Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

finalplayer

Цитата: aNGeL від 29 Листопад 2025, 19:56:29як тобі ліхтарик?
в целом нравится, кроме холодного света. Но такое его предназначение - рабочий. Зато аккумулятор сменный.

Mantikor

graved1gger

Цитата: Mantikor від 01 Грудень 2025, 19:35:55Samsung 980 PRO 2 TB
він ок? Прошивка свіжа стала? Мене шось стремануло що майже у кожному магазі один 8.5к і поруч 6.8к
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 01 Грудень 2025, 22:07:30він ок? Прошивка свіжа стала? Мене шось стремануло що майже у кожному магазі один 8.5к і поруч 6.8к
Їх фірмова прога Samsung Magician каже що диск справжній(не підробка), а прошивка вже остання стоїть.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 01 Грудень 2025, 22:57:52Їх фірмова прога Samsung Magician каже що диск справжній(не підробка), а прошивка вже остання стоїть.
норм
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Xiaomi Pad 7 Pro Matte Glass version

Перші враження
екран просто чудовий, місцями різниця з оледом не помітна, але якщо придивлятись і знати куди дивитись, то видно що іпс
все чітке і плавне - 350дпі і 144 (ні, в реалі 120) - офігенно
встановлено купу всякої залупи типу букінг.ком - буду це пізніше чистити через адб
дефолтний гугловий інтерфейс трошки попалюжили поганим косплеєм під планшетний айос. зараз намагаюсь повернути все до тями - ну шоб було +- як звично на мінімальних андроідах типу пікселя і мотороли.

другий девайс в хаті на тому ж проці. моторола в мене теж на снап 8с ген3, якого вистачає для всього.

зарядка 67 ватт в комплекті, але в блочка вихід тільки тайп-а і кабель тайп-а - тайп-сі. в теорії воно має заряджатись 65 ватт, але я не знаю як так може бути через тайп-а вихід. буду міряти. апдейт: поміряв, від 125ваттної  зарядки моторолли з 100ватним кабелем бере максимум 40ватт. від рідного блочка тягне 42-43ватти  шось типу 8.8в 4.9а. Не знав що юсб тайп-а може віддавати близько 9в

читати приємно, є режим "для читання" і є "класичний режим для читання", останній це тупо стандартний найт лайт, а перший я хз шо воно таке...

graved1gger

З зарядкою дічь. Коли підходить до 90% то рідна рідним кабелем дає 20+ ватт, а інші 14 максимум
Якщо мої зарядки то пише просто квік чардж
Якщо рідна хлаомі з не рідним кабелем пише мі турбо чардж
Якщо рідний блок і рідний кабель то пише Макс чардж 67ватт

Ну ось другий, після наставленого лайна, хлаомо прикол.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 12 Грудень 2025, 23:56:10Коли підходить до 90% то рідна рідним кабелем дає 20+ ватт, а інші 14 максимум
Так це не дивно, всі сучасні телефони/планшети при наближенні до повного заряду зменшують обороти.
Ну і різні запатентовані швидкісні зарядки дають таку дивну комбінацію і поведінку при різних зарядках/кабелях.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 13 Грудень 2025, 00:14:47Так це не дивно, всі сучасні телефони/планшети при наближенні до повного заряду зменшують обороти.
Ну і різні запатентовані швидкісні зарядки дають таку дивну комбінацію і поведінку при різних зарядках/кабелях.
не рідним кабелем раніше скидає швидкість заряджання.
Я погуглив- в них є свій особливий інтерфейс заряджання

Xella

Цитата: graved1gger від 12 Грудень 2025, 23:56:10З зарядкою дічь. Коли підходить до 90% то рідна рідним кабелем дає 20+ ватт, а інші 14 максимум
Якщо мої зарядки то пише просто квік чардж
Якщо рідна хлаомі з не рідним кабелем пише мі турбо чардж
Якщо рідний блок і рідний кабель то пише Макс чардж 67ватт

Ну ось другий, після наставленого лайна, хлаомо прикол.
ну я тобі приблизно це саме описував з хуавей )) але у мене щє прікол бо телефон вміє в 66W суперчердж а зарядне лише в 40w суперчердж бо воно від старого хуавея. Але зараз приїде щє кабель тайп-с/тайп-с буду далі зі станції перевіряти як бере на початку і з ХО зарядного що тіпа має вміти в 45W   

graved1gger

Цитата: Xella від 13 Грудень 2025, 10:41:11ну я тобі приблизно це саме описував з хуавей )
так, я одразу це і згадав. срані китайози з пропріетарними "інтерфейсами".. при тому той інтерфейс то тупо банально якийсь ключ на кабелі і зарядці який телефон розпізнає
суть в тому, що всі ці пропріентарні залупи не потрібні, бо звичайний ПД може 120+ ватт, але ж треба щоб купували свої зарядки і свої кабелі. уєбанство.

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 14:14:57тупо банально якийсь ключ на кабелі
ну нє
в мого хлаомє топовий режим був 11 вольт, 3 ампери, в usb pd такого нема.

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 13 Грудень 2025, 14:23:36ну нє
в мого хлаомє топовий режим був 11 вольт, 3 ампери, в usb pd такого нема.
чи не безразлично які там режими. пд все це може, ні треба вигадувати велосипеди

Xella

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 14:14:57так, я одразу це і згадав. срані китайози з пропріетарними "інтерфейсами".. при тому той інтерфейс то тупо банально якийсь ключ на кабелі і зарядці який телефон розпізнає
суть в тому, що всі ці пропріентарні залупи не потрібні, бо звичайний ПД може 120+ ватт, але ж треба щоб купували свої зарядки і свої кабелі. уєбанство.
ну якщо твоє леново не змогло то не значить що інше уєбанство )) уєбанство це женщина легкого поведения 22 вата на телефоні за 200 баксів який я купив жінці по недосмотру

graved1gger

Цитата: Xella від 13 Грудень 2025, 14:49:21ну якщо твоє леново не змогло то не значить що інше уєбанство ))
моє леново може брати сотню ватт пох чим і звідки, аби пд і потужності зарядки і пролазило в кабель.
пікселі теж все беруть без нічого
наскільки знаю, то айфонам тайп-сі зараз безразлично чим заряджатись
ноутбуки беруть все підряд (крім деяких уйобків типу делл і хп і то їх зараз попустило і ті шо по тайп сі просто по пд беруть).

ти можеш виправдовувати пропріетарні китайозські уєбанства скіки хочеш, але увернісальність рулить і погано коли її свідомо прибирають і коли свідомо приладу обмежується функціональнсть і універсальність, в даному випадку зарядки - це уєбанство.

finalplayer

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 14:14:57але ж треба щоб купували свої зарядки і свої кабелі. уєбанство.
универсальная зарядка ватт на 100 с несколькими разъёмами от нормального производителя или китайского, типа югрина, не решит проблему для всего зоопарка девайсов дома?

Xella

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 15:33:32моє леново може брати сотню ватт пох чим і звідки, аби пд і потужності зарядки і пролазило в кабель.
пікселі теж все беруть без нічого
наскільки знаю, то айфонам тайп-сі зараз безразлично чим заряджатись
ноутбуки беруть все підряд (крім деяких уйобків типу делл і хп і то їх зараз попустило і ті шо по тайп сі просто по пд беруть).

ти можеш виправдовувати пропріетарні китайозські уєбанства скіки хочеш, але увернісальність рулить і погано коли її свідомо прибирають і коли свідомо приладу обмежується функціональнсть і універсальність, в даному випадку зарядки - це уєбанство.
піксель 9а за 500 долларів все ще не вміє в більше 23 вата )) 200 баксовий сяомі ледве навчили на початку цього року і то це треба знати що він існую,  при цьому мій хуавей 2019 року за 150 долларів вже вмів в 40W, про що ми говоримо

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 00:25:39Не знав що юсб тайп-а може віддавати близько 9в
не рідним кабелем раніше скидає швидкість заряджання.
Я погуглив- в них є свій особливий інтерфейс заряджання
А що має заважати передавати 9V?

Стандарт? Ну так вважай це юсб-а імпрувед бай Вася, повністю сумісний з юсб-а + додатковий режим.

там до речі лишній пін в кабелі мвє бути. і в нерідному, який турбо чардж дає теж. ну типу 4 піна, і один над ними ще.

щоб передавати 9V х 5A треба просто підходящі жили + винести цей режим за межі стандарту в контролері, щоб він не дай бог не увікнувся на звичайному кабелі.

qc - той же самий принцип. розширення стандарту, який початково був лімітований 5V x 1A. Чи 2А?

Edd.Dragon

а от якого хєра вони так пішли, коли є PD - от в цьому питання. ну відійдуть від цього. pd мабудь буде всюди.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 13 Грудень 2025, 16:30:14универсальная зарядка ватт на 100 с несколькими разъёмами от нормального производителя или китайского, типа югрина, не решит проблему для всего зоопарка девайсов дома?
нє. не для сяомі з їх окремим розширенням сиандарту. на універсальній буде тілько qc мвбудь 18 ватт чи трішки більше.

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 13 Грудень 2025, 20:20:47піксель 9а за 500 долларів все ще не вміє в більше 23 вата )) 200 баксовий сяомі ледве навчили на початку цього року і то це треба знати що він існую,  при цьому мій хуавей 2019 року за 150 долларів вже вмів в 40W, про що ми говоримо

так а шо заважає перейти на pd  і не іпать нікому мізки звіринцем?

aNGeL

Я взагалі не бачу особливої потреби в швидких зарядках для телефону.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 13 Грудень 2025, 22:58:41Я взагалі не бачу особливої потреби в швидких зарядках для телефону.
Ну 10-15 ваттами запихувать 4маха, а зараз вже й всі 8 - не дуже айс.

точніше, якщо б девайс розряджався чотири дні, то пох. а коли його за пів дня можна розрядити і помітити тілько за пів години до виходу з дому чи з офісу, то груснінько буде.

чим більше споживання, тим швидше потрібні зарядки. але й можливість повільно заряджати можна залишити. типу для тих, хто тільки вночі заряджає.

graved1gger

Цитата: Xella від 13 Грудень 2025, 20:20:47піксель 9а за 500 долларів все ще не вміє в більше 23 вата )) 200 баксовий сяомі ледве навчили на початку цього року і то це треба знати що він існую,  при цьому мій хуавей 2019 року за 150 долларів вже вмів в 40W, про що ми говоримо

ми говоримо не про вати, а про універсальність і пікселі з моторолами і айфонами і тайп-сі ноути не вимагають свої пропріетарні зарядки і кабеля >:(

graved1gger

Цитата: aNGeL від 13 Грудень 2025, 22:58:41Я взагалі не бачу особливої потреби в швидких зарядках для телефону.
це зручно

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:02:55чим більше споживання, тим швидше потрібні зарядки. але й можливість повільно заряджати можна залишити. типу для тих, хто тільки вночі заряджає.
в моїй моторолі є вибір - типу лагідна зарядка, авто і турбо буст. Турбо буст хуярить 100+ ват майже постійно з піком в заявлені 125. Авто якось регулює і там скаче, максимум 100 бачив, але воно типу 30-50-90-40-80-25-45-85- і тд

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 22:51:04так а шо заважає перейти на pd  і не іпать нікому мізки звіринцем?
Я про це і кажу

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:40:24в моїй моторолі є вибір - типу лагідна зарядка, авто і турбо буст. Турбо буст хуярить 100+ ват майже постійно з піком в заявлені 125. Авто якось регулює і там скаче, максимум 100 бачив, але воно типу 30-50-90-40-80-25-45-85- і тд
нє, ну простіше за все зарядним пристроєм регулювати. типу простіший вмикнув і 15 ватт. а з собою носиш потужний.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:02:55Ну 10-15 ваттами запихувать 4маха, а зараз вже й всі 8 - не дуже айс.

Ти не шариш просто, айфони почали пхати великі акции тільки нещодавно і тільки в топові моделі. Ну і звісно, раніше їх маркетинг заливав що цифри безразлично, а як почали 5000+- ставити,то почали вийбуватись цифрами і пафосно заявляти.

Ну звісно там де великі акуми там і швидше зарядка. Але типу коли в телефоні акум типу 3300, то можна і на 15 ваттах вливати.

А мене особисто бісить що девайс з 8800 акумом не може брати 67 ватт тією зарядкою якою я телефон заряджаю, бо виробник вирішив що вони особливі

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:47:29нє, ну простіше за все зарядним пристроєм регулювати. типу простіший вмикнув і 15 ватт. а з собою носиш потужний.
а ще краше різні потужності дірки в зарядці

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:48:53а ще краше різні потужності дірки в зарядці
ну або так

graved1gger

І до речі, зараз же зарядки не у всіх коробках з девайсами, може бути по регіонах ще

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:51:02І до речі, зараз же зарядки не у всіх коробках з девайсами, може бути по регіонах ще
в Європі ж вже не можна з зарядкою продавати наче б то. А у нас давно вже і без подібних законів Самсунг перестав зарядки в комлекті класти :D

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:51:47в Європі ж вже не можна з зарядкою продавати наче б то. А у нас давно вже і без подібних законів Самсунг перестав зарядки в комлекті класти :D
В штатах в Штати везуть Глобал з Китаю, укр ця хлаома йде без зарядки в комплекті.
В мене сіряковий євро, ні глобал, їх звідки він...і він з зарядкою. Можна)
Не, тобто якби його не було я б матюкався що напизділи що він максимум 40 може і дуже рано скидає до 10. А він виявляється всі 65 може якщо їх зарядка і кабель. Брєд

graved1gger

До речі може через те що єбанутих стандартів зарядка, то і поклали зарядку

graved1gger

finalplayer

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:48:53а ще краше різні потужності дірки в зарядці
это есть

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 00:00:55До речі може через те що єбанутих стандартів зарядка, то і поклали зарядку
скоріш за все

Цитата: finalplayer від 14 Грудень 2025, 01:45:45это есть
в сторонніх чи у виробників телефонів/планшетів?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 02:24:43в сторонніх чи у виробників телефонів/планшетів?

у сторонних

Xella

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:33:51ми говоримо не про вати, а про універсальність і пікселі з моторолами і айфонами і тайп-сі ноути не вимагають свої пропріетарні зарядки і кабеля >:(
універсальність це купити усій родині три хонора по ціні одного пікселя за 500 баксів який в 2025 році заряджається 23ватами.
ну і у кабеля різні бувають у мене частина з аврори працює 40w, той китайський що приїхав з пальоним блочком за 120 грн теж.
Я звісно теж за ту універсальність що ви говорите, але цього не буде доки якесь рішення не прийметься для ЄС. А так у китайців зараз більше половину продажів і вони 33W+ в телефони середнього класу додали щє як PD під стіл пішком ходив у телефонах. А так то он лише з наступного року тайп-с обовязковий в ноутах в ЄС, з часом може PD і запровадять бюрократичними методами.

Xella

Цитата: graved1gger від 13 Грудень 2025, 23:48:07бо виробник вирішив що вони особливі
ну так, леново вирішив що він особливий і запхав туди PD, і тепер мій сяосін висить на зарядці 2+ години причому що на своїй що на хуавеєвській ))

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 14 Грудень 2025, 09:57:24у сторонних
а в оригінальних чомусь нема

а сторонні, тимпаче нові gan, гріються шо піпєц, а значить недовговічні в режимі високої потужності. Ну хай не всі, але якщо навіть кожна друга модель - це вже біль.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 12:55:14нові gan, гріються шо піпєц, а значить недовговічні в режимі високої потужності
без обзора китай-ган покупать не стоит

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:02:55Ну 10-15 ваттами запихувать 4маха, а зараз вже й всі 8 - не дуже айс.
Я на ніч ставлю біля ліжку на бездротову магнітну зарядку і не парюся скіки там ватт.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:51:47в Європі ж вже не можна з зарядкою продавати наче б то. А у нас давно вже і без подібних законів Самсунг перестав зарядки в комлекті класти :D
іфон офіційний в цьому році я взяв без зарядки в коробці в Україні

aNGeL

Цитата: Xella від 14 Грудень 2025, 12:12:17універсальність це купити усій родині три хонора
Нащо так не любити свою родину?

Xella

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 13:41:38Нащо так не любити свою родину?
іди лесом

aNGeL

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 13:39:02Я на ніч ставлю біля ліжку на бездротову магнітну зарядку і не парюся скіки там ватт.
так ти 24/7 біля ліжка. а інші?

graved1gger

Цитата: Xella від 14 Грудень 2025, 12:14:37ну так, леново вирішив що він особливий і запхав туди PD, і тепер мій сяосін висить на зарядці 2+ години причому що на своїй що на хуавеєвській ))
В тебе леново під китайський ринок.
Ти розпинаєшся і захищаєш пропріетарність,  а тепер тобі вона не подобається.  Геніально.
ПС: моя моторола заряджається всіма зарядками з пд однаково.