Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Или это снова отсылка к Зеленому Слонику, где было 50 истребителей?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

И 2000 минут на все номера. Ну да, типа безлим походу. Типа.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 19:39:19Ты кстати не уточнил - те 30 мрбильных гиг ты выюзал потому что дома не работал проводной инет или это ты так чисто внедома юзал мобильный?
Что ты конкретно делал, что истратил 30 гиг?
ну гиг на сутки
пока ничего не смотришь - норм
а так туда-сюда и нету

там игрушка, там рекламы в игрушке, там ютуб, обновы...

игруля какая-то наверное добавилась и "впритык" лопнул

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 19:40:55Я размышлял про свой тариф для жителя Киева с одновременно проводным инетом в пакете. И к проводному провайдер дает 50 гиг мобильного.
он и без проводного 50 дает

и за копейки для старушек на кнопочные телефоны все равно что-то дает, зная, что есть спрос на пакеты без инета вообще.

не ищи в этом логику

раньше сети позволяли давать 30 в рядовых пакетах, сейчас - 50.

Раньше безлимит на полной скорости - это было 40-60 гиг, сейчас - 100-150 гиг. А вот скорость после исчерпания почему-то не поднимают. У КС Как и раньше - это 0.8 Мбит/с. Которые регулярно приводят к обрывам соединений как только пытаешься посерфить и фоновые слушатели тоже пытаются что-то принять/засейвить. Т.е. нормально пользоваться безлимитом после исчерпания "справедливого объема" - невозможно

aNGeL

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 19:39:19Ты кстати не уточнил - те 30 мрбильных гиг ты выюзал потому что дома не работал проводной инет или это ты так чисто внедома юзал мобильный?
Что ты конкретно делал, что истратил 30 гиг?
я бува за місяць до 50Гб юзаю десь шастая чи сидячи з ноутом не вдома
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: aNGeL від 01 Червень 2025, 21:27:10я бува за місяць до 50Гб юзаю десь шастая чи сидячи з ноутом не вдома
Ну то ты. Случай не совсем стандартный. Тем более, опять же, для большого города. Пойдешь в мак - там вай-фай. Пойдешь в какой-нить ресторан - тем более.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 22:25:09Ну то ты. Случай не совсем стандартный. Тем более, опять же, для большого города. Пойдешь в мак - там вай-фай. Пойдешь в какой-нить ресторан - тем более.
В більшості місць де є віфі - він паршивої якості і краще через хотспот телефона сидіти.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 20:15:11ну гиг на сутки
пока ничего не смотришь - норм
а так туда-сюда и нету

там игрушка, там рекламы в игрушке, там ютуб, обновы...

игруля какая-то наверное добавилась и "впритык" лопнул
я коли катався по місту регулярно, то 1гб було мало, а 5гб багато. в мене десь 1.5гб виходило. то я брав 1гб і економив)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 01 Червень 2025, 19:40:55Я размышлял про свой тариф для жителя Киева с одновременно проводным инетом в пакете. И к проводному провайдер дает 50 гиг мобильного.
в мене багато знайомих сидить на київстарі типу всьо в одному пакеті.
з одного боку зручно - один раз заплатив і норм.
з іншого боку інтернет в квартирі гавно повне
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2025, 00:05:19в мене багато знайомих сидить на київстарі типу всьо в одному пакеті.
з одного боку зручно - один раз заплатив і норм.
з іншого боку інтернет в квартирі гавно повне
Ну вот у меня тоже от Воли все вместе. Один раз заплатил и норм. Правда если забыл заплатить - то все работать не будет).

Dmytro

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2025, 00:03:16я коли катався по місту регулярно, то 1гб було мало
Ты одновременно ехал и видео смотрел?

Dmytro

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Червень 2025, 06:20:56Ты одновременно ехал и видео смотрел?
по різному бувало.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Червень 2025, 06:20:10Ну вот у меня тоже от Воли все вместе. Один раз заплатил и норм. Правда если забыл заплатить - то все работать не будет).
воля тепер і мобільний вміє?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 02 Червень 2025, 09:39:33воля тепер і мобільний вміє?
Так давно уже - от Лайфа. Года как два если не больше.
А теперь как Датагруп. Воля и Лайф объединились в одно целое - тем более это всё продвигают. Даже приложение и веб-версию Воля-ТВ переименовали в Лайфселл-ТВ.

Edd.Dragon

#ea #nfs #heat

Десь краєм ока прочитав, що HEAT дуже ок в серії, скачав, позавчора спробував...

В налаштуваннях хіба що фреймгена нема здається, а так рушій рухається в тому ж напрямку, куди і Анріал - або купуй топову відяху, або страдай від всратого зображення з офігєнними текстурами.

Раніше як було. Не тягне комп на максималках. Хоч Most Wanted, хоч набагато пізніший Dirt, хоч ту ж Forza Horizon 4. Скидаєш все на Low, геометрію і текстури машин - на High. Потім прорисовку бажано на High. Ніякого згладжування. І далі вже, якщо карта дозволяє покращуєш поступово якість оточення, тіні, освітлення, віддзеркалення.

Навіть на мінімумі з якісною геометрією і текстурами картинка хоч і не реалістична, але не ріже око артефактами. Їм нема звідки взятись!

А зараз у тебе їбєйші текстури, але як наче їх порвали руками і як небудь одну до одної приклали! На пальмах волосня рагульно вклеєна з орелами, все на динамічному суперсемлінгу. Тобто артефакти по типу як в Кіберпанку пляшки на барній стійці можуть бути нормальними, а можуть бути пікселізованими, коли все інше нормальне.

Ну короче. Нормальної картинки на мінімалках тепер не бува.

А щодо геймплею... Ну я хз, на пізніх етапах там може щось і зачепить, а так взагалі не відчув воронки яка затягує. При тому що, фізична модель така, як в більшості прохідних NFS - в повороті треба не гальмувати, а дріфтити, так менше швидкості втрачаєш. Тобто від керування не кайфонеш. Машинка - дно. Активної прокачки на початку нема. Їзда нуднувата. Ніяких фішечок нема, які б з самого початку примусили активно гріндити кеш чи ще щось.

Edd.Dragon

#forza #horizon

Доречі щодо форзи. Дивлюсь вимоги до Forza Horizon 5:

Мінімальні вимоги
Графіка      NVidia GTX 970, AMD RX 470, OR Intel Arc A380
Процесор   Intel i5-4460 OR AMD Ryzen 3 1200
Пам'ять      8 ГБ
Відеопам'ять   4 ГБ

Шось якось низькувато. Дивлюсь вимоги до Forza Horizon 4:

Мінімальні вимоги
Графіка      NVidia 650TI OR AMD R7 250x
Процесор   Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OR Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Пам'ять      8 ГБ
Відеопам'ять   2 ГБ

Хіба воно так і було?
Мені чогось здавалось, що четверта мінімально просила 12 гіг оперативки, а зараз - це рекомендовано.
І куди її грати на 2-ядернику з трьома метрами кешу?...
Такі самі були вимоги до третьої форзи!

Edd.Dragon

Так що саме цікаве - при таких не конських вимогах реліз Forza Horizon 5 Premium Edition
- репак - 106 ГБ!
- Scene Rune - 181 ГБ!

graved1gger

Цитата: Dmytro від 02 Червень 2025, 09:47:30Так давно уже - от Лайфа. Года как два если не больше.
А теперь как Датагруп. Воля и Лайф объединились в одно целое - тем более это всё продвигают. Даже приложение и веб-версию Воля-ТВ переименовали в Лайфселл-ТВ.
аааа он воно шо

meΛkuu

я сильно удивился, когда узнал, шо домашний водафон и вегателеком - это одно и то же

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 02 Червень 2025, 13:16:08я сильно удивился, когда узнал, шо домашний водафон и вегателеком - это одно и то же
А еще Водафон купил Фринет. А Wnet, к примеру, купил VOLZ.

Dmytro

А Вега является Водафоном уже очень давно.

Dmytro

"Мбаппе доведеться викинути підгорілий диван та купити новий телевізор".
с комментов на футболюа

Dmytro

ЗАШЕЛ В ЦК КПСС
@
СПРОСИЛ, КТО ТУТ ГЛАВНЫЙ
@
СПРОСИЛ, КУДА МОЖНО СЕСТЬ
@
ПОСАДИЛИ ВОЗЛЕ РЫЖКОВА
@
ГОРБАЧЁВ, ПРОСЯ ПЕРЕСТРОИТЬ, РОНЯЕТ ВЛАСТЬ В СССР
@
ВЛАСТЬ ПАДАЕТ ПРЯМ ВОЗЛЕ ТВОЕЙ НОГИ
@
ВСПОМИНАЕШЬ, ЧТО СССР ПОДНИМАТЬ НЕЛЬЗЯ, ИНАЧЕ ГКЧПШНИКОМ СТАНЕШЬ
@
ВСЕ СМОТРЯТ НА ТЕБЯ В НЕДОУМЕНИИ, ЧЛЕНЫ ЦК КПСС КУДАХЧУТ ПОДНИМИ ЖЕ, ГОРБАЧЁВ ПРОСИТ ПО-БРАТСКИ ПОДНЯТЬ
@
ДУМАЕШЬ, ЧТО ПЕРЕСЛУШАЛ РАДИО СВОБОДУ, И ПОДНИМАЕШЬ ВЛАСТЬ С ТАНКА
@
ВСЯ ПАРТИЯ ВЗРЫВАЕТСЯ ХОХОТОМ И УЛЮЛЮКАНЬЕМ
@
ТЕБЯ НАЗНАЧИЛИ ПРЕЗИДЕНТОМ РФ И ПОДСАДИЛИ НА АЛКОГОЛЬ

Edd.Dragon

#MobLand

Тіко на 6-ій серії дійшло, шо це спрощений ремікс на Гру Престолів з пушками

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Edd.Dragon

Ну шо, лід тронувся!

Вчора йду повз напоїв, дивлюсь - якийсь Black типу манго-чанго-канабіс. Безалкогольний. Шо? Ароматизатор канабісу?! Читаю склад: вода, цукор, основа "Мультифрут", ще щось, ексктракт конопель! Гиги

Кількість не вказана.

Аби не енергетик, то взяв би скуштувати. А так напружувати серце заради, можливо, 0.001% - нах.

Куштував 1664 blank 0% - прикольний смак! Щось типу персикового присмаку, котрий доволі гарманійно смакує. Не те що більшість 0%. Достойний напій для втамування спраги, якщо вода дуже прісна, а пепсі дуже солодке!

meΛkuu

Мене кілька тижнів тому прикололи CBD-курилочки на вог. Ціни канєшна для айтішників, але можна їхати і заспокоюватись :D  :D

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 05 Червень 2025, 09:57:46Мене кілька тижнів тому прикололи CBD-курилочки на вог.
Чего-чего?

Dmytro

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 05 Червень 2025, 09:57:46Мене кілька тижнів тому прикололи CBD-курилочки на вог. Ціни канєшна для айтішників, але можна їхати і заспокоюватись :D  :D
Я б їх в барбер шопах розміщував

meΛkuu

Цитата: Dmytro від 05 Червень 2025, 09:59:22Чего-чего?
Новость про кло.
На воге было за 1500 гривен, но конкретный бренд и модель не помню.

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 05 Червень 2025, 10:26:47Новость про кло.
На воге было за 1500 гривен, но конкретный бренд и модель не помню.
А нафиг оно надо если есть алкоголь и он дешевле?

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 05 Червень 2025, 13:54:25А нафиг оно надо если есть алкоголь и он дешевле?
не заводись

Dmytro

Dmytro

ахаха

ВЕЗДЕ ПИШЕШЬ ЧТО БАСИСТА НЕ СЛЫШНО
@
АКТИВНО ФОРСИШЬ ЭТУ ТЕМУ
@
ВЕДЬ ТЫ - РЕБЕНОК, А У ДЕТЕЙ СЛАБОЕ ВОСПРИЯТИЕ НИЗКИХ ЧАСТОТ
@
НУ ИЛИ БОМЖ С КОЛОНКАМИ/НАУШНИКАМИ ЗА 50 РУБЛЕЙ ИЗ ФИКСА, С ЧАСТОТНЫМ ДИАПАЗОНОМ 200ГЦ-10КГЦ

Dmytro

ТЫ ТИПИЧНЫЙ СЫЧ 10/10
@
ЕДЕШЬ ДОМОЙ В МАРШРУТКЕ-ХУЮТКЕ
@
НАПРОТИВ ТЕБЯ СТОИТ КОМПАНИЯ ТЯН 10/10
@
ВСЯЧЕСКИ ПОДМИГИВАЮТ И УЛЫБАЮТСЯ ТЕБЕ
@
ОДНА ИЗ НИХ ПОДХОДИТ К ТЕБЕ ВПЛОТНУЮ
@
ТЫ УЖЕ ПРЕДСТАВЛЯЕШЬ ПОЖИЗНЕННУЮ ОТПИСКУ ОТ ДВАЧА И ТО КАК БУДЕШЬ РАСТИТЬ С НЕЙ ЛИЧИНОК
@
ОНА НАЧИНАЕТ ЗНАКОМИТЬСЯ С КУНОМ КОТОРЫЙ СТОИТ СЗАДИ ТЕБЯ

T1000

Із сзч у маршрутці з тянками не іздять. А їдуть замотаним у мішок, десь там поміж колесами у багажнику шоб не дай бог не побачили на блок посту шо там хтось є окрім водіїв.І за великі гроші.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: T1000 від 05 Червень 2025, 22:35:32Із сзч у маршрутці з тянками не іздять.
А при чем тут СЗЧ? Тем более сыч в СЗЧ, это как-то несовместимо, сыча если что мамка лично в часть привезет)).

T1000

Я переплутав! Там сычь, а я прочитав як СЗЧ  :D
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

Зайшов в новини, а там Трамп і Маск один одного хуєсосять... Шапіто  :-\

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 05 Червень 2025, 23:32:30Зайшов в новини, а там Трамп і Маск один одного хуєсосять... Шапіто  :-\
жабогадюкинг

это как в Сталкере наблюдаешь как бандиты или наемники стреляют кровососа, чтоб выждать и потом добить кровососа или оставшегося врага. Ну и полутать всех дальше.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 05 Червень 2025, 23:32:30Зайшов в новини, а там Трамп і Маск один одного хуєсосять... Шапіто  :-\
я вже не можу сміятися з них

finalplayer

aNGeL

Я думав там сакральний зміст, а там звичайна економія

Dmytro

Цитата: aNGeL від 06 Червень 2025, 00:54:27Я думав там сакральний зміст, а там звичайна економія

Чтоб не лезли туда срать.

aNGeL

Edd.Dragon

Цитата: Edd.Dragon від 01 Червень 2025, 15:22:27а це тоді який випадок?

А це в квартирі:

А от в центрі Дніпра багато місць, де КС ледь повзає...

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Edd.Dragon

Цитата: Vlad1 від 07 Червень 2025, 22:18:21

а я вже трішки заіпався цю пісню чути з усіх кутків. Деякі в фейсбуці взагалі пхають її в свої шорти без розбору: підходить воно чи ні