Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

T1000

Обамка тепер знову Трампычь? :D
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

Цитата: T1000 від 23 Січень 2025, 08:41:08Обамка тепер знову Трампычь? :D
Та який з нього Трампич?! Обамка завжди Обамка )

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 23 Січень 2025, 17:03:32Та який з нього Трампич?! Обамка завжди Обамка )
А постареет - Байдычем станет )

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 20 Січень 2025, 09:26:56так імгур дає бб-код який і треба вставляти
та він маленьку прев*ю. дає. Мені не сподобалось

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 23 Січень 2025, 22:08:22та він маленьку прев*ю. дає. Мені не сподобалось
на форумі мод - по кліку розверта в нормальне
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 23 Січень 2025, 22:09:41на форумі мод - по кліку розверта в нормальне
та слабо якось
я ж пробував

OzzyZig

OzzyZig

раніше праювало краще. та й ладно

OzzyZig

просто тді ще й на сайт перекидало і там оригнал

Mantikor

Цитата: OzzyZig від 23 Січень 2025, 22:14:05просто тді ще й на сайт перекидало і там оригнал
Ще цього бракувало.
Тут відкриває на все вікно, ще й по кліку чи колесом мишки масштабує. Чого ще треба?
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

OzzyZig

оо я не знав, що можна колесом крутит
й

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 23 Січень 2025, 22:14:05просто тді ще й на сайт перекидало і там оригнал
тут теж оригінал (якщо ти вставив пряме посилання на оригінал)! але нема ніякого сенсу 4к зображення відображати на сторінці в повний розмір. розкрити його вповний розмір - однаково в будь-якому браузері - через контекстне меню

Edd.Dragon

а от якщо ти вставив превью з переходом на сайт - це лишні переходи, загрузки, банери і т.д.

Edd.Dragon

Ось одне з останніх

не треба нікуди ходити

якщо влаштовує - ти так подивився

якщо хочеш - клікнув лівою і розвернув майже на весь екран

якщо треба - клікнув правою і відкрив в сусідній вкладці голе зображення, щоб робити з ним що заманеться

три варіанти для будь яких потреб. у всіх трьох - оригінальне зображення. ніяких зменшених превью нема. ніяких переходів нема.

Edd.Dragon

раніше було не правильно
зображення в форум вставлялось як є і вилізало далеко за рамки сторінки
що треш

зараз воно вписується в сторінку і це розумна поведінка. далі при необхідності ти можеш порозглядати зображення в сусідній вкладці без всього іншого

та в принципі і по лівому клікц теж є маштабування і тягання для розглядання. однак нема "відобразити в маштабі 100%" (хіба що кнопка з лупою саме це й робить)

Edd.Dragon

єдина причина вставляти превью з переходом - посилання на серію важких зображень, щоб не вантажити в одному пості 20 х 8мб оригіналів, а викласти превюхи

Dmytro

Цитата: Mantikor від 23 Січень 2025, 22:19:39Ще цього бракувало.
Тут відкриває на все вікно, ще й по кліку чи колесом мишки масштабує. Чого ще треба?

Ну так а зачем если можно просто сразу превью сделать?
Путь здсимера, как путь самурая - полон страданий и безрассудной отваги
(c) с одного чата

Dmytro

Мне тоже не нравится как у нас картинки вставляются.
(c) с одного чата

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 23 Січень 2025, 22:13:46раніше праювало краще. та й ладно Та не ладно, надо разобраться, а то так вообще на форум забъём.
(c) с одного чата

Wolf256

@Dmytro
Мечтаю в Сталкере 2 быстрее дойти до Янова чтобы посмотреть на заброшенные ВЛки и тд, но после того как я проебал Залесье даже без сообщений что его надо защитить, и штурмовал Дугу с 3мя патронами у меня срака до сих пор горит и думаю как себя заставить снова играть

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 24 Січень 2025, 15:42:18
Цитата: OzzyZig від 23 Січень 2025, 22:13:46раніше праювало краще. та й ладно Та не ладно, надо разобраться, а то так вообще на форум забъём.
чим краще? вставляєш 4000х2000 фотку і вона на сторінці во вєсь рост! усі 2000 піксєлів! скроль сцуко! і 4000 вширь з яких ти бачиш тільки ліву половину!

щоб подивитись всю - треба масштабувати всю сторінку, а не саму картинку.

все було навпаки. логічно спочатку побачити всю, а потім (якщо потрібно) масштабувати саму картинку для розглядування деталей.

тау шо не нада тут труси навиворіт приплітати.

Edd.Dragon

Бляха... Хочу купити комплект x99 + 14 ядерник + 16 або 32 гіги. За 2500. Кулєр за 750. І RX 580 (2048sp) за 2800.

В замін старій амдшній Ашкі та R9 280X з неробочою турбіною. В Карнаухівку. Де буваю лише на вихідних і то яерез раз. Ютубчик дивитись. Бо дешево получається (150 баксів). Бо дорожче буде (і було).

самка, як не купувати те, що не потрібно?!

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 24 Січень 2025, 22:34:58самка, як не купувати те, що не потрібно?!
це неможливо)

Я он зробив передзамовлення Арк В580 від інтел.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

T1000

Шоб ютубчик дивитись можна купити бу різен 3400G і без відяхи.Буде так само дешево і нормально тащить.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Г О Ш А

Цитата: aNGeL від 25 Січень 2025, 01:10:56зробив передзамовлення Арк В580 від інтел.

я так понімаю Арку береш ради спортивного інтересу ?
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

Цитата: Г О Ш А від 25 Січень 2025, 11:21:32я так понімаю Арку береш ради спортивного інтересу ?

Так, вона відносно не дорого і цікаво питикати в неї поки в кінці року ціни на 5ххх не нормалізуються.

Edd.Dragon

Цитата: T1000 від 25 Січень 2025, 09:03:21Шоб ютубчик дивитись можна купити бу різен 3400G і без відяхи.Буде так само дешево і нормально тащить.
у мене й так стоїть проц із встройкою
і дискретка, яка чудово крутить відео і в пасивному режимі. нашо мені ще одна така приблуда?  :)

meΛkuu

Цитата: T1000 від 25 Січень 2025, 09:03:21Шоб ютубчик дивитись можна купити бу різен 3400G і без відяхи.Буде так само дешево і нормально тащить.
14-ядерником можна буде ще й хатку гріти

T1000

Цитата: Dmytro від 24 Січень 2025, 15:41:04Мне тоже не нравится как у нас картинки вставляются.
Дмитро! Скажи чи робе в Україні ( у тебе) Турція на бокс? Бо я тут задумав купити Алана Вейка 2 за 900 грн. Там знижка 50% . Наразі у мене США виставлене. там бариги...

Dmytro

Цитата: T1000 від 25 Січень 2025, 15:46:06Дмитро! Скажи чи робе в Україні ( у тебе) Турція на бокс? Бо я тут задумав купити Алана Вейка 2 за 900 грн. Там знижка 50% . Наразі у мене США виставлене. там бариги...
Да, работает, недавно покупал кровавые облигации для Ханта.
(c) с одного чата

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 24 Січень 2025, 18:11:38@Dmytro
Мечтаю в Сталкере 2 быстрее дойти до Янова чтобы посмотреть на заброшенные ВЛки и тд, но после того как я проебал Залесье даже без сообщений что его надо защитить, и штурмовал Дугу с 3мя патронами у меня срака до сих пор горит и думаю как себя заставить снова играть
Надо копить патроны. Ну или покупать. Я против мутантов и небольших груп противников-людей юзаю в основном АПБС с его дешевыми пистолетнфми патронами и Плевачку. Ну и дробовик.

Херово что с жд-техникой разрабы не заморочились. Не было в чернобыльской зоне ЧМЭ3 та и ВЛы если и были, то катались только по магистрали от Славутича. А подачей вагонов на сами объекты занимались локомотивы парка ЧАЭС - ТЭМ2, ТГМ4Б, ТГК2. ЧМЭ3 там никогда не было.
(c) с одного чата

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 24 Січень 2025, 18:11:38@Dmytro
Тут фармить надо, если не торговлей оружием убитых врагов, но искать и продавать артефакты.
(c) с одного чата

T1000

Dmytro

(c) с одного чата

meΛkuu

Интересно, чем таким там фотографировали, очень странный звук затвора у камеры

OzzyZig

сходив вчора на гору Weißspitz/Cima Bianca (Sterzing/Vipiteno) - 2714 m
15.85 км було від машини до вершини.  :)

Mantikor

Сьогодні алгоритми твітера показують мені купу русні в стрічці, аж втомився їх блочити.

Г О Ш А

Цитата: Mantikor від 26 Січень 2025, 20:15:21Сьогодні алгоритми твітера показують мені купу русні в стрічці, аж втомився їх блочити.
шось значить поламалось у твітеррі,повинні були білорусів показувати,у них там бацьку стопіцотий раз обирають.

ПиСи. В Беларусском федеральном округе, фраза из молитвы: ... и избави нас от Лукавого, признана экстремистской
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Dmytro

(c) с одного чата

GA-EV3

Вперше бачу колісні "трійки"

Немає пасажирів - вкорочуємо електричку.
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

GA-EV3

Це вагомі аргументи для вибору материнської плати:

https://www.angthumb.com/product/products-8-96.html
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Edd.Dragon

#DeepSearch #ChinessAI

А так то норм. Точно не хуже OpenAI и действительно умект гуглить актуальную инфу, т.е. как ассистент - более предпочтителен (OpenAI там шото не позволяют).

Edd.Dragon

Тут многие трындели по миру, что АИ не страшен для рынка труда. Трындели на счет ближайшего будущего...

Тем временем.

2023-2024 - Фейсбук увольняет толпы сотрудников (честно говоря, я не против - это и компания, и труд не приносящие добавленной стоимости, как например создание ювелирного украшения из золота и бриллианта, или производство досок из бревна и стола из досок, а значит это компания и сотрудники, генерирующие инфляцию, пожирающие чужую добавленную стоимость), мотивируя спадами, недостатком финансов и т.д.

2025 - Фейсбук планирует капитальные инвестиции на уровне 50 ярдов зелени, заявляя, что у них есть капитал для инвестиций в будущие годы. В основном деньги пойдут на АИ (в частности, миллионы GPU уже у концу этого года, которые обойдутся в 20-30 ярдов). Ну и ебейший дата-центн планируют.

Т.е. Мета уже сейчас меняет людей на GPU на десятки ярдов зелени в год )

Но как я уже сказал, я считаю это здоровой тенденцией. АИ в перспективе должен оптимизировать экономику, перетянув на себя бесполезную деятельность по генерации хуйни.

Dmytro

Цитата: GA-EV3 від 27 Січень 2025, 13:16:20Вперше бачу колісні "трійки"
На некоторых карьерах были и 4-оснвые тележки у думпкаров, т.е. сам думпкар восьмиосный. В нагрузке, если с горкой насыпать, более 200-220 тонн. Вот такой вагон. Путейцы говорили что такое пути портит почти сразу, даже если небыстро ехать.
(c) с одного чата

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 27 Січень 2025, 22:48:59Тут многие трындели по миру, что АИ не страшен для рынка труда. Трындели на счет ближайшего будущего...

Тем временем.

2023-2024 - Фейсбук увольняет толпы сотрудников (честно говоря, я не против - это и компания, и труд не приносящие добавленной стоимости, как например создание ювелирного украшения из золота и бриллианта, или производство досок из бревна и стола из досок, а значит это компания и сотрудники, генерирующие инфляцию, пожирающие чужую добавленную стоимость), мотивируя спадами, недостатком финансов и т.д.

2025 - Фейсбук планирует капитальные инвестиции на уровне 50 ярдов зелени, заявляя, что у них есть капитал для инвестиций в будущие годы. В основном деньги пойдут на АИ (в частности, миллионы GPU уже у концу этого года, которые обойдутся в 20-30 ярдов). Ну и ебейший дата-центн планируют.

Т.е. Мета уже сейчас меняет людей на GPU на десятки ярдов зелени в год )

Но как я уже сказал, я считаю это здоровой тенденцией. АИ в перспективе должен оптимизировать экономику, перетянув на себя бесполезную деятельность по генерации хуйни.

ти забуваєш за роздуті штати іт-компаній за останні 10 років коли набирали аби набирати не дуже приділяючи увагу якості і продуктивності

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 27 Січень 2025, 23:53:51ти забуваєш за роздуті штати іт-компаній за останні 10 років коли набирали аби набирати не дуже приділяючи увагу якості і продуктивності
ну тепер будуть роздуті штати gpu в дата центрах!  ;D

Edd.Dragon

Там Трампич обіцяє резервну енергію давати, якщо не буде достатньо... Всьо сдєлаєм задля того шоб буть першими в технологіях! А Голівуд хай горить, то такоє

aNGeL

я доречі через модель Cloud Sonnet 3.5 копіпастив йому шматки принципових електричних схем і він досить ок розпізнавав але поради так собі давав

finalplayer

Не, ну вы представьте. При работающем handbrake тормозит воспроизведение кино на телике по самбе. Пришлось отобрать у конвертирования 1 поток.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 28 Січень 2025, 18:46:03Не, ну вы представьте. При работающем handbrake тормозит воспроизведение кино на телике по самбе. Пришлось отобрать у конвертирования 1 поток.
при ручном тормозе что-то тормозит
никогда такого не было и вот опять!