Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

Почав дивитися перший сезон Газлайт \ Gaslit

В головних ролях: Джулія Робертс, Шон Пенн, Ден Стівенс

Серіал ґрунтується на політичному подкасті Slow Burn.
Марта, дружина генерального прокурора США Джона Мітчелла, першою зауважила, що її чоловік замішаний у якійсь змові. Як виявилося, Республіканська партія під час президентської кампанії 1972 року встановила прослуховування в штабі демократів у готелі «Уотергейт». Розгляд у цій справі закінчився імпічментом президента Ніксона і увійшов до історії, як Уотергейтський скандал.

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

rayven

Цитата: max.sim від 26 Серпень 2022, 19:18:59Бачив таке, тай на Межі наче нещодавно новину про такі чемпіонати читав. Я пас, краще SC2 подивлюсь.  :D
підтримую
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

Dmytro

Цитата: aNGeL від 26 Серпень 2022, 17:22:28@Edd.Dragon @max.sim вам сподобається  ;D

Спасибо что меня не тегнул.
Рад что меня больше не ассоциируют с этим.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

https://dou.ua/forums/topic/39745/?from=fpcomments

мені 46, маю 3 дітей (4, 7 та 14), щойно по програмі «Unated for Ukraine» виїхали в Америку.

Я хочу спробувати освоїти якийсь ІТ напрямок, який:

— динамічно розвивається (фахівці даного напрямку користуються попитом);

— дозволить працювати дистанційно;

— по можливості не потребує глибоких фундаментальних знань (це зайвий час і не факт, що моя підстаркувата сіра речовина на це спроможна...). Проте, перші два пункти в пріоритеті.

Dmytro

женщина легкого поведения, может когда-то я поборю лень и зарегистрируюсь на доу и буду посылать нах этих всехз дебилов

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Серпень 2022, 13:05:14https://dou.ua/forums/topic/39745/?from=fpcomments

мені 46, маю 3 дітей (4, 7 та 14), щойно по програмі «Unated for Ukraine» виїхали в Америку.

Я хочу спробувати освоїти якийсь ІТ напрямок, який:

— динамічно розвивається (фахівці даного напрямку користуються попитом);

— дозволить працювати дистанційно;

— по можливості не потребує глибоких фундаментальних знань (це зайвий час і не факт, що моя підстаркувата сіра речовина на це спроможна...). Проте, перші два пункти в пріоритеті.
блэт, мое серое вещество способно, желание есть, но конторы тупо не реагируют на резюме. Трейни вакансии для сдудоты без опыта, после всех собеседований отвечают, что у мне нужен опыт в каком-то конкретном направлении, а не всего по чуть чуть. Где логика?...

rayven

Цитата: Edd.Dragon від 27 Серпень 2022, 16:39:43блэт, мое серое вещество способно, желание есть, но конторы тупо не реагируют на резюме. Трейни вакансии для сдудоты без опыта, после всех собеседований отвечают, что у мне нужен опыт в каком-то конкретном направлении, а не всего по чуть чуть. Где логика?...
ты должен быть 25 летним синьором с 10 летним опытом разработки
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

фред

Марьинка - тоже самое...
¯\_(ツ)_/¯

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 27 Серпень 2022, 16:39:43блэт, мое серое вещество способно, желание есть, но конторы тупо не реагируют на резюме. Трейни вакансии для сдудоты без опыта, после всех собеседований отвечают, что у мне нужен опыт в каком-то конкретном направлении, а не всего по чуть чуть. Где логика?...
скоріш за все щукають молодого лоха-терпілу

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 27 Серпень 2022, 21:33:10скоріш за все щукають молодого лоха-терпілу
точніше багато молодих та красівих

Edd.Dragon

Слухайте, а оці металеві каркаси в стилі лофт користуються попитом?
Їх же в гаражі можно варити!...
Може ну його нах на державу працювати?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 28 Серпень 2022, 00:37:04Слухайте, а оці металеві каркаси в стилі лофт користуються попитом?
Може ну його нах на державу працювати?
каркаси не єбу, а готові меблі так.

я брав стола, хз нашо людині брати окремо каркас...
можна було зекономити і взяти тупо стільниця + дві ноги, але вони хитаються (я тепер не впевнений, бо з 80х40 профіля воно прям таке уххх, може й не хитається за рахунок примикаючуї площі)

я взагалі хотів купити спочатку це:
https://signal.lviv.ua/ua/shop/stolovaya/stoly/stol-obedennyy-signal-loras-ii--dub--chernyy--90kh434/
на версію з білими ніжками була знижка, якійсь магаз в польщі розпродавав, наші бариги возили, ціна була 7к грн.
в двох магазах мене послали нах, сказали більше нема. ну я не сперечався, що вони бариги і в польскому магазі є))

потім глянув що є в цю ціну... сходив в юск пощупав оце:
https://jysk.ua/kukhnya-ta-idalnya/obidni-stoli/stil-obidniy/stil-obidniy-aabenraa-90x160sm-dub

(в юску мені цей сподобався, не хитався, але й цінник, ну й стільниця а-ля під дерево - такоє для робочого місця. ну й ціна кек. https://jysk.ua/kukhnya-ta-idalnya/obidni-stoli/stil-obidniy/stil-obidniy-skovlunde-90x160-dub/chornyy)

лол, зараз знижка, але він не коштує тих грошей... він хитається що пздц - профіль ніжок тоненький, профіль поперечної хуйні ще тонше, стільниця теж відносно тонка. ну лесом, що за 6к, що за 4750.

потім оце польске щастя бачив:
https://dodomy.com.ua/ua/product/stol-ulrich-halmar/

наче трохи краще, як мінімум норм стільниця, трохи товще металопрофіль, але поперечний каркас тонкий і мені здається що толку мало.

тут за 6700грн норм товщини стільниця й ніжки з профіля 80х40. чуваки ще хотіли покращити, але спробували, зателефонували і сказали, що виходить збс, міцно й жорство, але виглядає погано, дофіга металу з боків під стільницею виходить.

ітого, я підтримав локальний бізнес в сумах, а не ноу-нейм поляків та бариг.

мені здається що чуваки не підняли ціни з війною, бо до війни було +- однаково, що замовляти щось цікаве в бариг, чи під замовлення. під замовлення 6-8к в наших, польске(умовно) барахло 6-8к, яке зараз 11-13к.

зварено наче норм, швів не видно, але якщо шукати, то можна зайти і нащупати. в бокових ніжках вирізали дірки та вставки з різбою під болти - стружка насипалась в профіль і шуршить там. стільниця 35мм, наче й ок, колір збс, але не думаю що якість норм. ну типу сам каркас типу 3700 + 3к стільниця.. за 3к стільниця це формально ніачом.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

https://prom.ua/ua/p1601515469-opora-dlya-stola.html
можна взяти дві такі опори під колонки, але замовити верхню плиту 22х32.

хоча виходить якось дорого. з іншого боку це по 50 баксів за стійку...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 28 Серпень 2022, 00:11:47точніше багато молодих та красівих
є таке

aNGeL

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 01:08:21я брав стола, хз нашо людині брати окремо каркас...
можна було зекономити і взяти тупо стільниця + дві ноги, але вони хитаються (я тепер не впевнений, бо з 80х40 профіля воно прям таке уххх, може й не хитається за рахунок примикаючуї площі)
Я вживу бачив і лапав без розпорок - хз як ноги треба кріпиити, але хитались. З розпорками - ок.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 01:21:46https://prom.ua/ua/p1601515469-opora-dlya-stola.html
можна взяти дві такі опори під колонки, але замовити верхню плиту 22х32.

хоча виходить якось дорого. з іншого боку це по 50 баксів за стійку...
Я на майбутнє хочу під підсилювач на столі зробити полку П-образу. В яку вставляєш підсилювач, а зверху на полку монітор. Все не можу зрозуміти - брати щось товсте з дерева чи метал обшитий деревом.

graved1gger

я про подвійну полку теж думаю, туди комп + сам підсилювач. Але, якщо все вийде як задумано, в мене підсилювач буде займати ніхуя місця

aNGeL

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 11:29:38я про подвійну полку теж думаю, туди комп + сам підсилювач. Але, якщо все вийде як задумано, в мене підсилювач буде займати ніхуя місця

Ти таки той китайський конструктор зібрати хочеш?

graved1gger

Цитата: aNGeL від 28 Серпень 2022, 11:33:19Ти таки той китайський конструктор зібрати хочеш?
ні

graved1gger

якщо воно є, то трохи пізніше візьму послухати оце, ціна халява:
https://techzone.com.ua/usilitel-pro-ject-amp-box-ds2-silver-eucalyptus/p1235070/ (опис там гавно і задня фотка від пре-бокса )

https://www.project-audio.com/en/product/amp-box-ds2/

а якщо ні, то треба на ібеях хантити шось типу емотіви а2/а4, чи через сестру папізже щіт відар, подивимось.

graved1gger

На тижні майже виграв rotel rb-1572 першої версії.

за 5 сек до кінця поставив 205 фунтів
і мене чувак перебив з 210 фунтів, при тому то була ручна ставка

але я дуже дивлюсь на про-джект, якщо він є за 12к, то нада брать, але після того як митниця відпустить те, до чого його підключати)

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 28 Серпень 2022, 00:37:04Слухайте, а оці металеві каркаси в стилі лофт користуються попитом?
вот именно, сколько на этот "лофт" нашего производства смотрел - там всё максимально просто, грубо говоря, сварено под 90 и под 45 градусов. Просто и надёжно, но не более.

Только столешницы из нормального дерева дохуянга стоят.

graved1gger

Цитата: finalplayer від 28 Серпень 2022, 12:13:00там всё максимально просто, грубо говоря, сварено под 90 и под 45 градусов. Просто и надёжно, но не более.
ну в моєму випадку ніжки трапеції, зварені акуратно, шви шліфовані й пофарбовані майже не видно.
от тіки питання, якщо так все просто, то чому юскі, ікеі, сігнали, халмари і т.д. так не можуть? ну точніше можуть, але тіки коли цінник 15к+? І це зі стільницею з того самого дсп чи мдф, а дерево так взагалі під касарь починається. До війни в епіку єдиний норм стіл був, наче дійсно дубовий, 20к зі знижкою.

чому юск продає хитаючусь залупу за ті самі гроші шо і "максимально просто" де металопрофіль в майже два рази тонше з тонкою стільницею?

graved1gger

Але так, можна зробити стільницю самому, вирізати два-три шматки дерева і залити епоксидкою прозорою

finalplayer

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 12:41:04якщо так все просто, то чому юскі, ікеі, сігнали, халмари і т.д. так не можуть?
Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 12:41:04чому юск продає хитаючусь залупу за ті самі гроші шо і "максимально просто" де металопрофіль в майже два рази тонше з тонкою стільницею?
гомосексуалисты, сэр

но я немного не про то, а про дизайн, в который умеет икея (может не всегда) и про примитивность внешнего вида нашего лофта. Тут разный подход. Твой стол максимально простой и надёжный, выглядит нормально, но не так чтоб захотелось купить, мой - сосна галимая, но по картинке сразу захотелось купить, и элементов в нём столько, что я часа 4 собирал, естественно чтобы не развалился.

graved1gger

мені блювати хочеться від столів з тумбочками, шухлядками й т.д. мабуть травма

ну он наші в крісла не вміють, що барскі що кулік.. ну нафіг,  а цінник пфффф

aNGeL

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 13:07:03мені блювати хочеться від столів з тумбочками, шухлядками й т.д. мабуть травма

Я таки маркуса свого залишу на дачі і додому ергохьюман куплю як буду переїзжати назад

max.sim

Цитата: finalplayer від 28 Серпень 2022, 12:13:00вот именно, сколько на этот "лофт" нашего производства смотрел - там всё максимально просто, грубо говоря, сварено под 90 и под 45 градусов. Просто и надёжно, но не более.

Только столешницы из нормального дерева дохуянга стоят.
так лофт якраз і є про "просто, грубо сварено под 90 и под 45 градусов", пофарбоване чорною або молотковою фарбою.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 28 Серпень 2022, 13:14:41Я таки маркуса свого залишу на дачі і додому ергохьюман куплю як буду переїзжати назад
кипу б\в ауерон. ну йобаний насос

finalplayer

Цитата: max.sim від 28 Серпень 2022, 13:43:19так лофт якраз і є про "просто, грубо сварено под 90 и под 45 градусов", пофарбоване чорною або молотковою фарбою.

не, т.е. да, но посмотри других производителей, не наших, там и подороже будет

Vlad1

Самаритянин

Оригинальное название: Samaritan
Год выпуска: 2022
Жанр: Фантастика, фэнтези, боевик, драма

Выпущено: США, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Balboa Productions
Режиссер: Джулиус Эйвери
В ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейвон Уолтон, Пилу Асбек, Даша Поланко, София Татум, Мойзес Ариас, Мартин Старр, Джаред Одрик, Майкл Аарон Миллиган, Генри Дж. Сандерс

О фильме: 20 лет спустя после эпической битвы, в которой супергерой Самаритянин уничтожил суперзлодея и пропал без вести. Через два десятилетия парнишка с окраины знакомится со стариком, живущим в доме напротив. Вскоре мальчик осознает, что пожилой мужчина - тот самый пропавший супергерой, а причина его исчезновения оказывается поистине шокирующей.

Качество: WEB-DL (2160p)
Видео: MPEG-H HEVC, 14.5 Мбит/с, 3840x1600
Аудио: Русский (AC3, 6 ch, 448 Кбит/с), английский (E-AC3, 6 ch, 640 Кбит/с)
Размер: 11.14 ГБ
Продолжительность: 01:42:15
Перевод: Профессиональный многоголосый
Субтитры: Русские, английские
«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Vlad1

graved1gger

до речі, в нас зараз дуже багато такої залупи продають

типу дешево і ніжки тонкі відносно, але це провал

aNGeL

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 15:11:42кипу б\в ауерон. ну йобаний насос
Мені потрібно нове.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 13:07:03мені блювати хочеться від столів з тумбочками, шухлядками й т.д. мабуть травма

і системник зліва, а миша внятяг не достає куда нада!  >:(

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 28 Серпень 2022, 19:06:53системник зліва, а миша внятяг не достає куда нада!  >:(
в мене на столах був, або справа знизу, але все одно

graved1gger

Цитата: finalplayer від 28 Серпень 2022, 15:50:51не, т.е. да, но посмотри других производителей, не наших, там и подороже будет
зараз так, раніше було +- адінхуй що замовляти в наших під себе, що брати щось масове більш-менш нормальне

graved1gger

ну і загалом, купити стіл великий, максимально простий і шоб не гнувся і норм стояв це виявилось не так просто. що до 24го, що зараз... хоча мабуть зараз навіть простіше, бо наші ціни не підняли.
хоча здавалося - тупо 4 шматка профіля по 4 метри, порізав, зварив, пофарбував і готово, але ні...

aNGeL

Почав дивитися перший сезон Долина сліз \ Valley of Tears

6 жовтня 1973 року. Арабські держави на чолі з Єгиптом та Сирією розпочали раптове вторгнення і майже захопили Ізраїль у найсвятіший день єврейського календаря – Йом Кіпур. Історія розповідається очима трьох персонажів, чиї життя були кинуті в саму гущу битви.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 28 Серпень 2022, 20:36:58ну і загалом, купити стіл великий, максимально простий і шоб не гнувся і норм стояв це виявилось не так просто. що до 24го, що зараз... хоча мабуть зараз навіть простіше, бо наші ціни не підняли.
хоча здавалося - тупо 4 шматка профіля по 4 метри, порізав, зварив, пофарбував і готово, але ні...
Я минулого року собі підбирав, було купу столів аля з 2000-х, і також купу геймерських. Ні одні ні інші мені не подобались.
В результаті взяв в IKEA стіл регульований типу такого
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Поки задоволений, системник під столом на підставці також від IKEA, не заважає, на столі купа місця.

graved1gger

На цей навіть не дивився,  бо він маленький. Невже він не люфтить і не хитається якщо хитати вздовж?

Проти ікеі одразу це стільниці з лайна і палок картона.
В них там норм розміру тіки якийсь типу геймерський є (хоча геймерським його робить сітка для кабелів). Але він тупо дрищавий і в оглядах чомусь жоден оглядач не хоче його взяти і тупо "я твой стол нага шатал"

graved1gger

Якщо крісла з ікеі мають право на життя: маркус,  джарвафля,  та якийсь там стапель схожий на джарвафлю але без регулювань, незважаючи на їх недоліки все одно за ту ціну зручні і юзабельні.
То столи провал (

graved1gger

Хоча джарвафля в мене люфтить трохи, у сідушці,  знайшов навіть де саме таке враження що вони робили як танки у совку: допуски по півметра,  ну шоб точно влізло. При тому можна було б підтягнути, але ні, те місце на закльопаних втулках
Але в цілому гарне крісло,  зручне і під спину мені підходить,  ще б регулювання підголівника як на штапель хуйні й було б топ

Dmytro

Понос в 3:46 ночи! До этого был гороховый суп и пиво.

T1000

Посмотрел Тор Gun . Смотрибельно.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Vlad1

Науковці знайшли спосіб знешкодити «вічні хімікати», які знаходять всюди на Землі

TSMC розпочне виробництво 3 нм чипів вже наступного місяця

З 24 лютого українські логісти-ракетники перевиконали план по постачанню озброєння на 600%

Польща передала Україні 5000 терміналів Starlink

ScanEagle – БПЛА-корегувальники для ЗСУ

Бомбосховища у кожній новобудові: закон підписаний Президентом

«Народні Байрактари» у вишиванках. Незабаром в Україні

$2,9 млрд на зброю: президент США Джо Байден оголосив найбільший транш військової допомоги Україні

Електричний струм, що пройшов через мозок, покращив пам'ять у людей похилого віку

$2,9 млрд на зброю: 6 ЗРК NASAMS, БПЛА, боєприпаси, але все ще без ATACMS

Науковці з MIT розробили дешевий акумулятор на основі алюмінію та сірки

В Німеччині починає працювати перший в світі водневий потяг Coradia iLint

Марихуана вже популярніша за тютюн: в США її курить третина молоді