Проблема: після установки нової HD 3850 AGP Sapphire не запускається компютер

Автор Ivanovich90, 16 Липень 2009, 20:29:47

Попередня тема - Наступна тема

Ivanovich90

Після установки нової відеокарти 3850 не запускається компютер. Конфігурація: Пень 4 2.66 Ггц, 1.5 ДДР, блок живлення 400 вт.
На відеокарті горить червона лампочка. Чи може це бути через непідключене додаткове живлення?(мануалу по установці чи будьякої інструкції нема з певних причин) І я кщо дод. живлення необхідне, то чи не виникне проблема після його підключення якшо від відеокарти йде шлейф 3-пін а шлейфи від блока живленя йдуть на 4-пін?

Vlad

Ну так судя по фотографии (http://hotline.ua/tx/sapphire_radeon_hd3850_agp_512_mb) разъём дополнительного питания есть, а значит необходимо его подключить.
Цитата: Ivanovich90 від 16 Липень 2009, 20:29:47
від відеокарти йде шлейф 3-пін а шлейфи від блока живленя йдуть на 4-пін?
С видеокартой должен поставляться переходник.
3-пін для куллера, дополнительное 4, 6 и 8.
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

Factiosus

Цитатавід відеокарти йде шлейф 3-пін а шлейфи від блока живленя йдуть на 4-пін?
Если на БП нет соответствующего шлейта,то нужно использовать переходник на два молекса (он должен быть в комплекте).Если нет,то он копейки стоит
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

Edd.Dragon

Цитата: Ivanovich90 від 16 Липень 2009, 21:29:47Чи може це бути через непідключене додаткове живлення?
Раз оно есть значит оно необходимо )))

Ivanovich90

Кабель дод. живлення , що йде від відеокарти він ніби "розходиться на два 3-пінових". Ці 3-пінові вони підходять до тих шлейфів шо йдуть від б.ж. (власне від б.ж. йде один шлейф до якого послідовно підєднані дисководи і хард)
Тут питання: перехідник з "чого на шо" мені може знадобитися ?Як добавити фотку того кабеля від відеокарти, щоб не виникло недорозумінь?
Сорі, може написав якусь фігню, але в комп. техніці не спец, і тим більше не спец в електротехніці...

MishaM

Цитата: Ivanovich90 від 16 Липень 2009, 21:39:43
Кабель дод. живлення , що йде від відеокарти він ніби "розходиться на два 3-пінових". Ці 3-пінові вони підходять до тих шлейфів шо йдуть від б.ж. (власне від б.ж. йде один шлейф до якого послідовно підєднані дисководи і хард)
Тут питання: перехідник з "чого на шо" мені може знадобитися ?Як добавити фотку того кабеля від відеокарти, щоб не виникло недорозумінь?
Сорі, може написав якусь фігню, але в комп. техніці не спец, і тим більше не спец в електротехніці...
Тобі потрібний перехідник 2 molex -> 6-pin, виглядає він так:

Один кінець підключаєш до відеокарти, інші два - до відповідних контактів від БЖ.

Ivanovich90

Може я зараз напишу ше якусь фігню, але в мене є такий самий кабель, правда той чорний кінець в мене 8-піновий, як і розєм під нього на відеокарті... То значить шо проблеми якби нема ? ) Просто втикнути чорний кінець в відеокарту, а інші два в вільні розєми на шлейфі від .б.ж. ??

MishaM

Цитата: Ivanovich90 від 16 Липень 2009, 21:53:58
Може я зараз напишу ше якусь фігню, але в мене є такий самий кабель, правда той чорний кінець в мене 8-піновий, як і розєм під нього на відеокарті... То значить шо проблеми якби нема ? ) Просто втикнути чорний кінець в відеокарту, а інші два в вільні розєми на шлейфі від .б.ж. ??
Угу ))

Overloker

Intel Core i5 3470/GIGABYTE GeForce GTX 760 2GB/Kingstone 8 GB DDR3 1600mz/Chieftec 500BT 12G Green/MSI Z77A-G43.

MishaM

Цитата: Overloker від 25 Липень 2009, 19:42:42
Нда...похоже он в компах не шарит! :-*
І? Що ти цим хотів сказати? В даній темі це офтоп, питання вирішено - для чого її піднімати? В наступний раз буде мінус. Прочитай правила, і зверни увагу на пунк про нецензурну лексику.
http://www.dpk.com.ua/node/1934

P.S. На мій пост відповідати не потрібно.

Overloker

Intel Core i5 3470/GIGABYTE GeForce GTX 760 2GB/Kingstone 8 GB DDR3 1600mz/Chieftec 500BT 12G Green/MSI Z77A-G43.