Как отключить индексацию в Google Desktop?

Автор Oleh_B, 07 Червень 2008, 15:25:00

Попередня тема - Наступна тема

Oleh_B

Ось так виглядає Google Desktop в мене. Мені ця програма сподобалась найбільше. Зі всіх перепробуваних (всіх перерахованих в ДПК №3 і Vista Sidebar for XP) ця продемонструвала 100% роботоспроможність без глюків і артефактів, крім цього має інстал в 1.8 МБ, що найменше з усіх.
Дотого ж величезна кількість гаджетів доповнює приємну картину.

Тільки от ця папка суттєво псує враження (через постійне збільшення, яке корелюється з часом індексації файлів (я так думаю))

Питання: хто знає що там, як видалити її або файл програми що займається індексацією.

ps: програмою користуюсь виключно заради сайдбара, навіщо було туди примусово індексацію врізати?!
pps:на момент написання папка вжила 43, зараз вже 188МБ. Як її забрати?!

Immortiis

Разве в настройках нельзя ограничить/отключить индексацию?

Oleh_B

Обмежити можна. але відключити ні. Хіба що вказати папки які НЕ треба індексувати, але вибирати системні папки не можна тільки папки з MyDocuments.

Доречі, помітив, що якщо пробувати видалити цю папку, то абсолютно нічого не можна видалити, але якщо виключити в Task Manager один з процесів (а їх там всього 3) GoogleDesktop.exe, то папка видаляється абсолютно без запитань.

Immortiis

Странно, у меня, насколько помню, получалось исключать системные папки, т.к. особенно из-за них и растет папка индексации. Возможно в более поздней версии зачем-то это убрали.

Полностью отключить индексацию вроде бы нельзя.

Oleh_B

А є ще якісь пропозиції крім: Vista Sidebar, Yahoo Widgets, Desktop Sidebar, GoogleDesktop, Thoosje Sidebar?
Можливо хтось знає менш відомі продукти? (Для мене важливо, щоб прога резервувала місце на робочому столі, тому власне і не обрав Thoosje Sidebar).

aNGeL

поюзал дето недельку... честно говоря практически ничем из этого не прользовался... потому и снес)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Immortiis

Цитата: Oleh_B від 11 Червень 2008, 23:38:00
А є ще якісь пропозиції крім: Vista Sidebar, Yahoo Widgets, Desktop Sidebar, GoogleDesktop, Thoosje Sidebar?
Можливо хтось знає менш відомі продукти? (Для мене важливо, щоб прога резервувала місце на робочому столі, тому власне і не обрав Thoosje Sidebar).

Есть еще Яндекс сайдбар, но я им не пользовался.

Oleh_B

А хто небуть знає, чи є в Yahoo! Widgets плагін, який резервує місце на робочому столі, бо власне через це і не користуюсь ним.