Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

βεερ_βooρ

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 17:41:55У вас линукс на виндовсе Смеющийся Смеющийся Смеющийся
:P :P :P
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

Hryak

Цитата: fed від 13 Червень 2009, 17:44:52ах нуда нужно былослово don't вот так написать, да?
Та не. Я про "бронепоезд" ;) ;D
Поменьше свинства - побольше свинины

Antivirus

Цитата: βεερ_βooρ від 13 Червень 2009, 16:41:25
Вызывающе неверная информация!
Ну может еще у некоторых есть линух ну и что? Он же не так актуален у нас как виндовс....

Andrii

Цитата: Antivirus від 13 Червень 2009, 14:56:19
Значит так. Sin сдеся главный, ибо он создал флудилку и есть президентом Fludiko_O Corporation. Любит групы СЛОТ и Люмен. beep_boop умный шо кпц, любит ониме и математику, занимается канатотяганьем. Linuxdrom это вообще человек с иной планеты(все на винде а у него линух) я его посты вообще не втыкаю, любит ониме и линух. немой, это человек емперор. любит ониме а точнее шану а также кроссфаер. Klaxxon фанат самолётиков. Аноним, любит ониме и кроссфаер. fed появляется редко но метко. Graveddiger - в нем борятся две личности металиста (вродебы) и еще когото. Static-X приходит не очень часто, жжет шуточки и стреляет цитатами, нравицо модинг и чегото покрутить. Hryak это хряк. он хряк со стажем. dojik это что то типо снайпера бьет метко но редко. типо феда. Jack1834 репер из херсона. имеет друга D.mON'a))) ну об этом он сам тебе разкажет. Garfield это кошко. Rayven его сдесь не часто можно увидить, раньше заходил а щас чегото по реже. У него есть кот. прикольный который все время чтото грызет и портит ему. ramon_666 нормальный парень есть с ним о чем поговорить, любит кроссфаер и не только. о bogdanov'е хз мало что знаю. Lexusiw приходит на пару минут и говорит что он только что делал, например: Я только что был в ресторане кушал блинчики с мясом :%).... кароче кпц. Andrii ему всегда нужен совет или что то найти за что он и дает +1 как всегда) k1T4eR также как и богданов. Ну вот и походу все... о ком забыл то извиняйте.
ЗЫ это всего лишь мое ИМХО.
;D І про мене є :). Блін, ніхто не знає чого зявилася при загрузці Вінди вибір користувачів? І головне ніхто нічого не виставляв!

fed

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 17:46:43Та не. Я про "бронепоезд"
тю блин...хоть бы процитировал что надо..

dojik

Цитата: βεερ_βooρ від 13 Червень 2009, 16:41:25
Вызывающе неверная информация!
йопт! я только прочитал. Слы, ты, литкритик! Эта пародия на воинов интернета в частности - тупость. Т.к. я появляюсь каждый день, просто иногда тупо не с кем поговорить. Правда, коммент про грейва убил, надо сохранить ему ссылку - пусть паржот.

fed

Цитата: Antivirus від 13 Червень 2009, 17:47:17Он же не так актуален у нас как виндовс....
не значит хуже=)

Hryak

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:47:34Блін, ніхто не знає чого зявилася при загрузці Вінди вибір користувачів? І головне ніхто нічого не виставляв!
Наверное в настройках щёлкнул. Покопайся в панели управления.

Andrii

Цитата: Antivirus від 13 Червень 2009, 16:47:17
Ну может еще у некоторых есть линух ну и что? Он же не так актуален у нас как виндовс....
Бо всі люблять грати в іграшки, тому і ставлять вінду ;)

Antivirus

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 16:48:42
йопт! я только прочитал. Слы, ты, литеритик! Эта пародия на воинов интернета в частности - тупость. Т.к. Я появляюсь каждый день, просто иногда тупо не с кем поговорить. Правда, коммент про грейва убил, надо сохранить ему ссылку - пусть паржот.
Сохраняй
Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 16:48:42пусть паржот

dojik

Hryak, а шит - это гаввнооо, а не мат.
эндрю, ставил какую-то среду разработки ПО? у мну тако после борланд с++ вылезать стало. и после *б_б точит топор* вб, года 2 назад.

Andrii

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 16:48:57
Наверное в настройках щёлкнул. Покопайся в панели управления.
Зараз гляну, але НІХТО не ліз туди: сестра, я і папа юзали тільки Хром і нікуди не лазили. На попередній Вінді так само було: саме зявилося  :'(. Во глючна Вінда   >:(

dojik

Andrii,
Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 16:50:28
эндрю, ставил какую-то среду разработки ПО? у мну тако после борланд с++ вылезать стало. и после *б_б точит топор* вб, года 2 назад.

Andrii

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 16:50:28
Це хто?  ???

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:47:34Блін, ніхто не знає чого зявилася при загрузці Вінди вибір користувачів? І головне ніхто нічого не виставляв!
панель управления=учётные записи пользователей=изменение входа пользователей...= поставь обе галочки

dojik

The Crystal Method - Drown In The Now
слушаю тупо ради припевов))

Hryak

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 17:50:28Hryak, а шит - это гаввнооо, а не мат.
Тссс... Это я его пугаю ;D ;D ;D

dojik

Andrii

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 16:52:29
панель управления=учётные записи пользователей=изменение входа пользователей...= поставь обе галочки
:-\ А вони поставлені

dojik

Andrii, ты б* прочитал, что я тебе написал?

Andrii

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 16:53:12

ты, просто прикольно.
а, нормально  :D.
Цитатаэндрю, ставил какую-то среду разработки ПО?
Дивлячись чогО! Якщо сайтів з використанням РНР і БД - то ДЕНВЕР

dojik

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 16:54:35
  :-\ А вони поставлені
шото на комп устанавливал?

Andrii

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 16:57:08
Andrii, давно?
хм, в залежності, що таке "давно". Юзаю ДЕНВЕР, ще з того року (31 травня 2008 року). 3 (третій) поставив після переустановки вінди

Добавлено: 13 Червень 2009, 17:00:01

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 16:57:32
шото на комп устанавливал?
я зняв галочки, зараз гляну. Встановлював дофіга що  :D

dojik

кароч ясно - какая-то прога, возможно, что-то связанное с .нетом.

βεερ_βooρ

Ну может еще у некоторых есть линух ну и что?
Эти некоторые Я! меня даже винды нет на ноуте :P
Он же не так актуален у нас как виндовс....
:P :P :P
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

Antivirus

Цитата: βεερ_βooρ від 13 Червень 2009, 17:00:24
Эти некоторые Я! меня даже винды нет на ноуте :P
Купи себе медальку.

Andrii

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 17:00:17
во http://www.denwer.ru/  :D А тобі нащо? В тебе ж ,наче, Лінукс, там все є  :-\

Миха

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 17:00:17
у меня такая ботва была когда я что-то химичил с настройщиком внешнего вида винды...
Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:59:25я зняв галочки, зараз гляну. Встановлював дофіга що
сними галочки - перезагрузи и опять поставь.

Andrii

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 17:04:55
у меня такая ботва была когда я что-то химичил с настройщиком внешнего вида винды...сними галочки - перезагрузи и опять поставь.
Мені навпаки, щоб нічого не було, а то мішає: є тільки один користувач (нема що вибирати); коли включив комп і пішов, а коли приходиш треба ждати поки до кінця загрузиться  :'(

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:05:31
Мені навпаки, щоб нічого не було.
ну так... это может помочь...

dojik

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:04:08
во http://www.denwer.ru/  :D А тобі нащо? В тебе ж ,наче, Лінукс, там все є  :-\
sss/ ns cghcbk? xt? z jndtnbk/

Andrii

Я вчора бачив відео Ubuntu - там показано якийсь куб, який можна вертіти і виставляти проги. На одній із сторін запустили вінду. ТОбто можна бути в Лінуксі і грати в ігри і юзати всі віндовські проги?  ???

Добавлено: 13 Червень 2009, 17:13:05

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 17:10:46
sss/ ns cghcbk? xt? z jndtnbk/
а перекласти?

dojik

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:12:06
Я вчора бачив відео Ubuntu - там показано якийсь куб, який можна вертіти і виставляти проги. На одній із сторін запустили вінду. ТОбто можна бути в Лінуксі і грати в ігри і юзати всі віндовські проги?  ???

Добавлено: 13 Червень 2009, 15:13:05
а перекласти?
ДАДАДА!!!1 ББ, ради этого вопроса стоило тебе регистрироваться тут.

Миха

ыыы. ты спрсил, че, я ответил.
Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 18:12:06а перекласти?
ФФ+transliteratot рулят!

Andrii

Цитата: dojik від 13 Червень 2009, 17:15:01
ДАДАДА!!!1 ББ, ради этого вопроса стоило тебе регистрироваться тут.
Як мені хаваються ДПКашніки: питаєш їх, а вони ніфіга нормально сказати не можуть. Якщо у вас є можливість ставити різні проги (у тому числі і ОС) - то у мене нема!

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 18:18:33Якщо у вас є можливість ставити різні проги (у тому числі і ОС) - то у мене нема!
инетрнет не позволяет?

βεερ_βooρ

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:18:33
Як мені хаваються ДПКашніки: питаєш їх, а вони ніфіга нормально сказати не можуть. Якщо у вас є можливість ставити різні проги (у тому числі і ОС) - то у мене нема!
Просвитите его про существование шипита.
Цитата: Antivirus від 13 Червень 2009, 17:01:58
Купи себе медальку.
Ок, медаль из золота и платины с брильянтами оплачиваешь ты.

Andrii

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 17:20:11
инетрнет не позволяет?
він дозволяє, а от батько... це не мій комп, і ставлю лише необхідні проги, так як тут його різні важливі документи і файли

Добавлено: 13 Червень 2009, 16:23:44

Цитата: βεερ_βooρ від 13 Червень 2009, 17:21:04
Просвитите его про существование шипита.
Просвіти, а то гугл якусь фігню викидає  ;)

Добавлено: 13 Червень 2009, 17:23:59

чи то воно і є ??????

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:22:18
він дозволяє, а от батько... це не мій комп, і ставлю лише необхідні проги, так як тут його різні важливі документи і файли
эмм... у меня на компе тоже целая куча важных документов хранится.

Andrii

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 17:24:10
эмм... у меня на компе тоже целая куча важных документов хранится.
ти мого батька не знаєш  ;). Купувати кожний місяць диски і переписувати 60 ГІг на них нема коштів, але якщо хоча б 1 файл не найдеться - мені тоді капут  :'(

Hryak

Andrii а ты же вроде ноут покупать собирался. Чего так отчаянно жалуешся?

Миха

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 18:26:20Купувати кожний місяць диски і переписувати 60 ГІг на них нема коштів
винчестер для чего придумали? купить себе Б/У на 20-40 гиг и издевайся сколько хочешь над ним - ставь на него разные ОС, проги и т.д., только перед этим отключай основной...

Andrii

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 17:27:41
Andrii а ты же вроде ноут покупать собирался. Чего так отчаянно жалуешся?
"жалуюсь" на що? на фін. можливості? По-перше: частково я гроші докладу (не з батьківської кишені собі, а потім йому, а зароблені на черешнях, які я зривав, горіхах, які бив і за гроші із змагань)

Antivirus

Народ помогите! Гдето есть такой ролик камеди клаба где играют Габор и Макс Перлов (вродебы еще кто то) вобщем он называется Серенада. Гугль молчит, фкантакт тоже.

Hryak

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 18:30:21"жалуюсь" на що?
На то, что файлы не дай бог, изчезнут. И на то, что комп не твой.

Andrii

Цитата: Аноним від 13 Червень 2009, 17:29:52
винчестер для чего придумали? купить себе Б/У на 20-40 гиг и издевайся сколько хочешь над ним - ставь на него разные ОС, проги и т.д., только перед этим отключай основной...
ідея, але я ноут куплю і буду все тестити.  :D Я б взяв, але в мене є ще мати, яка хотіла, щоб сестрі моїй купили ноут, бо їй потрібно 1-2 реферати, а мені не хоче, бо я працювати блін маю  >:(. І також мама не любить, коли щось купуємо до компа - такі істерики починаються!

Ndakota

Цитата: Andrii від 13 Червень 2009, 17:30:21
"жалуюсь" на що? на фін. можливості? По-перше: частково я гроші докладу (не з батьківської кишені собі, а потім йому, а зароблені на черешнях, які я зривав, горіхах, які бив і за гроші із змагань)
Не понимаю в упор нафиг покупать ноут если нету нормального своего десктопа? ???

Andrii

Цитата: Hryak від 13 Червень 2009, 17:32:03
На то, что файлы не дай бог, изчезнут. И на то, что комп не твой.
куплю і не буду "жалуватися". Але мені цікаво про ЛІнукс (і той куб), а з мене сміються  :'(