Подскажите с выбором 20" широкоформатного монитора

Автор You Ruler, 17 Жовтень 2007, 15:30:13

Попередня тема - Наступна тема

You Ruler

Я выбрал Philips 200XW7 и ViewSonic Optiquest Q20wb или Samsung SyncMaster 205BW.Какой лучше?Или посоветуйте еще за 1300 грн.
Bond.James Bond.

linuxdrom

Цитата: eugeneg від 18 Жовтень 2007, 01:04:43
apple..
Замечательный совет с учётом того, что он всего в 3 раза дороже чем надо автору  >:(

Zelenskj

Юзербары запрещены правилами, fin

KJIuM

В ДПК за октябрь отличный тест. Правда не все мониторы помещаются в Ваш ценовой диапазон.
Жить - значит мыслить.
                             Марк Туллий Цицерон

You Ruler

Bond.James Bond.

KJIuM

Цитата: You Ruler від 22 Жовтень 2007, 15:16:49
А как вам  Philips 200XW7?
:-X
Если дизайн устраивает и подходит ко всем остальным устройствам - бери, хороший монитор за хорошую цену. Да еще думаю "лучшая покупка" от ДПК многое значит.
Жить - значит мыслить.
                             Марк Туллий Цицерон

Alexey_sat

Склоняюсь в сторону Samsung SyncMaster 205BW. Знакомый взял за 1465грн., и остался поностью доволен.

pohgejib

щоб не створювати нову тему, поможіть тут.
треба монітор  широкоформатник 20 дюймів для інету, фільмів, ігор. саме в такому порядку :)
я як студент хочу получити прийнятну якість за малі гроші (до теперішніх 1400грн)
який кращий з цих: http://brain.com.ua/Monitory-TFT_20_i_bolshe-c37.html?sort=Price&direction=ASC ??

і ще: ці відгуки справедливі?
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

user_lol

Цитата: pohgejib від 10 Лютий 2009, 18:33:38
ці відгуки справедливі?
Acer P221w. Провірив в магазині. Ніодного битого пікселя нема і зараз. Вже 5 місяців. Тай ніяких там "кривих кольорів"  не бачив.
Цитата: pohgejib від 10 Лютий 2009, 18:33:38
який кращий з цих: http://brain.com.ua/Monitory-TFT_20_i_bolshe-c37.html?sort=Price&direction=ASC ??
Так там всі асери. Та й по тих "скудних" характеристиках важко сказати. Колись кидали ссилку як вони визначаються. Так шо бери то шо ближче по ціні і дизайну ІМХО