Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Edd.Dragon

Ви шо, не чипляєте садових уліток на палку?!  :o

Mantikor

Та воно вроді має на землі лежати, принаймні так у відео роблять.

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 22 Травень 2023, 08:45:03Та воно вроді має на землі лежати, принаймні так у відео роблять.
Та має, коли ти газон підстрижений поливаєш. А коли картоплю чи помідорчики?
А це найбільш адекватний з найпростіших пристроїв. Оті трєщотки, що на ніжці, що бігають взад-впірьод, дуже чутливі до напору. І глючать коли він завеликий або замалий. А равлик є равлик. От тільки знизу в ньому заглиблення криволінійне (типу обрізаного конуса зі згладженими кутами). Ну можна ж було пластика туди набадяжити, щоб не конус, а циліндр був. Він достатнбо глибокий, щоб на палці відповідного діаметра міцно трималось...

Edd.Dragon

Короче в хозяйстві потрібен 3Д-прінтер, шоб равлків з різьбою та триноги для них друкувати. Ну або хоча б з'єднання друкувати, які потім клеїти до покупних равликів.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 22 Травень 2023, 09:38:13Короче в хозяйстві потрібен 3Д-прінтер, шоб равлків з різьбою та триноги для них друкувати. Ну або хоча б з'єднання друкувати, які потім клеїти до покупних равликів.
Ну або робити щось що призначене саме для поливу грядок, типу крапельного поливу.

Vlad1

Цитата: Edd.Dragon від 22 Травень 2023, 07:09:51Ви шо, не чипляєте садових уліток на палку?!  :o

Потрібно купувати равлика з кілочком в такому випадку його легко прикріпити до будь-якої палки, арматури за допомогою: дроту; мотузки; ізострічки; супер клею; термоклею; силіконового герметика чи будь-якої подібної шняги. Користуюсь багатофункціональним пістолетом для поливу.  ;)
«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Г О Ш А

ДіпСтейт оперативно моніторить )

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Edd.Dragon

Гордона ще не освободили?

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 22 Травень 2023, 21:54:52Гордона ще не освободили?
Ні, але він дуже хоче бути гауляйтером.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

T1000

А хто його обісрав?
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: T1000 від 23 Травень 2023, 21:15:16А хто його обісрав?
Обосрался сам и обмазался.

aNGeL

Пиво українське

Пиво «Шафран»
https://bibliary.com.ua/beer/pivo-shafran/

T1000

Nintendo натягнуло усіх любителів 4к ! :D  :D  :D
 Нової Зельди за 3 дні продали 10 млн. копій. Це гра, яка працює в 720р -) Притому шо вона ще й 70 баксів коштує.
 Навіть в України хватають її шокапець. :P
 ахахха!

Edd.Dragon

Цитата: T1000 від 25 Травень 2023, 20:49:57Nintendo натягнуло усіх любителів 4к ! :D  :D  :D
 Нової Зельди за 3 дні продали 10 млн. копій. Це гра, яка працює в 720р -) Притому шо вона ще й 70 баксів коштує.
 Навіть в України хватають її шокапець. :P
 ахахха!
жоско

max.sim

Так ці 10 мільйонів - це десь третина потенційної аудиторії Зельди, судячи по продажам Ботви. Колда та ФІФА навіть не поворухнулись.  ;D

aNGeL

Я зельду цю не зміг зрозуміти.

max.sim

Я так розумію з того, що чув та бачив, що Зельда це пісочниця з сюжетом "аби було", де кожен забавляє себе сам у відкритому світі, досліджуючи різноманітну хрінь та вірішуючи головоломки. Є таймлапс.

Загалом я зробив для себе висновок, що у мене дофіга ігор, де можна займатись тим самим, але у мене немає особливого бажання зараз у це грати. А от на Свічі з 720р так багато цікавих ігор, що люди за 70 баксів стоять у чергах, аби поганяти лисого Лінка туди-сюди без якоїсь конкретної цілі.  :-[

Я ХЗ звісно, але я не можу швидко пригадати ні одну гру від Нінтендо, в яку я в хотів пограти, тим більше на Свічі. Так само як я не граю на мобілці, бо не бачу сенсу(окрім минулорічніх блекаутів, коли від нічого робити все ж клацав рослин проти зомбі).

Edd.Dragon

Dmytro

Ну на Свиче там своя фанбаза Мариобоев). Из более-менее сносных игр там Скайрим есть, вроде есть Ведьмак, еще коллега что увлекается всякими подобными девайсами рассказывал что там можно запускать игры для ПС2 (или даже ПС3, не помню).

Vlad1

Edd.Dragon

Я тут когда-то бросал ссылку на качальщик с ютуба. Хоть убей не помню, как называется и хз как найти...

Сколько раз себе говорил, постишь полезное - теги приписывай...

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 26 Травень 2023, 14:21:45Я тут когда-то бросал ссылку на качальщик с ютуба. Хоть убей не помню, как называется и хз как найти...
Я расширение savefromnet использую в Опере GX.

Dmytro

Dmytro

Хотя саппорт наш конечно умничка, несколько замесов именно благодаря ей вытащили.

Edd.Dragon

Тю блин, WinX Youtube Downloader

фред

Вот что мне нравится в сша, так это телефоны на гарантии. Надоел, апстену бухнул, собрал совочком остатки, высыпал в коробочку, отнёс поменял...
¯\_(ツ)_/¯

max.sim

Щось перегони за перемогу у Бундеслізі перетворились на цирк, БД з Байєрном вірішили посперечатись, хто з них найбільший інвалід та невдаха.  ;D

Dmytro

А я Чемпионшип смотрю.

Wolf256

Цитата: фред від 27 Травень 2023, 03:12:45Вот что мне нравится в сша, так это телефоны на гарантии. Надоел, апстену бухнул, собрал совочком остатки, высыпал в коробочку, отнёс поменял...
Если телефон привязан к оператору и с контрактом? Ну да, только в год отдаешь неприятные суммы по итогу.
А на припейде и со своим телефоном такой роскоши нет, разве что отдельно доплачиваешь.
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

T1000

Dmytro

Цитата: T1000 від 28 Травень 2023, 15:53:28Шо цє за гра?
LoL Wild Rift, мобильная версия LoL.

Vlad1

Mantikor

Цитата: Mantikor від 24 Квітень 2023, 22:09:55Я роздумую собі взяти River 2 Max
Тим часом взяв River 2 Pro.
Різниця між Max та Pro була всього кілька тисяч.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 29 Травень 2023, 21:50:18Тим часом взяв River 2 Pro.
А нафиг реально оно надо? Как я понимаю электроплита и стиральная машина от неё нормально работать не будут. Инет без света у меня все равно не работает. Телефон зарядить - хватит и гораздо более дешевого и компактного девайса. Если света нет совсем долго - ну сходить на работу там зарядить все что надо  и поиграть заодно.

Mantikor

Цитата: Dmytro від 30 Травень 2023, 09:16:22А нафиг реально оно надо? Как я понимаю электроплита и стиральная машина от неё нормально работать не будут. Инет без света у меня все равно не работает. Телефон зарядить - хватит и гораздо более дешевого и компактного девайса. Если света нет совсем долго - ну сходить на работу там зарядить все что надо  и поиграть заодно.
Ну я планую змінити роботу, і скоріш за все буду працювати з дому. Це для ПК. Для інтернету без світла достатньо 4g модему на той час.
Ну і русня нікуди не ділась, і ракет ще в них достатньо.
Тому це такий вклад в майбутнє поки ціни адекватні.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 30 Травень 2023, 11:46:11Ну я планую змінити роботу, і скоріш за все буду працювати з дому. Це для ПК. Для інтернету без світла достатньо 4g модему на той час.
А у меня мобильный инет очень-очень слабый во время отключения света (такой не годится для работы) либо тоже не работает вообще. Поэтому я работал из ближайшего офиса, раз в 4 дня можно и сходить туда на сутки.

Цитата: Mantikor від 30 Травень 2023, 11:46:11Ну і русня нікуди не ділась, і ракет ще в них достатньо.
Тому це такий вклад в майбутнє поки ціни адекватні.
Так какой именно вклад, для чего? Плита, стиралка, холодильник могут от него работать?

Dmytro

Я тоже б вот хотел сменить работу, но гребаная русня... Работодатели сейчас не хотят расширяться, понятное дело, риски... Работы не очень много, из той что есть - она не лучше моей текущей работы. А менять шило на мыло я не вижу смысла.

Mantikor

Цитата: Dmytro від 30 Травень 2023, 13:45:17Так какой именно вклад, для чего? Плита, стиралка, холодильник могут от него работать?
Як я писав, для ПК в першу чергу. Також холодильник і котел зможуть без проблем від нього працювати годинами.
Плита в мене 50/50 газ/електрика, тому без світла цілком можна щось варити.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 29 Травень 2023, 21:50:18Тим часом взяв River 2 Pro.
Велком ту зе клаб бадді!

aNGeL

Цитата: Dmytro від 30 Травень 2023, 13:45:17Плита, стиралка, холодильник могут от него работать?
Плитка не на повній потужності, стіралка та холодильник можуть.
Я он котел на нього вішав з насосами.

Vlad1

aNGeL

aNGeL

Почав дивитися перший сезон Сім'я Сталлоне \ The Family Stallone

Шоу розповість про життя легендарного актора Сільвестра Сталлоне з його дружиною та доньками.