Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

aNGeL

В Агентстве по розыску активов исчез массив документов
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2019/10/30/7230484/
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Edd.Dragon

Взяли, молча пристрели массив причастных лиц. Сообщили, что бандота что-то не поделила. И все. К чему это бесперспективное тягомотино? )

graved1gger

пока зе ездит на экономические форумы и нелохает, четко видны проебы его прямой ответсвенности - внешней политики.
то северный поток, то теперь это
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 31 Жовтень 2019, 12:55:18
пока зе ездит на экономические форумы и нелохает, четко видны проебы его прямой ответсвенности - внешней политики.

Судя по происходящему - рашка тупо скупит все страны восточной европы и они будут плясать под дудку кремля
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Xella

Цитата: aNGeL від 31 Жовтень 2019, 13:00:33
Судя по происходящему - рашка тупо скупит все страны восточной европы и они будут плясать под дудку кремля

та Земан маргинал - да и по должности он примерно с теми же полномочиями как президент Германии  - тоесть он никто. Он и русинов-сепаров принимал недавно

graved1gger

Цитата: aNGeL від 31 Жовтень 2019, 13:00:33

та капец
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 31 Жовтень 2019, 13:22:12
та капец
Я еще тогда задумался когда все дропали северный поток-2 - что делали они не из за украины а что бы выбить лучше условия по газу... походу так и случилось...

GA-EV3

Цитата: graved1gger від 31 Жовтень 2019, 12:55:18

И СП-2, и Президент Чехии были и про Порохе.

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 31 Жовтень 2019, 13:37:56
И СП-2, и Президент Чехии были и про Порохе.
только оно все как-то тормозилось..

GA-EV3

Цитата: graved1gger від 31 Жовтень 2019, 14:29:38только оно все как-то тормозилось..
Презик этот клоун как клонуадничал, так и продолжает, СП-2 как строился, так и строится.

Prol

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто заявив, що Будапешт зняв своє вето із ухвалення заяви комісії Україна-НАТО, оскільки в останній момент угорські пропозиції до документа було враховано.

Він зазначив, що "позбавлення прав меншини однієї з країн-учасниць НАТО щонайменше заслуговує згадки в такому документі". Крім того, Будапешт хотів, аби у заяві містилося положення про відновлення цих прав.

"Врешті-решт наші пропозиції були враховані, тому спільна заява рішуче виступає за утискувану громаду угорців та закликає Україну дотримуватися міжнародних правил і стандартів міжнародних організацій"

Зокрема, в документі йдеться, що союзники закликають Україну повністю виконати рекомендації Венеціанської комісії щодо Закону про освіту, й Україна зобов'язалась це зробити.

Також в документі сказано, що "успіх реформ, включаючи боротьбу з корупцією, матиме вирішальне значення для створення основи для процвітаючої і мирної України, міцно вбудованої серед європейських демократій, прихильних загальним цінностям, повазі до прав людини, меншин і верховенства права".

aNGeL

За годы независимости почти половина государственных сельхозземель Украины были разворованы
https://journalist.today/za-gody-nezavisimosti-bylo-razvorovano-polovina-gosudarstvennyh-selhozzemel-ukrainy-cifry/

Xella

Цитата: aNGeL від 01 Листопад 2019, 15:42:20
За годы независимости почти половина государственных сельхозземель Украины были разворованы
https://journalist.today/za-gody-nezavisimosti-bylo-razvorovano-polovina-gosudarstvennyh-selhozzemel-ukrainy-cifry/
Та они за 15 лет нормально не провели разделения государственной и коммунальной собственности, как можно говорить о воровстве если земля фактически перешла в комунальную собственность при расширении границ населенныx пунктов или была роздана госгеокадастром за последние 6 лет.. теперешние рупоры просто пиздоватые какие-то, всякий бред несут для зебобиков.. если украли 0,6 млн га - то расследуйте и возвращайте, а не пиздите с екранов

СutMan

Мухи-ЗЕленухи проти меду

ЦитатаПоступове віддалення команди президента від олігарха Ігоря Коломойського відлунює першим публічним скандалом у фракції «Слуга народу».

Між рекомендаціями Міжнародного валютного фонду (МВФ) та олігарха Ігоря Коломойського президент Володимир Зеленський останнім часом обирає перші. Зокрема, у ключовому для олігарха питанні — поверненні йому акцій ПриватБанку, який у грудні 2016-го націоналізувала держава.

Коломойський радив президенту відмовитися від співпраці з МВФ і у разі потреби оголосити дефолт. Фонд попереджав про недопустимість перегляду рішення про націоналізацію.

Наразі перемовини уряду з МВФ про нову кредитну угоду тривають. Коломойський пропонує державі «мирову угоду» — повернути йому частину акцій ПриватБанку та припинити судові процеси, які організувала кожна зі сторін. У тому числі й у Високому суді Лондона, де держава вимагає в олігарха повернути 3 мільярди доларів. Загалом, за підрахунками Національного банку, Коломойський вивів із ПриватБанку через офшорні компанії 5,5 мільярдів доларів.

На початку жовтня президент допустив, що «мирова» можлива. Але 23 жовтня керівник Офісу президента Андрій Богдан запевнив послів країн «Великої сімки», що для повернення ПриватБанку колишнім власникам немає жодних підстав.

Команда президента підготувала Коломойському ще одну неприємність. Цього тижня Верховна Рада у першому читанні буде розглядати зміни до податкового кодексу, які депутати називають «деофшоризацією». Йдеться про законопроєкт №1210, який Володимир Зеленський визначив як невідкладний. Серед іншого у законопроєкті йдеться про те, щоби власники офшорних компаній декларували прибутки в Україні та сплачували з них податок на прибуток для фізичних осіб.

Ігор Коломойський — єдиний з українських олігархів не об'єднав свої активи у корпорацію. Натомість володіє ними через заплутану мережу офшорних компаній. Тож олігарх зможе відчути на собі зміни до податкового законодавства.

Підготовка до ухвалення цих законів уже призвела до публічного конфлікту всередині президентської фракції «Слуга народу». Подробиці — у матеріалі hromadske.

Приватна доля

Заяву про відсутність підстав для повернення ПриватБанку Коломойському Зеленський зробив на тлі зміни перебігу судових процесів між державою та Коломойським. 15 жовтня Апеляційний суд Англії та Уельсу вирішив, що позов України проти колишніх власників ПриватБанку підпадає під британську юрисдикцію. Таким чином суд задовольнив апеляцію України. Тож тепер ця справа буде слухатися у Високому суді Лондона.

У грудні 2018-го цей суд відмовився розглядати позов України проти Коломойського та Боголюбова, хоч і визнав претензії України до обох олігархів обґрунтованими. Тоді суд зазначив, що олігархи можуть захищати інтереси не у Великій Британії, а в Швейцарії — за місцем їхньої реєстрації.

Водночас судді наклали арешт на майно Коломойського та Боголюбова по всьому світу на загальну суму у 2,6 мільярда. доларів. Тепер доля їхнього майна все ж буде вирішуватися у Великій Британії.

«Держава обрала британську юрисдикцію, тому що декілька британських компаній фігурували у схемі виводу коштів із "ПриватБанку". Натомість швейцарські компанії до неї залучені не були», — пояснює Андрій Яніцький, автор книги «Приватна історія. Піднесення та падіння найбільшого приватного банку України».

Доки у Великій Британії вирішується доля позову держави Україна до Коломойського, українські суди розглядають позов колишніх акціонерів ПриватБанку до держави. Вони домагаються визнання націоналізації банку незаконною. Однак, 17 жовтня Господарський суд Києва призупинив розгляд цієї справи на невизначений термін.

Одначе, Зеленський вирішив особисто заспокоїти міжнародних партнерів України. В офіційному повідомленні Офісу президента з послами G-7 підкреслюється, що підстав для повернення ПриватБанку колишнім власникам немає «які б не були рішення судів».

Цю заяву оприлюднив Офіс президента, керівник якого Андрій Богдан раніше був адвокатом Коломойського.

Сам олігарх не сприймає заяву Офісу президента як поразку та вважає, що «мирова угода» щодо ПриватБанку досі можлива. «Зеленський сказав, щоб від нього відстали. Можливо, це те, що вони хотіли почути», — відписав олігарх hromadske.
Зеленський і Богдан завірили міжнародних партнерів у тому, що підстав для повернення Приватбанку колишнім власникам немає (на фото — засідання Ради, 29 серпня 2019 року)
Зеленський і Богдан завірили міжнародних партнерів у тому, що підстав для повернення Приватбанку колишнім власникам немає (на фото — засідання Ради, 29 серпня 2019 року)
Фото:

Гонтар Володимир/УНІАН

«Деофшоризація»

Поки президент заспокоює міжнародних партнерів, керівництво фракції «Слуга народу» готується до розгляду у парламенті так званих законів про деофшоризацію. Їх підготував Данило Гетманцев — нардеп від «Слуги народу», який очолює комітет Верховної ради з питань фінансів. Серед іншого законопроєкт №1210 передбачає «план протидії практикам розмивання оподатковуваної бази й виведення прибутку з-під оподаткування».

Гетманцев пропонує, зокрема, щоб власники так званих контрольованих компаній в офшорних зонах сплачували в Україні податок на прибуток фізичних осіб. За словами автора законопроєкту, ця норма направлена не лише проти Коломойського. «Вона невигідна усім олігархам. Там немає різниці», — сказав Гетманцев hromadske.

Але, Коломойський — чи не єдиний з українських олігархів, який не має керуючої компанії для управління своїм бізнесом в Україні та за кордоном. Натомість контроль над активами він забезпечує завдяки розгалуженій мережі офшорних компаній. До такого висновку дійшли детективи міжнародного агентства Kroll, які у 2018-му оприлюднили звіт, щодо розслідування виведення коштів зі ПриватБанку. Розслідування вони робили на замовлення НБУ. Коломойський не визнає його результатів.

Сам Коломойський негативно ставиться до ідей Гетманцева.

«Нехай вони спочатку заплатять зі своїх «лівих» прибутків у конвертах», — сказав Коломойський hromadske, натякаючи на анонімні звинувачення керівників фракції «Слуга народу» у неофіційних доплатах членам фракції.
Керівництво фракції «Слуга народу» готується до розгляду так званих законів про «деофшорізація», автором яких є народний депутат Данило Гетманцев

За словами Данила Гетманцева, законопроєкт №1210 Верховна Рада у першому читанні розгляне вже цього тижня. Він розраховує, що після ухвалення депутати направлять його на доопрацювання до комітету з питань фінансів, після чого Рада остаточно ухвалить податкові нововведення.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія переконаний, що «Ігоря Валерійовича сильно зачіпає законопроєкт по деофшоризації. От і поглянемо наступного тижня, хто на нього працює», — сказав Арахамія в інтерв'ю виданню «Лівий берег». Голосування за «деофшоризацію» він називає маркерним. За словами Арахамії, саме за неголосування за цей проєкт «різні групи ходять і пропонують депутатам 30 тисяч доларів».

Інформацією про можливе хабарництво «Слуг народу» зацікавилися правоохоронні органи. 23 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура почала розслідувати провадження, щодо можливого підкупу 11 членів того таки фінансового комітету.

Щоправда, у справі фігурує розгляд іншого законопроєкту — про скасування електронних майданчиків-посередників між оцінниками майна та електронною базою Фонду державного майна. Їх пов'язують із народним депутатом Антоном Яценком. 11 депутатів зі «Слуги народу» не підтримали під час засідання комітету з питань фінансів саме цей законопроєкт.

Водночас Арахамія закликав усіх членів комітету, які не підтримали цей проєкт закону, пройти тест на поліграфі. Це спричинило публічний конфлікт між головою фракції та Олександром Дубінським — одним із 11 депутатів, які не голосували за проєкт. Той закликав Арахамію також пройти поліграф.

Крім того, депутат, який до обрання у парламент працював ведучим на телеканалі «1+1» (належить Коломойському), закликав правоохоронців розслідувати анонімні повідомлення про те, що керівництво фракції «Слуга народу» виплачує депутатам зарплати у конвертах. Саме про ці повідомлення у своєму коментарі вище згадував Коломойський.
Народний депутат України Олександр Дубинський під час перевірки на поліграфі, Київ, 23 жовтня 2019 року
Народний депутат України Олександр Дубинський під час перевірки на поліграфі, Київ, 23 жовтня 2019 року
Фото:

УНІАН

Чи допоможе керівництву фракції «Слуга народу» перевірка можливої корупції у своїх лавах домогтися того, що парламент підтримає законопроєкт про «деофшоризацію»? Це може стати зрозумілим уже цього тижня. Голосування за законопроєкт так само продемонструє, чи здатен Ігор Коломойський заблокувати розгляд парламентом невигідного йому закону.

У разі успіху команди президента «слуги народу» доведуть, що чутки про вплив олігарха на частину фракції — таки перебільшення. Якщо ж парламент відкладе розгляд проєкту змін до податкового законодавства чи провалить його — це стане демонстрацією можливостей олігарха у цій Верховній Раді. У такому разі Коломойський зможе спробувати використати підконтрольних депутатів, а точніше їхні голоси для продовження торгу із президентом за долю ПриватБанку.
Защитный экран видеокарты подавляет до 66% всех электромагнитных помех, эффективно защищая здоровье пользователя от вредного воздействия электромагнитного излучения и улучшая качество видеосигнала

Prol

Цитата: СutMan від 01 Листопад 2019, 21:16:35Поступове віддалення команди президента від олігарха Ігоря Коломойського відлунює першим публічним скандалом у фракції «Слуга народу».
Сказки для зе-избирателей. Как и прохождение полиграфа. Автор текста пишет на "громадському" какой Зеленский и его команда молодцы. А заголовки его статей - просто блеск!  :D
Кравчук про розмову Трампа та Зеленського: Я думаю, ця розмова — це підручник для навчання
Політтехнолог Ігор Гринів: «У 2014-му Путін дзвонив Порошенкові й питав: «Чем я могу помочь?»

Тексты в статьях не менее блестящие:
Зеленський хоче послабити парламент та олігархів — два центри впливу, які здатні чинити опір реформам та самому президенту.

Prol

Цитата: СutMan від 01 Листопад 2019, 21:16:35Голосування за законопроєкт так само продемонструє, чи здатен Ігор Коломойський заблокувати розгляд парламентом невигідного йому закону.

Автор законопроекту:
Вже скандальний податковий законопроєкт №1210 буде допрацьовано на 50-70% до другого читання. Таку заяву зробив народний депутат від "Слуги народу", глава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев

Prol

ЦитатаБогдан: Хорошковський консультує команду Зеленського щодо митниці
Він заперечив, що Хорошковський є «тіньовим керівником» митниці. За словами Богдана, команда Зеленського обрала Хорошковського консультантом, тому що його рекомендували «і друзі, і недруги, і різні політичні табори».

8)

СutMan

Цитата: Prol від 02 Листопад 2019, 01:09:19
Сказки для зе-избирателей. Как и прохождение полиграфа. Автор текста пишет на "громадському" какой Зеленский и его команда молодцы. А заголовки его статей - просто блеск!  :D
Кравчук про розмову Трампа та Зеленського: Я думаю, ця розмова — це підручник для навчання
Політтехнолог Ігор Гринів: «У 2014-му Путін дзвонив Порошенкові й питав: «Чем я могу помочь?»

Тексты в статьях не менее блестящие:
Зеленський хоче послабити парламент та олігархів — два центри впливу, які здатні чинити опір реформам та самому президенту.

Тепер я зрозумів чому тобі деякі речі важко зрозуміти, ти контекст не ловиш, або не хочеш ловити
Защитный экран видеокарты подавляет до 66% всех электромагнитных помех, эффективно защищая здоровье пользователя от вредного воздействия электромагнитного излучения и улучшая качество видеосигнала

Prol

Цитата: СutMan від 02 Листопад 2019, 19:29:44ти контекст не ловиш, або не хочеш ловити
ОК, ти мене зловив на Гриніві. Піддався на хайповий заголовок. Це якось заперечує те, що цей журналіст "топить" за зекоманду?

graved1gger

Цитата: СutMan від 01 Листопад 2019, 21:16:35Поступове віддалення команди президента від олігарха Ігоря Коломойського відлунює першим публічним скандалом у фракції «Слуга народу».
Пиздеж.  Тупо открываешь бдсн и смотришь что они лепят.  поливают землю говном? Нет? Ну тогда ничо и не поменялось

Prol

Prol

Російський журналіст Аркадій Бабченко, "вбивство" якого у травні 2018 року в Києві інсценувала СБУ, заявив, що виїхав з України до Ізраїлю.

"Якщо Україна вибере "кандидата Х" - ​​я зараз без персоналій, я про загальну тенденцію в країні – я наступного ж дня починаю запуск процесу "я звалюю"". Рівно півроку тому написано... Я сказав. Я зробив".

"Усі ці півроку у мене в коментарях слиною захлиналися – Бабченко, ми вибрали Зеленського, звалюй, як обіцяв. Ну, ось. Пацан сказав, пацан зробив. Портнов приїхав – Бабченко поїхав".

"А сидіти і гадати, почнеться чи не почнеться в рамках нової концепції "мир-дружба-жвачка" обмін екстрадиціями – це без мене. Я поки за парканчиком постою".

У коментарях до посту Бабченко повідомив, що виїхав до Ізраїлю і що збирається повернутися в Україну в майбутньому.

"Три години льоту, і я в Києві", "Я повернуся. Це тимчасова евакуація", "Зе – поки що мій президент. Україна – моя країна. І я жити збираюся саме в ній", – пише він

aNGeL

В Херсоне подростки смеясь снимали видео, как бездомный насиловал женщину в кустах

Источник: http://news.bigmir.net/ukraine/1952286-V-Hersone-podrostki-smejas--snimali-video--kak-bezdomnyj-nasiloval-zhencshinu-v-kustah
© News.bigmir.net

aNGeL

"НЕ РОЗМИНУЛИСЬ У ДВЕРЯХ". ПІД КИЄВОМ ЧОЛОВІК ПОБИВ СУСІДА МЕТАЛЕВОЮ ПАЛИЦЕЮ І ОБСТРІЛЯВ З ПІСТОЛЕТА
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/ne-rozminulis-u-dveryah-pid-kiyevom-cholovik-pobiv-susida-metalevoyu-paliceyu-i-obstrilyav-z-pistoleta-1437366.html

Prol

Edd.Dragon

Цитата: СutMan від 02 Листопад 2019, 19:29:44
Тепер я зрозумів чому тобі деякі речі важко зрозуміти, ти контекст не ловиш, або не хочеш ловити
Ну ты тоже не захотел его озвучить и обсудить.

Всегда негативно относился к поведению "постю цитаты/ссылки/видики, не добавляя ничего от себя". Но когда после этого собеседник имеет наглость заявить "вы читаете цитату не так, как следует" - это уже дабл-офигел!

Не надо так. Голая цитата - признак того, что ты свое личное мнение решил оставить при себе и тебе все равно, кто и что НЕ увидит в цитате (ты НЕ заострил внимание на важных ее моментах).

О том, что цитата - простыня и такое в принципе не культурно постить без резюме - уже триста раз говорилось. Культура общения - прежде всего. А выпады должны быть не голословными. Никаких "ты дурак, просто так"

aNGeL

@SiN

НА ОДЕЩИНІ ЗЛОЧИНЦІ ЗІ СТРІЛЯНИНОЮ ВІДІБРАЛИ В БІЗНЕСМЕНІВ 12 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/na-odeschini-zlochinci-zi-strilyaninoyu-vidibrali-v-biznesmeniv-12-milyoniv-griven-1437786.html

Edd.Dragon

Ещё один налоги заплатил )

aNGeL

У МАРІУПОЛІ ПІШОХІД ЗАРІЗАВ ВОДІЯ ЧЕРЕЗ ЗАУВАЖЕННЯ ЩОДО ПЕРЕХОДУ ДОРОГИ У НЕВСТАНОВЛЕНОМУ МІСЦІ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/u-mariupoli-pishohid-zarizav-vodiya-cherez-zauvazhennya-schodo-perehodu-dorogi-u-nevstanovlenomu-misci-1437807.html

aNGeL

DEAD_RAT

aNGeL

Да неужели? Ну наконец то!

КАБМІН СТВОРИВ КОМІСІЮ, ЯКА ПЕРЕВІРЯТИМЕ ЗНАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/kabmin-stvoriv-komisiyu-yaka-pereviryatime-znannya-ukrayinskoyi-movi-1439034.html

aNGeL

Классический пример "врёт как свидетель"

Казалось бы, всего ничего времени прошло, не может все из памяти пропасть, а вот гляди какие перлы рождаются:

Климкин рассказал о панике Путина из-за Дебальцево
https://hvylya.net/news/exclusive/klimkin-rasskazal-o-panike-putina-iz-za-debalcevo.html

Бывший министр иностранных дел Украины Павел Климкин заявил, что во время боев за Дебальцево, зимой 2015 года, в окружении оказалась не украинская армия, а российские оккупанты. Это заставило Путина запаниковать и манипулировать фактами.

Prol

У середу, 6 листопада, в Харків приїхав президент Володимир Зеленський. Він представив нового очільника Харківської області – Олексія Кучера, нардепа від "Слуги народу" та колишнього адвоката з неоднозначною репутацією. На цій посаді він змінив Юлію Світличну, колишню однопартійку Петра Порошенка.
Володимир Зеленський приїхав у Харків вдруге за час президентства. Вперше він відвідав місто 17 липня.
Тоді президент пролетів над Харківщиною на гелікоптері та подивився на масштаби незаконної вирубки лісу, після чого провів екстрену нараду з керівниками природоохоронних структур області та правоохоронцями.
Під час наради директор Жовтневого лісгоспу Руслан Чагаровський запевнив президента, що "чорних" лісорубів "кришує" директор Гутянського лісгоспу Віктор Сиса, "найбільший лісоруб Харківщини".
Примітно, що кримінальні справи відкриті на обох чиновників: Сису підозрюють в організації незаконної вирубки лісу, Чагаровського – в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах.

Під час першого візиту в Харків Зеленський у присутності самої губернаторки відповів негативно на питання, чи планує звільняти Світличну.

Наверное, побоялся ей в глаза о грядущем увольнении сказать.

"Я не бачу менеджерів. Є кращі [ніж Юлія Світлична]? Треба ж бачити всі прізвища. Треба бачити рейтинг підтримки в області...", – запевнив тоді журналістів Зеленський.

Через місяць, 9 жовтня, на сайті Кабміну з'явилося повідомлення про узгодження на пост очільника Харківщини кандидатури Кучера. Текст з сайту згодом прибрали. Прес-секретар прем'єр-міністра Діана Давітян запевняла, що сталася помилка.

Однак, 20 жовтня Кабмін все ж таки погодив кандидату Кучера.

За даними журналістів "Схем", Олексій Кучер через бізнес пов'язаний зі Слюсарєвим - експрацівником Держприкордонслужби часів Віктора Януковича та експомічником Артема Пшонки, сина колишнього генпрокурора Віктора Пшонки.

Скоро действительно вся Украина будет региональным кварталом.

graved1gger

быдло, пиздло, сцикло и нелох.  он таким поведением даже на жида не похож. чистый хохол прям.

Xella

Цитата: aNGeL від 06 Листопад 2019, 20:03:49
Классический пример "врёт как свидетель"

Казалось бы, всего ничего времени прошло, не может все из памяти пропасть, а вот гляди какие перлы рождаются:

Климкин рассказал о панике Путина из-за Дебальцево
https://hvylya.net/news/exclusive/klimkin-rasskazal-o-panike-putina-iz-za-debalcevo.html

Бывший министр иностранных дел Украины Павел Климкин заявил, что во время боев за Дебальцево, зимой 2015 года, в окружении оказалась не украинская армия, а российские оккупанты. Это заставило Путина запаниковать и манипулировать фактами.
блин ты опять не читаешь одни заголовки,
там же ниже написана цитата

«Я помню, как Путин сказал: «Дебальцево наше, ваши войска находятся там, в окружении, они в котле. Посмотрите, что будет. Это будет еще одна революция в Украине», – процитировал заявление президента России Владимира Путина Климкин

Как они блин ето превратили в окружение русскиx я не знаю, но то что ты не читаешь дальше заголовков за тобой давно замечено

Prol

Там есть такое:

Ж: При цьому він (в попередньому реченні згадувався Путін) не визнавав, що оточені його війська?
К: Звичайно. Йому це всі казали. Йому це німці казали, наприклад.

К чему это сказано, непонятно. Слушал сначала (интересно, кстати). Но упоминания Дебальцево не было.

aNGeL

aNGeL

aNGeL

Я знаю эту общагу, там капец полный

В Киеве рейдеры в камуфляже захватили общежитие
https://twnews.es/ua-news/v-kieve-reidery-v-kamufliazhe-zakhvatili-obshchezhitie

aNGeL

Специалисты заявили о критическом состоянии моста Патона в Киеве
https://korrespondent.net/city/kiev/4157835-spetsyalysty-zaiavyly-o-krytycheskom-sostoianyy-mosta-patona-v-kyeve

Prol

graved1gger

Цитата: aNGeL від 07 Листопад 2019, 14:43:30
Специалисты заявили о критическом состоянии моста Патона в Киеве
https://korrespondent.net/city/kiev/4157835-spetsyalysty-zaiavyly-o-krytycheskom-sostoianyy-mosta-patona-v-kyeve
не надо быть экспертом, чтоб проежзжая по тротуару не заметить сгнившие перила местами выпадающие кусками.

graved1gger

aNGeL

Цитата: graved1gger від 07 Листопад 2019, 14:50:05
не надо быть экспертом, чтоб проежзжая по тротуару не заметить сгнившие перила местами выпадающие кусками.
Ну тут понимаешь что перила не показатель состояния моста, но да - такое состояние и в основном

graved1gger

Цитата: aNGeL від 07 Листопад 2019, 15:32:00
Ну тут понимаешь что перила не показатель состояния моста, но да - такое состояние и в основном
ясен не показатель, но раз перила такие, то и остальное такое же

aNGeL

У МИКОЛАЄВІ ДВОЄ ПІДЛІТКІВ-СИРІТ ЗАРІЗАЛИ БЕЗХАТЧЕНКА
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/u-mikolayevi-dvoye-pidlitkiv-sirit-zarizali-bezhatchenka-1439694.html

aNGeL

А котов то за что?

У ХАРКОВІ ЧОЛОВІК ЗҐВАЛТУВАВ ДИТИНУ ТА ЇЇ БАБУСЮ І ВБИВ ЇХНІХ КОТІВ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/u-harkovi-cholovik-zgvaltuvav-ditinu-ta-yiyi-babusyu-i-vbiv-yihnih-kotiv-1439556.html

aNGeL

Очередной гранатный воин

ЗАГИБЛИЙ ВІД ВИБУХУ ГРАНАТИ У ХАРКОВІ ВОЮВАВ НА СХОДІ: ПІШОВ НА ФРОНТ ДОБРОВОЛЬЦЕМ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/zagibliy-vid-vibuhu-granati-u-harkovi-voyuvav-na-shodi-pishov-na-front-dobrovolcem-1440216.html