Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Sanьka

Цитата: Wolf245 від 16 Січень 2014, 16:30:19я не розумію.
Ты не можешь понять потому что являешься "свыдомым" радикалом. Свыдомым не дано усвыдомыты.
Доступней могу сказать так :
Нет смысла менять твердое говно на еще не загустевший понос, ведь ему еще предстоит вонять, а то уже засохло  ;D

Я не в восторге от ПР, так как они не дали мне ничего. Но тупорылые балаболи вроде Тягныбыка, Жыда и чмошника Луцыка (этот вообще конченный так как менял сторону и взгляды) еще хуже.
Что из этого дерьма выбрать?....... читай строчку выше.
Главный эксперт во всем!!!

Sanьka

Цитата: Богданыч від 16 Січень 2014, 16:31:30какой-то афортек блуди
Ну А4Тек норм мыши из недорогих. Это не пафосное говно от МадКетс  ;)

Обама

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:36:53Это не пафосное говно от МадКетс
мэдкетс хотя бы не тырит в тупую чужой дизайн, а то, что у них с качеством сборки проблем - дело другое.

S!N

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:36:53Ну А4Тек норм мыши из недорогих.
по крайней мере они стоят своих денег на 120%
а лесные хейтеры так и не обосновали и не привели в пример лучшую альтернативу за эти деньги
High tech. Low life.

Wolf256

Якби там не було але те що ти називаєш "дєрьмом" таких дебільних законів не понаприймало б.

Sanьka

Цитата: Богданыч від 16 Січень 2014, 16:38:15мэдкетс хотя бы не тырит в тупую чужой дизайн,
Не вижу ничего плохого в этом. Если не каждый может отвалить денег на Лоджык, покупает А4тек и радуется.
Цитата: Богданыч від 16 Січень 2014, 16:38:15то у них с качеством сборки проблем - дело другое.
А вот проблемное качество и огромная цена, вот это печалька.
Цитата: S!N від 16 Січень 2014, 16:38:51по крайней мере они стоят своих денег на 120%
+100000

WEBLegolas

А у ваших містах можна нормально їздити по велодоріжкам? А то частину велодоріжок на час зими почали перекривати запаркованими автомобілями, або повсякчас ходять пішоходи.

Sanьka

Цитата: Wolf245 від 16 Січень 2014, 16:39:49Якби там не було але те що ти називаєш "дєрьмом" таких дебільних законів не понаприймало б.
ЛОЛ...... У власти уже был один "свыдомый" брытый шылом помаранчевый ублюдок.
Развел всю страну, а до этого/и после понапринисмал куча говнозаконов, которые сделали жизнь множества простых( не мажоров и не бизнесменов) людей намного хуже.
Тут та же ситуация, они прикроют свою жыдовскую задницу и свой бизнес, покажут свою задницу рашке (которая потом туда и засадит пополной) и получат ...ничего от ЭС. В итоге свыдомые опять соснут тунца.

S!N

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:41:45
А у ваших містах можна нормально їздити по велодоріжкам? А то частину велодоріжок на час зими почали перекривати запаркованими автомобілями, або повсякчас ходять пішоходи.

в нашем городе нет велодорожек  ;D
High tech. Low life.

Sanьka

Цитата: S!N від 16 Січень 2014, 16:45:10в нашем городе нет велодорожек
Да их нигде нет. Еще вспомните автоматы с газводой  ;D

WEBLegolas

Серйозно? Взагалі? А велопарковки?

Sanьka

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:47:49Серйозно? Взагалі? А велопарковки?
ты что с луны свалился? Думаю велодорожек не было в 90% всех городов.
Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:47:49А велопарковки?
там где и велозаправки.

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:47:06Да их нигде нет.
Можу по всій центральні частині міста їздити майже неперервно по велодоріжкам + більшість спальних районів мають по головним вулицям прокладені велодоріжки. А я ще думав, що це в нас так туго із інфраструктурою для велосипедного транспорту.  ;D

Wolf256

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:49:45
Я можу по всій центральні частині міста їздити майже неперервно по велодоріжкам + більшість спальних районів мають по головним вулицям прокладені велодоріжки. А я ще думав, що це в нас так туго із інфраструктурою для велосипедного транспорту.  ;D
З якого ти міста?

Sanьka

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:49:45Я можу по всій центральні частині міста їздити майже неперервно по велодоріжкам
Ты уверен что это не трамвайная ветка?  ;D

S!N

High tech. Low life.

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:49:22там где и велозаправки.
;D
В нас майже біля кожного навчального закладу та держ установ є велопарковки.
Хоча біля магазинів немає і тому часто біля магазинів велосипеди створюють гірлянду перешкод для пішохотів.

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:50:37Ты уверен что это не трамвайная ветка?
:D
Інколи і це використовую в якості велодоріжки, але здебільшого вночі. А особливо коли з горки. Але колись з гори їхав по такі "велодоріжці" на доволі великій швидкості...а тут колія повертає, а спуск в низ ні. Думаю ти розумієш, що стається із велосипедом який виїжджає на швидкості на косу рейку.

Edd.Dragon

Цитата: Wolf245 від 16 Січень 2014, 15:54:14
Менше  ;)
Ты иногда походишь на первокласника, только вылезшего из своих фантазий.

Sanьka

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:51:35В нас майже біля кожного навчального закладу та держ установ є велопарковки.
Наверное потому что это Львов, обожаю этот город. Жаль на НГ не удалось поехать, финансы......

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 16 Січень 2014, 16:19:15
чувак, у тебя реально серьезные комплексы
У него один - "доктор, меня игнорируют! А на ДПК иногда обращают внимание!"

Edd.Dragon

Цитата: Wolf245 від 16 Січень 2014, 16:39:49
Якби там не було але те що ти називаєш "дєрьмом" таких дебільних законів не понаприймало б.
Ну как ты можешь утверждать? Ты - бог? Или что? Почему тебя так прикалывает клоунничать в Флудилке? Меня это реально интересует (и единственное, что интересует в диалогах с тобой)

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:55:43Наверное потому что это Львов, обожаю этот город. Жальне НГ не удалось поехать, финансы......
Краще приїжай коли менше туристів. Місто за новорічні свята відвідало біля 210 тисяч туристів. Це був щось з чимось. Що головне навіть сісти ніде. А книгарні, які мабуть одні з найкращих в країні, були порожніми.
Приїжджати найкраще літом, адже можна повністю відмовитись від громадського транспорту та всі цікаві місця обходити пішки, також чудово виглядають чисельні паркові зони, плюс відкрита літній танцювальний майданчик для бальних танців(якщо ти танцюєш) та і туристів влітку мабуть найменше. А ще можна просто взяти велосипед напрокат і проїхатись містом та на околиці, де також є багато чого цікавого.

rayven

Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

WEBLegolas

Цитата: Rayven від 16 Січень 2014, 17:00:47ку
І тобі хорошого прийдешнього вечора.

rayven

не нашел тему с снимками рабочего стола

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

WEBLegolas

Миха

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:41:45
Велодорожки? А где такое есть? о_О
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

WEBLegolas

Цитата: Миха від 16 Січень 2014, 17:05:33Велодорожки? А где такое есть? о_О
Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:49:45Можу по всій центральні частині міста їздити майже неперервно по велодоріжкам + більшість спальних районів мають по головним вулицям прокладені велодоріжки.

WEBLegolas

Розмова про велодоріжки наче заспокійливе. Вже ніхто не обговорює політику.  :D

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:55:43Sanьka
Ще дуже гарне місто - Ужгород. Особливо якщо знати де ходити і знати де не ходити.
Плюс рекомендую поїхати в Хотин та Камінець-Подільцський. В Хотині фортеці + Дністер на одному краєвиді, а Камінець-Подільський - це прекрасне містечко, з захоплюючим каньйоном та шикарною фортецею. 

Edd.Dragon

Пошел искать бездонную сумку для Скайрима, а то не дело, стошлько лута пропадает  :'(

S!N

Цитата: Edd.Dragon від 16 Січень 2014, 17:12:21
Пошел искать бездонную сумку для Скайрима, а то не дело, стошлько лута пропадает  :'(
Cкайрим - это на 50% нашел-продай
High tech. Low life.

Sanьka

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 17:09:52Ще дуже гарне місто - Ужгород. Особливо якщо знати де ходити і знати де не ходити.
Был там, правда только в замке.

Wolf256

Цитата: Rayven від 16 Січень 2014, 17:04:45
не нашел тему с снимками рабочего стола

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Давно у WoW граєш?

Миха

Цитата: Edd.Dragon від 16 Січень 2014, 17:12:21
player.modav carryweight 30000

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 16 Січень 2014, 17:12:58
Только нашел сейчас, а торговля вразумительная начнется только потом.

Миха

с модами: нашел - перекрафть.

Обама

Цитата: WEBLegolas від 16 Січень 2014, 16:57:35А книгарні, які мабуть одні з найкращих в країні, були порожніми.
А книгарню можна прийти зі своєю книжкою та випити кави? І посидіти годину-дві?

Edd.Dragon

Цитата: Миха від 16 Січень 2014, 17:16:23
player.modav carryweight 30000
Ну можно и так, но сумка, чтобы не захламлять себя

WEBLegolas

Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 17:15:44Был там, правда только в замке.
Замок та як замок, а от місто цікаве. А ще чудовий ботанічний сад та краєзнавчий музей. Це до речі все в 10 хвилин ходьби від замку. А краєзнавчий музей взагалі виходиш із брами замкового муру і ліворуч вхід на територію краєзнавчого музею. А ботанічний сад, виходиш із змку та ідеш прямо, донизу і біля такої готичної будівлі(фізичний фак УжНУ) ліворчу повертаєш і там десь через 300метрів вхід в ботанічний сад. Це якщо я нічого не переплутав.

rayven

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Обама

Цитата: S!N від 16 Січень 2014, 16:38:51а лесные хейтеры так и не обосновали и не привели в пример лучшую альтернативу за эти деньги
Если производитель относится к своей продукции, как к ширпотребу, то на выходе он и получается.
Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:40:45покупает А4тек и радуется.
Скажи эту Клаксону.
Цитата: Sanьka від 16 Січень 2014, 16:40:45А вот проблемное качество и огромная цена
Не поспоришь. Если бы проблемы закончились на первых ревизиях крыс, ан нет, у них и на новых продуктах шляпа...

WEBLegolas

Цитата: Богданыч від 16 Січень 2014, 17:17:28А книгарню можна прийти зі своєю книжкою та випити кави? І посидіти годину-дві?
Не у всіх, але деяких можна. Особливо в тих, що в центральні частині міста. В деяких книгарнях можна взяти будь яку книгу із стелажів та сісти на кріслі та почитати, там же часто є безкоштовний вай-фай(який до речі є майже у всій центральні частині міста). Також в тих же книгарнях часто проводяться презентації та пресконференції. До речі, у вас також скоро убде чудова літературна подія, http://www.culturalproject.org/courses/istoriya-literaturi-v-avtorakh-i-tekstakh/ .
Якщо вирвусь із навчанням - постараюсь приїхати хоч на декілька лекцій.

rayven

Цитата: Wolf245 від 16 Січень 2014, 17:15:48Давно у WoW граєш?
клан 500+ тел ..
пока надоело, жду 6.0 Подписка закончится 23 января. Продлю с выходом 6.0 патча. Играю недавно, год назад начал. В общем играл пол года не больше. Было не до игр, когда жена ногу сломала. Терь вроде наладилось все, одел своего перса, в рейдах надоело. Все друзья поставили се РО. Я тоже с 23 января.

Мой профиль ТУТ

rayven

ужос. У нас даже великов нет :)

Hryak

50?! Да там 90% хлама надо продать, вот только ограничение денег у торговцев этому препятствует. Плюс, к тому же, каждый покупает "свой" товар. Поэтому, самое лучшее решение-не набирать хлама. Я даже бутылки с маной не брал (играл за воина) А с бутылок здоровья сделал склад у себя дома. И несколько шмоток, которые вообще продать нельзя из-за их...высокой стоимости.
Поменьше свинства - побольше свинины

rayven

Цитата: Hryak від 16 Січень 2014, 17:27:2150?! Да там 90% хлама надо продать, вот только ограничение денег у торговцев этому препятствует. Плюс, к тому же, каждый покупает "свой" товар. Поэтому, самое лучшее решение-не набирать хлама. Я даже бутылки с маной не брал (играл за воина) А с бутылок здоровья сделал склад у себя дома. И несколько шмоток, которые вообще продать нельзя из-за их...высокой стоимости.
и тут барыги  ;)

Чую хохлы приложили руку к созданию игры.

Hryak

Цитата: Rayven від 16 Січень 2014, 17:28:42
и тут барыги  ;)

Чую хохлы приложили руку к созданию игры.
Стопудово
Поменьше свинства - побольше свинины