Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Обама

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 19:08:42у нынешних счётчиков нет такой ф-и, я полагаю
пока нет

graved1gger

абама, там трамп знову ахуєл і на абаму расистську бочку катить
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Обама

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 19:13:13В Англії до вв2 і якісь роки після вв2 електрика була пре-пейд. Як таксофон - кидаєш монети і включається. Баланс закінчився - відключають доки не закинеш
Побачив таке в класному фільмі про наркомана і кота

Обама

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:41:06абама, там трамп знову ахуєл і на абаму расистську бочку катить
ахуєл

graved1gger

Цитата: Обамка від 06 Лютий 2026, 20:42:12Побачив таке в класному фільмі про наркомана і кота
я таке кіно не бачив
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Обама

graved1gger

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:32:01що значить перевищення?
в мене по договору 5квт потужність.
автомати біля лічильника можуть більше, я десь 6квт давав. (певно пов'язано з тим що зараз дефолт не 220, а 230)
але кабель який йде від лічильника до щитка якщо дати 6квт починає неприємно грітись.
ну і я зараз поставив на автоматі 6квт обмеження.
діють ОБМЕЖЕННЯ потужності і замість того, щоб вимикати райони, можна було б зробити так. Щоб ти не сидів без світла, а міг би користуватись ним по мінімуму, а інакше - конський цінник.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:33:45в мене без ніхуя - 350 ватт. в середньому.
што?
350 ватт (моментального навантаження) без ніхуя?
чи 350 ватт*г (кількості) за місяць?

я про перше писав, а не про друге. не плутаєм кількість і швидкість (потужність) і чотко пишем одиниці виміру, щоб не плутати співрозмовників

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:36:35пре-пейд лічильники в англії так могли. по принципу таксофона чи пре-пейд моб зв'язку
женщина легкого поведения. світло вирубають вручну на трансформаторах. зразу тисячам. і це не можна робити віддалено з міркувань безпеки. при чому тут лічільники у кінцевих споживачів?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:08:56при чому тут лічільники у кінцевих споживачів?
та хер его знает как это безопаснее. Может выключая 10-20-30-50% домов на одном трансформаторе через счётчики будет и безопасно и удобно?

finalplayer

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:37:32ну тобто я знаю, що зжеру приблизно 350 квтг. але це може бути як 340 так і 360... і шо тоді?
я б на год закупался. Свет закончился - оплатил. Ну или уведомление - у вас осталось 100 кВт\ч, пополните.

finalplayer

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:14:42та хер его знает как это безопаснее. Может выключая 10-20-30-50% домов на одном трансформаторе через счётчики будет и безопасно и удобно?
ну вот действительно, просела ТЭЦ, -20% со всех трансформаторов и нормально, потом следующие 20%...

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:14:42та хер его знает как это безопаснее. Может выключая 10-20-30-50% домов на одном трансформаторе через счётчики будет и безопасно и удобно?
Доки зв'язок є

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:15:47я б на год закупался. Свет закончился - оплатил. Ну или уведомление - у вас осталось 100 кВт\ч, пополните.
а зараз хто заважає на рік заплатити?

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:17:09ну вот действительно, просела ТЭЦ, -20% со всех трансформаторов и нормально, потом следующие 20%...
а потім хакер зайде і почне новорічне свєтопрєдставлєніє!

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:23:43а зараз хто заважає на рік заплатити?
цена повышается раз в пол года, ебатня с ценой за 100, 400 и 800 кВт в мес, из-за этого строго - алё, передайте показания, вы дома...?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:25:30а потім хакер зайде і почне новорічне свєтопрєдставлєніє!
ну можно из Киева свето-надпись сделать для космоса - путин хуйло

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:27:08цена повышается раз в пол года, ебатня с ценой за 100, 400 и 800 кВт в мес, из-за этого строго - алё, передайте показания, вы дома...?
ну так віддалений доступ до показань вирішує питання їботні. А з цінами всьо сложно.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:28:22ну можно из Киева свето-надпись сделать для космоса - путин хуйло
можна і вручну

RUSL

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:37:32ну тобто я знаю, що зжеру приблизно 350 квтг. але це може бути як 340 так і 360... і шо тоді?

Заплатив за 350 , лічильник відрахував 350 , і вірубив світло .

потім жде поступленіе денег .  :D

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 06 Лютий 2026, 21:31:17Заплатив за 350 , лічильник відрахував 350 , і вірубив світло .

потім жде поступленіе денег .  :D
і стіралка труси не віддає  ;D

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:23:43а зараз хто заважає на рік заплатити?

Заплатив за рік ,
через 8 місяців світло погасло , тому що тарифи піднялись .

"" А де мої ще 4 місяця ? """   
"" в сраці """

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:06:27што?
350 ватт (моментального навантаження) без ніхуя?
чи 350 ватт*г (кількості) за місяць?

я про перше писав, а не про друге. не плутаєм кількість і швидкість (потужність) і чотко пишем одиниці виміру, щоб не плутати співрозмовників
Што.  Валінская рєзня блеать! Я для таких як ти одиниці виміру спецом писав коректно

Зараз комп виключив - 220 ватт.  А так з компом,  холодильником насосом і без чайник чи брайолера чи плитки - десь 300-350 ватт в середньому постійних.
Ну і з усім загально за місяць в мене набігає - 340-360 квт*г

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:32:33і стіралка труси не віддає  ;D

Прийдеться йти на роботу без трусів .  :(

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:30:50ну так віддалений доступ до показань вирішує питання їботні. А з цінами всьо сложно.
двозонні, трьохзонні і чотирьохзонні лічильники давно є.
Якщо разують то можна і пре-пейд зробити.

graved1gger

О, зараз 169 ватт,  мабуть холодильник виключився

graved1gger

Обама

Цитата: finalplayer від 06 Лютий 2026, 21:28:22ну можно из Киева свето-надпись сделать для космоса - путин хуйло
Все для фронта, все для победы

graved1gger

До речі,  вчора ввечері спрацював на перенапругу на 260в.
Сьогодні до вечора було 240-245в  :o

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 20:32:01в мене по договору 5квт потужність.
Всім одразу по договору мережа відвантажити не може

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 21:39:52Што.  Валінская рєзня блеать! Я для таких як ти одиниці виміру спецом писав коректно

Зараз комп виключив - 220 ватт.  А так з компом,  холодильником насосом і без чайник чи брайолера чи плитки - десь 300-350 ватт в середньому постійних.
Ну і з усім загально за місяць в мене набігає - 340-360 квт*г

1) З відключеним світлом - 0.
200 при обмеженнях - це набагато краще ніж 0.

2) 360 квтч за місяць - це 500 ватт в серкдньому. На все. Бойлер з компом і плиткою тут не менше половини. А без ніхуя куди ти 350 ватт зливаєш - я хз. Якийсь мощний насос на 200+ ватт? Це не є масовим явищем.

3) Холодильник - 0 коли викл і хай 100 коли вкл. Освітлення під час обмежень теж має бути обмеженим, а не всі лампи по всій хаті невідомо для чого горять. Зарядки телефонів. На все це сотні достатньо. Кому не достатньо - хай сидить з нульом. У кого опалення з насосом на 70-100 ватт - накинути ще 50 ватт ліміту, щоб після холодильника і насоса шось лишилось для пари лампочок АБО зарядки. Ще раз - це краще, ніж примусовий нуль. Більш того, якщо ти мажор - можеш і обігрівач втикнути за 20х ціну! Гнучкість замість холоду і темноти.

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 21:22:13Доки зв'язок є
Там хіба не зв'язок по самих провудах?
Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 21:39:52Зараз комп виключив - 220 ватт
Треба заборонить ксіони миколам, тільки середньому бізнесу і вище.

А взагалі, норм тєма з відключенням на лічильнику.
Дозволило б змазати пік на холодильниках при ввімкненні.

meΛkuu

Ну і да, раз ми тут хвалимось споживанням, на двох у трикімнатній квартирі було 300 квтг на місяць з бойлером, після заміни бойлера на газовий двуконтурний котел впало до 150.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 21:43:15О, зараз 169 ватт,  мабуть холодильник виключився
ітого: холодильник 80, дві-три лампочки 20-30, тіліфони  50 (хочеш два по 25, хочеш 5 по 10 ватт, жируввть нєхуй в години обмеження). В 200 вложишся, якщо не хочешь без світла сидіть. Захочеш - вимкнеш холодильник і будеш танчики ганять на ноуті. 24 блет на 7!

А так тіко злі 24/7. То світла нема 9 годин, то за три години серед ночі треба все зарядити. То інтернет десь на лінії не працює. То графіки поміняли. То ноут розрядився. То зарядні станції як машини коштують. Відімокарти опять же...

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 21:45:47До речі,  вчора ввечері спрацював на перенапругу на 260в.
Сьогодні до вечора було 240-245в  :o
одним перехід в радість, бо замість 190 стало 200. другим - навпаки

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 06 Лютий 2026, 22:07:06Там хіба не зв'язок по самих провудах?Треба заборонить ксіони миколам, тільки середньому бізнесу і вище.

пік на холодильниках...

бойлери і зарядки в інверторах та електричках, нє?

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 06 Лютий 2026, 22:09:20Ну і да, раз ми тут хвалимось споживанням, на двох у трикімнатній квартирі було 300 квтг на місяць з бойлером, після заміни бойлера на газовий двуконтурний котел впало до 150.
ну норм

finalplayer

Цитата: meΛkuu від 06 Лютий 2026, 22:07:06Там хіба не зв'язок по самих провудах?
я так понимаю массово оно ч-з инет только, а эти нанотехнологии пока не распространены

graved1gger

Бойлер і таку вночі заряджається.

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 06 Лютий 2026, 22:09:20Ну і да, раз ми тут хвалимось споживанням, на двох у трикімнатній квартирі було 300 квтг на місяць з бойлером, після заміни бойлера на газовий двуконтурний котел впало до 150.
ну так воно і є. В мене рекорд 90квтг самому в двушці. Без бойлера, їжа на газу.
В квартирі ок.
В будинку все буде більше які б тут Едік не фантазував маразми

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 22:12:13ітого: холодильник 80, дві-три лампочки 20-30, тіліфони  50 (хочеш два по 25, хочеш 5 по 10 ватт, жируввть нєхуй в години обмеження). В 200 вложишся, якщо не хочешь без світла сидіть. Захочеш - вимкнеш холодильник і будеш танчики ганять на ноуті. 24 блет на 7!

А так тіко злі 24/7. То світла нема 9 годин, то за три години серед ночі треба все зарядити. То інтернет десь на лінії не працює. То графіки поміняли. То ноут розрядився. То зарядні станції як машини коштують. Відімокарти опять же...
мене дуже влаштовує режим 6 без світла 4 без. Я навіть не відчуваю такий. 8 без, 2 з - отут вже важче. 10 без / 2 з - в робочий день вже треба гену дьоргати, в вихідний пох

graved1gger

В вихідний я без гени без напрягу 22 години витягую. Потім гена на 2 години щоб все зарядити і знову.
В робочі зараз гірше бо білд в мене на компі, а це сраний 9700к + 2070с, які жеруть наче тесла . Ну і для зручності ще мій комп для жири і чатів

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 06 Лютий 2026, 22:07:06Там хіба не зв'язок по самих провудах?Треба заборонить ксіони миколам, тільки середньому бізнесу і вище.

Насправді це все вже трохи застаріло.

Треба об'єднати оптику в електомережу. Розумний лічільник еволюціонувати в сервер розумного будинку. Він же лічільник з окремими виходами, інвертором, він же роутер з вайфаєм і т.д.

З адмінським доступом для муніципальної керуючої нейронки.

Під час обмежень вимикає всі лінії, окрім світла і розеток під холодильник і зарядки (обмежених по потужності). Наприклад, коли гроші закінчились.

Скарга на шум - мєнти просять нейронку вимкнути тобі музон і зафоткать обстанівку - шоб віддалено пошукати кокаїн і простітуток.

Не заплатив комуналку - електрика на мінімумі,  лічільники газу і води пропускають лише слабу цівку. Сервер періодично пищить.

Забув вимкнути світло зранку. Ввечері будеш вечеряти з фонариком.

Викинув в унітаз підгузок - інфа бригаді. Приїхали, почистили каналізацію, гімном на дверях напмсали пам'ятку як користуватись унітазом.

Сервери в багатоповерхівці обмінюються даними - хто який торент закачав, хто який серіал дивиться, яку порнушку перемотують менш за все.

Ну і так по мєлочам - рейтинг розходу води при прийомі душа, аналіз ароматів із вентиляції, тощо

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 22:23:23ну так воно і є. В мене рекорд 90квтг самому в двушці. Без бойлера, їжа на газу.
В квартирі ок.
В будинку все буде більше які б тут Едік не фантазував маразми
від чого саме буде більше?
від компів? так це в будинку, чи у Грейва?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 22:35:39Насправді це все вже трохи застаріло.

Треба об'єднати оптику в електомережу. Розумний лічільник еволюціонувати в сервер розумного будинку. Він же лічільник з окремими виходами, інвертором, він же роутер з вайфаєм і т.д.

З адмінським доступом для муніципальної керуючої нейронки.

Під час обмежень вимикає всі лінії, окрім світла і розеток під холодильник і зарядки (обмежених по потужності). Наприклад, коли гроші закінчились.

Скарга на шум - мєнти просять нейронку вимкнути тобі музон і зафоткать обстанівку - шоб віддалено пошукати кокаїн і простітуток.

Не заплатив комуналку - електрика на мінімумі,  лічільники газу і води пропускають лише слабу цівку. Сервер періодично пищить.

Забув вимкнути світло зранку. Ввечері будеш вечеряти з фонариком.

Викинув в унітаз підгузок - інфа бригаді. Приїхали, почистили каналізацію, гімном на дверях напмсали пам'ятку як користуватись унітазом.

Сервери в багатоповерхівці обмінюються даними - хто який торент закачав, хто який серіал дивиться, яку порнушку перемотують менш за все.

Ну і так по мєлочам - рейтинг розходу води при прийомі душа, аналіз ароматів із вентиляції, тощо
мрія маска і будь-якого диктатора, може ще віфі зонд в анус регулювати скіки срав  :P

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Лютий 2026, 22:36:35від чого саме буде більше?
від компів? так це в будинку, чи у Грейва?

комп і там і там включений, однаково.
Ну основні витрати це бойлер і індукційна плитка. Так би було десь 150+-, але все одно не 120 чи рекордні 90 в двушці.
 Більше територія, більше кімнат, більше використання, насос опалення 24/7 (35 х 24 х 31) , та й загалом по дрібницях

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 22:43:48мрія маска і будь-якого диктатора, може ще віфі зонд в анус регулювати скіки срав  :P
та там вся бізнес і фінансова еліта про це мріє

graved1gger

Ти блин ще скажи єбать що квартира опалення нічо не бере.... Бо ти хитрий все закрутив , а тебе сусіди з 5 сторін підігрівають  ;D

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Лютий 2026, 22:46:33комп і там і там включений, однаково.
Ну основні витрати це бойлер і індукційна плитка. Так би було десь 150+-, але все одно не 120 чи рекордні 90 в двушці.
 Більше територія, більше кімнат, більше використання, насос опалення 24/7 (35 х 24 х 31) , та й загалом по дрібницях
ну так обмеження - це ж обмеження. Якщо ліміти десь 20-25% від звичайних потреб, то як бути. Вимкнути все, або дати постійний мінімум + декілька годин на всю катушку. А ти хочеш, щоб мінімум дозволяв тобі все за виключенням тенів...