Чи варто заправляти дану модель прінтера EPSON EPL-6200L?

Автор Yarik93, 09 Березень 2009, 14:07:02

Попередня тема - Наступна тема

Yarik93

У мене прінтер EPSON EPL-6200L, на якому закінчився тонер, прінтер, ще ні разу не заправлявся, йому 3 роки.Підкажіть будь ласка чи варто його заправляти взагалі? як прінтер буде друкувати після заправки?(якість пічаті),яка вартість заправки? чи краще купити нового прінтера, а не заправляти цього? Перевага мого прінтера висока швидкісь друку, за що він і був мною вибраний! Дякую наперед:)
P.S. Може хтось знає де заправляють дану модель прінтера у Вінниці??

Anton T.

Yarik93

Дякую за силку! попробую може сам заправлю! а то шось ніде не можу знайти де заправляють дану модель, бачу прийдеть самому... а скажи, я заправлю, а шо з чіпом? де його нового взяти? чув вони дорогі! скажи можна якось, шоб його не міняти? а то на тому сайті тохи не понятно... шо тре відключати і для чого? що буде як я відключу ту функцію?

Anton T.

Цитата: Yarik93 від 11 Березень 2009, 16:10:38а шо з чіпом?
Новый чип стоит примерно 3 евро. Чип можно отключать:
ЦитатаВ картридже имеется чип, который нужно заменить (для Epson свой, для Konica Minolta - свой). Если заменять нечем, просто отключите в свойствах принтера двухсторонний обмен данных с принтером - и печатайте, улыбаясь.
Цитата: Yarik93 від 11 Березень 2009, 16:10:38а то шось ніде не можу знайти де заправляють дану модель
можно заправлять с тонером для Samsung ML-1210/1510 (желательно SCC (или Static)) или Epson EPL 5000/5500 (AQC). Если тонер неизвестного производства, то фонит будет.

Yarik93

Дякую! ;) буду пробувати заправляти сам бо ніде не хочуть заправляти дану модель! Буду шукати тонер більш підходящий до мого епсона!

Yarik93

Anton T. дякую за силку по руководству!!! вона мені дуже помогла, зробив все так, як там написано, заправив тонер і пічатає як новий!!!! ;) +1 ;)  а от тонери такі які ти писав не підходять, купив спеціально для такого прінтера, як в мене, а от ціна на тонер для епсон ЕПЛ 6200Л 80 грн, но воно того стоїть, тонера хватає до 4000 сторінок і більше!

Yarik93

Підкажіть, чи підійде тонер від мого прінтера ( EPSON EPL-6200L) до прінтера СANON EP-22? дякую! :)

Anton T.

Цитата: Yarik93 від 18 Квітень 2009, 16:48:34
Підкажіть, чи підійде тонер від мого прінтера ( EPSON EPL-6200L) до прінтера СANON EP-22? дякую! :)
СANON EP-22 это аналог Canon LBP-800/810/1120 и HP LJ 1100/3200.