Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Hryak

Когда уже похолодает? Запарила эта жара :(
Поменьше свинства - побольше свинины

Wolf256

Слухайте люди коли ви ваші Рамштайни обговорюєте ми на вас кидаємось? :-X

D-i-m-ON

просто глаз и слух рабует.
хлопаю малышу
мальчику зачет

Миха

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:12:09ну а вот типа лайв-концерты....
требую считать концерты вокалоида тоже "лайв"!!!
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

GA-EV3

Кто подскажет, сайт "Движущиеся картинки", он нарушает авторские права? Возможно или нет публиковать ссыль на него на этом форуме?
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Миха

Цитата: Hryak від 23 Травень 2011, 22:12:20
Когда уже похолодает? Запарила эта жара :(
еще только все разогревается...

W. Z. Vulso

orel245 Кстати прочитал про кризис 2???

D-i-m-ON

Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:13:12
Слухайте люди коли ви ваші Рамштайни обговорюєте ми на вас кидаємось? :-X
>_< тут рамштайн не звучал. и вообще рамм нужно в дет саду для профилактики поколения ставить.
как раз деЦкая музыка.

Миха

GA-EV3

Цитата: Hryak від 23 Травень 2011, 22:09:09И поговорить не о чем.
Привыкай. Ты Ёжика видел сегодня тут? ;)

Hryak

Hryak

Цитата: GA-EV3 від 23 Травень 2011, 22:15:00
Привыкай. Ты Ёжика видел сегодня тут? ;)
Я привыкай?! :o
Сам ты привыкай :P

Wolf256

Цитата: W. Z. Vulso від 23 Травень 2011, 22:14:23Кстати прочитал про кризис 2
так вирішив не купляти

D-i-m-ON

Цитата: Миха від 23 Травень 2011, 22:13:47
требую считать концерты вокалоида тоже "лайв"!!!
аааа, японял. то что он сам к пульту подошел - это лайв.
а если в коробке вынесли, то не-лайв...фанера. ;D

GA-EV3

Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:13:12Слухайте люди коли ви ваші Рамштайни обговорюєте ми на вас кидаємось?
Мы их обсуждаем в теме

thrustmaster

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:10:19
ок. спасибо

;)

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:12:09
ок, спасибо за просветку.
ну а вот типа лайв-концерты....

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Ну суть Лайв-концертів заключається більше в тому, шоб побачити самого виконавця і разом з тим, почути його власну музику...адже в стилі trance&progressive найбільше Ді-Джеїв і композиторів разом з усіх електронних стилів...
В більшості це шоу....дуже класна музика, яка подобається людям разом з відомим Ді-Джеєм і якоюсь грандіозністю дають просто афігенний ефект...люди викладують на ці концерти до 500$...але це круто...ну особисто для мене...
Я розумію, шо це може дратувати або не подобатись іншим людям, але мені це класно)

Wolf256

quote author=GA-EV3 link=topic=13281.msg898975#msg898975 date=1306178200]Мы их обсуждаем[/quote]
ну ок але не говоріть що ви тут ніколи рок не обговорювали
P.S. чого тільки п'ятничний срач коштуєли

GA-EV3

Цитата: Hryak від 23 Травень 2011, 22:15:33
Я привыкай?! :o
Сам ты привыкай :P
Так чего плачешь, привыкший?

D-i-m-ON

Wolf256

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:17:32Ну суть Лайв-концертів заключається більше в тому, шоб побачити самого виконавця і разом з тим, почути його власну музику...адже в стилі trance&progressive найбільше Ді-Джеїв і композиторів разом з усіх електронних стилів...
В більшості це шоу....дуже класна музика, яка подобається людям разом з відомим Ді-Джеєм і якоюсь грандіозністю дають просто афігенний ефект...люди викладують на ці концерти до 500$...але це круто...ну особисто для мене...
Я розумію, шо це може дратувати або не подобатись іншим людям, але мені це класно)
+10000000000000

GA-EV3

Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:17:47ну ок але не говоріть що ви тут ніколи рок не обговорювали
Да, было дело, один раз я с Донбласом обсудил один текст.

GA-EV3

Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:17:47P.S. чого тільки п'ятничний срач коштуєли
Я и не заметил ??? А о чём срач был?

D-i-m-ON

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:17:32
;)

Ну суть Лайв-концертів заключається більше в тому, шоб побачити самого виконавця і разом з тим, почути його власну музику...адже в стилі trance&progressive найбільше Ді-Джеїв і композиторів разом з усіх електронних стилів...
ок.
Но тогда исчезает сам смысл лайва, потому что изначально это исполнение композиций в живую! Без фанеры. Что называется сразу с пальцев и рук. А тут просто врубил запись и дергается как....ты понял.
И за этот лохотрон 500$? На вас просто деньги сшибают.
Я за МНМ заплатил эээ...450грн. На три дня! Для меня сыграли 30 групп (в т.ч. СС и SA (вроде)). Они вспотели и переводили дух между песнями....

а то что?..пф. пустышка.
извини, так и есть.
Цитата: GA-EV3 від 23 Травень 2011, 22:22:10
Я и не заметил ??? А о чём срач был?
6 страниц перечитаешь?? ыы

Wolf256

Цитата: GA-EV3 від 23 Травень 2011, 22:22:10А о чём срач был?
Там щось про Радянських/Російських рокерів було

Wolf256

вам цього не зрозуміти

D-i-m-ON

+ ты слышишь всегда одну и туже самую композицию записаную единожды и в наушкниках (втыкачках своих) и на "лайвах".
так врот мне ноги!!!
на нормальных лайвах (в чем их и ценность) одна и та же композиция не может звучать одинаково или повторяться!. потому что играется ру-ка-ми.
Ошибки и т.п., сбился, догнал, перегнал, сфальшивил...от этого кайф ловишь...

Static-X

парни, че там есть из видеокарт что жрет меньше чем 4850 но производительнее??
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

GA-EV3

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:22:346 страниц перечитаешь?? ыы
:o Не осилю! :'(
Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:23:50Там щось про Радянських/Російських рокерів було
А кто участвовал?

W. Z. Vulso

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:18:48...и там срач.
Ну с x__xx_X трудно по спорить темболее он от части прав.

Миха

Цитата: Static-X від 23 Травень 2011, 22:27:25
парни, че там есть из видеокарт что жрет меньше чем 4850 но производительнее??
5770

GA-EV3

Цитата: Static-X від 23 Травень 2011, 22:27:25парни, че там есть из видеокарт что жрет меньше чем 4850 но производительнее??
Ну, шоб совсем, то не. А какие-то проценты - нима смыслу. :( (5770)

thrustmaster

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:22:34ок.Но тогда исчезает сам смысл лайва, потому что изначально это исполнение композиций в живую! Без фанеры. Что называется сразу с пальцев и рук. А тут просто врубил запись и дергается как....ты понял.И за этот лохотрон 500$? На вас просто деньги сшибают.Я за МНМ заплатил эээ...450грн. На три дня! Для меня сыграли 30 групп (в т.ч. СС и SA (вроде)). Они вспотели и переводили дух между песнями....

я розумію..але лайв - це лайв...не завжди Ді-Джеї запускають вже скомпільовані пісні...в 10% на лайвах їм приходиться зводити треки прямо на сцені за пультом...але це складно, і вимагає певних навичок, досвіду і часу...ось того і запускають вже готові пісні, але який від того кайф!!!)))
Ти просто глянь це відео - 
ну невже це не класно?

Миха

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:31:29я розумію..але лайв - це лайв...не завжди Ді-Джеї запускають вже скомпільовані пісні...в 10% на лайвах їм приходиться зводити треки прямо на сцені за пультом...але це складно, і вимагає певних навичок, досвіду і часу...ось того і запускають вже готові пісні, але який від того кайф!!!)))
один нескромный вопрос - почему электронщина не существовала до 95-го года?

D-i-m-ON

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:31:29
я розумію..але лайв - це лайв...не завжди Ді-Джеї запускають вже скомпільовані пісні...в 10% на лайвах їм приходиться зводити треки прямо на сцені за пультом...але це складно, і вимагає певних навичок, досвіду і часу...ось того і запускають вже готові пісні, але який від того кайф!!!)))
Ти просто глянь це відео - 
ну невже це не класно?
нихрена не классно, потому что он нифига не старается на сцене, а тупо скачет...

thrustmaster

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:26:12
+ ты слышишь всегда одну и туже самую композицию записаную единожды и в наушкниках (втыкачках своих) и на "лайвах".
так врот мне ноги!!!
на нормальных лайвах (в чем их и ценность) одна и та же композиция не может звучать одинаково или повторяться!. потому что играется ру-ка-ми.
Ошибки и т.п., сбился, догнал, перегнал, сфальшивил...от этого кайф ловишь...

тут головне шоу...а класна музика для людини ніколи не буде зайждженою чи скучною)))
але я на затичках не люблю слухати музику...тільки на колонках, або на KOSS UR-20...

D-i-m-ON

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:33:26KOSS UR-20
улыбнуло  :D
та вопрос не в музыке уже....
а в лайве даный момент....фейк ваш лайв. но так же понял вам не музло там главное, а тело увидеть. :-X

thrustmaster

Цитата: Миха від 23 Травень 2011, 22:32:45
один нескромный вопрос - почему электронщина не существовала до 95-го года?

не знаю..може нею ніхто не цікавився???
а може через технічний прогрес...

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:33:06нихрена не классно, потому что они нифига не старается на сцене, а тупо скачет...

він постарався перед цим, звівши більше ніж 20 пісень в один сет...і зараз його головна задача - це доставити людям кайф, який вони отримують від цієї музики і шоу)

thrustmaster

Wolf256

не ображати мені тут Арміна !

OzzyZig

Wolf256

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:34:56він постарався перед цим, звівши більше ніж 20 пісень в один сет...і зараз його головна задача - це доставити людям кайф, який вони отримують від цієї музики і шоу)
+100000

D-i-m-ON

Цитата: thrustmaster від 23 Травень 2011, 22:35:16
чого? класні навушники)))
та так, со своими сравниваю.
Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:36:00
не ображати мені тут Арміна !
никто и не думал

OzzyZig

Wolf256

Цитата: Миха від 23 Травень 2011, 22:32:45один нескромный вопрос - почему электронщина не существовала до 95-го года?
:-X
ЦитатаВперше термін «електронна музика» з'явився в 1951

thrustmaster

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:39:05та так, со своими сравниваю.

ну мені їх хватає...
твої з іншої цінової категорії і ясне діло Сенхайзери кращі...

D-i-m-ON

Цитата: orel245 від 23 Травень 2011, 22:40:05
:-X
историю овеликой электроники в студию!

Wolf256

D-i-m-ON

Wolf256

Цитата: D-i-m-ON від 23 Травень 2011, 22:49:56с 19 го века? слабовато както...
а коли рок придумали?

GQuake

вот такое с гуглом :-*