Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Г О Ш А

Перед матчем зі зібрною Албанії албанці вирішили надати перекладача, який розмовляв... російською. Тренер нашої команди Ребров запропонував спілкуватися англійською.

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

фред

Цитата: T1000 від 21 Листопад 2024, 17:21:16Начебто він дешевше коштував...
https://brain.com.ua/ukr/Korpus_ASUS_GR701_Hyperion_BK_90DC00F0-B39000-p967350.html
ха, я такой на распродаже видел, мне не понравился...
в США сейчас в моде аквариумы с экранчиком, типа такого:
https://brain.com.ua/ukr/Korpus_Deepcool_CH780_White-p1088459.html
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 21 Листопад 2024, 17:50:46ха, я такой на распродаже видел, мне не понравился...
в США сейчас в моде аквариумы с экранчиком, типа такого:
https://brain.com.ua/ukr/Korpus_Deepcool_CH780_White-p1088459.html
В США... Всюди в принципі.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

фред

на торрентах уже второй сталкер кстати появился. че не качаете?
¯\_(ツ)_/¯

Г О Ш А

Цитата: фред від 21 Листопад 2024, 20:03:10на торрентах уже второй сталкер кстати появился. че не качаете?

навіть качати не буду,зараз в мене безгрошів"я,малий в лікарні із запаленням,появляться лишні півтори тищі тоді куплю і пограю,заодно пофіксять тим часом.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

T1000

Я не качаю, бо ще жодного стаолкера не пройшов. Також там відсутня регенерація здоровья, це погано для мене. Можна по гейпасу правда. На ПК 230 грн.Чи буде воно працювать?

Корпус-акваріум мені не подобається. Ось такий прикольний:
https://brain.com.ua/ukr/Korpus_ASUS_GT501_TUF_90DC0012-B49000-p672158.html
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

#гур #обкакались_трішки

20 листопада 14:24

Русня розпочала масовану інформаційно-психологічну атаку проти України, – ГУР

У месенджерах і соцмережах від імені ГУР поширюють фейкові повідомлення про нібито «масований ракетно-бомбовий удар» по українських містах сьогодні.

Це повідомлення — фейк, що містить характерні для російських ІПСО граматичні помилки.

А на тлі новин про тимчасове закриття посольств деяких країн, зокрема США, низка медіа та телеграм-каналів поширили чутки про можливий запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-26 «Рубіж».

Розвідка закликає довіряти лише офіційним джерелам, не ігнорувати сигнали тривоги та не піддаватися паніці.

21 листопада 14:00

Зеленський підтвердив, що росіяни вперше застосували міжконтинентальну балістичну ракету для удару по Дніпру.

«Сьогодні була нова російська ракета. Всі характеристики – швидкість, висота – міжконтинентальної балістичної. Зараз тривають експертизи», — заявив президент

21 листопада 19:34

🤬Х*ло заявив, що удар так званим «Орєшніком» по Дніпру нібито був відповіддю на атаки західною зброєю по рф

А також нібито на плани США розгорнути власні подібні ракети.

Також він додав, що росія буде заздалегідь повідомляти мирних осіб у разі застосування систем типу Орєшнік🤡

І це одні й ті ж самі канали. Не пам'ятають, шо вчора писали  :D

Edd.Dragon

🇪🇺 Рішення МКС щодо арешту Нетаньяху є обов'язковим для країн ЄС, - Боррель

сьогодні Міжнародний кримінальний суд  видав ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та колишнього міністра оборони Йоава Галанта.

Суд вважає, що Нетаньяху і Галант винні у "злочинах проти людяності та воєнних злочинах, які, ймовірно, скоєні з жовтня 2023 по травень 2024 року" в Секторі Гази після того, як туди увійшли ізраїльські війська.

залишилось ще Азію проабузить... типу КимЧена опустить прилюдно, тощо. і панєслась.

Edd.Dragon

може й зря Фред в Штати поїхав...

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 21 Листопад 2024, 20:53:05#гур #обкакались_трішки

20 листопада 14:24

Русня розпочала масовану інформаційно-психологічну атаку проти України, – ГУР

У месенджерах і соцмережах від імені ГУР поширюють фейкові повідомлення про нібито «масований ракетно-бомбовий удар» по українських містах сьогодні.

Це повідомлення — фейк, що містить характерні для російських ІПСО граматичні помилки.

А на тлі новин про тимчасове закриття посольств деяких країн, зокрема США, низка медіа та телеграм-каналів поширили чутки про можливий запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-26 «Рубіж».

Розвідка закликає довіряти лише офіційним джерелам, не ігнорувати сигнали тривоги та не піддаватися паніці.

21 листопада 14:00

Зеленський підтвердив, що росіяни вперше застосували міжконтинентальну балістичну ракету для удару по Дніпру.

«Сьогодні була нова російська ракета. Всі характеристики – швидкість, висота – міжконтинентальної балістичної. Зараз тривають експертизи», — заявив президент

21 листопада 19:34

🤬Х*ло заявив, що удар так званим «Орєшніком» по Дніпру нібито був відповіддю на атаки західною зброєю по рф

А також нібито на плани США розгорнути власні подібні ракети.

Також він додав, що росія буде заздалегідь повідомляти мирних осіб у разі застосування систем типу Орєшнік🤡

І це одні й ті ж самі канали. Не пам'ятають, шо вчора писали  :D

але ж гур писав що не буде удару мбр, і так і відбулося вдарили рсд ))

Edd.Dragon

@фред там якшо почнуть предлагать місця в бункері - не ведись!!!

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 21 Листопад 2024, 21:01:06може й зря Фред в Штати поїхав...
думаєш потім видадуть рашці ?

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 21 Листопад 2024, 21:02:31але ж гур писав що не буде удару мбр, і так і відбулося вдарили рсд ))

нифига! по звуку - межгалактическая була

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 21 Листопад 2024, 21:02:59думаєш потім видадуть рашці ?
заморозять, блябуду

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 21 Листопад 2024, 21:04:43нифига! по звуку - межгалактическая була
шо хуйло спиздів ?

Edd.Dragon

Г О Ш А

Edd.Dragon

шутки шутками, а звук прикольний, коли на шість розпадається. Дві трійки по звуку начеб-то з землі якісь ракетки не пердящі випустили.

Фіу-фіу-фіу (в межах 1 секунди)
Пауза 1/3...1/2 секунди
Фіу-фіу-фіу (в межах 1 секунди)
Пауза
Єблись! Один раз. Не шість. Але не так гучно як морська однотонна. І не розкатисто.

Я ще й здивувався, що блимнуло знатно, а ударної хвилі нема

Аби з зарядом, то мабудь трішки інші звуки були б   :-[

graved1gger

Якщо вони атвєт наті давали,  то чого уєбали по едіку,  а не кракову чи сіетлу
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

фред

Цитата: Edd.Dragon від 21 Листопад 2024, 21:02:40@фред там якшо почнуть предлагать місця в бункері - не ведись!!!
я уже мешок крышек собрал  :P
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: graved1gger від 21 Листопад 2024, 23:27:20Якщо вони атвєт наті давали,  то чого уєбали по едіку,  а не кракову чи сіетлу
по сиэтлу сцыкотно будет, не переживет срашка этого...
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 21 Листопад 2024, 23:27:20Якщо вони атвєт наті давали,  то чого уєбали по едіку,  а не кракову чи сіетлу
пишуть, шо у них токо нєсколько штук вручну зварених таких ракєт. Ту, шо до Сіетла достане, ніззя скоропостіжно прєждєврємено розходувать

Xella

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

я на обратной стороне МП ещё не видел вентилятора. Кстати, не ещё не придумали на ВК бекплейт к ядру через термопасту клеить?

Edd.Dragon

#lenovo #intel #stalker

Кароч, ноут.
Lenovo G500
2014 року
Там двоядерний Інтел другого покоління + Radeon
Сігейт 500 Gb і 4 Гб опери (наростили до 8 Гб).

Спочатку малий йому вграв клаву.
Потім йому купили ПК. Роки два тому здається.
А рік тому я купив нову клаву (не оригінальну) і SSD

Розбирав-збирав раза зо три. То шось недовтикнув як слід. То виявилось, що ССД баче тільки в кармані завмісто ODD, а я  його спочатку завмісто HDD втикнув, а HDD - в карман). Дивно, але факт...

Я так розумію, що із-за Радеона (нагріва в іграх) пластик хрупкіший став.
Від трьох відкривань і половина защолок відламались і решітка, де повітря видувається збоку, тріснула (саме слабке місце корпуса і поряд з відкриваючимся екраном, при відкриванні тепер треба притримувати корпус в місці де тріснуло).

А на закуску згоріла мікруха управління живленням. І всьо... Від кабелю він не живиться. Батарея не заряджається. При чому це виявилось після останнього збирання під час перегляду фільма... "Батарея майже розряджена!" Шо? Якого х?!  :o

Ну кароч... То жопа.
Задешево продають тільки материнки, що не стартують - на запчастини! Та на материнці як раз єдина корисна запчастина, це вхідна мікруха! Без неї материнка нах не потрібна...

А це пару місяців тому на аукро натрапив на донора. Дисплей з засвітом, нема батареї. Шось там шнурок від БП перепаяний. Але: робоча материнка, оригінальна клава і не зламаний корпус! І всього за 1100 грн!!!

Та ти шо. Я думав, шо розвод буде. Але ні - робоча материнка!

Кароч провалявся він. Оце дійшли руки зібрати з двох один. Бо малий злітку вже компа не бачив. А тут Сталкєр вийшов. У нього там підгорає. Просить ноут, шоб хоча б в старий пограти.

В общєм... Є у донора ще одна вада... Там немає Радеона. Тільки проц зі встройкою. Тупо материнка менша.
Ну то хєрня. Старий сталкєр і калькулятор має тянути.

Короче. Перекинув в новий ноут (точніше він старий, бо 2013 року, а наш - 2014) екран, диски, оперативку. Запустив. Збилось розширення екрану. Драсті. Я шо, Інтеловскі дрова взагалі не ставив на нашому (я сімку ставив, так шо вона сама б не поставила)?... Вайфай теж у нас був інтеловский, а тут - нє. З Леново взяв дрова на неінтеловсі вайфаї - не ставляться...

Кіно запускаю - софтварний режим... В настройках LAV Video Decoder-а написано, шо хардварного нема нічого...
Сталкєра поставив - чорний екран чорне вікно, яке навіть в фулскрін не розкрилось.

Кароче, нахєр. У мене вже давно є настроєна ізошка десятки (тож під старий проц з SSD і 8 гіг опери - нічім не хуже сьомки) з автоустановкой. Чого я мучаюсь? Через 15 хвилин на ноуті вже десятка. Ніхєра ставить не треба - все підтяглось. І вайфай, і тачпад, і чіпсет, і шось там ще. І інтел ХД нормально став. І всі VC редісти встановлені, і DirectX "повний" (роками назбирано dll-ок додаткових з різних ігорь). І хром не ругається, і відосіки хардварно рендеряться. Щоправда 1080p 60fps вже трішки лажає, десь кожний 5-ий кадр пропускає. А так 1080@30 та 720@60 ютубчик тяне ок. Плеєр - тим паче. Ютубчик то VP9 видає. Відяшці 2011 року...

Поставив антологыю Сталкерів.

А я в своєму житті Сталкер запускав тільки один раз. Самий перший звісно. І так і не побігав. Анєкдоти тільки послухав і всьо. Ну запустив його - вроді всьо ок. Навіть трішки відбіг, мужика спас. І трьох бандитів убив. А четвертий - мене.

Потім запустив ClearSky. Двигло вже інше - зразу видно, що не під низькі настройки, а під розвинуте освітлення заточено. Яке тінями і лучами буде прикривать лисини дизайнерів. А в статиці нічим прикрить. Але в принципі плюс-мінус як в Чорнобилі. Трішки прісніше:

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

І тут я запускаю Прип'ять...
Йобвашумать! Це шо?!!  :o  :D
Так і має бути?
Якийсь Fallout 3: Ukrapocalypse
 ;D

Хулі ж таке лисе?
Нє ну хай. Ну так тоді текстура на долівці має бути хоч трішки з чимось... Намальованим на ній...
Текстури, єслі шо, на максимумі.

finalplayer

А проц можно поменять не выпаивая? Тогда ещё так делали в ноутбуках.

Г О Ш А

Прикольно,за то кабанів добре видно,відстрілювати легше,трави майже нема і фпс високий має бути  :D

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 24 Листопад 2024, 22:41:46А проц можно поменять не выпаивая? Тогда ещё так делали в ноутбуках.
Да, он в сокете

Edd.Dragon

Ща запускаю https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/downloads

На ПК в режимі ДХ11 жирафовський оверлей не виводиться
А в режимі ДХ10 - без проблем.
Проц процентів на 10-20% і 1060 - на 70% завантажені
1080 без згладжування

Edd.Dragon

А на ноуті - слайдшоу  :D

Миха

Цитата: Edd.Dragon від 24 Листопад 2024, 23:20:37А на ноуті - слайдшоу  :D
Тиб ще сталкер 2 запустив на ноуті з залізом 2011 року та здивувався чого не працює. :D
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

фред

Цитата: Миха від 25 Листопад 2024, 02:16:01Тиб ще сталкер 2 запустив на ноуті з залізом 2011 року та здивувався чого не працює. :D
ну, судя по комментариям на Стиме, такие находятся.
-"Я купил игру а оно не играеццо!!!111"
И высылают конфиг где самый жир это 16 гиг оперативки.
Отгадайте из какой страны в основном пишут))
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: Миха від 25 Листопад 2024, 02:16:01Тиб ще сталкер 2 запустив на ноуті з залізом 2011 року та здивувався чого не працює. :D
А шо, не працює?
Я качаю!

Г О Ш А

Через два місяці після виходу культового серіалу НВО "Чорнобиль" британська акторка та сценаристка Карла Мері обурилася в соцмережі, що серед касту немає темношкірих. Це, буцімто, порушує права кольорових акторів.
 Всі посміялися, поглузували з Карли, а згодом журналісти знайшли єдиного чорношкірого ліквідатора аварії на ЧАЕС!
Ігор Хіряк (на фото) служив за призовом у Києві у 210-тій понтонно-мостовій бригаді. Приблизно рік з перервами провів на ліквідації аварії у 1986-87 роках.
Ігор народився в Харкові. Колір своєї шкіри пояснити не може, адже його батьки білі (можна починати жартувати 😉). На відміну від Ігоря, ми можемо пояснити, звідки у людей чорна, біла, жовта і навіть червонувата шкіра. Що і зробили у нашому відео: .

meΛkuu

Надо таки добраться до сталкера, бо через день после него вышел апдейт на derail valley и всё, дальше всё как в тумане.

Wolf256

S!N короче типичный рашкинский хуесос. Рашка это ебанный капец
Мне стыдно, за слова, которые я говорил Донблассу когда-то, потому что у этого человека хотя были проблески мозга и совести, я перед ним извинился.

А ты, Sin иди лесом, навсегда, ты вонючее говно без капли принципов, которое готово присобиться к любой хуйне.
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Wolf256

Донбласс хотя бы был с принципами, и мы оба извинялись перед друг другом в личке
А ты, SIN, паталогический хуесос (в плохом смысле) и клоун
Ебучее говно

Wolf256

Таких ебаных обоссышей как S!N уважать как людей невозможно, я потерл очень близких людей на этой войне, а ему это все войнушка, я бы тебе устроил войнушку п*рас.

фред

Цитата: Wolf256 від 26 Листопад 2024, 06:09:01S!N короче типичный рашкинский хуесос. Рашка это ебанный капец
Мне стыдно, за слова, которые я говорил Донблассу когда-то, потому что у этого человека хотя были проблески мозга и совести, я перед ним извинился.

А ты, Sin иди лесом, навсегда, ты вонючее говно без капли принципов, которое готово присобиться к любой хуйне.
а что, это говно тут проплывало?
Что ты "это" вспомнил?
¯\_(ツ)_/¯

фред

Я вот тут подумал. В любой непонятной ситуации и в преддверии какого-нибудь пиздеца я всегда покупал доллары, дабы сохранить накопления.
А сейчас то мне что покупать? ???
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: фред від 26 Листопад 2024, 06:38:31Я вот тут подумал. В любой непонятной ситуации и в преддверии какого-нибудь пиздеца я всегда покупал доллары, дабы сохранить накопления.
золото

фред

Цитата: Edd.Dragon від 26 Листопад 2024, 09:42:44золото

а какое?) тут есть белое, розовое, жёлтое и пр.
Жёлтое самое дешёвое)
Ещё цена влияет от страны поставщика.
Серебро вообще дешёвое.
Может платина...
Короче с валютой гораздо проще и понятнее.
¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

Цитата: фред від 26 Листопад 2024, 06:38:31Я вот тут подумал. В любой непонятной ситуации и в преддверии какого-нибудь пиздеца я всегда покупал доллары, дабы сохранить накопления.
юані  :D

T1000

Нерухомість треба купляти

finalplayer

Цитата: T1000 від 26 Листопад 2024, 18:10:56Нерухомість треба купляти
в серой зоне должна быть не дорогой

T1000

Фред у США живе. Яка сіра зона?