Видеокарта не выводит изображения на монитор. В чем проблема?

Автор wchipw, 20 Квітень 2009, 13:14:58

Попередня тема - Наступна тема

wchipw

Мне всегда было интересно можно ли отремонтировать как-то видяху ?
Например: если видеокарта не даёт изображение на монитор что делать?

MishaM

Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 13:14:58
Мне всегда было интересно можно ли отремонтировать как-то видяху ?
Можна. Різними способами, залежно від проблеми: починаючи з перепрошивки біоса, закінчуючи BGA-пайкою.
Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 13:14:58
Например: если видеокарта не даёт изображение на монитор что делать?
Тут є декілька можливих рішень.

В тебе виникла якась проблема? Ні? Тоді я не розумію сенс теми. Поясни.

wchipw

Цитата: Міша Воронич від 20 Квітень 2009, 13:24:02
В тебе виникла якась проблема? Ні? Тоді я не розумію сенс теми. Поясни.
У меня видеокарта не даёт изображения на монитор я не знаю что с ней не гнал не ронял не царапал врое всё норм было а потом  просто чёрный икран и всё  :'(
Да и воопше мне интересно можно ли чинить видяшки

MishaM

Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 13:28:26
У меня видеокарта не наёт изображения на монитор я не знаю что с ней не гнал не ронял не царапал врое всё норм было а потом  просто чёрный икран и всё  :'(
Тоді і переіменй відповідно тему, наприклад на "Видеокарта не выводит изображения на монитор. В чем проблема?"/
Спробуй перевірити кабель і перехідник (якщо він є). Також можна спробувати змінити кабель, підключити до другого відеокаходу відеокарти (зазвичай їх два). З іншим монітором відеокарта працює?
Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 13:28:26
Да и воопше мне интересно можно ли чинить видяшки
Вже відповів, можна.

wchipw

Цитата: Міша Воронич від 20 Квітень 2009, 13:32:14
Тоді і переіменй відповідно тему, наприклад на "Видеокарта не выводит изображения на монитор. В чем проблема?"/
Спробуй перевірити кабель і перехідник (якщо він є). Також можна спробувати змінити кабель, підключити до другого відеокаходу відеокарти (зазвичай їх два). З іншим монітором відеокарта працює?
1)Переименовал
2)Это не кабель, пост не проходит

pelik911™

Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 21:54:59
2)Это не кабель, пост не проходит
Так может и не с картой тогда проблема? Попробуй BIOS сбросить

wchipw

Цитата: ρelik911™ від 20 Квітень 2009, 21:56:03
Так может и не с картой тогда проблема? Попробуй BIOS сбросить
Пробывал не помогло

Klaxonn

Короче....если до ПОСТа не доходит, то это не видео. Если пищит или начинает грузить ОС, то это видео\кабель\моник...

Ch@meleon

А щось в компютері ще змінювалося після встановлення нової відеокарти? Може оперативки достиавив? А то знаю був випадок: після встановлення додаткової планки памяті до ПОСТа теж не доходило, монітор залишався в режимі очікування, але система не вантажилася... Допомогло витягнути потерти контакти на памяті і встановити назад

Klaxonn

Цитата: Ch@meleon від 21 Квітень 2009, 11:25:55
А щось в компютері ще змінювалося після встановлення нової відеокарти? Може оперативки достиавив? А то знаю був випадок: після встановлення додаткової планки памяті до ПОСТа теж не доходило, монітор залишався в режимі очікування, але система не вантажилася... Допомогло витягнути потерти контакти на памяті і встановити назад
Там комп 6-ти летней давности.....собраный на коленках)))

MishaM

Цитата: wchipw від 20 Квітень 2009, 21:54:59
Это не кабель, пост не проходит
Перевірь відеокарту на іншому ПК, якщо є така можливість. Цілком можливо, ще це не відеократа вазагі, а щось інше. Скільки гудків ти чуєш? Коли щось не працездатне, то ПК видає певну кількість гудків. По ним можна виявити проблему.

Ще питання: якщо витянути кабель від відеокарти з монітору, висвітлює повідомлення типу "No signal"? При ввімкненні живлення на деяких моніторах висвітлює назву бренда. Якщо в твого до цих пір таке було, то зараз ти бачиш назву?

Єдине, що покищо можна рекомендувати - почистити ПК від пилу.

Shico

У меня у друга была такая же проблема.Комп тоже 2003 года покупки.Перепробовал все вышеуказанные способы не помогло.Как оказалось в сервисе,полетел южный мост на мат плате))))Так что видяха не всегда корень проблемы.

AMDraketa

ЦитатаУ меня у друга была такая же проблема.Комп тоже 2003 года покупки.Перепробовал все вышеуказанные способы не помогло.Как оказалось в сервисе,полетел южный мост на мат плате))))Так что видяха не всегда корень проблемы.
Допускаю ще проблему з живленням...на материнці чи з БП. Провір чи не повздувалися конденсатори.
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum.

wchipw

Цитата: Міша Воронич від 21 Квітень 2009, 17:09:08
Перевірь відеокарту на іншому ПК, якщо є така можливість. Цілком можливо, ще це не відеократа вазагі, а щось інше. Скільки гудків ти чуєш? Коли щось не працездатне, то ПК видає певну кількість гудків. По ним можна виявити проблему.

Ще питання: якщо витянути кабель від відеокарти з монітору, висвітлює повідомлення типу "No signal"? При ввімкненні живлення на деяких моніторах висвітлює назву бренда. Якщо в твого до цих пір таке було, то зараз ти бачиш назву?

Єдине, що покищо можна рекомендувати - почистити ПК від пилу.
подключал на другой материнке не работает= (

MishaM

Цитата: wchipw від 22 Квітень 2009, 23:02:09
подключал на другой материнке не работает= (
Тобто, на іншому зовсім іншому ПК з іншим монітором та кабелем зображення не виводиться? Висновок - згоріла відеокарта.

wchipw

Цитата: Міша Воронич від 23 Квітень 2009, 16:09:17
Тобто, на іншому зовсім іншому ПК з іншим монітором та кабелем зображення не виводиться? Висновок - згоріла відеокарта.
да, не выводится. Жалко видяшку :'(

Vadilo

Пацаны спасибо) За Оперативку даже подумать не мог... Оператива уже год стоит не было такого раньше достал продул порты стартануло на всякий пожарный BIOS рестартанул ;)