[Опрос] Ваше отношение к курящим девушкам?

Автор fin, 24 Вересень 2007, 16:42:32

Попередня тема - Наступна тема

Как вы относитись к курящим девушкам?

Положительно
8 (2.4%)
Нормально
20 (6%)
Никак/нейтрально
49 (14.8%)
Привык уже
46 (13.9%)
Отрицательно
151 (45.6%)
Резко негативно
128 (38.7%)
Я сама девушка
7 (2.1%)
Я курю
29 (8.8%)
Я не курю
108 (32.6%)
Свой вариант
5 (1.5%)

Всього голосів: 331

Salax

А я считаю что девушке нельзя запрещать ничего. Отношения не должны строится на заперетах. Вот если познакомился с девушкой а она курит, то после продолжительных отношений я прошу её бросить курить, она бросает, но становится та она уже другим челвеком. Не надо переделывать человека, не стоит запрещать.
Больше всего люди интересуются тем, что их совершенно не касается.
ШОУ Джордж Бернард

Tranceliker

Горе тому чоловікові, яким жінка керує - Біблія.
Думаю коментарі зайві.
Якщо чоловік - взірець охайності, духовної сили - навколо такого не буде п`яні, жлобства, рагульства. І жінка задоволена і за дітей не соромно.
Господь не помиляється

Salax

Цитата: Tranceliker від 02 Лютий 2011, 13:22:57
Горе тому чоловікові, яким жінка керує - Біблія.
Думаю коментарі зайві.
Якщо чоловік - взірець охайності, духовної сили - навколо такого не буде п`яні, жлобства, рагульства. І жінка задоволена і за дітей не соромно.
Да правильно приведенная цитата из Библии-красивая цитата.
ШОУ Джордж Бернард

pohgejib

Цитата: Tranceliker від 02 Лютий 2011, 13:22:57Горе тому чоловікові, яким жінка керує - Біблія.Думаю коментарі зайві. Якщо чоловік - взірець охайності, духовної сили - навколо такого не буде п`яні, жлобства, рагульства. І жінка задоволена і за дітей не соромно.
хто в тебе платить на побаченнях?
до речі який це вірш/псалом?
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Tranceliker

Не пам'ятаю, що за вірш чи псалом.. Просто слова заклалися) На побаченнях плачу я, звісно. Правда зараз я вже не ходжу на побачення. Я вже живу з коханою.
Господь не помиляється

pohgejib

і зі всіма дівчатами на всіх побаченнях завжди платив ти?
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Salax

Цитата: pohgejib від 03 Лютий 2011, 09:47:03
і зі всіма дівчатами на всіх побаченнях завжди платив ти?
Я платл всегда. Ну просто так получалось что заплатить мог я.
ШОУ Джордж Бернард

Tranceliker

Ну я, так би мовити, "любвиобильный" )) Колись влітку пахав, щоб дівчину за свій рахунок на дискотеку повести)) А раз було, з дівчатами гуляв, то вони мене напоїли коктейлями) Але то було раз.. А зазвичай намагаюсь бути чоловіком. Нема грошей - йдемо в парк)))
Господь не помиляється

Salax

Цитата: Tranceliker від 03 Лютий 2011, 10:39:11
Нема грошей - йдемо в парк)))
Самое умное решение. :) Но почему все именно парк выбирают?
ШОУ Джордж Бернард

Tranceliker

Ну, природа й людина завжди були нероз'ємними. Зараз ми штучно віддаляємось від неї і щоб хоч якось поповнити життєвої енергії, треба злучатися з природою. Парк - місце де почуваєш себе вільно.. Легко дихається, свіже повітря наповнює легені і мозок.. Тому й нові теми народжуються в голові.. тому й весело й цікаво.. )) Дівчата ж люблять квіти, яких в парках зазвичай чимало..
Господь не помиляється

Salax

А у меняпомимо парка есть одна любимая аллея. Вот красивой. Как только весна приде скуну фото, зацените.
ШОУ Джордж Бернард

pohgejib

в мене стандартно перше побачення 50 на 50, незалежно хто кого запросив, а дальше вже по обставинах різні варіації ну і звичайно від дівчини і її фінансового становища.
особливо проблема набуває актуальності коли на вулиці холодно)

Tranceliker

Ага)) Я раз був в машині кілька побачень організував)) То я б із дівчиною, що палить там довго не просидів би)) Так що ще один - в їх сторону :)
Господь не помиляється

pelik911™

Цитата: Tranceliker від 03 Лютий 2011, 14:16:08Ага)) Я раз був в машині кілька побачень організував))
О, так ты тоже любитель выехать за город, сказать что бензин кончился и, не теряя момента, нашампурить её :)
Цитата: Tranceliker від 03 Лютий 2011, 14:16:08То я б із дівчиною, що палить там довго не просидів би))
Да ладно, сигаретку до, сигаретку после. Не задохнулся бы. Да и окна должны открываться, не?

Tranceliker

Господь не помиляється

Dintex

Цитата: Tranceliker від 03 Лютий 2011, 22:41:18Так зима ж! Холодно!))
Чем то вы там неправильным занимаетесь, раз холодно :D
///M

sddd

- Идите к чертовой матери со своим "студебекером"!

Tranceliker

Ніі)) Просто тепле повітря витягує вологу і душно робиться.. ) А взагалі, то ця розмова - окрема тема)
Господь не помиляється

Salax

Цитата: Tranceliker від 04 Лютий 2011, 08:12:17
А взагалі, то ця розмова - окрема тема)
Я думаю что админы не разрешат нам сделать эту тему.
ШОУ Джордж Бернард

pelik911™

Цитата: Salax від 04 Лютий 2011, 13:44:03
Я думаю что админы не разрешат нам сделать эту тему.
Админы сюда почти не заходят, а про письки мы тоже хотим поговорить. Или о чём разговор, а то я транслайкера уже мало понимаю

Dintex

Цитата: pelik911™ від 04 Лютий 2011, 22:26:57а про письки мы тоже хотим поговорить. Или о чём разговор, а то я транслайкера уже мало понимаю
:D :D :D Та да. Примерно о том. Или "Как правильно нашампурить, не сломав при этом переднее сиденье и что б небыло душно при включенной печке, но с закрытыми окнами и курящей напарницей"  ;D
///M

Salax

Я другу в том году торпеду поломал..))) Хорошо что машина старая... была.
ШОУ Джордж Бернард

Dintex

Цитата: Salax від 05 Лютий 2011, 16:15:36
Я другу в том году торпеду поломал..))) Хорошо что машина старая... была.
???
Это как вас на неё угораздило? 
;D
///M

Salax

Цитата: Dintex від 05 Лютий 2011, 21:05:53
???
Это как вас на неё угораздило? 
;D
Кое у кого ноги были длинные :)
ШОУ Джордж Бернард

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!