Помощь в выборе, покупке ноутбуков, суб/нет буков + их обсуждение + FAQ

Автор SliCk, 01 Квітень 2009, 16:49:44

Попередня тема - Наступна тема

GRaFkiyv

AMD Brazos 2.0 - убийца нетбуков ?  :)

- 1,7-гигагерцовый двухъядерный процессор E2-1800
-  встроеная графика Radeon HD 7340 (80 шейдеров на частоте 523 МГц (680 МГц в турборежиме)).
http://www.overclockers.ua/news/hardware/2012-04-27/109170/

Harricein

Цитата: GRaFkiyv від 27 Квітень 2012, 10:58:36AMD Brazos 2.0 - убийца нетбуков ?
вполне возможно, с такими характеристиками и автономностью.
Одесса-это большая деревня!
Я скромный гений интернета.

bloodmaximus1

Добрый день.
Встал вопрос о приобретении нетбука, а точнее хочу переехать с десктопа, который греется, шумит + я не использую даже половину его потенциала.
Зашел на розетку, пробежался глазами - у почти всех железо одно и тоже, а цены веляют.
От нетбука нужно:

• К нему буду подключать телевизор\монитор 32". Рабочее разрешение на телевизоре 1360х768. (VGA или HDMI)
    USB мышку, клавиатуру.
    Колонки 3.5.
Из софта:
Хром, фотошоп, ворд, включение фильма HD на нетбуке-картинка на ТВ.
Собственно батарея, дисплей, кач-во сборки особо не влияют. Важен только процессор, чтоб не сильно старый но и не топ-варианты. Не плохо бы чтоб был интересный дизайн.
Может у кого на примете варианты есть?
Ах да, интересен еще SSD диск. Ибо объем жесткого не важен собственно, тонны фильмов не держу, а вот быстродействие хотелось бы.

LoRDEP

Цитата: bloodmaximus1 від 01 Травень 2012, 15:58:12
Добрый день.
Встал вопрос о приобретении нетбука, а точнее хочу переехать с десктопа, который греется, шумит + я не использую даже половину его потенциала.
Зашел на розетку, пробежался глазами - у почти всех железо одно и тоже, а цены веляют.
От нетбука нужно:

• К нему буду подключать телевизор\монитор 32". Рабочее разрешение на телевизоре 1360х768. (VGA или HDMI)
    USB мышку, клавиатуру.
    Колонки 3.5.
Из софта:
Хром, фотошоп, ворд, включение фильма HD на нетбуке-картинка на ТВ.
Собственно батарея, дисплей, кач-во сборки особо не влияют. Важен только процессор, чтоб не сильно старый но и не топ-варианты. Не плохо бы чтоб был интересный дизайн.
Может у кого на примете варианты есть?
Ах да, интересен еще SSD диск. Ибо объем жесткого не важен собственно, тонны фильмов не держу, а вот быстродействие хотелось бы.
Досить багато вимог, єдине що можу порадити щось типу HP Folio 13-2000 (B0N00AA) .

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

PlaymaN

Добридень  :)
Ось я назбирав грошенят і вирішив купувати ноутбук, тепер потрібна ваша порада.
Буду купувати ноутбук на заміну своєму старому десктопу.  Ноут потрібен для роботи з продуктами Adobe: Flash, Photoshop (отже відеокарта важливий аспект), для  інтернету, буду слухати музику (в основному використовую наушники, так що супер звуку з динаміків мені не потрібно), також для ігор  :)  Ноутбук буду купувати надовго, тому потрібне щось якісне.
Бюджет 5000 грн +/- 500 грн.

Також думаю чи варто чекати в продажі AMD Trinity чи не варто? Бо після читання про цей продукт дуже закортіло його придбати  :)

LoRDEP

Цитата: PlaymaN від 25 Травень 2012, 20:49:47
Добридень  :)
Буду купувати ноутбук на заміну своєму старому десктопу.  Ноут потрібен для роботи з продуктами Adobe: Flash, Photoshop (отже відеокарта важливий аспект), для  інтернету, буду слухати музику (в основному використовую наушники, так що супер звуку з динаміків мені не потрібно), також для ігор  :)  Ноутбук буду купувати надовго, тому потрібне щось якісне.

Також думаю чи варто чекати в продажі AMD Trinity чи не варто? Бо після читання про цей продукт дуже закортіло його придбати  :)
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/packard-bell-easynote-f4211-hr-519ru-lxbwq0c002/

Harricein

Цитата: PlaymaN від 25 Травень 2012, 20:49:47Добридень 
Буду купувати ноутбук на заміну своєму старому десктопу.  Ноут потрібен для роботи з продуктами Adobe: Flash, Photoshop (отже відеокарта важливий аспект), для  інтернету, буду слухати музику (в основному використовую наушники, так що супер звуку з динаміків мені не потрібно), також для ігор    Ноутбук буду купувати надовго, тому потрібне щось якісне.

Також думаю чи варто чекати в продажі AMD Trinity чи не варто? Бо після читання про цей продукт дуже закортіло його придбати

http://rozetka.com.ua/fujitsu_lifebook_ah531_vfy_ah531mrts5ru_black/p191204/вот идеальный домашний вариант для тебя.
+ мощный процессор и графика
+ корпус очень хорошего качества
+   HDD 750 ГБ
+ берешь еще одну планку памяти на 4 гига и у тебя ноут топ класса
+ маде ин германи.
+ Влагозащищенная клавиатура
+ HDMI
+ 6- ячеечная батарея

- глянец царапается.
- Bluetooth( зачем он нужен не понятно только место занимает).

Harricein

ЦитатаТакож думаю чи варто чекати в продажі AMD Trinity чи не варто? Бо після читання про цей продукт дуже закортіло його придбати 
А ты хочешь ждать?

PlaymaN

Хммм, дякую, але можна щось з більш популярних виробників?
Цитата: Harricein від 25 Травень 2012, 21:13:41А ты хочешь ждать?
Нуу якщо воно того варте, то так.

Harricein

Guru of 3D

сдох мой ноут((( Отвалился GPU , прогрел , поработал 2 месяца и опять сдох окончательно( Что там сейчас актуально? нужен ноут для дома как второй пк , то есть большой дисплей  и не обязательно мего тонкий и легкий.... Нужен для инета и всяких нетребовательных  задач. Когда там Тринити ждать следует ? и какие сейчас актуальные модели на Ivy ?

Harricein

Цитата: Guru of 3D від 12 Червень 2012, 15:12:43
сдох мой ноут((( Отвалился GPU , прогрел , поработал 2 месяца и опять сдох окончательно( Что там сейчас актуально? нужен ноут для дома как второй пк , то есть большой дисплей  и не обязательно мего тонкий и легкий.... Нужен для инета и всяких нетребовательных  задач. Когда там Тринити ждать следует ? и какие сейчас актуальные модели на Ivy ?
тринити в  августе.

Цитатаи какие сейчас актуальные модели на Ivy ?
глупый вопрос.Все актуальные.
Ты забыл самое главное! "какой бюджет" !!

http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/hp_pavilion_g7-1077sr_lm642ea/ Мои экстрасенсорные  способности подсказали что-то такое.

LoRDEP

Цитата: Guru of 3D від 12 Червень 2012, 15:12:43
Ноутбук Dell Inspiron 5720 (5720Gi3612D6C1000BSCLsilver) Moon Silver + Bluetooth-гарнитура!
Подробнее: http://rozetka.com.ua/dell_inspiron_5720_5720gi3612d6c1000bsclsilver/p216807/

Guru of 3D

Цитата: Harricein від 12 Червень 2012, 17:10:35Ты забыл самое главное! "какой бюджет" !!
ну штук 5-6.
Цитата: LoRDEP від 12 Червень 2012, 17:17:10Ноутбук Dell Inspiron 5720
сильно круто для инета  :D
Цитата: Harricein від 12 Червень 2012, 17:10:35тринити в  августе.
хм... может подождать  :-\

Hryak

Поменьше свинства - побольше свинины

YuGa-92

Привіт.
Тут брат попросив допомогти з вибором ноута для роботи. Основні задачі: офіс, інтрнет, перегляд фільмів, не вимогливі до графіки ігри, не дуже складна робота в photoshop.
Із побажань були не глянцевий корпус, VGA і HDMI роз'єми і більш-менш хороша автономність.
Бюджет до 3300 грн. Сума не велика, але вимоги до ноута теж не дуже великі.
Підібрав я модельку Acer Aspire 5749Z. Що скажете про нього?

P.S. Особисто мене цікавлять ще два питання. 1) Чи варто переплачувати ~ 600 грн. за intel core i3 2330M. Впринципі Intel Pentium B960 -це  порізана версія  intel core i3 23ххM (немає віртуалізації, інше графічне ядро, немає підтримки Hyper-threading). Цікавить саме різниця між 4ма і 2ма потоками в щоденних задачах.
2) І чи відчутна велика різниця між відео Intel HD 2000 та Intel HD 3000 на практиці? (тести я дивився, але кількість попугаїв мені не багато говорить).
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

WEBLegolas

Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:47Привіт.
Доброго вечора  :)
Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:47Із побажань були не глянцевий корпус
Глянцевий корпус це ще порівняно дрібниця з тим, що екран глянцевий. Глянцевий екран дуже блікує і створює дискомфорт при роботі, тобто навіть якщо залізо буде хороше і корпус чудовий, а екран буде дратувати то на, що такий ноут купляти?
Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:47хороша автономність.
Якщо реально оцінювати ситуацію, то за такі гроші хорошої автономності не буду. І якщо все ж ти хочеш максимальну автономність, тоді не варто вірити тим показникам який пише виробник, а шукати десь тести автономності в і-неті.
Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:47Чи варто переплачувати ~ 600 грн. за intel core i3 2330M. Впринципі Intel Pentium B960 -це  порізана версія  intel core i3 23ххM (немає віртуалізації, інше графічне ядро, немає підтримки Hyper-threading). Цікавить саме різниця між 4ма і 2ма потоками в щоденних задачах.
Якщо на ноутбуці будеться грати все ж ігри і є трішки грошей в запасі, то думаю можна і переплатити. А якщо це ноут для серфінгу по інтернету і роботі у Ворд, Ексель , Павер Поїнт - тоді думаю не варто переплачувати.
Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:472) І чи відчутна велика різниця між відео Intel HD 2000 та Intel HD 3000 на практиці? (тести я дивився, але кількість попугаїв мені не багато говорить).
Різниця буде, але скільки точно сказати не можу.
Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 19:11:47Підібрав я модельку Acer Aspire 5749Z. Що скажете про нього?
Нормальний ноутбук, але екран глянцевий.

YuGa-92

Цитата: WEBLegolas від 16 Червень 2012, 22:17:34Глянцевий екран дуже блікує і створює дискомфорт при роботі
На жаль нічого за адекватну ціну я не знайшов з матовим екраном.
Цитата: WEBLegolas від 16 Червень 2012, 22:17:34за такі гроші хорошої автономності не буду.
Я знаю. Але наприклад Lenovo G560 з батареєю 48Wh тримає в знайомого дві з половиною- три години. Цього хватає.
Цитата: WEBLegolas від 16 Червень 2012, 22:17:34А якщо це ноут для серфінгу по інтернету і роботі
Саме так. Це буде другим ПК. В нього є досить потужний десктоп.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

Harricein

Цитата: YuGa-92 від 16 Червень 2012, 22:44:08
На жаль нічого за адекватну ціну я не знайшов з матовим екраном.Я знаю. Але наприклад Lenovo G560 з батареєю 48Wh тримає в знайомого дві з половиною- три години. Цього хватає.Саме так. Це буде другим ПК. В нього є досить потужний десктоп.

http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/samsung-300e5z-np300e5z-a02ru/Вот вариант за эти деньги

YuGa-92

Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 11:58:15Вот вариант за эти деньги
Виходить так, що головним критерієм вибору став матовий екран...
Процесор досить слабший, 2 гіга оперативки. Я запитався, то брат махнув рукою і сказав "ну його той матовий екран".

WEBLegolas

Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 13:29:43Виходить так, що головним критерієм вибору став матовий екран...Процесор досить слабший, 2 гіга оперативки. Я запитався, то брат махнув рукою і сказав "ну його той матовий екран".
А як тобі такий ноутбук : http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/acer-travelmate-tm5744z-p624g50mnkk-nxv5neu002/

Harricein

Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 13:29:43
Виходить так, що головним критерієм вибору став матовий екран...
Процесор досить слабший, 2 гіга оперативки. Я запитався, то брат махнув рукою і сказав "ну його той матовий екран".
http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/lenovo-b570-59-325897/ вот хорошая модель + планка на 4 гига и выходишь на нужную сумму.

WEBLegolas

Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 19:19:21http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/lenovo-b570-59-325897/ вот хорошая модель + планка на 4 гига и выходишь на нужную сумму.
Але ж він також глянцевий. Хоча якщо не звертати увагу на тип екрана, тоді він вартий уваги. Ленево мені найбільше подобається. Хоча тут діло смаку і упереджень кожного особисто  :)

YuGa-92

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 16:31:32А як тобі такий ноутбук : http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/acer-travelmate-tm5744z-p624g50mnkk-nxv5neu002/
Досить хороша моделька. Правда процесор старіший і графічне ядро. Можна і до нього подивитись. Правда ціна вже на 300 більша. Запитаюсь чи не буде складно добавити.
Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 19:19:21http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/lenovo-b570-59-325897/ вот хорошая модель
Ага, я до нього теж придивлявся. А ще до Lenovo G570. Відмінності там в більшій частоті процесора і 4ГБ оперативної. Не дуже то й суттєві, як на мене.
Можливо леново буде кращм варіантом. Бо щоб проапгрейдити пам'ять в Acer, що я вибрав- потрібно розкручувати весь  корпус.  А в леново знизу лише кришку відсіку пам'яті відкрутити.

Доречі є якісь суттєві відмінності в G та B моделях леново?

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 19:28:25Але ж він також глянцевий.
Глянець так. Але брат говорив, що для нього це не суттєво.

WEBLegolas

Harricein

Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 21:01:44
Досить хороша моделька. Правда процесор старіший і графічне ядро. Можна і до нього подивитись. Правда ціна вже на 300 більша. Запитаюсь чи не буде складно добавити.Ага, я до нього теж придивлявся. А ще до Lenovo G570. Відмінності там в більшій частоті процесора і 4ГБ оперативної. Не дуже то й суттєві, як на мене.
Можливо леново буде кращм варіантом. Бо щоб проапгрейдити пам'ять в Acer, що я вибрав- потрібно розкручувати весь  корпус.  А в леново знизу лише кришку відсіку пам'яті відкрутити.

Доречі є якісь суттєві відмінності в G та B моделях леново?

Глянець так. Але брат говорив, що для нього це не суттєво.

http://zoom.cnews.ru/publication/item/29100

ЦитатаА в леново знизу лише кришку відсіку пам'яті відкрутити
Даже не так, там общая крышка, ее снимаешь и получаешь доступ ко всем комплектующим. Просто у меня сейчас трудиться эта модель  Lenovo G570.
И еще маленькая особенность о которой забывают: если поставить еще планку памяти, то увеличивается производительность всех подсистем и а также видеосистемы за счет возможности брать большое количество памяти и ее быстродействия.     

WEBLegolas

Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 21:14:10И еще маленькая особенность о которой забывают: если поставить еще планку памяти, то увеличивается производительность всех подсистем и а также видеосистемы за счет возможности брать большое количество памяти и ее быстродействия.
Це трішки не так. Так як інтигроване відео ядро не є наскільки потужне щоб раціонально задіювати такі маси пам'яті, тобто чи в ноуті буде  2гб чи 4гб це кардинально на продуктивність в іграх не вплине.   

YuGa-92

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 21:12:19Подивись ще на цей http://hotline.ua/computer-noutbuki-netbuki/asus-x54hy-x54hy-so168d/
Ну це вже конкретно за рамки бютжету  :(
Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 21:14:10http://zoom.cnews.ru/publication/item/29100
Дякую. Зараз почитаю. UPD щось там про G і B не бачу порівнянь.

Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 21:14:10И еще маленькая особенность о которой забывают:
Та плюс  й здається двоканальний режим ніхто не відміняв, якщо планку похожу по характеристиках поставити. Але це вже таке.

Harricein

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 21:27:11
Це трішки не так. Так як інтигроване відео ядро не є наскільки потужне щоб раціонально задіювати такі маси пам'яті, тобто чи в ноуті буде  2гб чи 4гб це кардинально на продуктивність в іграх не вплине.   
ТОЛЬКО ПРИРОСТ В 12-14 КАДРОВ мелочь... ;D с увеличением настроек..

WEBLegolas

Цитата: Harricein від 17 Червень 2012, 21:29:35ТОЛЬКО ПРИРОСТ В 12-14 КАДРОВ мелочь...  с увеличением настроек..
Це ти говориш за те, що в тебе було?
Бо в мене колись на МП було інтигроване відео і йому не дуже було залежно скільки я під нього виділяю оперативної пам'яті.

Harricein

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 21:31:54
Це ти говориш за те, що в тебе було?
Чего "було" я этим сейчас наслаждаюсь.Там стояла планка на 2 Гб а теперь 6Гб.

YuGa-92

Ну, коротше кажучи поки що зупинився на Acer 5749Z і Lenovo B/G 570.
До леново особисто я симпатизую більше. Будемо "мацати", вибирати.

І ще останнє питання : на серпень-вересень нічого нового не обіцяють з ноутами (бюджетної категорії). Можливо нові процесори чи щось похоже і старіші подешевшають. Просто можливо варто зачекати з покупкою пару місяців?

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Hryak

Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 21:54:19І ще останнє питання : на серпень-вересень нічого нового не обіцяють з ноутами (бюджетної категорії). Можливо нові процесори чи щось похоже і старіші подешевшають. Просто можливо варто зачекати з покупкою пару місяців?
По неоднократному опыту апгрейдов и прочих компьютерных покупок, я тебе скажу- если надумал покупать, то покупай и не жалей и не оглядывайся потом. Так можно всю жизнь ждать... ;)

Harricein

Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 21:57:36
По неоднократному опыту апгрейдов и прочих компьютерных покупок, я тебе скажу- если надумал покупать, то покупай и не жалей и не оглядывайся потом. Так можно всю жизнь ждать... ;)
ТАК ТОЧНО !
Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 21:54:19
Ну, коротше кажучи поки що зупинився на Acer 5749Z і Lenovo B/G 570.
До леново особисто я симпатизую більше. Будемо "мацати", вибирати.

І ще останнє питання : на серпень-вересень нічого нового не обіцяють з ноутами (бюджетної категорії). Можливо нові процесори чи щось похоже і старіші подешевшають. Просто можливо варто зачекати з покупкою пару місяців?

В августе будет амд тринити, но ждать не стоит потому что каждый 4-6 недель появляется что-то новое и обязательно мощнее старого.

WEBLegolas

Цитата: YuGa-92 від 17 Червень 2012, 21:54:19Просто можливо варто зачекати з покупкою пару місяців?
Найдешевші ціни в на початку серпня, десь так...тут кожен рік по-іншому.
Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 21:57:36По неоднократному опыту апгрейдов и прочих компьютерных покупок, я тебе скажу- если надумал покупать, то покупай и не жалей и не оглядывайся потом. Так можно всю жизнь ждать...
Але Хряк правий. Якщо є гроші і необхідність то бери зараз ;)

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 22:04:16Найдешевші ціни в на початку серпня, десь так...тут кожен рік по-іншому.
Народ идёт в школы/вузы... чем не повод поднять цены ;D Особенно в нашей стране. Плюс, евро закончится и ещё неизвестно, что потом будет с долларом, к которому привязан весь этот товар. Тем более, что приняли какоё-то там оброк на технику. Так что, повторю, если назрела необходимость и есть сумма, то вперёд в магазин ;)

YuGa-92

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 22:08:13Так что, повторю, если назрела необходимость и есть сумма, то вперёд в магазин
З цим погоджуюсь. Я і не кажу, що варто чекати.
Є гроші і необхідність - треба ловити шанс ;)
Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 22:08:13Народ идёт в школы/вузы... чем не повод поднять цены  Особенно в нашей стране.
Ціни підростають на другу половину серпня.
Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 22:08:13Плюс, евро закончится и ещё неизвестно, что потмо будет с долларом, к которому привязан весь этот товар.
А з валютою це взагалі вічна лотерея.
Цитата: Hryak від 17 Червень 2012, 22:08:13Тем более, что приняли какоё-то там оброк на технику.
Не чув :-\ Але часто щось приймають...

Harricein

Цитата: WEBLegolas від 17 Червень 2012, 22:04:16
Найдешевші ціни в на початку серпня, десь так...тут кожен рік по-іншому.
тут предугадать сложно, но удешевления летом не ожидается.

YuGa-92

Ну вот купили ноут. Lenovo B570.
Приволокли до дому, я вже ОС записав. З повного заряду батареї обіцяло що 3.5 години протягне (батарейка на 48Wh). Пройшла десь година(можливо чуть більше)  інтенсивного користування і половини вже немає.
Процесор (Pentium B940) досить хороший, тестів на папугаї ще не запускав але пробував його грузити вручну. Оперативки зараз 2 ГБ, хард на 500.
Взагалі машинка зібрана з совісттю. Люфтів і скрипів немає. Але пилюку збирає ужасно.
Глянцевий екран "середньої паршивості". Чіткість і яскравість хороша, а от передача кольору - хотілось би краще(після мого CRT монітору на нього дивитись не хочеться, трохи в'яла картинка).  Але від TN матриці більшого чекати не потрібно (буває і гірше).
На рахунок бліків - є. Але вони не мішають в приміщенні зовсім. На сонці екрану не видно... В тіні- читабельно, але дерева позаду видно :D.

Загалом ноут на свою ціну хороший. Ще раз дякую за поміч :)

P.S. [От тільки прикол був. В біосі якось відкрив приховані налаштування. Сам не зрозумів що нажав. Але там точно був пункт Advanced. Пробував поворити ще раз - зясь. Можливо хтось знає як туда попасти? Бо гугл не допомагає.]

Harricein

Цитата: YuGa-92 від 20 Червень 2012, 16:13:43
Ну вот купили ноут. Lenovo B570.
Приволокли до дому, я вже ОС записав. З повного заряду батареї обіцяло що 3.5 години протягне (батарейка на 48Wh). Пройшла десь година(можливо чуть більше)  інтенсивного користування і половини вже немає.
Процесор (Pentium B940) досить хороший, тестів на папугаї ще не запускав але пробував його грузити вручну. Оперативки зараз 2 ГБ, хард на 500.
Взагалі машинка зібрана з совісттю. Люфтів і скрипів немає. Але пилюку збирає ужасно.
Глянцевий екран "середньої паршивості". Чіткість і яскравість хороша, а от передача кольору - хотілось би краще(після мого CRT монітору на нього дивитись не хочеться, трохи в'яла картинка).  Але від TN матриці більшого чекати не потрібно (буває і гірше).
На рахунок бліків - є. Але вони не мішають в приміщенні зовсім. На сонці екрану не видно... В тіні- читабельно, але дерева позаду видно :D.

Загалом ноут на свою ціну хороший. Ще раз дякую за поміч :)

Я ж говорил хороший ноутбук.
ЦитатаP.S. [От тільки прикол був. В біосі якось відкрив приховані налаштування. Сам не зрозумів що нажав. Але там точно був пункт Advanced. Пробував поворити ще раз - зясь. Можливо хтось знає як туда попасти? Бо гугл не допомагає.]]P.S. [От тільки прикол був. В біосі якось відкрив приховані налаштування. Сам не зрозумів що нажав. Але там точно був пункт Advanced. Пробував поворити ще раз - зясь. Можливо хтось знає як туда попасти? Бо гугл не допомагає.]
Вот это меня больше интересует, если еще раз получиться напиши!

YuGa-92

Цитата: Harricein від 20 Червень 2012, 21:20:10Вот это меня больше интересует, если еще раз получиться напиши!
Добре, мені теж інтересно знайти як.

Harricein

077

Harricein

Цитата: 077 від 23 Червень 2012, 10:34:41
мне нужно узнать
Ну я предупреждал  >:( ;D
Асус: сильная видеоподсистема рассчитанная на поиграть, но слабее по сравнению с интел  ЦПУ.
Жесткий диск 320 Гб это мало для современного ноутбука.
Экран(хреновенький) глянцевый, будет давать блики.
камера полная хрень,  считай что  ее  нету.
Есть Bluetooth который в основном не используется. 
Есть USB 3.0  это огромный  плюс, ведь скоро это будет преобладающий стандарт.
батарея 5200 мАч будет дольше работать чем Acer.
В ноутбуке сделан упор на игры.

Acer: Мощный процессор для вычислений.Видеоподсистема несколько слабовата.
Жесткий диск 5оо гб этого достаточно.
Оперативная память   DDR3-1066 с повышенными частотами( положительно влияет на быстродействие).
Неплохая камера 1.3 Мп.
стандартная батарея 4400 мАч(примерно 2.5 часа)
Есть сканнер отпечатка пальца, нужная вещь.
Отличный  экран с лед подсветкой.
Из минусов нету юсб 3.0 и стоит Linux.

На самом деле эти ноутбуки нельзя сравнивать, они из разных категорий:
асус сделан для игр и просмотра фильмов, акер сделан для офисной работы с упором на качественный экран и защиту данных.

077

NIKON

Помогите ноут выбрать за 6к ( 6000 грн ) , мощный . Заранее , пасибо .
SAMSUNG R60 RADEON 512 MB