Кто сможет ответить на такие вопросы по информатике?

Автор royalmilk, 21 Листопад 2010, 16:42:51

Попередня тема - Наступна тема

royalmilk

Кто сможет ответить на такие вопросы по информатике? 
Мне нужна ваша помощь по информатике я не знаю как можно ответить на эти вопросы по информатике.

Контрольні запитання
1. Які файли зображень можна відкрити за допомогою редактора Рaint?
2. Як створений малюнок помістити в центр робочого столу Windows?
3. Як за допомогою меню очистити виділений об'єкт?
4. Як відобразити у вікні редактора Рaint панель Набір інструментів, Палітру кольорів та Рядок стану?
5. Як збільшити масштаб зображення ?
6. Як відобразити сітку?
7. Як зробити інверсію кольорів?
8. Як розтягнути та нахилити зображення?
9. Які є атрибути малюнка?
10. Як змінити Палітру кольорів?
11. Як задати властивості Палітри кольорів:Відтінок, Контраст, Яскравість кольору?
12. Що таке панель Набір інструментів та які кнопки до неї входять?
13. За яким розширенням можна зберегти малюнок?
14. Для чого призначена кнопка Заливка?
15. Як зробити Надпись?
16. Як виділити довільну область зображення?
17. Для чого призначена кнопка на панелі Набор інструментів ,,Выбор цветов"?
20. Як упорядкувати піктограми засобами програми Провідник?
30. Як поміняти мовний інтерфейс у програмі ТС?
31. Яке призначення комбінації клавіш Shift+F4 у ТС?
32. Які кнопки є на панелі інструментів вікна програми ТС?
33. Що спільного є між програмами Провідник і ТС?
34. Яка відмінність між програмами Провідник і ТС?

Флешко

k1T4eR

Цитата: apacer1989 від 21 Листопад 2010, 17:08:26
Ты темой ошибся! :-\
Не темой, а разделом. Хм... Даже скорее форумом.
royalmilk, а что, поисковики все не работают?

Volan

1. если не ошибаюсь все графические (jpeg, bmp, tiff, gif, png, ico)
2. смотря какие настройки рабочего стола (в основном по центру)
3.  ??? может Файл - Создать?
4.  ??? она и так отображается
5. Вид - Масштаб
6. Вид - Линии сетки
7. точно не понял вопроса, возможно имелось ввиду ПКМ- один цвет, ЛКМ - другой?
8.  ???
9. ваще не понял....
10. там есть кнопочка Изменение цветов
11.  ???
12. карандаш, ластик, палитра, масштаб, заливка, текст
13. см ответ №1
14. для заливки цветом! че за вопрос? ;D
15. нажать копочку текст
16. есть кнопочка Выделить
17. для выбора цвета, которого нет в наборе
20.  ПКМ - Упорядочить по...
30. Конфигурация - настройка - Язык
32. переименовать файл
33. файловый менеджер. оба
34. у ТС две файловых панели, у проводника: дерево папок и панель
ЗЮ: чем смог, помог ;)

royalmilk

Volan

Цитата: royalmilk від 21 Листопад 2010, 21:57:13Спасибо)
не за что ;)
воспользуйся гуглей, он всё знает :)
или открой пейнт, и посмотри. с ПК сидишь ведь?

royalmilk

Ну у меня вин. 7 а надо по ХР так что мучаюсь(
В гугле как то не находит...

royalmilk

Очень срочно надо 7.Як зробити інверсію кольорів?

Volan

Цитата: royalmilk від 21 Листопад 2010, 22:14:32а надо по ХР
вперед инсталлить ХР!!! ;)
ну а книги то у тебя должны быть? там же всё расписано, надо только найти :)

max.sim

Цитата: royalmilk від 21 Листопад 2010, 21:18:56
Очень срочно надо 7.Як зробити інверсію кольорів?
Не поверишь - Изображение-Инвертировать цвета(ну, может быть, "Обратить цвета")

Думаю, такие очевидные вопросы даже в Гугле найти нелегко, потому как мало кому приходит в голову их задавать.  :)

Volan

Цитата: royalmilk від 21 Листопад 2010, 22:18:56Очень срочно надо 7.Як зробити інверсію кольорів?
включил специально Paint, нет там вроде инверсии (правда у меня тоже 7)

YuGa-92

Цитата: Mr_Volan від 21 Листопад 2010, 21:27:05
включил специально Paint, нет там вроде инверсии (правда у меня тоже 7)
В "Сімірці" "обратить цвета" є в меню ПКМ - найнижчий пункт=)
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

Volan

Цитата: YuGa-92 від 21 Листопад 2010, 22:41:10обратить цвета" є в меню ПКМ - найнижчий пункт=)
ага, нашел :) только надо сначала выделить участок изображения оказывается ;D

pelik911™

royalmilk это сейчас изучают в школе? Ну какие дауны пишут эти программы для учеников, о ужас!! Я надеюсь, это не для студентов университетов?
ЗЫ: тема перемещена в раздел "Другое ПО". Ну можно ещё в "Офлайн" или "Изолятор" перенести, если кто не согласен.

YuGa-92

pelik911™, в мене племінниці в 7 класі... Нажаль так, такі вот завдання їм дають...
Там з інформатикою взагалі ідіотизм. Буває й гірше.
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

pelik911™

Цитата: YuGa-92 від 21 Листопад 2010, 23:12:43pelik911™, в мене племінниці в 7 класі... Нажаль так, такі вот завдання їм дають...
Но ведь это полный бред. Зачем знать "Які файли зображень можна відкрити за допомогою редактора Рaint?" или "Як зробити Надпись?"? Куда логичнее научить ребёнка ориентироваться в ПК на примерах на практике, но не заставляя глупо и бездумно запоминать все функции и возможности каждой программы. Так до старости можно пытаться запомнить всё, что, естественно, нереально. Вот и когда я учился был бред, вот и сейчас то же самое. Традиционно, на информатике что-то понимали и соображали только те, у кого есть дома компьютер, и кто пытался в нём понять что-то более серьёзное, чем посидеть ВКонтакте и ещё чего-то подобное

Volan

Цитата: pelik911™ від 21 Листопад 2010, 23:40:26Традиционно, на информатике что-то понимали и соображали только те, у кого есть дома компьютер, и кто пытался в нём понять что-то более серьёзное
когда в ПТУ преподавали информатику, у меня ПК не было, я им пользовался только на практических занятиях.... и то был одним из лучших 8) была хорошая визуальная память, и так то давалось легко...
как вспомню когда все шушукались между собой, когда надо было нарисовать в паинте, сохранить рисунок под своим именем и скопирить на дискету... все говорят, а я рисую ;D

YuGa-92

Цитата: pelik911™ від 21 Листопад 2010, 22:40:26
Но ведь это полный бред. Зачем знать "Які файли зображень можна відкрити за допомогою редактора Рaint?" или "Як зробити Надпись?"?
А як тобі тупе завчивання хоткеїв певної програми? Я взагалі не розумію навіщо це. Кому потрібно(або стане потрібно) - той вивчить та зробить.
Та нічого з цим не зробиш. Навчальну прогаму пишем не ми і я впевнений, що не людина, яка з комп'ютером на "ти".

SilverK

Цитата: YuGa-92 від 21 Листопад 2010, 22:58:57А як тобі тупе завчивання хоткеїв певної програми? Я взагалі не розумію навіщо це. Кому потрібно(або стане потрібно) - той вивчить та зробить.
Та нічого з цим не зробиш. Навчальну прогаму пишем не ми і я впевнений, що не людина, яка з комп'ютером на "ти".
Це ще нічого, у деяких школах і ПТУ взагалі забили на навчання дітей. Дівчатам показали як зареєструватися в Вконтакті, пацанам як грати в контру і вчителі намотують собі години... :o
P.S. По собі знаю ;) провчився в ПТУ і за 3 роки навчання ми декілька раз працювали в Paint, а потім нуль..... Зараз повинен все надолужувати >:(