Наши новые девайсы (и не только)

Автор Dintex, 14 Січень 2013, 11:29:44

Попередня тема - Наступна тема

Mantikor

Цитата: Volan від 31 Грудень 2025, 14:24:41Ще досі трішки незвично, інколи не попадаю по ПКМ
Звикнеш за тиждень-два.
Як бонус, потім ти зможеш без проблем користуватись як вертикальними, так і звичайними мишками.

Обама

Цитата: Volan від 31 Грудень 2025, 15:35:25руки зігнуті в ліктях під кутом в 90 градусів, це наче ж так і треба
взагалі не обов'язково

graved1gger

Забув.
XFX Mercury 9070XT OC

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

OzzyZig

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Volan

OzzyZig

Volan

Цитата: OzzyZig від 03 Січень 2026, 01:33:59в сраку пхати
так для сраки є більш ергономічніші форми

meΛkuu

Приехали ретро-закупы.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Радио на солнечной батарейке. Делает ровно то, что написано на этикетке, делает лучше других китайских приемников. Из штатов приехало с оторванным от платы конденсатором, с помощью паяльника дефект устранён.

Двадцатилетней давности cd-mp3 плеер. Куплен по всем заветам покупки таких вещей в 2026. Пока буду переслушивать коллекцию дисков дома, потом может поселю его в машине, бо в 2019 мазда не в каждый свой агрегат ставила cd-привод.

aNGeL

ОЦе ти некрофіл)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

meΛkuu

Проблемы 2026 года - сд-плеер не читает cd-r verbatim :)

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 20 Січень 2026, 17:05:31Проблемы 2026 года - сд-плеер не читает cd-r verbatim :)
classic

а ще гірше - dvd-r
але коли то двд-шка якогось весілля, то його можна хоча б побитим прочитати. а от архіви - вже ні.

Dmytro

Грелка каталитическая ГК-1.

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 15 Лютий 2026, 10:36:16Грелка каталитическая ГК-1.

Горілкою заправляєш?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: aNGeL від 15 Лютий 2026, 10:49:18Горілкою заправляєш?
На спирту она работать не будет вроде.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

meΛkuu

Оооо, каеф.
92-м будешь заправлять, 95-м? :D  :D
давно и долго хотел такую штуку, но последние лет 10 нет условий, в которых бы мне такая штука пригодилась.

graved1gger

це щоб нанюхатись і здохнути?

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 15 Лютий 2026, 11:19:08Оооо, каеф.
92-м будешь заправлять, 95-м? :D  :D
И говнеца чуть чтоб запах был.

Цитата: meΛkuu від 15 Лютий 2026, 11:19:08давно и долго хотел такую штуку, но последние лет 10 нет условий, в которых бы мне такая штука пригодилась.
Почему нет. А когда отопление слабое ли вообще отсутствует?

Цитата: graved1gger від 15 Лютий 2026, 13:26:23це щоб нанюхатись і здохнути?
На ацетоне кто-то говорил что может работать, но я пробовать не буду.

graved1gger

Так яка різниця.  Ці горілки навіть по інструкції не можна в закритих приміщеннях юзати.  Бо буде ой
Хоча може на спирту і ок.  Але там чистий спирт треба

Dmytro

Цитата: graved1gger від 15 Лютий 2026, 15:13:00Так яка різниця.  Ці горілки навіть по інструкції не можна в закритих приміщеннях юзати.  Бо буде ой
Хоча може на спирту і ок.  Але там чистий спирт треба
Ну то в совсем маленьких помещениях или типа туристических палатках.
Рекомендуется юзать бензин для зажигалок или Калошу. или топливо для каталитических ламп.

T1000

Купив собі для хохми процессор Ryzen 3100 за 1800 грн. Він вдвічі потужніший за мій попередній. А попередній я брав за 2к гривень -) Поки що не ставив, так сказать простіше увімкнути те що є з цими відключеннями світла, ніж потім мучатися з новим без світла.
 Але поставлю якось, як тепло прийде.
 Задивляюся а на R3400G, також смачна ціна на цей процик.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Mantikor

Мінімийка високого тиску Intertool WT-1509

Шурупокрут Metabo BS 18 L BL Q

Гайкокрут Metabo SSW 18 LT 300 BL

Паяльник 80W https://www.aliexpress.com/item/1005005391946895.html

Xella

Цитата: Mantikor від 22 Лютий 2026, 11:50:43Мінімийка високого тиску Intertool WT-1509

Шурупокрут Metabo BS 18 L BL Q

Гайкокрут Metabo SSW 18 LT 300 BL

відкриваєш сто ?

Mantikor

Цитата: Xella від 22 Лютий 2026, 11:51:53відкриваєш сто ?
Ага) В хазяйстві знадобитися.

aNGeL

meΛkuu

Цитата: meΛkuu від 07 Січень 2026, 13:32:14Двадцатилетней давности cd-mp3 плеер
Вот этому пацану на алиэкспрессе был закуплен новый лазерный пикап, теперь cd-r поддаются чтению, cd-rw раз через пять  :D  :D

graved1gger

Amazfit T-rex 3 pro 44mm

Взяло ціною у нас.  Бо в сша Європах і англіях по 400. А у нас 14600.

Ну і це найменше з такого типу годинників.
Є офлайн карти і ліхтарик.
Звісно не гармін фенікс 8, але за ці гроші,  пфффф

Dmytro

Цитата: graved1gger від 01 Березень 2026, 01:05:27Amazfit T-rex 3 pro 44mm

Взяло ціною у нас.  Бо в сша Європах і англіях по 400. А у нас 14600.

Ну і це найменше з такого типу годинників.
Є офлайн карти і ліхтарик.
Звісно не гармін фенікс 8, але за ці гроші,  пфффф
Никогда не понимал и не понимаю тех кто такое покупает. Ну решил выделить такие деньги на часы - ну купи хорошую брендовую механику! Нахера вот то все. К тому же +1 к девайсам, которые надо заряжать.

Dmytro

Хотя одно радует: скоро мои "обычные" часы станут своего рода изюминкой. Туда смотришь - смарт, туда - смарт. А у тебя просто часы.

meΛkuu

не станут
как минимум у меня три с половиной разных "часа" :D  :D

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Березень 2026, 07:36:52Хотя одно радует: скоро мои "обычные" часы станут своего рода изюминкой. Туда смотришь - смарт, туда - смарт. А у тебя просто часы.
не станут, не сси.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Березень 2026, 07:29:06Никогда не понимал и не понимаю тех кто такое покупает. Ну решил выделить такие деньги на часы - ну купи хорошую брендовую механику! Нахера вот то все. К тому же +1 к девайсам, которые надо заряжать.
раз на три тижні можна і зарядити.

а хороша механіка вміє міряти купу всього, карти показувати і т.д.? :D

Dmytro

Цитата: graved1gger від 02 Березень 2026, 09:28:31раз на три тижні можна і зарядити.

а хороша механіка вміє міряти купу всього, карти показувати і т.д.? :D
А зачем эта куча всего? Ну для чего?
Карта нахрена? На телефоне не хватает? Или ты собрался покорять леса Карпат?

Dmytro

Я себе на работу купил вот такой девайс, ношу в калзаке с собой.
И тут ничего не дублирует другой предмет, я не ношу с собой отдельно ложку, отдельно вилку, открывалку и консервный нож.
Кстати зубья вилки спереди хорошо помогает "вспахивать" содержимое консерв если они твердоваты на поверхности. Ну каша с мясом например. Я люблю такое.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Березень 2026, 10:06:56А зачем эта куча всего? Ну для чего?
ну мені от цікаво що зі мною під час сну відбувається і чого навіть коли наче довго спав відчуття що не виспався.
пульс, дихання під час сну - корисно.

Цитата: Dmytro від 02 Березень 2026, 10:06:56Карта нахрена? На телефоне не хватает? Или ты собрался покорять леса Карпат?
на всяк випадок, це корисно, ну і раптом шо)

Dmytro

А сами часы мне нужны чтоб не доставать телефон каждый раз. А время смотреть когда я на работе нужно часто. Если отошел от компа надо всегда понимать сколько конкретно времени ты афк.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 02 Березень 2026, 10:23:06ну мені от цікаво що зі мною під час сну відбувається і чого навіть коли наче довго спав відчуття що не виспався.
О_о
ну тогда ок раз тебе интересно). Мне мой пульс интересен не более чем скорость лифта в котором еду или что ел водитель маршрутки.

Volan

Вечір добрий! Таки розщедрився на ЛБЖ WANPTEK TPS C 3010, до 30 В, до 10А, імпульсний, бо трансформаторний таки дуже дорожче)

Вже заряджав ним свій Са-Са EFB акумулятор. Основний етап 14,6В до падіння струму 0,5А, далі 16,3В до 3 годин

Mantikor

Цитата: Volan від 03 Березень 2026, 20:40:40WANPTEK TPS C 3010, до 30 В, до 10А
Жирно
Я десь 1,5 місяця тому взяв EAFC 12V 6A імпульсний з аліекспреса. Працює поки без проблем.
https://www.aliexpress.com/item/1005005636563633.html

Volan

Цитата: Mantikor від 03 Березень 2026, 20:51:50Жирно
Я десь 1,5 місяця тому взяв EAFC 12V 6A імпульсний з аліекспреса. Працює поки без проблем.
На жаль не жирно, бо хвалений BOSCH C7 лише підзаряджає, до 13,6В. Це дуже мало, а коштує в чотири рази дорожче від цього ЛБЖ

Обама

Цитата: Mantikor від 03 Березень 2026, 20:51:50Жирно

В мене теж такий, тільки жовтий. Вже кілька разів перезаряджав і АГМ, і звичайні свинцеві акумулятори.

Обама

Цитата: graved1gger від 02 Березень 2026, 10:23:06ну мені от цікаво що зі мною під час сну відбувається і чого навіть коли наче довго спав відчуття що не виспався.
Велика проблема цих девайсів, що досі не вирішена - це те, що вони і досі глючно роблять висновки з отриманих даних. Нажаль.

meΛkuu

Цитата: Volan від 03 Березень 2026, 20:40:40Основний етап 14,6В до падіння струму 0,5А, далі 16,3В до 3 годин
Бачив в ютюбі рекомендацію тримати 15 вольт, але добу.

graved1gger

Цитата: Обамка від 04 Березень 2026, 09:10:30Велика проблема цих девайсів, що досі не вирішена - це те, що вони і досі глючно роблять висновки з отриманих даних. Нажаль.
Дивився заміри.
По сну з якоюсь приблудою на лоб + присоски порівнювали.
По серцю полар х10 як бенчмарк.

Більшість цих девайсів з не бюджетних категорій серце міряють загалом норм. На біцепсі взагалі чітко. Дивно що гарміни можуть пройобувати трохи.

А ось зі сном гірше. Той самий амазфіт в мене десь 80% глибокий і легкий сон збігається, а рем сон тільки 40%. Раптом епл вотчі гарно міряє сон, близько 80-90% по всіх типах сну. Вуп з підпискою теж непогано міряє.  Але сон це по суті софтова обробка алгоритмами.
Найкращий з такого типу для сну це полар х10 чи полар вс + якась апка яка хоче підписку,  там якийсь мега алгоритм крутий

Volan

Цитата: meΛkuu від 04 Березень 2026, 09:31:12Бачив в ютюбі рекомендацію тримати 15 вольт, але добу.
можу повірити, але от кальцій, особливо ЄФБ не любить кипіти через щільність пластин, тому так довго я б не тримав

Volan

Цитата: Обамка від 04 Березень 2026, 09:07:09Вже кілька разів перезаряджав і АГМ, і звичайні свинцеві акумулятори.
яка напруга на клемах при закінченні заряду?

Mantikor

Цитата: Volan від 04 Березень 2026, 19:48:20яка напруга на клемах при закінченні заряду?
Інформація з відгуків на алі: один написав 14,5V, інший 13,7V

Volan

от і я про те. це не зарядка, це підзаряд АКБ

Обама

Volan

Цитата: Обамка від 05 Березень 2026, 09:58:0614.8
не доїбатися)
для Са-Са замало, але можливо в тебе звичайний