Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 11:03:55Так на мобілках і так е інтернет , мобільний , і покеру той роутер .
нема мобільного інтернета. ну чи майже нема. то не інтернет. якщо перейти з водафона на роумінг київстара, то години півтори буде гавняний моб інтернет трошки.

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 11:03:55.. я щось недопонімаю ...  :-\
У вас якась друга схема ?

в мене два провайдера заходить. обидва оптикою.
оптичні термінали - на міні-упсі марсріва кп2 ультра
вхідний роутер куди вони заходять - на другому міні-упсі марсріва кп2 ультра
з вхідного мікротіка йде кабель на роутер з віфі6 в кімнаті і на роутер з віфі6 ще трошки далі.
основний роутер з віфі6 + камера спостереження на міні-упсі марсріва кп7 про.

коли нема світла я можу юзати комп від станцій блуетті ац180п чи екофлоу дельта2.
ноут працює від свого акума десь годин 7-8 + є два павербанка під ноут.
планшет + телефони - ну то очевидно.
насос опалення на маленькій станції ctechi gt200
якщо раптом розрядилось прям все, то включаю генератор на 2 години і заряджаю все.

гірше ніж сидіти без світла це сидіти без інтернету))

ще одну маркріву кп1 плюс, та перепаяні ангелом дц1018 на самсунгах і кондерах - пішли батьку.
як і два самосбірних павербанка по 8х18650 кожен.

про запас для себе маю мініупс-самосбірну коробочку 6х18650.
ну і є пд тріггер і один павербанк коробочка 6х21700 (до речі офігенна, 100ватт віддає і 100 вадд заряджається) та якийсь павербанк від басеуса на 20000 - ними і ноут заряджати можна.
окремо під ноут ще є коробочка на 12х18650 акумів, яка може видавати 19.5в які треба ноуту, взагалі збс.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

RUSL

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 11:39:24На телефон, ноутбуки, проектор і все інще що вимагає інтернет.
У мене правда і комп цілий день працює, зараз його тіки на ніч вимикаю.

В тебе генератор , раз комп цілий день працюе ?
Тоді навіщо для роутера окреме живлення ?

RUSL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 12:28:04нема мобільного інтернета. ну чи майже нема. то не інтернет. якщо перейти з водафона на роумінг київстара, то години півтори буде гавняний моб інтернет трошки.
в мене два провайдера заходить. обидва оптикою.
оптичні термінали - на міні-упсі марсріва кп2 ультра
вхідний роутер куди вони заходять - на другому міні-упсі марсріва кп2 ультра
з вхідного мікротіка йде кабель на роутер з віфі6 в кімнаті і на роутер з віфі6 ще трошки далі.
основний роутер з віфі6 + камера спостереження на міні-упсі марсріва кп7 про.

коли нема світла я можу юзати комп від станцій блуетті ац180п чи екофлоу дельта2.
ноут працює від свого акума десь годин 7-8 + є два павербанка під ноут.
планшет + телефони - ну то очевидно.
насос опалення на маленькій станції ctechi gt200
якщо раптом розрядилось прям все, то включаю генератор на 2 години і заряджаю все.

гірше ніж сидіти без світла це сидіти без інтернету))

ще одну маркріву кп1 плюс, та перепаяні ангелом дц1018 на самсунгах і кондерах - пішли батьку.
як і два самосбірних павербанка по 8х18650 кожен.

про запас для себе маю мініупс-самосбірну коробочку 6х18650.
ну і є пд тріггер і один павербанк коробочка 6х21700 (до речі офігенна, 100ватт віддає і 100 вадд заряджається) та якийсь павербанк від басеуса на 20000 - ними і ноут заряджати можна.
окремо під ноут ще є коробочка на 12х18650 акумів, яка може видавати 19.5в які треба ноуту, взагалі збс.

Ого ,
Така заплутана схема .
В мене жінка скаржиться що в мене багато дротів .
Вона не бачила твое ІТ-електрохозяйсьтво .

RUSL

"" гірше ніж сидіти без світла це сидіти без інтернету)) ""

В мене як нема світла та інтернету , то всі полягали спать .  ;D

А потім прокинулись і пішли чай пить .
... з бубликами ...

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 12:41:53"" гірше ніж сидіти без світла це сидіти без інтернету)) ""

В мене як нема світла та інтернету , то всі полягали спать .  ;D

а працювати?

без електрики я можу працювати, без інтернету - ні
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 12:38:14В мене жінка скаржиться що в мене багато дротів .
Вона не бачила твое ІТ-електрохозяйсьтво .
я ще хочу дві сонячні панелі купити (якщо знайду де, бо більшість магазів продають тільки від 8шт), то ще буде запасне джерело живлення потихеньку зарядну станцію заряджати, якщо вже прям повна срака і бензу/газу нема

aNGeL

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 12:23:53В мене домашній інтернет може перетворитися в тикву , ще скоріш ніж мобільний .
І роутер йому як до лампочки .
Для цього треба проводити провайдера який у відключення гарантує надання сервісу.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 12:30:46В тебе генератор , раз комп цілий день працюе ?
Тоді навіщо для роутера окреме живлення ?
Ні, я в квартирі. У мене товсті станції.
Окреме живлення роутеру треба бо вночі не витрачаю заряд станцій плюс якщо дуууже рідко дають світло я і в день станції бува вимикаю. І тоді інет працює тіки на міні-упсах.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

RUSL

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 13:32:07Для цього треба проводити провайдера який у відключення гарантує надання сервісу.

Я подумаю ,
в мене вже два провайдера, а підключен один .
Одному члену родини напарили пакет Киевстара з домашнім інтернетом .
Тепер є Тріолан домашній і Київстар домашній .
Вита пара заходить одна , на ній Триолан .

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 13:58:23Я подумаю ,
в мене вже два провайдера, а підключен один .
Одному члену родини напарили пакет Киевстара з домашнім інтернетом .
Тепер є Тріолан домашній і Київстар домашній .
Вита пара заходить одна , на ній Триолан .
київстар домашній - оптика?

meΛkuu

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 12:26:32Де ти живеш зараз ?
Околиці Дніпра.

RUSL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 14:12:52київстар домашній - оптика?

В 9-ти поверховую панельну входить оптика .

на всіх

А взагалі точно не знаю ,
а що , в квартиру оптику заведуть ?
... з безплатним підключенням ...))))

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 14:54:33а що , в квартиру оптику заведуть ?
так, в квартири заводять оптику

RUSL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 15:25:27так, в квартири заводять оптику

Я таких людей взагалі не знаю .

крім тут на форумі є такі .  :D

А так , звичайно всі на вітій парі сидять

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 15:55:59А так , звичайно всі на вітій парі сидять
хто женщина легкого поведения всі???

ХТО ВСІ?

ТИ ЗНОВУ БУХИЙ І ФАНТАЗІЇ СВОЇ НАТЯГУЄШ НА ГЛОБУС?

навіть домашній київстар, хоч і не всюди, але протягає оптику в квартири
на лісовому і трої андернет оптику тягає.
на лук'янівці ланет оптику проводить в квартири.
в ангела в квартирі наче взагалі дві оптики.
на виноградарі  якийсь кіевнет.

ВСІ? чи "всі" це алкаші типу тебе яким лінь розібратись? ну тоді всі... да...

русл, я тобі ще раз повторю - ти можш робити шо хочеш і хоч гівном після дмитра обмазуватись і казати шо це тобі смачно, але не треба свої власні збочення і фантазії натягувати на всіх.

Xella

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 15:55:59Я таких людей взагалі не знаю .

я в ужгороді, три роки тому мені завів укртелеком (просто скинули з криші кабель і у вікно бо він казав або так або ніяк бо замовлень на пару місяців вперед), як тільки почалися відключення - безкоштовно, але з контрактом на 2 роки вроді, але я нічо не підписував. с 1 січня сказали що усім абонентам УТ дають гігабіт на оптиці без підняття тарифу, так і зробили )) але тариф підняли на 30 грн тепер 381 грн ))

graved1gger

ща русл має вийти і сказати що "провайдери йому винні, мають САМІ прийти на поклон і відсмокатати щоб він, як царь, підключився"

Edd.Dragon

У мене в Карнаухівці в хату оптику заводили ще коли я ними користувався. Десь там з 2012 року...

finalplayer

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 16:19:18ща русл має вийти і сказати що "провайдери йому винні, мають САМІ прийти на поклон і відсмокатати щоб він, як царь, підключився"
почему нет? Названивали же с предложениями подключиться. Сейчас не названивают?

graved1gger

Цитата: finalplayer від 10 Лютий 2026, 16:43:09почему нет? Названивали же с предложениями подключиться. Сейчас не названивают?
хз

aNGeL

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 14:54:33а що , в квартиру оптику заведуть ?
... з безплатним підключенням ...))))
Давно.

aNGeL

Цитата: RUSL від 10 Лютий 2026, 15:55:59А так , звичайно всі на вітій парі сидять
З 2023 року 99% тіки оптику підключають.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 09 Лютий 2026, 13:07:06ганяти велику станцію за купу грошей 24/7 як упс для роутера+ону - це ідіотизм. це як в атб за продуктами на белазі їздити.
ресурс в неї не вічний.
дешеві міні-упси не жалко і викинути через 2-3роки. якщо що. або перепаяти.

ганяти під компом 24/7 коли відключень нема (наприклад влітку) - взагалі який сенс? чисто щоб вона ганяла інвертор/акуми зайвий раз? а можна було б поберегти і довше станція прослужила б, і не було б ниття "ой щось вона менше тримає".

станція - юзається за потреби, як саме ця потреба вмикається - зробив авр чи вручну включаєш це вже інше питання. так, зараз потреба постійна. але влітку та і коли відключення лайтові були по 6 годин на добу це тупо ресурс станції в смітник викидати.

міні-упси - не жалко можна і постійно.
Так а если свет всегда есть и АКБ не юзается - все равно как-то ресурс станции расходуется??? КАК?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Та много провайдеров xPON подключают.
Но не все прям.
Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 16:53:17З 2023 року 99% тіки оптику підключають.
Бля0, а тут еще один, только в другую сторону так сказать.
Нет, не все. И не 99%. И это не только Воли касается.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Воля тоже стала ПОН подключать. Но Трои это не коснется в ближайшее время, к сожалению...

graved1gger

Цитата: Dmytro від 10 Лютий 2026, 18:54:22Так а если свет всегда есть и АКБ не юзается - все равно как-то ресурс станции расходуется??? КАК?
ну по перше юзається електроніка, по-друге невідомо як там байпасс працює, по третє може ганяти інвертор постійно що підзаряджати акуми... та блін

Dmytro

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 19:05:35ну по перше юзається електроніка, по-друге невідомо як там байпасс працює, по третє може ганяти інвертор постійно що підзаряджати акуми... та блін
А, ну понял короче.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 19:05:35ну по перше юзається електроніка, по-друге невідомо як там байпасс працює, по третє може ганяти інвертор постійно що підзаряджати акуми... та блін
Там вся електроніка і інвертор живляться від батареї і постійно допідзарядка раза 4-5 в день. І за рік десь розбаланс може вилізти

graved1gger

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 21:31:33Там вся електроніка і інвертор живляться від батареї і постійно допідзарядка раза 4-5 в день. І за рік десь розбаланс може вилізти
ну от і все.

Edd.Dragon

Знач треба народну платформу з широкими настройками прошивки замутить. Щоб можна було регулювати при якій частоті відключень який розряд допускать без підзарядки. Або профілі (стабільно, рідкі відключеня, блекаут). Ну і там ток зарядки, діапазон напруги для байпасу

Edd.Dragon

Заодно нормальну статистику вести. Щоб розуміти, скільки в батареї влізає і як цей показник мінявся з ростом кількості циклів заряду.

А ще можна дві батарейні лінії мати. Одна розряджається, інша вимкнена. Розрядидась - переключається на другу, перша заряджається.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 10 Лютий 2026, 21:55:47Знач треба народну платформу з широкими настройками прошивки замутить. Щоб можна було регулювати при якій частоті відключень який розряд допускать без підзарядки. Або профілі (стабільно, рідкі відключеня, блекаут). Ну і там ток зарядки, діапазон напруги для байпасу
Попит мінімальний, вкладення потрібні великі, профіт мінімальний - ніхто не буде робити.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Лютий 2026, 21:55:47Знач треба народну платформу з широкими настройками прошивки замутить. Щоб можна було регулювати при якій частоті відключень який розряд допускать без підзарядки. Або профілі (стабільно, рідкі відключеня, блекаут). Ну і там ток зарядки, діапазон напруги для байпасу
ціна після розробки всього - буде космос.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Лютий 2026, 21:59:24Заодно нормальну статистику вести. Щоб розуміти, скільки в батареї влізає і як цей показник мінявся з ростом кількості циклів заряду.

А ще можна дві батарейні лінії мати. Одна розряджається, інша вимкнена. Розрядидась - переключається на другу, перша заряджається.
а ще щоб був нормальний байпасс і вентилятор не гудів

finalplayer

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 22:10:34Попит мінімальний, вкладення потрібні великі, профіт мінімальний - ніхто не буде робити.
Платформы ещё нет, но я предвижу тему на 4пда с прошивками

Edd.Dragon

хєр з вами стартап замутиш

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Лютий 2026, 22:45:43хєр з вами стартап замутиш
роби.
берем ліфпо акуми чи содові - вже кілька моделей буде

далі бмс якусь з алі і якесь распбері пі яке подружити з бмс.

плюс інвертор

пишеш софт...
потім ще апку написати.
можна ще вебморду і вебсервер якийсь щоб не тільки апка... і красота.

сам напишеш за безкоштовно?)

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 22:17:04ціна після розробки всього - буде космос.

Навіть не розробки - а виробництва, при тому що такий попит реальний буде хіба що у нас і в русні через блекаути) Всім іншим вистача поточних девайсів що є на ринку.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 10 Лютий 2026, 22:45:43хєр з вами стартап замутиш
пьянку хіба шо замутити можем)

finalplayer

Навайбкодил и в продакшн

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 23:01:58пьянку хіба шо замутити можем)
пів року меню складати будем, а потім хтось скаже, шо дорого і треба тупо медовухи взять!

finalplayer

Вероятно, кого не устраивают мобильные зарядки, установят стационар инвертор с аккумуляторами.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 23:01:18Навіть не розробки - а виробництва, при тому що такий попит реальний буде хіба що у нас і в русні через блекаути) Всім іншим вистача поточних девайсів що є на ринку.
ну теоретично можна зробити якийсь дніпро-м тільки не ціліком, а по частинах.
типу контейнер акумів
контейнер бмс
контейнер соків
корпуси на 3д принтері)))

ну і едік на шару напише весь софт  ;D

finalplayer

Прошивка или приложение на экофов и т.п часто обновляются? Наверняка, они собирают статистику. Уже пора сделать станцию блэкаут эдишн

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Лютий 2026, 23:04:26ну теоретично можна зробити якийсь дніпро-м тільки не ціліком, а по частинах.
типу контейнер акумів
контейнер бмс
контейнер соків
корпуси на 3д принтері)))

ну і едік на шару напише весь софт  ;D
можна - залишилось питання надійності та якості)

Я он рив за міні-упси зробити самому - все дешман на ринку по платам з дешманною якістю(

aNGeL

Цитата: finalplayer від 10 Лютий 2026, 23:07:12Прошивка или приложение на экофов и т.п часто обновляются? Наверняка, они собирают статистику. Уже пора сделать станцию блэкаут эдишн
так давно такі є

finalplayer

aNGeL

Цитата: finalplayer від 10 Лютий 2026, 23:16:51?
Поясни тоді що ти маєш на увазі під "станцию блэкаут эдишн"

finalplayer

Цитата: aNGeL від 10 Лютий 2026, 23:43:06Поясни тоді що ти маєш на увазі під "станцию блэкаут эдишн"
модификацию, ориентированную на постоянное использование или более стационарное. Прошивкой или\розетками, контактами. Ведь всё то что вы юзаете, для туризма, выездных мероприятий. Просто оно удобное для квартир. Компактный стационар с возможностью перемещения, а не наоборот.

finalplayer

может оно нафиг не нужно, не навязываю, но производители, они такие, любят наплодить разного на все случаи жизни.