Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

Цитата: Г О Ш А від 30 Травень 2025, 21:58:37на тому сайті очі билять витечуть поки шось найдеш (
тому його і не закривають)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 30 Травень 2025, 22:05:29В комфі усе навпаки )) 1027 - 36к був, а 1006 - 44к, шо в принципі логічніше.

Чому навпаки? Тут так само.

Ну 10к за фрісінк... Боги маркетингу.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 30 Травень 2025, 23:17:54Ну 10к за фрісінк... Боги маркетингу.
Виходить той сінк не такий вже й фрі ;D

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Травень 2025, 21:35:19#ноути #ціноутворення #бариги

Поясніть будь-ласка, в чому блєт різниця?! Звідки +10к гривень?

https://hotline.ua/ua/computer/noutbuki-netbuki/cmp/?s=26116345-25939643
треба на сайті по коду моделі дивитись.  Бо довіри до хотлайна і магазів наших - нема.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 30 Травень 2025, 23:17:54Чому навпаки? Тут так само.

Ну 10к за фрісінк... Боги маркетингу.
До чого тут фрісінк?  Відяха однакова в проці. + дискретна 3050.

Гугли у виробника по коду.
Може там в одному сканер пальця,  як варіант.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Mantikor

Цитата: graved1gger від 31 Травень 2025, 00:32:52треба на сайті по коду моделі дивитись.  Бо довіри до хотлайна і магазів наших - нема.
В цьому випадку якраз до хотлайну претензій нема.
Victus Gaming Laptop 16-s1027ua (B83CDEA)
Victus Gaming Laptop 16-s1006ua (B23C2EA)

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 31 Травень 2025, 00:58:18В цьому випадку якраз до хотлайну претензій нема.
Ну як нема. В одній з моделей округлили вагу, хоча НР для обох пише 2.31 кг! І про фрі сінк не бачу, тобто він або у обох, або у жодного, по логіці...

Edd.Dragon

у 1006 моделі

Пристрої входу
Інфрачервоний термодатчик

це шо блин?  ???

а нє, це теж у обох

та ну в дупу. вони однакові. відрізняються, напевно, брендом оперативки чи ссд, бо зібрані в різний час

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 31 Травень 2025, 09:58:08та ну в дупу. вони однакові. відрізняються, напевно, брендом оперативки чи ссд, бо зібрані в різний час
Ну у функціях в одного написано про фрісінк, а в іншого ні

А в цілому можеш в підтримку їм написати питання, зазвичай вони відповідають протягом кількох робочих днів.

Xella

Цитата: Mantikor від 31 Травень 2025, 10:35:25Ну у функціях в одного написано про фрісінк, а в іншого ні

А в цілому можеш в підтримку їм написати питання, зазвичай вони відповідають протягом кількох робочих днів.
виходить що наявність фрісінку здешевлює ))

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 31 Травень 2025, 10:35:25Ну у функціях в одного написано про фрісінк, а в іншого ні

Тут питання скоріш зворотнє. Чому один на 10к дешевше? З ним щось не так? Все так! Він нічим не ущербніше того, що за 45к.

На відсутність Фрісінка, звичайно ж пох

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 31 Травень 2025, 10:45:24виходить що наявність фрісінку здешевлює ))

тобто на хотлайні теж заплутались

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 31 Травень 2025, 11:48:01Тут питання скоріш зворотнє. Чому один на 10к дешевше? З ним щось не так?
Я ж кажу запитай це в підтримки, в них є детальніша інформація про ноутбуки, і можливо навіть рекомендовані ціни знають.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 31 Травень 2025, 00:58:18В цьому випадку якраз до хотлайну претензій нема.
може датою виходу відрізняються?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 31 Травень 2025, 09:57:39Ну як нема. В одній з моделей округлили вагу, хоча НР для обох пише 2.31 кг! І про фрі сінк не бачу, тобто він або у обох, або у жодного, по логіці...
ерунду про фрісінк приніс гоша, який мінет хуангу зробити хоче при будь якій нагоді.
я думаю прийшли по різним цінам в закупці...

graved1gger

Цитата: Xella від 31 Травень 2025, 10:45:24виходить що наявність фрісінку здешевлює ))
та до чого тут фрісінк))

вам гоша вкинув помий як телеграм канали новинні, ви почали обсасувати і згенерували вже 10 новин по колу.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 31 Травень 2025, 09:58:08та ну в дупу. вони однакові. відрізняються, напевно, брендом оперативки чи ссд, бо зібрані в різний час
ось це.

Xella

Цитата: graved1gger від 31 Травень 2025, 14:23:00та до чого тут фрісінк))

вам гоша вкинув помий як телеграм канали новинні, ви почали обсасувати і згенерували вже 10 новин по колу.
смайли бачив і моє повідомлення про різницю курсів при розмитненні партій?

Г О Ш А

Цитата: graved1gger від 31 Травень 2025, 14:21:32мінет хуангу зробити хоче при будь якій нагоді.

Хуанг - з великої літери пишеться.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

Ех, знову компресувати одну папку з 2,3млн файлів...
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 31 Травень 2025, 18:15:35Хуанг - з великої літери пишеться.

хУАНГ як nVIDIA

Dmytro

Мне вот интересно - 50 гиг мобильного инета - нафига так много, типа безлимит, но не совсем?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

finalplayer

Когда основной пров отпал, можно будет посмотреть пару 4к фильмов

Dmytro

Цитата: finalplayer від 01 Червень 2025, 10:35:28Когда основной пров отпал, можно будет посмотреть пару 4к фильмов
Я не смотрю такое, в основном в 720 смотрю.

Dmytro

Просто если брать максимальный пакет с инетом проводным и спортивным контентом ТВ и при этом еще мобильный инет добавить - то только 50 гиг, меньшге нет. Типа максимум и там, и там.

graved1gger

Цитата: finalplayer від 01 Червень 2025, 10:35:28Когда основной пров отпал, можно будет посмотреть пару 4к фильмов
сміщно. Развешо якщо тобі в вікно вишка дивиться і не далі ніж 100м.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 10:47:05Просто если брать максимальный пакет с инетом проводным и спортивным контентом ТВ и при этом еще мобильный инет добавить - то только 50 гиг, меньшге нет. Типа максимум и там, и там.
Київстар?
Хочеш мабуть як мій колега, з неділі по середу без інету сидіти? Ну мабуть тоді 50Гб зайві не будуть  ;D

Dmytro

Цитата: graved1gger від 01 Червень 2025, 12:19:25Київстар?
Хочеш мабуть як мій колега, з неділі по середу без інету сидіти? Ну мабуть тоді 50Гб зайві не будуть  ;D
Нет, у меня Воля и Лайф. Ничего не падает. С какого перепугу мне провайдера менять?? Просто размышления вслух насчет такого кол-ва мобильного трафика.

Dmytro

Это разве что проводной инет вдруг отпал, а тебе прям приспичило обновить какую-то игру.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 13:04:30Это разве что проводной инет вдруг отпал, а тебе прям приспичило обновить какую-то игру.
не будеш ти цього робити. на нестабільних 20 мегабітах в кращому випадку.
Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 13:01:34С какого перепугу мне провайдера менять??
ну ти так казав за це комбо, що я думав ти вирішив щось таке підключити

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 01 Червень 2025, 14:56:20на нестабільних 20 мегабітах в кращому випадку.
а це тоді який випадок?

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 10:31:37Мне вот интересно - 50 гиг мобильного инета - нафига так много, типа безлимит, но не совсем?
это не много
сам в 19-20 годах, когда не на безлиме был и в пакете было 30 гиг, несколько раз выюзывал их недели за три

Г О Ш А

СБУ пішло в рознос,то поєзда разом з мостами виносить,то стратавіацію з аеродромами.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 01 Червень 2025, 15:26:21СБУ пішло в рознос,то поєзда разом з мостами виносить,то стратавіацію з аеродромами.
руську хоть?

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 15:25:02это не много
сам в 19-20 годах, когда не на безлиме был и в пакете было 30 гиг, несколько раз выюзывал их недели за три
Ну сейчас почти везде есть халявный ви-фи если что-то надо.

Г О Ш А

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 15:27:38руську хоть?
ми не претендуєм на те шо Іркутськ це Україна.

Г О Ш А

Ебуринг не прекращается: российские СМИ сообщают, что сильный взрыв прогремел и в Североморске Мурманской области.

Североморск является крупной базой российских подводных лодок.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 15:22:27а це тоді який випадок?

Сейчас дома померял скорость Лайфа - 38 на 1 мегабит. Так что скорее мобильный работает так как писал Грейв.
Но это я в глубине квартиры мерял, не у окна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 15:22:27а це тоді який випадок?

круто! вишка поруч?

graved1gger

тіки шо поміряв.
3.9/0.7 мегабіти   ;D  ;D  ;D
зато тіліпон пише 4г!11

graved1gger

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 15:38:19Сейчас дома померял скорость Лайфа - 38 на 1 мегабит. Так что скорее мобильный работает так как писал Грейв.
Но это я в глубине квартиры мерял, не у окна.
от і я про це.
а еду скоріш пощастило, що вишка поруч.

в мене рекорд з даху на висотку з вишкою київстара рекорд був шось типу 60 мегабіт, що в принципі непогано, але все ж.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 15:30:34Ну сейчас почти везде есть халявный ви-фи если что-то надо.
у нас нет

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 01 Червень 2025, 15:53:39круто! вишка поруч?
Це Карнаухівка, дєтка!  8)

aNGeL

Оце мене гугло-таблиці підставили. Є стовпчик що я забиваю цифрами кожен місяць і рахую суму всіх строк. Тут щось роблю свіже і бачу чомусь за минулий місяць мені показує меньше ніж за поточний суму, хоча сума має бути меньша кожен місяць за попередній. Беру построчно порівнюю - все правильно, останній стовпчик по кожній строці меньше за попередній. Сиджу в ступорі. Копіюю в exel - показує правильну іншу суму.  Довго думав і тикав - виявив що гугло-таблиці два введених значення при форматуванні Число - Автоматично - робили як текст за минулий місяць. При цьому якщо на ці комірки поставити формат числовий примусово - все рівно не допомогало. Допомогло тіки вирізати ці комірки і руками знову ті самі значення забити. От жеж блін грьобаний гугл!

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 16:01:53у нас нет
Ну я про условные Эпицентры, АЗС, Сильпо, наши рабочие места. Понятно что в поле или в рандомной промзоне или просто на перекрестке улиц спального массива вай-фая нет, но он там и не нужен.
Лично у меня нет нужды постоянно втыкать видосы. А на сообщения в телеграм хватит совсем чуть-чуть трафика.

Mantikor

Цитата: Г О Ш А від 01 Червень 2025, 15:26:21СБУ пішло в рознос,то поєзда разом з мостами виносить,то стратавіацію з аеродромами.
Хуя вони навалюють.
Але запускати FPV з фур - це ж геніально.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 16:09:36Ну я про условные Эпицентры, АЗС, Сильпо, наши рабочие места. Понятно что в поле или в рандомной промзоне или просто на перекрестке улиц спального массива вай-фая нет, но он там и не нужен.
Лично у меня нет нужды постоянно втыкать видосы. А на сообщения в телеграм хватит совсем чуть-чуть трафика.
что лично у тебя - ты сам знаешь
а вопрос задаешь "зачем оно другим"
получив ответ, всегда парируешь про "лично у меня"

хз, какой из этого вывод...

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 18:49:56что лично у тебя - ты сам знаешь
а вопрос задаешь "зачем оно другим"
получив ответ, всегда парируешь про "лично у меня"

хз, какой из этого вывод...
Ты кстати не уточнил - те 30 мрбильных гиг ты выюзал потому что дома не работал проводной инет или это ты так чисто внедома юзал мобильный?
Что ты конкретно делал, что истратил 30 гиг?

Dmytro

Я размышлял про свой тариф для жителя Киева с одновременно проводным инетом в пакете. И к проводному провайдер дает 50 гиг мобильного.