 14 Грудень 2025, 13:29:04@Edd.Dragon ты случайно не знаешь с какими параметрами кодирует nvenc? А то от перемены CQ ни размер ни битрейт не меняются.
а ти яку команду задаєш? шо там ще окрім самого cq?

там скоріш за все дуже обмежений бітрейт за замовчуванням і cq впитається в цей ліміт. або шось типу того. Спробуй додати нульовий бітрейт, щоб скинути ліміт, або задати його достатньо високим (типу 20мбіт/с). Якщо кодування черкз ффмпег, то типу так:

-cq 21 -b:v 0K

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 13:49:42Так то здається тільки на 11 треба інтернет відключати(чи команду з консолі вводити),
З 24Н2 вже не допомога інет відключати, тіки інсталлер правити.

aNGeL

Я до речі від піна відмовився через те що він в мене раз на тиждень починав глючити і вимагати через відновлення пін-коду заходити. Залишився просто на паролі від учьотки МС

Mantikor

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 13:47:29Всякі скандиски не давали можливості нормально відновити системні файли.
А як же
sfc /scannnowDISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Mantikor

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 13:50:29З 24Н2 вже не допомога інет відключати, тіки інсталлер правити.
недавно я перевіряв, то ще цілком працювало в процесі Shift + F10
oobe\bypassnro

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 13:22:37у нас в отдел взяли парня, который учится на кибербезопасность. рассеяный ппц. попроси его скачать дрова, которых под десятку не существует - он тебе без задней мысли скачает какой-то менеджер драйверов. кибербезопасность, чо! если от компа кабеля отсоединяет, даже не думает, есть ли разница, что куда воткнуто было или нет - потом как навтыкает обратно... а у нас для видеоконференций есть компы, в которые воткнуто по две юсб-камеры, которые если втыкнуть в один и тот же контролер, либо заработают обе, но позже одна отпадет, либо не заработают. проверять после подключения все, что плдключил,  он тоже сам не догадается. а еще есть, что эти две камеры и микшер микрофонный подключены через юсб-хабы с кнопками для обесточивания без выдергивания из юсб. один хаб с камерой и микшером - в юсб3, другой - с камерой в юсб2. так он потом воткнет камеры в комп и хабы без ничего в комп...

ну это проблема юсб, а не чювака вашего

у меня тоже, если вебкамеру, мыш с клавиатурой и три звуковухи в один порт через два хаба воткнуть, что-нибудь да отвалится.

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 13:49:42Так то здається тільки на 11 треба інтернет відключати(чи команду з консолі вводити), на 10 ще є кнопка "ідіть в сраку я хочу локального користувача"
в 11 треба команду
в 10 на щастя достатньо клікнуть "нема інету". в 11 спочатку було так само.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 14 Грудень 2025, 13:56:46ну это проблема юсб, а не чювака вашего

у меня тоже, если вебкамеру, мыш с клавиатурой и три звуковухи в один порт через два хаба воткнуть, что-нибудь да отвалится.
проблема юсб в чем? Что в комп воткнуто два хаба, а в два хаба - три устройства и важно их подключить ровно так, как оно было перед отключением (для приличия хотя б), а не рандомно? (в итоге - один хаб пустой, в другом - две камеры, а микшер - напрямую в комп). он осоединяет, а потом назад рандомно втыкает. и не проверяет результат. это не проблема железа. это проблема сознания с избытком рассеянлсти и недостатком логики.

но больше всего интересует, как и почему кибербезпека?

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 13:54:33А як же
sfc /scannnowDISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

З самої системи не виходило, бо там мережа не піднімалася вже, з репейр-режима писало що сістем файл фіксед але після ребуту все та ж проблема що більшість системних файлів корапчені і повноцінно все не грузиться.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 13:56:07недавно я перевіряв, то ще цілком працювало в процесі Shift + F10
oobe\bypassnro
Ну це ж не інет відключити

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 14:04:38но больше всего интересует, как и почему кибербезпека?
Ну на что учили, на то и учился.
Как я с финансами.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 13:50:16а ти яку команду задаєш? шо там ще окрім самого cq?

там скоріш за все дуже обмежений бітрейт за замовчуванням і cq впитається в цей ліміт. або шось типу того. Спробуй додати нульовий бітрейт, щоб скинути ліміт, або задати його достатньо високим (типу 20мбіт/с). Якщо кодування черкз ффмпег, то типу так:

-cq 21 -b:v 0K
я не знаю этих команд, я в хандбрэйке в ползунки могу. QC, slower/medium и профиль 4.0. Это для h265.

finalplayer

гайд по установке пиратки если что на рутрэкере в оригинальных образах (на вин11 точно есть). Там всё внимательно прочесть, сделать то что нужно и ты уже компьютерный Мастер по вызову и тренде современных требований и палкоколёс от МС. Ничего сложного @RUSL

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 14:04:38важно их подключить ровно так, как оно было перед отключением (для приличия хотя б), а не рандомно?
именно.
пушо в соседней теме мы говорим, шо всё должно быть павер-деливери и работать везде, а тут говорим, шо надо правильно собрать ёлочку, иначе работать не будет.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 14 Грудень 2025, 14:08:27Ну на что учили, на то и учился.
Как я с финансами.
к тебе в госконтору приходит специалист с дипломом, который вскоре вместо несуществующего пакета дров, скачивает рандомный сканер железа, думая что это пакет дров, и МОЛЧА запускает его. Т.е. делает противоположное, чем то, чему он вроде как научен. А потом войны, чума, кризисы, инопланетяне, гнет искусственного интеллекта и прочие радости!

RUSL

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 13:43:46Скільки топів у тебе здохло?

Два .

А середнячки жили довго ,
а як що середнячок з охолодженням як у топа , то це бімба .  :D

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 14 Грудень 2025, 14:18:32именно.
пушо в соседней теме мы говорим, шо всё должно быть павер-деливери и работать везде, а тут говорим, шо надо правильно собрать ёлочку, иначе работать не будет.
да тебе пох, надо или нет. свет был выключен, выключи. дверь открыта - так и оставь. провод был сюда - сюда и воткни. фото на телефон сделай если что. что-то пересобрал - проверь, блэт!!

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 14 Грудень 2025, 14:08:33я не знаю этих команд, я в хандбрэйке в ползунки могу. QC, slower/medium и профиль 4.0. Это для h265.
ну так должно быть поле для доп команд.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 14:20:42к тебе в госконтору приходит специалист с дипломом, который вскоре вместо несуществующего пакета дров, скачивает рандомный сканер железа, думая что это пакет дров, и МОЛЧА запускает его. Т.е. делает противоположное, чем то, чему он вроде как научен. А потом войны, чума, кризисы, инопланетяне, гнет искусственного интеллекта и прочие радости!
Кстати, а ему показывали что нужно и качать и запустить? Или просто сказали сделай и все?

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 14 Грудень 2025, 14:26:18Кстати, а ему показывали что нужно и качать и запустить? Или просто сказали сделай и все?
сказали найти дрова

если мне надо что-то разжеввть, то очевидно от меня должна прозвучать фраза какая-то. типа "нипанятна" или "я вот нашел - это оно? а то подозрительно что-то". если для тебя ничего подозрительного даже в говорящей ссылке, то ты явно не создан для администрирования компов и тем более для их защиты от мошенников. ты типичная жертва мошенников.

RUSL

Цитата: finalplayer від 14 Грудень 2025, 14:11:03гайд по установке пиратки если что на рутрэкере в оригинальных образах (на вин11 точно есть). Там всё внимательно прочесть, сделать то что нужно и ты уже компьютерный Мастер по вызову и тренде современных требований и палкоколёс от МС. Ничего сложного @RUSL

Уже поотключал в винде запросы пинкода и пароля .
Пробовал - уже не запрашивает нихрена, автоматический вход працюе .

Ну я думаю это до первого збоя, после внезапного отключения электричества .
Помню в какой-то винде такое было , так там чё-то в реестре правили/кромсали, что-б у неё больше в мыслях небыло запрашивать пароли .

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 14:01:45в 11 треба команду
в 10 на щастя достатньо клікнуть "нема інету". в 11 спочатку було так само.
руфус і там і там це вимикає коли робиш флешку, але вони з цим борються оце -oobe\bypassnro може і не спрацювати без танців в свіжих 11ках особливо якщо підхватило драйвера на wifi модуль чи езернет втикнутий.

Dmytro

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 14 Грудень 2025, 14:44:41руфус і там і там це вимикає коли робиш флешку, але вони з цим борються оце -oobe\bypassnro може і не спрацювати без танців в свіжих 11ках особливо якщо підхватило драйвера на wifi модуль чи езернет втикнутий.
я користуюсь ventoy, куди закидую всі необхідні ізошки (вінди, парагон, акроніс чи aomei бекапер). Так шо хіба що руфусом кожну ісошку збирати перед закиданням. а це не простіше чим ввести команду під час встановлення. Так що пох. А так я давно ставлю вінду зі свого дистрибутиву. Бо вінду поставити - це 15 хвилин. А потім встанови хром, офіс, клайт, фастон, vc дістри та додаткові бібліотеки dx як мінімум. І кожна з прог потребує настройки або під час встановлення, або після. ПО всім розділам пройдись, познімай галки, повстановлюй галки. А сама вінда? Теж всюди щось поміняти треба. Від мов, до банально "Красити кольором заголовки вікон", показувати Мій комп на десктопі, показувати прокрутку завжди, повідключати комбінації типу "5 разів Ctrl", показувати час в форматі 00:00, а не 0:00 і т.д. І все це може зайняти години. І пройтись треба по всім розділам всюди, бо ти ж в голові не тримаєш список з необхідних 50-100 настройок.

Тому настроєний дистрибутив з прогами. Плюс автовідповіді. Втикнув. Через 15 хвилин повністю робоча вінда. Почищена, настроєна, з усім оточенням як треба. Раз в декілька місяців можна оновити і перезібрати дистр. Гемору перший раз було багато, але результат топчик тепер. Бо вже б здох по сотому разу проклацувать все це.

Так шо, створення локального юзера - це проблема перша з кінця списка  :D

OzzyZig

2025й рік. віндовс не показує адекватно прев*ю на відофайли.
цікавим рішенням було встановити клайт кодек пак. І о диво, все запрацювало чудово. без перебоїв.

Хочао станній раз я мабуть таке ставив десь в 2012му за старою звичкою.

aNGeL

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 14:21:59Два .

А середнячки жили довго ,
а як що середнячок з охолодженням як у топа , то це бімба .  :D
Нащо ти їх убив?

До речі які і через що померли?

RUSL

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 16:12:11Нащо ти їх убив?

До речі які і через що померли?

Вони самі здохли, від перегріву, утюги блін ,
незважаючи на те, що я їм зробив всі умови і додаткову вентиляцію , самі плати нагрівались як сковорода , відеопроц мабуть вижив а сама обв'язка і мосфети живлення - сковорода , аж плати погнуло , і потемніння було в деяких місцях .
 Топи - вони ж працюють на межі своїх можливостей , і виробник гарантує що рік вони відпрацюють , а там не його проблеми .

GF 780Ti , і ще якась, вже забув . Трупи десь в гаражі лежать .

RUSL

OzzyZig

хм.
пікселю окремий уклін. В назві фотофайлу пишеться пксл_дата_номер
і що круто, ніколи не буде файлів з такою ж самою назвою. Ура, можна з різних папок скидати в одну без потенційного конфлікту.

До епла з унилим імг_хххх багато питань.

graved1gger

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 01:17:31Зараз глянув навскидку :

GeForce RTX 5050    - 12 099 грн.
GeForce RTX 5060 Ti - 23 199 грн.

Обидва середнячки , а така різниця в ціні .  :-\

Якщо буду брати , то середнячка , тіпа GeForce RTX **60
середнячка з топовим 3-х вентиляторним охолодженням .
Середнячки довго живуть , живуть навідь коли вже загубили свою актуальність в загальному рейтінгу , і тягнуть тільки танки на середніх настройках .

А топи , тіпа GeForce **80 здихають через півроку після закінчення гарантійного терміну .  ;D
Та щей коштують дохреніще .
Був дурнем , два раза купив топ , і два рази одне і теж ,
більш не буду , тільки середнячки .

Я хочу купляти нову відяху тому що МЕНІ так захтілось ,
 а не тому що в компі ЗНЕНАЦЬКА здохла відяха ,
топова .  ;D  ;D  ;D
5050 і 5060 і 5060ті - це давно не середнячки

це рахуй 1030 і 1050 варіанти, щоб зараз взяти аналог 1060 6 - це треба брати 5070ті

ну і про здихання ти херню пишеш
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

RUSL

aNGeL , - приїхав той Сігейт , який ти мені давав ссилку .

Зараз піду заберу на НовуПошту ,
О півсьомої дадуть світло , подивлюсь що вони мені напарили .

Dmytro

Цитата: RUSL від 14 Грудень 2025, 16:40:02Там грам 50 вже не хватае .  :D
Ну так я ж пил наверно.

Вкус классный, чернослив напоминает.

RUSL

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 16:47:195050 і 5060 і 5060ті - це давно не середнячки

це рахуй 1030 і 1050 варіанти, щоб зараз взяти аналог 1060 6 - це треба брати 5070ті

ну і про здихання ти херню пишеш

Останні цифри : 60-середняки , 70- майже топ , 80-топ , 90-двучіпова .
20 і 30 -затички . 50 - перехідна між затичкою и середняком .

Перші цифри : 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 20 , 30 , 40 , 50 , 60 : номер серії / покоління чи як там .

Щось змінилось в класифікації відеокарт ?

RUSL

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 16:47:19... зараз взяти аналог 1060 6 - це треба брати 5070ті

1060 і 5070 :  це одне і теж ?

чотири поколіній прошло  :o  :o  :o

RUSL

Давно не заглядав в тести ,
По всім правилам 5030 повинна вже заганяти 1060 під плінтус ,
А 5070Ті - ракета , де 1060 просто сміття .