Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Xella від 14 Грудень 2025, 12:12:17універсальність це купити усій родині три хонора по ціні одного пікселя за 500 баксів який в 2025 році

Я звісно теж за ту універсальність що ви говорите, але цього не буде доки якесь рішення не прийметься для ЄС. .

це не універсальність,  а підсадка на одну голку, для цього це і робилось,  вітаю,  ти жертва корпо-жадібності і ще й кажеш що це норма.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Вчора дивився розпаковки в різних регіонах. Звичайні майже всюди без зарядки в комплекті.
Матову версію де розпаковують - зарядка в комплекті.  І на коробці ще буквами написано що з адаптером.

Замовив довгий 2м кабель з підтримкою цього їх стандарту, та й все.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 14:26:13так ти 24/7 біля ліжка. а інші?
я біля ліжка коли сплю в ньому. І телефон заряджається поруч. У чому проблема?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 16:06:59У чому проблема?
В сенсі? Треба заново написати те, на що ти відповідав? І кейс, коли потрібна швидка зарядка. І принцип залежності потужності зарядки, ємності батареї і потужності розрядки.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 16:10:44В сенсі? Треба заново написати те, на що ти відповідав? І кейс, коли потрібна швидка зарядка. І принцип залежності потужності зарядки, ємності батареї і потужності розрядки.

В сенсі що за ніч при любій потужності телефон зарядиться.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 16:27:54В сенсі що за ніч при любій потужності телефон зарядиться.
і? як це допоможе?

Volan

Хлопці, доброго! Хтось має невеличкі плеєри для losless музики?

graved1gger

Цитата: Volan від 14 Грудень 2025, 18:35:25Хлопці, доброго! Хтось має невеличкі плеєри для losless музики?
айпод классік 5ген

Mantikor

Цитата: Volan від 14 Грудень 2025, 18:35:25Хлопці, доброго! Хтось має невеличкі плеєри для losless музики?
Ти про залізяки, чи софт?

Volan

Volan

Цитата: Mantikor від 14 Грудень 2025, 18:38:57Ти про залізяки
залізячки, DAP у іномовній абревіатурі
невеликі плеєри, котрі вміють грати нестиснену оффлайн музику з закосом під HiFi

graved1gger

Цитата: Volan від 14 Грудень 2025, 18:41:14залізячки, DAP у іномовній абревіатурі
невеликі плеєри, котрі вміють грати нестиснену оффлайн музику з закосом під HiFi

будь що від fiio ну і соні волкмени випускає

Цитата: Volan від 14 Грудень 2025, 18:39:01Дякую, апплє не подобається
а дарма, айпод классік 5/5.5/7.5 ген - дуже гарні.

Volan

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 18:50:39а дарма, айпод классік 5/5.5/7.5 ген - дуже гарні.
вірю, але кожному своє
Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 18:50:39будь що від fiio ну і соні волкмени випускає
туже великий вибір, заїбався читати)))
але доведеться далі

meΛkuu

Sansa clip+
Зараз тільки вживане, але це найкраще, що траплялося в світі плеєрів.

В мене було два, як в тому анекдоті, один загубив, інший зламав.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 14 Грудень 2025, 18:08:10і? як це допоможе?
Прокидаєшся і телефон заряджений.

aNGeL

Цитата: Volan від 14 Грудень 2025, 18:58:20туже великий вибір, заїбався читати)))
але доведеться далі
В тебе забирають телефон?

Volan

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 14 Грудень 2025, 22:05:09Прокидаєшся і телефон заряджений.
ти відповідав на це повідомлення:

Цитата: Edd.Dragon від 13 Грудень 2025, 23:02:55Ну 10-15 ваттами запихувать 4маха, а зараз вже й всі 8 - не дуже айс.

точніше, якщо б девайс розряджався чотири дні, то пох. а коли його за пів дня можна розрядити і помітити тілько за пів години до виходу з дому чи з офісу, то груснінько буде.

чим більше споживання, тим швидше потрібні зарядки. але й можливість повільно заряджати можна залишити. типу для тих, хто тільки вночі заряджає.

aNGeL

Гарно за 250 баксів вихопив в сша і за 50 баксів доставка та розмитнення.

Жесткий диск Seagate Expansion Desktop 26 TB (STKP26000400)

meΛkuu

Будеш виймати і ставити в системний блок?

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 15 Грудень 2025, 11:29:12Будеш виймати і ставити в системний блок?
нашо? колд сторейдж!
ну і взагалі який сенс оце, червоні юсб-а на мамці швидше за сату, докотолися.

graved1gger

нечікуваний плюс планшету.
телефон тепер заряджаю раз в 3 дні і планшет раз в 3 дні  ;D  мабуть можна сміливо обмежувати зарядку на 80% обом

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 12:22:19червоні юсб-а на мамці швидше за сату, докотолися.
а по факту? протестуй КрісталДіскМарком - цікаво

aNGeL

Цитата: meΛkuu від 15 Грудень 2025, 11:29:12Будеш виймати і ставити в системний блок?
Буду тримати в шафі і раз в пару місяців підключати для заливки останніх змін бекапів.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 15 Грудень 2025, 12:40:28а по факту? протестуй КрісталДіскМарком - цікаво
так я по факту.

помираючий і майже повністю забитий kingston kc2500 в югрін коробочці і НОРМАЛЬНИЙ* кабель, а не комплектний від коробочки:

і абслютно новий і пустий hynix  p41 platinum в pci-e3 x1 слоті на мамці:

сата наскільки я пам'ятаю максимум 600 вміє, яка в реальності десь 550
так, рандом рід через юсб менше, а про 90-95 як в псіе4х4 чи навіть пісе3х4 взагалі мови нема, але це все одно має бути швидше сати.
цікаво шо послідовне через юсб трошки вище))

до речі, юсб-сі з відяхи вміє у 4к 120фпс відео, але чогось дані передає приблизно так само як і червоний юсб-а з мамки.

*шо значить нормальний кабель - з рідним кабелем тайп-а - тайп-сі від югріна до коробочки в червоному юсб-а диск взагалі не розпізнавався, а в синьому працював як має працювати в синьому - 500, тобто 480 по замірах

meΛkuu

А тепер давай все те саме, але для spinning rust

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 15 Грудень 2025, 13:07:24А тепер давай все те саме, але для spinning rust
В мене нема сата ссд і хдд)
Ну є на отому деллі переробленому,  але мені лінь) треба йти в майстерню

Але загалом,  якщо червоний юсб-а ссд так може,  то для хдд швидкості вистачить

Почекаємо тестів від ангела

Xella

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 14:55:30В тебе леново під китайський ринок.
так і це великий плюс бо у мене снеп і 20 ватів зарядки, а у європейській медіатек 12 нанометровий і 15W зарядки

Xella

Цитата: graved1gger від 14 Грудень 2025, 14:57:28це не універсальність,  а підсадка на одну голку, для цього це і робилось,  вітаю,  ти жертва корпо-жадібності і ще й кажеш що це норма.
ну це не я купляю телефони і планшети за 500 баксів ))

graved1gger

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 13:59:57ну це не я купляю телефони і планшети за 500 баксів ))
в мене всі девайси абсолютно різні, якщо що. то хто ж тут сидить на голці?

ти і твоя жінка міняєте телефони частіше за мене, бо так веселіше жити - часто міняти і єбтися з різними проблемами, при ніякій економії в довгостроковій перспективі.

тобі подобається гівно - ок, але не кажи що це норма і всім має подобатись гівно.
також не називай універсальністю підсадку на одну з корпоративних голок, для чого якраз ця пропріетарщина і створена - щоб виробник забрав до себе повністю і назавжди - це пряма протиположність універсальності. це як на чорне казате шо воно біле, а всі інші "проста ніпанімают"

graved1gger

блін, якби в олекса були гроші, то він був би найбільшим і найпотужнішим фанатом епла)) а так фанат китайського ринку))

Xella

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 14:10:54в мене всі девайси абсолютно різні, якщо що. то хто ж тут сидить на голці?

ти і твоя жінка міняєте телефони частіше за мене, бо так веселіше жити - часто міняти і єбтися з різними проблемами, при ніякій економії в довгостроковій перспективі.

тобі подобається гівно - ок, але не кажи що це норма і всім має подобатись гівно.
також не називай універсальністю підсадку на одну з корпоративних голок, для чого якраз ця пропріетарщина і створена - щоб виробник забрав до себе повністю і назавжди - це пряма протиположність універсальності. це як на чорне казате шо воно біле, а всі інші "проста ніпанімают"
ти якусь дічь несеш, жінка змінила 7 редмі на 12, я  хуавей 6 se на 10 se за 3к грн (але це мав бути телефон малої я собі просто забрав), мама самсунг А01 на A05s. У родині у всіх різні телефони середній срок життя 4-5 років. Усі телефони в районі 150 долларів. Коли купляв жінці телефон то проєбав перевірити за скільки він заряджається, ти проєбав перевірити що планшет не вміє в PD,  ось і усе. Ти зараз будеш перевіряти чи вміє твій гаджет у PD швидке я буду перевіряти чи вміє телефон в 40 ват,і мені буде безразлично чи це PD чи шось інше, головне щоб він за адекватну ціну пропонував те що мені треба, і зараз одне з ключових щоб він міг зарядитися за годину.

Xella

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 14:18:11блін, якби в олекса були гроші, то він був би найбільшим і найпотужнішим фанатом епла)) а так фанат китайського ринку))
еплс це філософія, лесом мені епл в 45 років. Ось хуавей звертає теж в бік пропретарності в новій ос, тому наступним я куплю хонор якщо вони ще лишаться на європейському ринку.
До речі шеф мені віддав свій перший айфон в ті давні роки, але я якось не зрозумів нахуя він мені і десь валяється до сих пір з усіляким мотлохом.

graved1gger

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 14:30:03ти проєбав перевірити що планшет не вміє в PD
ти якусь дічь несеш бо не читаєш.  >:(  >:(  >:(

планшет вміє в пд і заряджає ним на 40 ваттах, але потім трошки рано скидає швидкість зараяджання.
в той час як рідний кабель і рідна зарядка можуть на 67 заряджати і скидають до 20 під кінець заряджання.

альо

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 14:30:03мені буде безразлично чи це PD чи шось інше,
ну тобто 5 різних зарядок і 5 різних кабелів тягати - для тебе ок, бо так вирішив виробник.

graved1gger

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 14:34:27До речі шеф мені віддав свій перший айфон в ті давні роки, але я якось не зрозумів нахуя він мені
перший айфон був  актуальним на релізі і ще роки два. далі підтягнулось все інше.

Xella

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 14:35:11у тобто 5 різних зарядок і 5 різних кабелів тягати - для тебе ок, бо так вирішив виробник.
далеко тягаєш ?
Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 14:35:11планшет вміє в пд
і так зрозуміло що якісь стандартні протоколи PD підтримує люба зарядка, нащо знову писати простині хоча ти зрозумів моє повідомлення

graved1gger

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 14:49:07далеко тягаєш ?
так, по кімнатах натикані по одній.

а в себе тепер біля дивану треба тримати дві.

Xella

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 14:50:27так, по кімнатах натикані по одній.

а в себе тепер біля дивану треба тримати дві.
ужас

graved1gger

Цитата: Xella від 15 Грудень 2025, 14:55:19ужас
ну і довелось замовити 2м кабель який підтримує їх стандарт

aNGeL

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 13:42:01Почекаємо тестів від ангела
Отаке наміряно. Мені ок по загалом на ці показники пофіг на лежачій в шафі.

Я глянул на отаке порівняння зі старими хдд - то у мене просто пушка ще)

graved1gger

Цитата: aNGeL від 15 Грудень 2025, 19:02:41Отаке наміряно. Мені ок по загалом на ці показники пофіг на лежачій в шафі.

;D блин. ща піду в майстерні поміряю 870ево і сігейт баракуду 1тб

aNGeL

Поміряв інше

Оце мій nmve pcie5 під ОС

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Новий 8Тб хдд іронвульф про

Старий 12Тб хдд іронфульф

А це QLC SATA SSD на 4Тб

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 15 Грудень 2025, 13:07:24А тепер давай все те саме, але для spinning rust
870evo sata

seagate barracuda

ну карочі. червоний юсб-а норм шуршить тим ссд в коробочці.
а ангела хдд дійсно пушка порівняно з баракудою)

graved1gger

Цитата: aNGeL від 15 Грудень 2025, 19:20:48Оце мій nmve pcie5 під ОС
рандом4к слабенько... але тут скоріш в контроллер впирається. бо мої ті що в х4 слотах 85-90, якийсь 95 навіть бачив

graved1gger

оно диви як солдігім п44 про під системою в псіе3х4 шуршить рандом непогано. а послідовне вперлось в псіе3, але пох на те послідовне

graved1gger

другий п44 про в псіе3х2

треба 4 слота псіе4х4 на мамці блін)

graved1gger

повертаючись до теми зарядок, а хлаомі теж найобує)
нема там 67ватт, 55 максимум бачив ))

карочі можна заряджати пд і не паритись

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 15 Грудень 2025, 19:02:41Отаке наміряно. Мені ок по загалом на ці показники пофіг на лежачій в шафі.

у норм хдд так і було на терабайтних пластинах

тіко верхні два тоді були в районі 180-220

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 20:06:20повертаючись до теми зарядок, а хлаомі теж найобує)
нема там 67ватт, 55 максимум бачив ))

карочі можна заряджати пд і не паритись
67 мабудь до податків

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 15 Грудень 2025, 20:27:12у норм хдд так і було на терабайтних пластинах

тіко верхні два тоді були в районі 180-220
баракуда моя 1тб - 1 пластина і шось не дуже