Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

OzzyZig

пане Едуард, як ваші справи?

graved1gger

тряпочка з мікрофібри ок пилюку прибрати.
відтерти засохші сліди від пива, чхання, газировки - ніт.
треш вологими - розводи і фигня.
відтирав розводи - тепер монітор весь у мікро-царпках.  самка. краще б не витирав
я єбав...
я не знаю як це робити
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 11:26:52тряпочка з мікрофібри ок пилюку прибрати.
відтирав розводи - тепер монітор весь у мікро-царпках.  самка. краще б не витирав
я єбав...
я не знаю як це робити
Треба руку набити. Для відтирання чогось засохлого - берез пшикалку з водою звичайною і пшикаєш на мікрофібру трохи, потім нею вологою обережно по засохлому водиш, будуть розводи але засохле зрушується, потім береш суху мікрофібру або іншою стороною ту що мочив і поступальними рухами (не круговими) розводи прибираєш. Так геморно. Я макбук як витираю - це десь хвилин 40
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: aNGeL від 10 Вересень 2024, 12:00:23Треба руку набити. Для відтирання чогось засохлого - берез пшикалку з водою звичайною і пшикаєш на мікрофібру трохи, потім нею вологою обережно по засохлому водиш, будуть розводи але засохле зрушується, потім береш суху мікрофібру або іншою стороною ту що мочив і поступальними рухами (не круговими) розводи прибираєш. Так геморно. Я макбук як витираю - це десь хвилин 40
хочеш прикол. тіки шо протер телефони та ноут.
нуот витерся взагалі на ізі. робив так само. і розводів нема і засохшого лайна.
може ще залежить від зовнішнього покриття...  бо ноут же глянцевий з оледом. а монітор матовий матовий
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 12:05:45хочеш прикол. тіки шо протер телефони та ноут.
може ще залежить від зовнішнього покриття...  бо ноут же глянцевий з оледом. а монітор матовий матовий
Фіг його зна, але мої монітори складніше за макбук відтерти.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

ну от дивина
ноут відтерся легко і без демеджа... а монітор мені тепер сумно... звісно ті царапки не видно якщо ліхтарем не світити, але я знаю що вони є...

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 12:24:42ну от дивина
ноут відтерся легко і без демеджа... а монітор мені тепер сумно... звісно ті царапки не видно якщо ліхтарем не світити, але я знаю що вони є...
може то не царапки а розтягнута засохша хня?

aNGeL

Ну або відтираючи засохше ти дуже тиснув і воно не розтануло а шматком відірвалося і царапало

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 11:26:52тряпочка з мікрофібри ок пилюку прибрати.
я єбав...
я не знаю як це робити
блин
а змочити мікрофібру водою - принципово ніт

Edd.Dragon

або

Цитатапшикалку з водою

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 12:05:45хочеш прикол. тіки шо протер телефони та ноут.
ну звичайно ж глянець більш гладкий

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 12:24:42ну от дивина
ШЛІФУЙ блин!

graved1gger

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Вересень 2024, 14:07:28блин
а змочити мікрофібру водою - принципово ніт
я до цього змочив і протер вологою серветкою для монітору

graved1gger

Цитата: aNGeL від 10 Вересень 2024, 13:47:45Ну або відтираючи засохше ти дуже тиснув і воно не розтануло а шматком відірвалося і царапало
от скоріше оце

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Вересень 2024, 14:08:49ну звичайно ж глянець більш гладкий
колись розбагатію і куплю 32" 4к глянцевий олед!

Edd.Dragon

OzzyZig

Едик мене ігнорує

:'(   

ну і йдіть ви

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 10 Вересень 2024, 18:25:13Едик мене ігнорує

:'(   

ну і йдіть ви
Та женщина легкого поведения

А лайк тобі в дупу хто поставив учора?!!!

Edd.Dragon

Цікаво - воно дійсно працює? ))

graved1gger

я єбав...
я не знаю як це робити
апдейт. якщо не світити ліхтарем, вимкнений монітор. під лампочками в кімнаті - виглядає наче ідеально чистий і без розводів і царапки не видно. АЛЕ Я ЗНАЮ ЩО ВОНИ Є! і знаю що і розводи є, бо я ліхтарем світив!

graved1gger

блін, але видно краще стало))

finalplayer

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 20:25:15бо я ліхтарем світив!

если не светить, под разыми углами не смотреть, то экраны можно годами не мыть

graved1gger

Цитата: finalplayer від 10 Вересень 2024, 23:25:51если не светить, под разыми углами не смотреть, то экраны можно годами не мыть
не можна. коли ти бачиш розвод на білому фоні - фу. чи соплі на чорному.

finalplayer

Цитата: graved1gger від 10 Вересень 2024, 23:47:03не можна. коли ти бачиш розвод на білому фоні - фу. чи соплі на чорному.
а я не вижу ) У меня не всё так плохо.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 11 Вересень 2024, 00:09:55а я не вижу ) У меня не всё так плохо.
к окулисту!

Wolf256

@Dmytro
Привіт. Є до тебе питання як до експерта в цих областях, абсолютно не підйоб і без іронії.
Яка ситуація з тим, щоб комфортно срати в основних для України магістральних електровозах/тепловозах?
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 12 Вересень 2024, 00:32:23@Dmytro
Привіт. Є до тебе питання як до експерта в цих областях, абсолютно не підйоб і без іронії.
Яка ситуація з тим, щоб комфортно срати в основних для України магістральних електровозах/тепловозах?
Люк в полу в машинном отделении. Как правильно в конце. Только у ТЭП70 возле тягового генератора чтоб так сказать все прелести электрического поля получить.
Исключение только новые ТЭ33АС, там нормальнй унитаз.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Wolf256

Цитата: Dmytro від 12 Вересень 2024, 14:34:55Люк в полу в машинном отделении. Как правильно в конце. Только у ТЭП70 возле тягового генератора чтоб так сказать все прелести электрического поля получить.
Исключение только новые ТЭ33АС, там нормальнй унитаз.
Пиздець. Тобто там завжди як мінімум обіссянно було?

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 12 Вересень 2024, 15:44:13Пиздець. Тобто там завжди як мінімум обіссянно було?
Нет. Именно потому бригады как правило стараются ссать куда-то в щелочку в кузове или в открытую дверь когда поезд едет по перегону где никто не смотрит. Или во время стоянки выходят. Особо похуисты конечно могут еще в тамбуре вниз между секций ссать.
А как по-твоему ссут машинисты в метро?

Ну а если посрать- то да, в люк. Но опять же стараются это все сделать во время стоянки где-то в более комфортных условиях и чтоб в локомотиве всего этого не было.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

В инете бывает всплывают фотки где поезд стоит на станции, а кто-то из локомотивной бригады зашел за локомотив с другой стороны и как-то странно там стоит)). Явно не осматривает лок.

Wolf256

І як же на перегонах у відкриті двері сситься то? Вітра дахуя, романтика піздєц

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 12 Вересень 2024, 17:47:29І як же на перегонах у відкриті двері сситься то? Вітра дахуя, романтика піздєц
Хз, не пробовал. Ну раз ссут значит как-то получается. Там главное не выпасть. Были случаи.

aNGeL

фред

как вернуть старый вид носителей на винде10, они сцуки на последнем обновлении поменяли иконки и убрали шкалу занятого пространства во вкладке "мой компьютер"
¯\_(ツ)_/¯

Mantikor

Цитата: фред від 14 Вересень 2024, 01:14:20как вернуть старый вид носителей на винде10, они сцуки на последнем обновлении поменяли иконки и убрали шкалу занятого пространства во вкладке "мой компьютер"
Тобто?
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

graved1gger

Цитата: фред від 14 Вересень 2024, 01:14:20как вернуть старый вид носителей на винде10, они сцуки на последнем обновлении поменяли иконки и убрали шкалу занятого пространства во вкладке "мой компьютер"
зверь-сіді?
Мені ангел якось підсунув зверь-10ку)) там оті фанати хп з 7 покращили такого ну лесом,  я якісь налаштування навіть не знайшов))

Edd.Dragon

Edd.Dragon

винда там случаем ни в каких опытах не участвует?

фред

пля! подскажите хост картинок без регистрации и смс и прочего говна!
P.s. теннеси виски просто шикарен!
P.p.ы. сосед пытаеться прогреть крутой мерс кабриолет на v12 у него прокладка прогорела и пропуски зажигания на цилиндрах, мне больно слушать этот звук на таком крутом звере...
¯\_(ツ)_/¯

Wolf256

Цитата: фред від 15 Вересень 2024, 04:38:05пля! подскажите хост картинок без регистрации и смс и прочего говна!
P.s. теннеси виски просто шикарен!
P.p.ы. сосед пытаеться прогреть крутой мерс кабриолет на v12 у него прокладка прогорела и пропуски зажигания на цилиндрах, мне больно слушать этот звук на таком крутом звере...
тільки прон не пости
imgur.com

Xella

aNGeL

aNGeL

фред

Цитата: Wolf256 від 15 Вересень 2024, 10:09:28тільки прон не пости
imgur.com

так тут нужно залогиниться чтоб чтото загрузить! >:(
¯\_(ツ)_/¯

Mantikor

Цитата: фред від 16 Вересень 2024, 07:57:47так тут нужно залогиниться чтоб чтото загрузить! >:(
Так пробував?

aNGeL

Цитата: фред від 16 Вересень 2024, 07:57:47так тут нужно залогиниться чтоб чтото загрузить! >:(
не треба
хоча яка проблема зареєструватися?

фред

Цитата: Mantikor від 14 Вересень 2024, 10:01:21Тобто?

¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

фред

¯\_(ツ)_/¯