Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

Prol

Цитата: aNGeL від 25 Лютий 2021, 13:43:35Prol ты типичный современный украинец что будешь оправдывать любого с лычкой "патриот"
Не любого. И не за все.
Закон нарушил? - Беспристрастное следствие представило доказательства вины, беспристрастный суд признал их - получил по закону. Но когда следствие ангажировано, суд ангажирован, любое его решение я не собираюсь считать как справедливое.

GA-EV3

Цитата: Prol від 25 Лютий 2021, 14:25:18Но когда следствие ангажировано, суд ангажирован, любое его решение я не собираюсь считать как справедливое.
В чому виявляється заангажованість?
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Prol

GA-EV3

Цитата: Prol від 25 Лютий 2021, 15:23:48
Гугл забанили?
Пф! От там такі судді, спеціально дрочать на Сталіна та Путіна і плювали на український закон, коли Стерненка судили?

RUSL

Цитата: GA-EV3 від 25 Лютий 2021, 19:10:19... судді, спеціально дрочать на Сталіна та Путіна ...

Буквально таки дрочат на ихние портреты ? .  :D

Prol

Цитата: GA-EV3 від 25 Лютий 2021, 19:10:19і плювали на український закон, коли Стерненка судили?
Ти хоча б прочитав...

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 25 Лютий 2021, 19:10:19і плювали на український закон, коли Стерненка судили?
псевдопатриоты всегда плюют на украинские законы когда им они неудобны
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 26 Лютий 2021, 12:15:31
псевдопатриоты всегда плюют на украинские законы когда им они неудобны
Якби колорадів вчасно садили за грати, то і псевдопатріотам не було б простору для розгортання своєї активності.

Prol

У Держбюро розслідувань і Службі безпеки розповіли, що під час обшуку в дипломатів, відкликаних Міністерством закордонних справ України через підозру в корупції, виявили цигарок на 1,5 млн гривень та 16 кг золота.

За даними правоохоронців, водій Посольства України в Польщі та один із секретарів Представництва МЗС України перевозили товари підакцизної групи до ЄС, користуючись дипломатичним імунітетом та службовим транспортом.

До "схеми" залучили працівника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в Закарпатській області та експрацівника посольства, а також сина останнього – нині він аташе з консульських питань Посольства України в Польщі.

Повідомляється, що 28 лютого мікроавтобус зупинили при виїзді з пункту пропуску. За кермом був водій Посольства та аташе з консульських питань Посольства України в Польщі.

У мікроавтобусі провели обшук і виявили:

140 000 доларів США;
67 200 євро;
11600 польських злотих;
16 кг золота (орієнтованою  вартістю 15 млн грн);
8826 блоків з цигарками.

aNGeL

В.о. мера Харкова Терехов звернувся до Держкомісії з надзвичайних ситуацій з вимогою зупинити роботу "Коксохіму"
Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/v-o-mera-harkova-terehov-zvernuvsya-do-derzhkomisiyi-z-nadzvichaynih-situaciy-z-vimogoyu-zupiniti-robotu-koksohimu-1737412.html
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

GA-EV3

Он там лет 50 уже дымит

Prol

Prol

GA-EV3

Може краще перейти на літнє та на ньому і залишитися?

finalplayer

я за среднее значение

Edd.Dragon

летнее норм

зимнее - хуета какая то
особенно зимой!

Prol

зимой шо так, шо так фигово.

Prol

У міській лікарні №3 в Чернівцях жоден лікар не захотів зробити щеплення від COVID-19.

Заступниця голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак на брифінгу:
"У нас є декілька закладів, які... в принципі комунікація не проводиться і досить складно навіть почути аргументи медичних працівників, чому вони "за" або "проти" вакцинації (скоріше проти)."

finalplayer

я понял как нужно перевести время! Мне будет комфортно, если его перевести часа на два назад.

GA-EV3

Цитата: Prol від 11 Березень 2021, 11:35:33У міській лікарні №3 в Чернівцях жоден лікар не захотів зробити щеплення від COVID-19.
Выгнать нахер

Prol

Цитата: finalplayer від 11 Березень 2021, 11:38:18Мне будет комфортно, если его перевести часа на два назад.
В какое время года?

finalplayer

Цитата: Prol від 11 Березень 2021, 13:47:58
В какое время года?
вот прям щас хочу вставать на 2 часа позже

Prol

На аеродромі під Києвом автомобіль врізався у винищувач МіГ-29
Пошкоджений 10 березня 2021 року у Василькові літак виявився модернізованим винищувачем МіГ-29МУ1.
Пошкодження літак зазнав через зіткнення із ним легкового автомобіля.

Унаслідок зіткнення відбулося займання літака, яке було локалізовано та ліквідовано пожежними. ДТП призвело до пошкоджень двигуна літака та інших агрегатів бойової машини.

За даними ЗМІ, виконувач обов'язків інженера другої ескадрильї військової частини капітан Ш. 1974 р.н., перебуваючи нібито в стані алкогольного сп'яніння (0,2 проміле).

Він керуючи власним автомобілем Volkswagen Touran, виїхав на територію кермової доріжки аеродрому військової частини, де допустив зіткнення із задньою частиною військового літака МіГ-29, який у той час буксирувався до місця стоянки.

Водій Ш. внаслідок ДТП отримав забої грудної клітини та м'яких тканин обличчя, йому надано кваліфіковану допомогу.

Prol

Нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції "Слуга народу", увійшов до нового керівного органу партії – Національної ради громад.

Prol

Кличко під час навчань з тероборони ліг під танк і кинув гранату

Prol

Дослідні зразки українського берегового мобільного ракетного комплексу з протикорабельними ракетами РК-360МЦ "Нептун" передали до складу Військово-морських сил Збройних сил України.

Ці комплекси виготовлено в рамках державного контракту між Міністерством оборони України та державним київським конструкторським бюро "Луч".

Комплекс включає рухомий командний пункт, уніфіковану самохідну пускову установку, транспортно-заряджаючу машину, транспортну машину, комплект наземного обладнання, габаритно-масові макети крилатих ракет тощо.

Бедєм всєх бамбіть.

Xella

Цитата: Prol від 15 Березень 2021, 17:36:57
Дослідні зразки українського берегового мобільного ракетного комплексу з протикорабельними ракетами РК-360МЦ "Нептун" передали до складу Військово-морських сил Збройних сил України.

Ці комплекси виготовлено в рамках державного контракту між Міністерством оборони України та державним київським конструкторським бюро "Луч".

Комплекс включає рухомий командний пункт, уніфіковану самохідну пускову установку, транспортно-заряджаючу машину, транспортну машину, комплект наземного обладнання, габаритно-масові макети крилатих ракет тощо.

Бедєм всєх бамбіть.
Для того что-бы кого-то бомбить, надо уметь это делать - в том числе не уронить при заряжании например, ММГ ракеты на данном этапе обучения экипажей самое оно. Все тоже самое - только никто никуда не летит.

finalplayer

Цитата: Prol від 15 Березень 2021, 17:36:57габаритно-масові макети крилатих ракет тощо.

Бедєм всєх бамбіть.

и эти люди ржали с надувных российских танков

GA-EV3

Xella

Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 09:09:40
https://auto.24tv.ua/velycheznyi_postalnyk_naftoproduktiv_v_ukrainu_prypyniaie_vidvantazhuvaty_palne_n28643

Надіслано від мого H4113, використовуючи Tapatalk

И че оно и понятно после этого
https://biz.censor.net/news/3252709/sbu_provela_obyski_v_seti_azs_glusco_druga_medvedchuka_obnovleno

Зеля за два года не договорился с Путей и начал душить бизнес близких к нему людей
Толи договорняки с новой администрацией США,  толи сам себе крепкие яйки отрастил что бы забыли немного про Коломойского.

aNGeL

GA-EV3

Цитата: Xella від 16 Березень 2021, 09:39:51Зеля за два года не договорился с Путей и начал душить бизнес близких к нему людей
Толи договорняки с новой администрацией США,  толи сам себе крепкие яйки отрастил что бы забыли немного про Коломойского.
Вот и я о том же. Не знаю, вина ли это Пороха или такая тогда ситуация была. Но ныне как-то всё больше слова "Барыга" и "Договорняк" по отношению ко времени правления Порошенка обретают реальный смысл.
Может быть Зеленский только исполнитель, но он всё больше вызывает во мне уважения.

Xella

Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 16:11:26
Вот и я о том же. Не знаю, вина ли это Пороха или такая тогда ситуация была. Но ныне как-то всё больше слова "Барыга" и "Договорняк" по отношению ко времени правления Порошенка обретают реальный смысл.
Может быть Зеленский только исполнитель, но он всё больше вызывает во мне уважения.

Ну да Пороха из-под палки, и энергия в Крым и блокаду дамбаса..
Но и времени были смутные, Вова в любой момент мог ебануть на Днепр или Мариуполь... Так что у Пороха пространства для маневра ещё и с давлением из ЕС было меньше.. а Зеля может сказать, я этой хуйни не подписывал это вы с нелегитимным по вашим же словам Порохом подписали

GA-EV3

Не умаляю заслуг некоторых наших олигархов по защите своего имущества от российских бандюков :D

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 16:11:26

Ну так,  маркетинговый отдел работает. На таких как ты и рассчитывали
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

GA-EV3

Цитата: graved1gger від 16 Березень 2021, 19:39:04Ну так,  маркетинговый отдел работает. На таких как ты и рассчитывали
Судите по делам их.

Prol

Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 16:11:26Может быть Зеленский только исполнитель, но он всё больше вызывает во мне уважения.
Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 21:19:16Судите по делам их.

Срыв операции по "вагнеровцам" у кого-то вызывает уважение, наверное.
Провал с с-19 то тоже такое... Главное, что не "доктор смерть" керуе.
...

GA-EV3

Цитата: Prol від 17 Березень 2021, 00:27:19
Срыв операции по "вагнеровцам" у кого-то вызывает уважение, наверное.
Провал с с-19 то тоже такое... Главное, что не "доктор смерть" керуе.
...

Обойдёмся без иконоборчества.

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 16 Березень 2021, 21:19:16
Судите по делам их.
так и делаем. пока видно полный капец, даже мвф кредиты не дает  :D прошлый кому не дали побежал к путину просить... знаем чем потом закончилось))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

GA-EV3

Цитата: graved1gger від 17 Березень 2021, 15:25:26
так и делаем. пока видно полный капец, даже мвф кредиты не дает  :D прошлый кому не дали побежал к путину просить... знаем чем потом закончилось))
Мне наоборот, видно, что чиновники становятся всё менее наглыми. Кредиты нам не дают регулярно.

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 17:00:31чиновники становятся всё менее наглыми
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
где? локально у тебя? так это эта ваша децинтрализация, при чем тут презик вообще? блин) это капец... какой же наш нарид тупой.

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 17:00:31Кредиты нам не дают регулярно.
ну да, первый раз с 2014 - достижение))))

Prol

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 14:59:28Обойдёмся без иконоборчества.
У тебя уже иконы Зе и Ермака есть?  ???

GA-EV3

Вы два унылых порохобота, вам денег не дадут :D

Prol

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 21:32:30Вы два унылых порохобота, вам денег не дадут
Так что там с иконами?

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 21:32:30
Вы два унылых порохобота, вам денег не дадут :D
не мы такие, жизнь такая

graved1gger

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 21:32:30унылых
а тебе надо веселые? так веселые там хуже, чем веселые у рыгов)

GA-EV3

Так шо вы таки меня убеждаете, что я стал хуже жить?
Так таки нет!

Edd.Dragon

Цитата: GA-EV3 від 17 Березень 2021, 22:10:26
Так шо вы таки меня убеждаете, что я стал хуже жить?
Так таки нет!
Инфляция думает иначе