DOOM: The Dark Ages

Автор aNGeL, 21 Квітень 2025, 09:24:15

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Новий Дум попер... ;)
 Пишуть 8 ядер. Цікаво, чи вистачить йому шости?
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

Цитата: T1000 від 10 Травень 2025, 00:10:44Новий Дум попер... ;)
 Пишуть 8 ядер. Цікаво, чи вистачить йому шости?
Вистачить.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Я міг би купити собі гейпас на місяць за 325 грн. і зіграти
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

W. Z. Vulso

Ну що, трішки пограв що можу сказати гра топ. Графон геймплей все топ. Але щоб ви розуміли на фул ультрах при Full HD з DLSS у режимі DLAA на RTX 4070 Super споживання VRAM приблизно 11GB
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Ну і доречі всім у кого є ліцензована гра та відеокарта от Nvidia зараз роздають на халяву ось такий скін через nvidia app:

Dmytro

Цитата: T1000 від 10 Травень 2025, 20:05:25Я міг би купити собі гейпас на місяць за 325 грн. і зіграти
Я тоже. Но что-то не тянет, есть для меня игры поинтересней. Еще Элден Ринг до конца не пройден даже.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

T1000

Купив гейпас, пограв. На сіріес S розмазня! Могли б добавити 30 фпс, шоб може не так розмазувало. Ато копець просто.
 Цікаво на фікусі цю гру можна грати?

W. Z. Vulso

Новий дум в плані візуалу виглядає просто чудово. Після перевидання сталкеру це взагалі як бальзам на душу.

W. Z. Vulso

Цитата: T1000 від 16 Травень 2025, 19:08:44Купив гейпас, пограв. На сіріес S розмазня! Могли б добавити 30 фпс, шоб може не так розмазувало. Ато копець просто.
 Цікаво на фікусі цю гру можна грати?
Чисто теоретично можна спробувати наприклад на i7-4790 э деяка інформація що він працює, так не ідеально але працює. Хоча тут може бути і негативний момент, наскільки я пам'ятаю AMD FX не вміють в AVX2 інструкції тільки в перший AVX а цій чудовій грі AVX2 начеб-то як потрібен. І у i7-4790 підтримка AVX2 якраз також є. Коротше тут потрібно тільки самостійно пробувати тестувати.

T1000

Пройшов гру. Дуже круто. Не гірше попередніх думів, просто гра інша. Це добре, бо грати одне і те саме це фігня.
 Але на боксі розмазня і графен зарізали.Де світліше,то там  краще. Якось меньше мила. Але...

На фікусі гра напевно не піде. Бо авеікс 2 на ньому нема. Він помирає. Там під відео чувак написав, шо у нього на фікусі гра не стартує. Хоч відяха нормальна. Так важко їм купити нового ПК. Відяху-то купили -)
 По грі: мені не сильно зайшли польоти на дракоші. Також піднадоїло під кінець. Але загалом - норм. Буду потім якось на пк перегравати. Половину я міг би купити без відяхи. Так треба цілий...

Susair

Цитата: T1000 від 23 Травень 2025, 21:52:57Пройшов гру. Дуже круто. Не гірше попередніх думів, просто гра інша. Це добре, бо грати одне і те саме це фігня.
 Але на боксі розмазня і графен зарізали.Де світліше,то там  краще. Якось меньше мила. Але...

На фікусі гра напевно не піде. Бо авеікс 2 на ньому нема. Він помирає. Там під відео чувак написав, шо у нього на фікусі гра не стартує. Хоч відяха нормальна. Так важко їм купити нового ПК. Відяху-то купили -). Поки з апгрейдом туго, трохи відволікаюсь на https://mostbet.net.ua/ — інколи навіть цікавіше, ніж польоти на дракоші.
 По грі: мені не сильно зайшли польоти на дракоші. Також піднадоїло під кінець. Але загалом - норм. Буду потім якось на пк перегравати. Половину я міг би купити без відяхи. Так треба цілий...
Та ж сама історія — гру пройшов із задоволенням. Зовсім інша атмосфера, але це й прикольно, бо повторювати попередні частини точь-в-точь — нецікаво. Згоден щодо графіки на боксі — місцями виглядає бідно, особливо в темних сценах. Світліші зони — ще куди не йшло.

Про фікус теж чув — вже старенький, не тягне нові ігри, навіть якщо відеокарта норм. Просто вже все, добіг свого. А польоти... згоден, трохи вибивали з темпу. Спочатку було "вау", а під кінець — вже хочеться просто йти далі, без цих повітряних пригод.

На ПК точно ще раз пройду, але вже по-іншому, спокійніше, роздивляючись деталі.