Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: aNGeL від 25 Січень 2026, 11:48:52передай мені в київ на дегустацію
нашо? До 2022 ти його точно пив.  У нас майже всюди було

Сподобалось як фінапл пише шо російське пиво не моча,  а сам прєдпочітаєт ще недавно українське
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Xella

Цитата: finalplayer від 24 Січень 2026, 21:50:55Вот это экспансия. Интересно, в луганской области 20 лет назад, Балтика продавалась российского или украинского производства?
лише частину позицій почали у нас робити з 2006, пару позицій везли з рашки офіційно, але весь асортимент мабуть лише контрабасом міг бути у нас.

Xella

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 13:27:35нашо? До 2022 ти його точно пив.  У нас майже всюди було
воно і далі є
https://rozetka.com.ua/ua/lvivske-4820250943393/p427948745/

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

finalplayer

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 13:27:35Сподобалось як фінапл пише шо російське пиво не моча,  а сам прєдпочітаєт ще недавно українське
а что не так? Тут ещё проблема в ассортименте, на разлив - чем ближе, тем лучше, обычно так. В стекле\пластике или моча или балтика. Есть ещё луганский пивовар, но он один, видов несколько, но надоест. Шале хз куда делось, сватовское - квест с поиском, но и там 2 светлого и 1 тёмное. В стекле есть ещё дорогое "крафтовое", но оно с ебеней едет, не хочу даже сроки годности проверять, и подороже с ес, толи типа с ес.

finalplayer

есть ещё совпиво!, его кум предпочитает

RUSL

Мдя ,

водка она всегда одинаковая , ... почти всегда ,
а пиво всегда разное .

И че так ?  :-\

RUSL

блин , интернет то тоз'являеться , то падае в плинтус .
Соьгодні дали світло на цілий день , і ніпуя не закачалось .

Зараз написано залишилось 9 годин , а було написано : залишилось 2 неділі .

graved1gger

Цитата: RUSL від 25 Січень 2026, 17:57:11водка она всегда одинаковая , ... почти всегда ,
гівняна да. нормальна ні

graved1gger

Цитата: finalplayer від 25 Січень 2026, 15:51:35а что не так? Тут ещё проблема в ассортименте, на разлив - чем ближе, тем лучше, обычно так. В стекле\пластике или моча или балтика. Есть ещё луганский пивовар, но он один, видов несколько, но надоест. Шале хз куда делось, сватовское - квест с поиском, но и там 2 светлого и 1 тёмное. В стекле есть ещё дорогое "крафтовое", но оно с ебеней едет, не хочу даже сроки годности проверять, и подороже с ес, толи типа с ес.
от шале і забув як сватівське називалось... у нас до 2022 було тупо в кожній наливайці.
шале огидне..
і цейво.. дойчхоф з лисичанська був ок, але ще з того ж заводу ще душа півовара дуже дешеве, мабуть найдешевше в наливайках - така фигня шо пздц

RUSL

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 18:31:24гівняна да. нормальна ні

Яка водка нормальна ?
Вся водка нормальна , яку не купи .
А от на приклад : "Козацька Рада" - бляха муха ,
за свое життя купляв три рази . В різний час , і в різних магазінах , - херня повна ,
я не знаю що вони туда мішають щоб відрізнялась від нормальної водки , може це фішка така фірменна ,
я х. з. , але ну її наxyй .
Та блін , в ганделику на розлив польонка краще на смак чим ця козацька рада .  :D

"Я отвічаю "  :)

graved1gger

Цитата: RUSL від 25 Січень 2026, 18:47:20Вся водка нормальна , яку не купи .
Ахаххахаххаххахахахахах
уххххххх
Цитата: RUSL від 25 Січень 2026, 18:47:20Та блін в ганделику на розлив польонка краще на смак чим ця козацька рада .
а потім після ганделика ледь не подихають.

з чого ти взяв що козацька рада нормальна - я хз.
он ангел мені нормальну радив влітку.

RUSL

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 18:51:07а потім після ганделика ледь не подихають.

Значить мені пощастило ,
 в Київі на Борщагівці навідь в ганделиках на розлив продають звичайну водку .
І ніразу не було дурно ,
на відміну від козацікої ради , - от там я подихав .

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 18:51:07з чого ти взяв що козацька рада нормальна - я хз.
Бо вона в магазинах продається , на відміну розливної .
А все виходить навпаки , проти усякої логіки .

RUSL

Торрент стартанув , залишилось 4 години .  :)

finalplayer

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 18:34:01от шале і забув як сватівське називалось... у нас до 2022 було тупо в кожній наливайці.
шале огидне..
і цейво.. дойчхоф з лисичанська був ок, але ще з того ж заводу ще душа півовара дуже дешеве, мабуть найдешевше в наливайках - така фигня шо пздц
обисрал всю мочу

graved1gger

Цитата: finalplayer від 25 Січень 2026, 21:06:57обисрал всю мочу
чо? лисичанський дойчхоф нічо був, я мабуть всі перепробував.

чи душа то не з лисичанського була?

finalplayer

Цитата: graved1gger від 25 Січень 2026, 21:21:45чи душа то не з лисичанського була?
вроде да, я уже забыл

graved1gger

Цитата: finalplayer від 25 Січень 2026, 21:35:29вроде да, я уже забыл
але я пам'ятаю як в наливайку подешевше де іноді було норм пиво на кранах, заходили чуваки і типу "мнє 2 по 2 душі". Уххх потужно

RUSL

Цитата: graved1gger від 26 Січень 2026, 00:39:38але я пам'ятаю як в наливайку подешевше де іноді було норм пиво на кранах, заходили чуваки і типу "мнє 2 по 2 душі". Уххх потужно
Я про наливайку інше пам'ятаю  :D :
Стоїть мужичок бомжоватого вигляду коло каси :
<< Мань , налий 150 >>
<< Іди в сраку , ти за ті рази ще не розчитався >>
<< Ну Мань , налий ще ... >>
<< Не ! >>
<< Мань , в мене завтра буде зарплата >>
<< От завтра і приходь >>

Wolf256

Цитата: graved1gger від 26 Січень 2026, 00:39:38але я пам'ятаю як в наливайку подешевше де іноді було норм пиво на кранах, заходили чуваки і типу "мнє 2 по 2 душі". Уххх потужно
а скільки в мене історій з американської наливайки  :D

RUSL

Цитата: Wolf256 від 26 Січень 2026, 08:02:51а скільки в мене історій з американської наливайки  :D

Цікаво , що там в американській наливайці ?

RUSL

блин , є свет нема інтернета ,
всю нічь комп'ютер працював, ждав інтернета .
Ніпуя .  :(
З'явиться інтернет , виключать свет .
Ніяк торрент не докачаю .

Мобілка на Київстарі , все в порядку .
Вся домашка на Тріолані , - то є , то нема .

Хотів КиївСтарівський інтернет точкою доступу кинуть на комп , китайці прислали фуфло, пластмасску зі светодіодом .  :D

Зараз дома сиджу , підсковзнувся, впав, щось хруснуло, зробили рентген - ребра цілі , мабуть тріщінка якої не видно на знімку . Не вздохнуть ні перднуть, болить, сиджу на обезболках .

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 08:33:03блин , є свет нема інтернета ,
всю нічь комп'ютер працював, ждав інтернета .
Ніпуя .  :(
З'явиться інтернет , виключать свет .
Ніяк торрент не докачаю .

Мобілка на Київстарі , все в порядку .
Вся домашка на Тріолані , - то є , то нема .

Хотів КиївСтарівський інтернет точкою доступу кинуть на комп , китайці прислали фуфло, пластмасску зі светодіодом .  :D

Зараз дома сиджу , підсковзнувся, впав, щось хруснуло, зробили рентген - ребра цілі , мабуть тріщінка якої не видно на знімку . Не вздохнуть ні перднуть, болить, сиджу на обезболках .
і все зза якогось там торента!

meΛkuu

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 08:33:03Хотів КиївСтарівський інтернет точкою доступу кинуть на комп
А чо не по юсб?

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Січень 2026, 09:55:34і все зза якогось там торента!

В смислі торрента ?
В мене тріщина в ребрі , на роботу не пішов .

... тільки що дали інтернет , і через хвилину виключили світло .

... піzdец ...  :(

RUSL

Цитата: meΛkuu від 26 Січень 2026, 09:59:30А чо не по юсб?

С этого места поподробнее .

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 10:04:48В смислі торрента ?

... тільки що дали інтернет , і виключили світло .

якби не псіхував ізза торента, то й не впав би

RUSL

Зараз попробую

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Січень 2026, 10:08:25якби не псіхував ізза торента, то й не впав би

блин , причому тут торрент ?
Я в п'ятницю йшов з роботи , підсковзнувся , впав на зігнуту в лікті руку, і в ребрі щось хруснуло і в очах потемніло.
А в ранці встати не можу , ні вздохнуть, ні перднуть , кашлянуть не можна , в ребрах потужно болить . Викликав швидку .

RUSL

Цитата: meΛkuu від 26 Січень 2026, 09:59:30А чо не по юсб?

В настройках телефона є "Точка доступу по WI-FI" .
"Точка доступу по USB" - такого нема .
Фотографія по USB можу передати , інтернет ,- пуя .

Я колись ебся по такому поводу і тільки по WI-FI через свисток і зміг передати з мобілки мобільний інтернет на стаціонарний комп'ютер .
Навідь по блютузу ніпуя не передалось .

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

meΛkuu

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 10:36:43В настройках телефона є "Точка доступу по WI-FI" .
А шо за телефон?

meΛkuu

В моём это называется не точка доступа, а "привязка usb"
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Если включить, то телефон отображается как ещё один ethernet адаптер и раздаёт то, к чему подключен сам (мобильная сеть, вифи).

RUSL

RUSL

Цитата: meΛkuu від 26 Січень 2026, 10:50:57В моём это называется не точка доступа, а "привязка usb"

Если включить, то телефон отображается как ещё один ethernet адаптер и раздаёт то, к чему подключен сам (мобильная сеть, вифи).
Не такого нету .

А чё за телефон ?

RUSL

Вообще интернет на стационар у меня уже включили .
Подачу электричества пока нету .

.... будем ждать ...  :(

meΛkuu

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 11:00:49А чё за телефон ?
Samsung A05s
Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 10:53:03Xiaomi Redmi Note 14 5G

это для прошки, но не думаю, что есть большая разница между телефонами

graved1gger

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 10:04:48В смислі торрента ?

... тільки що дали інтернет , і через хвилину виключили світло .

ти з серверами провайдера в різних групах.
в мене таке було. на оптиці)) коли в мене нема світла, то був інет, а потім навпаки... потім я підключив другого провайдера, а потім перший теж почав нормально тримати без світла

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 10:53:03Xiaomi Redmi Note 14 5G
ти вставляеш його в комп - він питає в якому режимі підключитись. 

finalplayer

а я при пропадании кабельного инета включаю раздачу со смарта, а роутер подхватывает и танки снова катаются, только с большим пингом

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Січень 2026, 12:42:09ти вставляеш його в комп - він питає в якому режимі підключитись. 

наприклад включаю "Передача файлов/Android Auto"

і як там інтернет піде в комп ?

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 13:52:05наприклад включаю "Передача файлов/Android Auto"

і як там інтернет піде в комп ?

Ну раз тут нема режиму модема, то треба в оті приховані настройки лізти

RUSL

Ніякий інтернет не передаеться , тільки доступ до памяті смартфона .

А інтернет передаеться тільки через свисток WI-FI .
xthtp USB якось не як

finalplayer

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 13:55:40Ніякий інтернет не передаеться , тільки доступ до памяті смартфона .

А інтернет передаеться тільки через свисток WI-FI .
xthtp USB якось не як
https://mi-check.ru/xiaomi-rezhim-modema/

в конце статьи

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Січень 2026, 13:53:38Ну раз тут нема режиму модема, то треба в оті приховані настройки лізти

Цікаво ,
зараз полізу .

... тепер буду знати , що в Самсунгу інтернет передаеться по USB ...

RUSL

Цитата: finalplayer від 26 Січень 2026, 13:59:32https://mi-check.ru/xiaomi-rezhim-modema/

АААА українська реальність ,

тільки через VPN   ;D

вже запустив .  :)

RUSL

RUSL

finalplayer , - дякую , робить як Etnhernet 4 .

Видернув конектор LAN , інтернет не пропав і працюе .

цікаво , чо в мене раніше нічого не получалось ...

finalplayer

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 14:25:14цікаво , чо в мене раніше нічого не получалось ...
потому, что тут сила ДПК

Xella

Цитата: RUSL від 26 Січень 2026, 14:25:14, чо в мене раніше нічого не получалось ...
бо ти не знав про це.
тут багато хто на форумі так сидів 20 років тому