Вибір та обговорення систем охолодження

Автор MishaM, 08 Липень 2008, 14:22:26

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 20 Червень 2025, 23:07:37Сумарний вдув краще щоб був меншим за сумарний видув. Щоб різниця (холодна) втягувалась, а не випихувалась (гаряча, а то й місцями холодна) у всі щілини.
Це неправда.  Вже купу разів тестити.  В ідеалі баланс,  а якщо не баланс,  то більше вдвуву краще,  щоб якраз не тягнуло в корпус з усіх щілин і невідомих напрямків з непередбачуваними потоками
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Я вже не кажу про пилюку яку засасує між панелями, зі слотів розширення
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

finalplayer

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 10:07:27то більше вдвуву краще
+
избыточное давление нужно, если это применимо к вертушкам при дырявом корпусе )

Mantikor

Коротше ясно, якщо буду лінивий і не захочу перекручувати вентилятори - вийде варіант 3.
Якщо захочу - виберу варіант 2.

Цитата: Mantikor від 20 Червень 2025, 17:23:07
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 10:07:27Це неправда.  Вже купу разів тестити.  В ідеалі баланс,  а якщо не баланс,  то більше вдвуву краще,  щоб якраз не тягнуло в корпус з усіх щілин і невідомих напрямків з непередбачуваними потоками

А надлишок створить передбачувані потоки, ок.

Тестили. Хто женщина легкого поведения і чим? Блохєри наслюнявленим пальцем? Після яких і виникають схеми, коли передній верхній всасує і тут же верхній на "стелі" висасує свіже повітря. Манав я такі тести.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 15:12:30Після яких і виникають схеми, коли передній верхній всасує і тут же верхній на "стелі" висасує свіже повітря
сам вигадав сам манав. жодного разу не бачив такі варіанти. але ти вигадуй далі.

едік це ти дивишся якусь русняву ерунду, а так-то тестили з купою іструментів і замірами і димком і т.д.

і різних тестів від різних студій вистачає

гугли. блеать. от бери і гугли, тільки не русню яку ти любиш приносити регулярно, ті точно натестять...

graved1gger

а стоп.
едік.

я зовсім забув, в мене зараз негативний тиск. і мені не подобається)
але ти піздюнькай далі)

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 16:22:28сам вигадав сам манав. жодного разу не бачив такі варіанти. але ти вигадуй далі.

едік це ти дивишся якусь русняву ерунду, а так-то тестили з купою іструментів і замірами і димком і т.д.

і різних тестів від різних студій вистачає

гугли. блеать. от бери і гугли, тільки не русню яку ти любиш приносити регулярно, ті точно натестять...
Ясно, скотився на "гугли". Йди в дупу

Ще й варіанта #3 не бачив, хоча тільки недавно обговорювали його по чийомусь відосіку і його юзають у тому ж Комфі

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 18:02:40Ще й варіанта #3 не бачив, хоча тільки недавно обговорювали його по чийомусь відосіку і його юзають у тому ж Комфі
Це ж буквально так як показано на сторінці Meshify 2
https://www.fractal-design.com/app/uploads/2020/10/M2-Airflow-Loop-1-HB-1.m4v

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 18:02:40Ще й варіанта #3 не бачив, хоча тільки недавно обговорювали його по чийомусь відосіку і його юзають у тому ж Комфі
обговорювали. і варіанти три в нормальних тестах я не бачив, бо серйозно не розглядаються

finalplayer

Цитата: Mantikor від Сьогодні в 18:15:53Це ж буквально так як показано на сторінці Meshify 2
https://www.fractal-design.com/app/uploads/2020/10/M2-Airflow-Loop-1-HB-1.m4v
c одной стороны верхний передний ⬆️⬆️⬆️ вытягивает только что вдутый холодный спереди, с другой этим холодным он охлаждает радиатор СВО. Ставь, хуже не будет

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 18:25:21обговорювали. і варіанти три в нормальних тестах я не бачив, бо серйозно не розглядаються
ну то добре
але все одно неясно який хрін його в реальність протягнув

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від Сьогодні в 19:23:22c одной стороны верхний передний ⬆️⬆️⬆️ вытягивает только что вдутый холодный спереди, с другой этим холодным он охлаждает радиатор СВО. Ставь, хуже не будет
а в компах без СВО нафіга так роблять?

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 23:04:12Для естетики

зважаючи на те, що цей видувний вентилятор швидко покривається пилом і відрізняється від інших двох - естетика у них якась монгольська

finalplayer

а много ли таких воздушных пк с тремя вентиляторами на выдув вверх? Нахуанга оно такое? 2-3 на вдув спереди и один на выдув сзади. Имхо, среднестатистическому геймерскому ПК дополнительный выдув наверх не нужен.