World of Tanks

Автор Avireti, 09 Липень 2010, 08:29:00

Попередня тема - Наступна тема

Сколько боёв в среднем Вы проводите в день? (GA-EV3)

<1 просто, слежу за темой/игрой
1-5
6-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-100
>100
Вариант для Дмытра

Dmytro

Цитата: graved1gger від 15 Лютий 2023, 11:22:53а толку він 2го рівня?
Так оборудкой из двух слотов можно повысить хар-ки четырех категорий - хп, прочность модулей, повороты корпуса и максималка. Вот тестирую лучше оно или нет.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

GA-EV3

Ні разу не зустрічав у грі Объект 752
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

RUSL

<1 просто, слежу за темой/игрой --- 27 (35.5%)

Кто эти люди ?  :D

Если в игру не играешь , то на хрен за ней следить ?  ???

aNGeL

Цитата: RUSL від 26 Березень 2023, 11:39:14Если в игру не играешь , то на хрен за ней следить ?  ???
Товарищі майори ))))
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

RUSL

max.sim

Майор Чорнобаєв та майор Пейн  :)

Vlad1

Здуйте пил зі святкового вбрання
12–18 квітня
Ми відзначаємо 12-й день народження World of Tanks у Європі та Північній Америці. Приємні знижки, святкові завдання, неймовірні секретні нагороди, епічне випробування та багато іншого — все для вас, не соромтеся!
СВЯТКУЙТЕ З НАМИ
Заходьте за безкоштовними днями преміум акаунту
Заходьте у гру, щоб отримати день Танкового преміум акаунту та виконати завдання на 3D-стилі.
«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Dmytro

Цитата: Vlad1 від 13 Квітень 2023, 14:48:28Здуйте пил зі святкового вбрання
Витріть кал зі святкового обладнання.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 13 Квітень 2023, 15:41:34Витріть кал зі святкового обладнання.
ти вже зробив копрограмму?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Щось забагато ПТ в боях

Dmytro

4800 урона.

Vlad1

76-й день рождения легенды - Арнольда Шварценеггера, мы приготовили для вас подарок.Каждый игрок в World of Tanks получит медаль «Выжимай», одобренную самим Арнольдом, и целый набор предметов! Подарки будут ждать вас в игре, когда вы запустите клиент в следующий раз.
Вот что вы получите в дополнение к медали

1 день Танкового премиум аккаунта
5 задач на ×5 опыта за победу в бою
Ящик Колы ×5
Большой ремкомплект ×5
Большая аптечка ×5
Предбоевая инструкция «Без резкий движений» ×5
Предбоевая инструкция «Тонкости работы КПП» ×5
3 личных резерва: +50% к боевому опыту на 1 ч
3 личных резерва: +300% к свободному опыту и опыту экипажа на 1 ч

Для тех, кому нравятся большие пушки, фирменный танк VIII M47 Iron Arnie возвращается в Премиум магазин в составе нескольких наборов. Выбирайте тот, который вам по душе!

Dmytro

Dmytro

Хорошо пофармил.

Vlad1

Vlad1

GA-EV3

Що взяти за 9 жетонів?

Dmytro

@aNGeL
У нас на форуме будут нормальные картинки в большом размере? С того что прикрепляется сейчас нифига ж не видно.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 08 Вересень 2023, 23:09:57@aNGeL
У нас на форуме будут нормальные картинки в большом размере? С того что прикрепляется сейчас нифига ж не видно.
це питання не до форуму, а до того ресурсу звідки ця картинка була вставлена.

Я вставляю через imgur і все ок по кліку збільшується.

GA-EV3

Dmytro

Цитата: GA-EV3 від 08 Вересень 2023, 20:22:13Що взяти за 9 жетонів?
А, у тебя ничего нет вообще из техники по БП. Ну бери Фазу или Футюра. Тут уже сам смотри что тебе больше нравится - ТТ с толстой башней и хорошими увн или СТ с барабаном и неплохой маскировкой.

GA-EV3

До кандидатів додався ще й Kunze Panzer, бо побільшало жетонів до 12 :D

Dmytro

Цитата: GA-EV3 від 13 Вересень 2023, 14:10:49До кандидатів додався ще й Kunze Panzer, бо побільшало жетонів до 12 :D
Он крайне специфический, см. обзоры. Я бы Фазу рекомендовал, тем более что ты рак.

Xella

Цитата: Dmytro від 13 Вересень 2023, 16:22:26Он крайне специфический, см. обзоры. Я бы Фазу рекомендовал, тем более что ты рак.
я купив фазу рік тому, катав десь два боя ))

GA-EV3

Цитата: Dmytro від 13 Вересень 2023, 16:22:26Я бы Фазу рекомендовал, тем более что ты рак.
У нас різні підходи до ракування. Ти рекомендуєш мені танк, який за рахунок своїй "конструктивних" переваг надаватиме мені можливість пізніше "здохнути" і більше надамажити.
Але мені це не потрібно, гра для мене - засіб розважатися, своє маленьке Почуття Власної Величі я чухаю іншими засобами.
Тому мені треба танк, щоб було повеселіше)

Dmytro

Цитата: GA-EV3 від 14 Вересень 2023, 11:54:53Але мені це не потрібно, гра для мене - засіб розважатися, своє маленьке Почуття Власної Величі я чухаю іншими засобами.
Тому мені треба танк, щоб було повеселіше)
Ну та советская ПТ для меня веселая, но другим в основном она не нравится. Потому я её и не рекомендовал. А так Фаза и Футюр наиболее комфортные вцелом. А советский тяж - он низкий очень. Это и преимущество, и недостаток одновременно.

Цитата: Xella від 14 Вересень 2023, 09:03:42я купив фазу рік тому, катав десь два боя ))
Ну я побольше играл, все половую канализацию прокачал.
А так да, я в основном играю на премах 6 и 8 лвл. Когда БП проходишь лучше всего играть на 6 лвл.

GA-EV3

Скажіть, а чим британські колісні танки відрізняються від гусеничних?

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 17 Вересень 2023, 13:52:53Скажіть, а чим британські колісні танки відрізняються від гусеничних?
швидкістю

Vlad1

GA-EV3

Мені цей режим нудний. Напевне тому, що програм чотири разі поспіль :D

Vlad1

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

GA-EV3

Дмитро! Діарею насилаю на тебе! От навіщо ти давив на мене, щоб я взяв Фазу, а не Чар Футура? :(  :'(
Взяв я таки Фазера і що? От навіщо він мені? Він гарний тяж для середнього гравця. Але навіщо, якщо є танки у гілках розвитку?
Для любителів ТТ Фазу категорично рекомендую. Танк реально гарний!
Але я собі хотів таки танк для ололо-раш-в-ангар-веселий-олень.
Думаю, що Чар Футур зі своїм недобарабаном був би інший, ніж танки швидкі барабанні у гілках розвитку.

Vlad1

Цитата: GA-EV3 від 30 Вересень 2023, 23:55:37Напевне тому, що програм чотири разі поспіль :D
Це був я  ;)

Vlad1

«Мирный: потерянная надежда» начинается!
18 октября, 09:30 (МСК)

Куда: командный штаб
Кому: "Домашний ПК"

Vlad1

Vlad1

Vlad1

Vlad1

Vlad1

Vlad1

Vlad1

Vlad1

World of Tanks ніколи не зупиняється на досягнутому. У нас великі плани, а отже, на вас чекає багато захопливого. Нові танки, режими, події, нагороди... 2024-й буде цікавим!

finalplayer

Выдайте, плиз, очень краткую сводку за прошедший год. В 22м на волне хайпа я нажал кнопку перейти на европейский сервер. Тогда же ВГ, как я помню ушла из Белоруссии иииии что в итоге? Российский сервере же существует? Можно вернуться? (Но зачем?) Кто куда катится и какие последствия?

Xella

Цитата: finalplayer від 29 Грудень 2023, 21:58:37Выдайте, плиз, очень краткую сводку за прошедший год. В 22м на волне хайпа я нажал кнопку перейти на европейский сервер. Тогда же ВГ, как я помню ушла из Белоруссии иииии что в итоге? Российский сервере же существует? Можно вернуться? (Но зачем?) Кто куда катится и какие последствия?
Якщо коротко то це вже дві різні гри. Мір танкав і WoT. Повернутися здається вже не можна, було три місяці щоб передумати. Але може через саппорт спробувати.
Хоча якщо пінг на європу нормальний то кращє на європейському, бо усілякі шварценегери і інші колаби. А на руснявому матрьошки і т.д.

finalplayer

Да, в РФ коллаб может быть только с местными не свалившими "звёздами". Ну или с ии ботом Брюса Виллиса. 

rayven

image" border="0
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

rayven

вигуляв пт. Кілька років не грав
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

GA-EV3

Куди поділися мої ресурси?

finalplayer

я так понимаю ЕУ3 и 4 это резервация для украинских беженцев?

Xella

Цитата: finalplayer від 03 Лютий 2024, 11:24:21я так понимаю ЕУ3 и 4 это резервация для украинских беженцев?

4й для казахських, але є бот що переносить якщо треба
https://wotexpress.eu/news/world-of-tanks/avtomaticheskiy-perekhod-na-server-eu2-wot-v-igre-/