Assassin’s Creed Shadows

Автор graved1gger, 30 Березень 2025, 15:38:39

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Тема для срача, ваших улюблених хейттюберів і отета всьо.

А я шо хочу сказати
саундтрек прикольний від японців Теке Теке:

раптом годний саундтрек. вайби старої аніми.

По грі, гра хароша, на  відміну від валхали я осилив пройти пролог і навіть перший акт!

графоній завезлзи.
фср - гавно.
ксесс - норм.
на однакових відсотках. 
бо  фср кваліті це 44%, а ксесс кваліті це 30 з чимось. якщо ксесс до 44% підняти, то ксесс руліт. хоч і фпс менше.
фреймген від фср внутрішньоігровий - ок, мабуть краща реалізація, чи може в цій грі не так в очі кидається. але загалом ок.

знайшов баг, про який в інтернетах балакають, бігаєш по локації умовно 100 фпс, тебе вбили, грузиш сейв - 77фпс, втф? будь-яке налаштування вкл/викл робиш - знову 100фпс.
цікаво що перші 25 годин цього багу не було, з'явився після проходження першого акту.

геймплейно...
ну раніше атсасіні були всратою комбінацією стелса і екшена. з кривим стелсом в стелсовій грі, в мене досі флешбеки з ас1 з їх всратим стелсом, і тупою двухкнопочною бойовкою. 
у валхаллі яку я навіть пролог не осилив - стелс був ще всратіше, а бойовка хотіла стати більш динамічною, а вийшла просто дивна.

тут стелс +- ок, краще ніж раніше, але це не сплінтер селл чи thief, але вже ок. бойовка далеко від цушими чи тим паче кільця і анімації не реалістичні як в ккд2, а пафосні, але вона не бісить і доволі органічна. за негра крушіть-ламать доволі прикольно. якщо ти того повільного негра доставиш на позицію.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 30 Березень 2025, 15:38:39Тема для срача, ваших улюблений хейттюберів і отета всьо.

дмитрокартинка в тему
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

а взагалі, я от подивився на шо ниє народ...
багато з цього фікситься прибиранням атсасін крід з назви і тоді не було б дебільних порівнянь)

graved1gger

а ще. це перша гра де різниця між растер освітленням  і освітленням лучами прямо в лоб і наглядно.
і глобальне освітлення лучами хуанга робить гру відчутно гарніше. прям вау.
а ще ці лучі хуанга на оледі виглядають божественно.

підключав екран ноута, як додатковий екран компа через асусовську тулзу.
наскільки ж все красивіше і контрастніше.

graved1gger

56.3 години награв і ще норм.
в сталкер2 55.9 і більше заходити не хочу, хоча є надія шо стане краще

Dmytro

Цитата: graved1gger від 06 Квітень 2025, 17:25:1156.3 години награв і ще норм.
в сталкер2 55.9 і більше заходити не хочу, хоча є надія шо стане краще
А зачем часами игру мерять? За  какое-то определенное время можно и как по сюжету пробежаться за счет скилла и гриндить чтоб уровень апать и драться легче было (ну если говорить про игры есть есть поднятие лвл).
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 06 Квітень 2025, 20:21:48А зачем часами игру мерять? За  какое-то определенное время можно и как по сюжету пробежаться за счет скилла и гриндить чтоб уровень апать и драться легче было (ну если говорить про игры есть есть поднятие лвл).
ну кожен по різному грає.
На ютубі сюжет народ за 20 годин пройшов.
Колеги десь за 45.
В мене зараз 60 з чимось і я тільки акт1 пройшов.  Мені просто подобається катати по світу,  красиво.

І я тут майже гріндом не займаюсь.
В сталкері,  якщо рахувати що тягнути лут на продаж з перегрузом - грінд,  то це ла, виходить гріндив.

Ну а так-то час проведений в грі показує твою зацікавленість в певній грі.

graved1gger

Хочу на максималочках в нативі грати. Але в 4к це 5090 нада  :'(
Без апскейла гра виглядає взагалі заєбісь

graved1gger

70 годин на сейві
79 годин на юплеї. ну викинемо 5 годин бенчмарків...))

але мораль впала після того як я поставив все на максимум, відключив апсклейлер і фреймген і побігав з 24фпс...
ну бігати не ок, але в статичних сценах видно наскільки все краще виглядає. можна навіть налаштування не ставити на максимум... можна на мої налаштуваннях (хоча там і там майже все макс) але без апскейла і вже краще виглядає. дайош натів 4к геймінг!!!11111

фср апсклейлить погано. шакалить картинку знатно.
ксесс краще, але менше фпс додає.
це якщо порівнювати однаквий відсоток апскейла, бо пресети кваліті для фср і кваліті для ксесс мають різні відсотки.

T1000

А на пс5 про не пробував?
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

Цитата: T1000 від 25 Квітень 2025, 20:21:56А на пс5 про не пробував?
судячи з того шо я бачив на пс5 про в балансд моді графін десь як і в мене, може трошки гірше, бо відсоток апскейла більше.
проблема в тому, що в на пс5 і пс5 про - ВСІ режими тільки з апскейлом. натив всьо. вмер. але на консолях він давно вмер, ще до хитрих апскейлерів

і навіть по спеках