Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: RUSL від 02 Червень 2026, 06:15:59Добрий ранок .

Мене гнітить таке питання , про яке всі мовчать уже декілька років , і навідь не піднімають це питання .
Чому коли реве сирена : то ніхуя не буде , ніхуя не буде це 99,9% .
Коли тихо і сирени нема : то може в'їбе , і в'їбе разів з десять як мінімум .

Тому я , коли починае ревіть сирена не звертаю нак неї уваги ,
на писк комара біля вуха звертаешь уваги в 100 разів більше , чим  на ту грьобану сирену яка кричить на на вулиці на 10 кварталів .

Якийсь бLя порадокс , нахрен ці сирени потрібні взагалі ?
Сирена виє коли є загроза для регіону (певної частини області наприклад).  Сирена відзвеніла, а тривога  залишилась до сигналу відбою.  Ти запам'ятав що зараз тривога і може прилетіти. 
Те що до тебе не прилетіло,  не означає що в 30км від тебе не прилетіло.
Може ще якусь дурню конспірологічну напишеш?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: RUSL від 02 Червень 2026, 21:11:09Ми мабудь живемо в різніх Киевах .
Не було сирени .
Була тиша , а потім вибухи ,
тиша , вибухи , тиша , вибухи , тиша , вибухи ,
і ніякої сирени .
ти тупиш.  Сирена сигналізує про ПОЧАТОК тривоги.

Ти би перший тут плакав якби сирена гуділа 8 годин підряд вночі.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

finalplayer

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2026, 22:32:32те що ти описав наглядно показує що гра довбиться в проц.
ладно, только и получше видели и проца хватало

aNGeL

Цитата: finalplayer від 02 Червень 2026, 22:41:08ладно, только и получше видели и проца хватало
час 3600 відправляти на пенсію
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

RUSL

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2026, 22:39:04ти тупиш.  Сирена сигналізує про ПОЧАТОК тривоги.

БLя , сирени не було перед вибухами .

Сирени не було , а вибухи були .

finalplayer

Цитата: aNGeL від 02 Червень 2026, 22:41:48час 3600 відправляти на пенсію
таки да. Надо менять на 5800х3Д юниверсари эдишн. +15%?

finalplayer

Цитата: RUSL від 02 Червень 2026, 22:49:22БLя , сирени не було перед вибухами .

ЦитатаУважаемые жители Старобельского муниципального округа!

Информируем вас об изменениях в порядке оповещения населения в связи с активизацией действий противника и увеличением количества воздушных угроз.

На территории округа вводится режим повышенной готовности в части работы системы экстренного оповещения.

🔊 Порядок включения сирены:
• При объявлении воздушной опасности сигнал сирены будет звучать не более 30 секунд;
• Сирена будет включаться с 08:00 до 21:00.

Просим всех жителей считать ночное время (после 21:00) потенциально опасным периодом и принимать все необходимые меры безопасности независимо от фактического включения сирены.

Безопасность каждого из нас — в нашей общей ответственности и бдительности.

aNGeL

Цитата: finalplayer від 02 Червень 2026, 22:50:26таки да. Надо менять на 5800х3Д юниверсари эдишн. +15%?
та міняй вже на АМ5
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

А коли в тебе сирена була - вибухи були в іншому місці і що тепер? Чи сирена була але прилетіло після неї і тоді що?

finalplayer

Цитата: aNGeL від 02 Червень 2026, 22:52:58та міняй вже на АМ5
не, я в 2030-м в облако уйду со всем миром

aNGeL

Цитата: finalplayer від 02 Червень 2026, 22:53:59не, я в 2030-м в облако уйду со всем миром
вознєстісь хочеш?

finalplayer

хатя, стоп. Какое облако в чебурнете?

finalplayer

graved1gger

Давно такого не було.  Було кілька разів коли несподіванно русня чимось новим била в 2022 і 2023.
Вчора все чітко було, якщо шо.
Постав на телефон апку тривоги - будеш точно знати.
Можливо в тебе на районі зламалась сирена.

finalplayer

удалённый рабочий стол "вконтакте"

aNGeL

Цитата: finalplayer від 02 Червень 2026, 22:55:09хатя, стоп. Какое облако в чебурнете?
як яке - хмара з традиційними цінностями

RUSL

Цитата: aNGeL від 02 Червень 2026, 22:53:29А коли в тебе сирена була - вибухи були в іншому місці і що тепер? Чи сирена була але прилетіло після неї і тоді що?

Вчора була сирена вечором , я її чув ,
і шо ?
а нічо , я завжди нічо .
А от коли тиша , то може вьїбать без всякої сирени .
А от коли пролунала сирена , - то точно ніхрена не буде .

RUSL

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2026, 22:56:50Можливо в тебе на районі зламалась сирена.
Не зламалась , і коли вона звучить , - то точно прильотів не буде .

Ладно понаблюдайте хлопці ,у себе .
може я не прав , но в мене так виходить .
Сирена є , значить буде тихо .
Сирени нема , - могуть бути прильоти , зненацька і раптово .

RUSL

Так шо з репітором ?
Так ніхто таке не бачив і не чув ?
У всіх все добре , і ніяких проблем з мобільним інтернетом  ні у вас, ні у ваших рідних і друзів ?

Хочу на дачу .
Розмовний звязок працюе  :) , і дуже гарно пряцюе  :D  ,
мобільній інтернет майже не пряцюе  :(
Нехватае 1 - 1.5  кілометра до зони впевненого прийому 4G .

meΛkuu

Я в 2018 чуть не успел такую собрать.

Тебе надо узнать на какой частоте работает вышка на которую ты собрался наводить антенну и подобрать антенну под эту частоту.

С другой стороны.
С другой стороны.
Интернет не работает в доме или на улице тоже? Если только в доме, может трубку оставлять на улице и по вайфай ловить интернет в доме?

С третьей стороны, мы у себя в конце концов решили эту проблему оптическим интернетом на даче :)

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 06:36:13Вчора була сирена вечором , я її чув ,
і шо ?
а нічо , я завжди нічо .
А от коли тиша , то може вьїбать без всякої сирени .
А от коли пролунала сирена , - то точно ніхрена не буде .
ну ти і дурачок

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 06:47:11Хочу на дачу .
Розмовний звязок працюе  :) , і дуже гарно пряцюе  :D  ,
мобільній інтернет майже не пряцюе  :(
Нехватае 1 - 1.5  кілометра до зони впевненого прийому 4G .
Я таке бачив і воно працювало. Але там стояли комплекти за пару штук баксів.

graved1gger

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 06:42:19Не зламалась , і коли вона звучить , - то точно прильотів не буде .

твоє б тихо мені під час тривоги.

Постав апку тривога - будеш точно знати

RUSL

Цитата: meΛkuu від 03 Червень 2026, 08:40:03Я в 2018 чуть не успел такую собрать.

Тебе надо узнать на какой частоте работает вышка на которую ты собрался наводить антенну и подобрать антенну под эту частоту.

С другой стороны.
С другой стороны.
Интернет не работает в доме или на улице тоже? Если только в доме, может трубку оставлять на улице и по вайфай ловить интернет в доме?

С третьей стороны, мы у себя в конце концов решили эту проблему оптическим интернетом на даче :)

1. Интернет не работает на дачном участке .
У всех в дачном поселке нету/почти нету интернета (не добивает) .
Дачный поселок находится за селом , за озером , за лесопосадкой .
В селе интернет 4G есть , и очень хороший . Зона влияния уверенного приема 4G заканчивается где-то посередине между селом и дачным поселком , приб. около 1.5 км . Дальше только разговорная связь . Надо-бы немного усилить и всё должно быть окей .
2. Я хочу использовать свой мобильный киевстаровский интернет, который у меня пропадает гигов по 20 каждый месяц ибо я столько не использую . Дома Триолан стоит , которым я пользуюсь круглый год .
3. Я там на даче буду пользоваться интернетом по субботам/воскресеньям и то в летнее время , нахрен мне туда ещё оптику тащить как на постоянное место проживания и платить за это всё.

RUSL

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 08:42:35Я таке бачив і воно працювало. Але там стояли комплекти за пару штук баксів.

Хера собі .   :o

Там мабуть геть безнадьога , і ніхрена не добивае .
.... такі дорогі комплекти ставить.  :%)

RUSL

aNGeL , - а чо вони не вирішили питання оптичним інтернетом як meΛkuu ?
Ввалити пару штук баксів за якісь супер дорогі підсилювачи ...  ???

Dmytro

Путь здсимера, как путь самурая - полон страданий и безрассудной отваги
(c) с одного чата

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 10:20:08Хера собі .   :o

Конча-Заспа.

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 11:02:42aNGeL , - а чо вони не вирішили питання оптичним інтернетом як meΛkuu ?
Ввалити пару штук баксів за якісь супер дорогі підсилювачи ...  ???
Тому що треба був зв'язок і з грошами проблем немає.

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 10:16:001. Интернет не работает на дачном участке .
В селе интернет 4G есть , и очень хороший . Зона влияния уверенного приема 4G заканчивается где-то посередине между селом и дачным поселком , приб. около 1.5 км . Дальше только разговорная связь . Надо-бы немного усилить и всё должно быть окей .
2. Я хочу использовать свой мобильный киевстаровский интернет, который у меня пропадает гигов по 20 каждый месяц ибо я столько не использую . Дома Триолан стоит , которым я пользуюсь круглый год .
3. Я там на даче буду пользоваться интернетом по субботам/воскресеньям и то в летнее время , нахрен мне туда ещё оптику тащить как на постоянное место проживания и платить за это всё.
StarLink вирішить твою проблему.

RUSL

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 11:34:34StarLink вирішить твою проблему.

Він буде перекидати мій невикористаний київстарівський інтернет мені на смартфон ?
Мабуть ні ,
він здере ще грошей . :D

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 06:42:19Не зламалась , і коли вона звучить , - то точно прильотів не буде .

коли сирена на шахеди, то чи буде тихо чи ні - залежить від того, куди вони полетять коли підлетять (може взагалі оминуть наш район) І від того, де їх будуть збивати. Тут прильотів може й не бути, а збивають десь поряд. А моде тихо пролетять і всьо.

Коли балістика - взагалі інша тема. Швидка ракета може прилітити за пару хвилин. Чи встигне система спвіщення за цей час пройти весь ланцюжок до твоєї сирени, коли в ньому і автоматизовані дії, і не автоматизовані? Ну і як писали - в деяких районах вночі взагалі сирену не вмикають, а вважають ночі небезпечними взагалі, бо постійно обстрілюють.

Коли взагалі шось зблизька стріляє, а не з кордону, ну то тут про яку сирену можна говорити?

RUSL

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 11:34:34StarLink вирішить твою проблему.

А підсилювач/репітер не вирішить ?

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 12:34:26Він буде перекидати мій невикористаний київстарівський інтернет мені на смартфон ?
Мабуть ні ,
він здере ще грошей . :D

Voice over WiFi вже мінімум пару років в Київстарі доступний для викликів. Та і нащо ті голосові двінки коли зараз всі спілкуються через мессенджери і інтернет?

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 12:38:03А підсилювач/репітер не вирішить ?
Купляй і перевіряй.

graved1gger

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 10:20:08Хера собі .   :o

колись давго бачив відео на ютубі.  Чувак в Канаді якраз через озеро отак достучатись хотів. Вийшло дорого і не прям щоб дуже юзабельно,  ютуб ледь шуршав. Зараз старлінк буде швидше і дешевше і легше і комфортніше.
Нє, мабуть є якісь колхозно китайські саморобні рішення,  але хз..

RUSL

Цитата: graved1gger від 03 Червень 2026, 13:24:59колись давго бачив відео на ютубі.  Чувак в Канаді якраз через озеро отак достучатись хотів. Вийшло дорого і не прям щоб дуже юзабельно,...

Якщо через озеро Онтаріо  :o ,
то да . :D
Меніж бракуе півтора кілометра до зони впевненого прийому .
Треба трішечки підпихнуть .

RUSL

Цитата: graved1gger від 03 Червень 2026, 13:24:59Нє, мабуть є якісь колхозно китайські саморобні рішення,  але хз..
Так ото на відео .  :)
Повний комплект , антени , кабель , трьох діапазонний репітер .

graved1gger

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 14:06:27Так ото на відео .  :)
Повний комплект , антени , кабель , трьох діапазонний репітер .
ну спробуй.. Але багато не очікуй. А шо по грошах вийде?

graved1gger

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 14:05:16Якщо через озеро Онтаріо  :o ,
та не, там не дуже велике озеро,  просто він по суті в лісі,  а цивілізація через озеро

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 14:05:16Якщо через озеро Онтаріо  :o ,
Те що ти показував допомогає у випадках коли в тебе в домі погано приймає, а на вулиці ок. Для підсилення коли треба тобі півтора кілометра - дешевше буде старлінк поставити)

Але ти все ж спробуй оце варіант що кидав.

RUSL

Цитата: graved1gger від 03 Червень 2026, 14:19:56ну спробуй.. Але багато не очікуй. А шо по грошах вийде?

По грошам десь 3.500 гривен, якщо тут купляти .

Можно на Алі буде дешевше, але кота в мішку .

RUSL

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 14:27:17Те що ти показував допомогає у випадках коли в тебе в домі погано приймає, а на вулиці ок....

Попробую ... ще порию інтернет і куплю .

Xella

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 10:16:001. Интернет не работает на дачном участке .
ти років 5 тому задавав це саме питання, враховуючи це - то єбать скільки там тієї дачі і нащо воно тобі треба

Xella

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 14:27:17Те що ти показував допомогає у випадках коли в тебе в домі погано приймає, а на вулиці ок. Для підсилення коли треба тобі півтора кілометра - дешевше буде старлінк поставити)

не дешевше, до старлінка якось фронт працював,  але йому і так чисто папіздєть.
ну і чи вистачить йому щогли що він зможе підняти метра три над будинком, питання чисто емпіричне

RUSL

Цитата: Xella від 03 Червень 2026, 17:32:17ти років 5 тому задавав це саме питання, враховуючи це - то єбать скільки там тієї дачі і нащо воно тобі треба

Да ,
потім я забив на це питання, надіясь що Київстар розширить зону мобільного інтернета, з масовим вводом 4G .
Ніпуя не розширилось .
Та і тоді, коли я вивчав це питання , треба було знати частоти і всяку муйню щоб підібрати репітер . За цей час з'явились універсальні багато частотні репітори, яким похеру, піймають і підсилять любу частоту на якій у нас працюють провайдери . Десь так , а може ні . Захотілось цим зайнятись у друге, поки не пропало натхнення, тому і запитав на форумі, може в кого є досвід з цими репіторами .
Ні в кого нема досвіду .
Походу я буду перший .  :D

RUSL

Цитата: Xella від 03 Червень 2026, 17:34:08не дешевше, до старлінка якось фронт працював,  але йому і так чисто папіздєть.
ну і чи вистачить йому щогли що він зможе підняти метра три над будинком, питання чисто емпіричне

В мене TV антена стоїть на 6-метровій трубі . Думаю антену репітора туди ж, і спрямувати на провайдерську вишку. Дві антени будуть на трубі під кутом приблизно 90 градусів . Т2 на Київ , репітер на село де вишка .

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 18:57:52В мене TV антена стоїть на 6-метровій трубі . Думаю антену репітора туди ж, і спрямувати на провайдерську вишку. Дві антени будуть на трубі під кутом приблизно 90 градусів . Т2 на Київ , репітер на село де вишка .
Легше було б вже оптіку прокласти на мінімальному тарифі.

RUSL

Цитата: aNGeL від 03 Червень 2026, 19:01:27Легше було б вже оптіку прокласти на мінімальному тарифі.

Це скільки ?
Вони від села до дачного кооперативу кинуть оптіку ?

aNGeL

Цитата: RUSL від 03 Червень 2026, 19:14:57Це скільки ?
Вони від села до дачного кооперативу кинуть оптіку ?
Я не дуже вірю що в 2026 році там досі не дотягнув 1-2 місцевих провайдери оптику.