Вибір WI-FI роутера ~100$

Автор Firelion, 25 Березень 2009, 23:13:24

Попередня тема - Наступна тема

Firelion

Хочу використовувати МФУ як мережевий принтер(є ноутбук і стаціонарний комп'ютер), тому постає питання : який роутер вибрати? Інтернет ОГО, не горю бажанням залишати модем, хочу зробити WI-FI мережу, ну і МФУ до нього підключити тому вибір впав на Asus WL-600g. Може є якісь альтернативи?
Думав ще підключити МФУ через LAN тоді можна вибрати роутер без USB, але чи повинен бути в ньому PrintServer ?

k1T4eR

Цитата: Firelion від 25 Березень 2009, 23:13:24
Хочу використовувати МФУ як мережевий принтер(є ноутбук і стаціонарний комп'ютер), тому постає питання : який роутер вибрати? Інтернет ОГО, не горю бажанням залишати модем, хочу зробити WI-FI мережу, ну і МФУ до нього підключити тому вибір впав на Asus WL-600g. Може є якісь альтернативи?
Думав ще підключити МФУ через LAN тоді можна вибрати роутер без USB, але чи повинен бути в ньому PrintServer ?
Для того чтобы подключить принтер нужен PrinServer! ;)
Лучше взять Asus WL-500gP V2, он производительнее будет! ;)

Garfield

Цитата: k1T4eR від 26 Березень 2009, 08:10:22Лучше взять Asus WL-500g, он производительнее будет!
Не стоит определять производительность роутера по его тех. характеристикам. >:( Открой ДПК за март и убедись в этом.

WL-600g получила достаточно хорошую оценку в ДПК, так что я тоже советую эту модель.

k1T4eR

Цитата: Garfield від 26 Березень 2009, 09:10:57
Не стоит определять производительность роутера по его тех. характеристикам. >:( Открой ДПК за март и убедись в этом.

WL-600g получила достаточно хорошую оценку в ДПК, так что я тоже советую эту модель.
Да, но WL-500gP V2 получила оценку "Лучшее качество" и 5 звёзд! А WL-600g получила 4 звезды и кучу против! Открой журнал и убедись в этом. ;)

Garfield

Цитата: k1T4eR від 26 Березень 2009, 09:13:57
Да, но WL-500gP V2 получила оценку "Лучшее качество" и 5 звёзд! А WL-600g получила 4 звезды и кучу против! Открой журнал и убедись в этом. ;)
Ты смотришь что ты печатаешь? У тебя было написано Asus WL-500g, а это абсолютно разные вещи.

k1T4eR

Цитата: Garfield від 26 Березень 2009, 09:29:21
Ты смотришь что ты печатаешь? У тебя было написано Asus WL-500g, а это абсолютно разные вещи.
Извини, перепутал! ;) :D

Lexusiw

Firelion

ЦитатаІнтернет ОГО, не горю бажанням залишати модем
тому Asus WL-500g не підходить там WAN порт RJ-45, а D-Link DSL-2640U вродіби без прінтсервера

Garfield

Цитата: Firelion від 26 Березень 2009, 16:21:04
тому Asus WL-500g не підходить там WAN порт RJ-45, а D-Link DSL-2640U вродіби без прінтсервера
В таком случае WL-600g отвечает всем твоим потребностям.

Firelion

Мене цікавить ще таке питання: якщо підключити МФУ до роутера по мережевому кабелю, а не через USB це ж розширить круг пошуку, але чи реально в такому випадку зробити щоб МФУ друкував з будь-якого комп'ютера мережі?