Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

Гарна реалізація ідеї.

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

Цитата: aNGeL від 03 Листопад 2025, 15:33:38Гарна реалізація ідеї.

слишком хорошо, надо было всрать пластиковым кабель-каналом, был бы шедевр  ;D

Гордон

Цитата: Dmytro від 01 Листопад 2025, 20:36:02Т.е. встроенный в Оперу впн у вас не помогает?
С 2022 года.
i7-10700-32Gb-RTX4070 Ti Super

Edd.Dragon

Цитата: Гордон від 04 Листопад 2025, 17:04:49С 2022 года.
Нє, ну мало ли, вдруг ты не догадался (с) логика Дмытра горячелинейщика

Гордон

Цитата: Edd.Dragon від 04 Листопад 2025, 17:16:22Нє, ну мало ли, вдруг ты не догадался (с) логика Дмытра горячелинейщика
Около 40 ВПНов в Опере попробовал- не работает ни один.
i7-10700-32Gb-RTX4070 Ti Super

OzzyZig

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

meΛkuu

Прошёл сегодня на 100% рынка Дальнобойщиков 2, заняло где-то 25-30 часов суммарно.

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 05 Листопад 2025, 20:32:47Прошёл сегодня на 100% рынка Дальнобойщиков 2, заняло где-то 25-30 часов суммарно.
парніша,  ти запізнився на 25 років

Ну і ще питання нахуя їх грати коли є етс2.
Ну тобто я колись коли вже вийшов гтс (те шо перед етс2 було) спробував д2, воно було униле максимально.
А зараз (вже років 12) етс2.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 05 Листопад 2025, 21:36:19парніша,  ти запізнився на 25 років

Ну і ще питання нахуя їх грати коли є етс2.
Ну тобто я колись коли вже вийшов гтс (те шо перед етс2 було) спробував д2, воно було униле максимально.
А зараз (вже років 12) етс2.
яке на сьогодні вже тоже давно униле і потребує переробки

Edd.Dragon

#здєц

Стою, чекаю доки чайник закипить.
Раптом припекло! Перша думка:
- Шо буде, якшо сечу прокип'ятити?...

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 08:42:22яке на сьогодні вже тоже давно униле і потребує переробки
та ні.  Етс2 ок.  Нещодавно длц карти докупив і трошки покатався
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 08:44:32#здєц

Стою, чекаю доки чайник закипить.
Раптом припекло! Перша думка:
- Шо буде, якшо сечу прокип'ятити?...
нічо не буде.  Трошки смердить,  ну може не трошки

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 08:42:22яке на сьогодні вже тоже давно униле і потребує переробки
Ну так потихоньку переделываются локации. И свет переделали несколько лет назад.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 05 Листопад 2025, 21:36:19Ну і ще питання нахуя їх грати коли є етс2.
Воно непогано відчувається на пальцях, плюс в ті часи, коли д2 була актуальна, я в неї грав, але ніколи не доходив до фіналу, не кажучи вже про 100%.

ЕТС2 буде в грудні, під нього треба ще геймпад роздобути.

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 08:44:32- Шо буде, якшо сечу прокип'ятити?...

Сіль морська, виварена :D  :D  :D

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 06 Листопад 2025, 10:14:51Воно непогано відчувається на пальцях, плюс в ті часи, коли д2 була актуальна, я в неї грав, але ніколи не доходив до фіналу, не кажучи вже про 100%.

ЕТС2 буде в грудні, під нього треба ще геймпад роздобути.

А что мешает рулить мышкой? Как по мне они офигенно продумали.

graved1gger

Фу, етс2 не гейпад
Це ж тобі не фх5

meΛkuu

Цитата: Dmytro від 06 Листопад 2025, 10:50:12А что мешает рулить мышкой? Как по мне они офигенно продумали.
Пробовал много лет назад то ли в Pedal to the Metal, то ли в Convoy, не зашло.
На паде удобно то, что кроме плавной рулёжки есть ещё плавный газ-тормоз и управление камерой на втором стике.

Миха

Цитата: Dmytro від 06 Листопад 2025, 10:50:12А что мешает рулить мышкой? Как по мне они офигенно продумали.
ETS2 і з клави непогано грається, на відміну від ATS
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 06 Листопад 2025, 12:07:49Пробовал много лет назад то ли в Pedal to the Metal, то ли в Convoy, не зашло.
На паде удобно то, что кроме плавной рулёжки есть ещё плавный газ-тормоз и управление камерой на втором стике.
норм і мишка і клава.

я клавою катаю і мишкою камеру

meΛkuu

А кстати, раз уж заговорили про ЕТС2, кто-то играл в него с упором на гаражи-наймы-вот это вот всё?
Есть смысл в это всё упарываться? Там есть какой-то конец?

Edd.Dragon

+

але рука швидко втомлюється
тим паче коли 100+ по трасі по нульовій смузі фігачиш

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 06 Листопад 2025, 14:25:45А кстати, раз уж заговорили про ЕТС2, кто-то играл в него с упором на гаражи-наймы-вот это вот всё?
от у цьому сенсі і треба переробляти в першу чергу
щоб окрім "проїхатись" у грі було ще щось, що цікавить

а так цілі наступні:

а) Об'їздити карту. чудова ціль в початковій грі, надовго вистачило. одноразово. на ДЛЦ уже не дуже вистачило. Хоча в першому було цікаво на острові роздивитись що де. Крім того дуже було недостатньо пропрацьованих міст. Траса, траса, траса... хвилинка міні-містечка, парковка, всьо.

б) Максимальний прибуток. Тобто скупити всі гаражі, прокачати в них водіїв по максимуму, ну хоча б критичні параметри (дальність, ліцензії на небезбечні грузи і т.д.). Нашо то всьо? Шоббуло. Йшов до цілі ото доки сам відкривав мапу (і нові гаражі) та декілька разів найдорожчі вантажі туди сюди через всю мапу перевіз, щоб розуміти максимум прибутку. Далі ще покачав трішки болванчиків (перевозячи короткі грузи паромом, тобто більшість часу проводячи уві сні). Ну і в принципі набридло. Бо ніякого різномаїття.

Відкрити карту, проїхати максимальні рейси, паралельно розвити простеньку "імперію".
Надалі в ДЛЦ - тільки подивитись що нового. Нормально щоб довго пограти вже не виходило.

Edd.Dragon

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 06 Листопад 2025, 14:25:45А кстати, раз уж заговорили про ЕТС2, кто-то играл в него с упором на гаражи-наймы-вот это вот всё?
конца німа.
так, я будував собі по гаражу в кожному "регіоні" і потихеньку заповнював там гаражі.
наймав виключно жінок водіїв)))
перестав упаруватись коли жінки-водії закінчились.
коли в тебе є  4+  гаража, можна нічого не возити, просто спати на парковці (скіки ліміт дозволяє) і будуть гроші капати. можна в принципі рахувати за кінець. там наче автобуси мають додати, от купити бусік і просто кататись гейропкою.
деякі місця до речі ахуєнні, як в оззіка на фотках. пам'ятаю він кидав фотки зі скандинавії якісь і я такий "секундочку, я ж це вже бачив... я там не був, але наче як був... а точно в етс2 був".

ну і є доволі забавний недо-онлайн.

сам собі ставиш цілі - от як я з гаражами для тянок відсортованими по симпатичності))
ну і відкрити карту... на 100% ти хер її зараз відкриєщ бо майже вся європа, але основні дороги чого б і ні.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 14:51:44Крім того дуже було недостатньо пропрацьованих міст. Траса, траса, траса... хвилинка міні-містечка, парковка, всьо.
зараз міста розширили, були і реворки міст і нові міста прикольні.

graved1gger

а ще мені подобається, що вони додають речі, які 10-12 років тільки модами додавались.
але на відміну від модів, якісно зроблено і нормально інтегровано - назви компаній, додаткові вантажі, апгрейди різні тачкам. ну і т.д. наче дрібниці, але приємно.

graved1gger

ті самі ж автобуси. я колись моди ставив, яке ж воно криве було, це пздц...

meΛkuu

Понятно.
Знач смысла нема.
Как было, так и осталось самым весёлым - в онлайне потолкаться в пробке в Кале.

Volan

Цитата: Edd.Dragon від 06 Листопад 2025, 08:44:32- Шо буде, якшо сечу прокип'ятити?...
я не кип'ятив, але попісяв на грубу. думав воно швидко випарується, як вода, яку я до цього пролив на поверхню для приготування їжі
звізди отримав добряче, ще пару днів смерділо

OzzyZig

графоній так точно

але я пам*ятаю як ми з грейвом починали.

OzzyZig

Цитата: meΛkuu від 06 Листопад 2025, 16:24:55Понятно.
Знач смысла нема.
Как было, так и осталось самым весёлым - в онлайне потолкаться в пробке в Кале.
в кале до тебе мігранти залізуть в прицеп і повезеш їх в англію
де тебе прикордонники зловлять за перевезення і навалять штрафів))

або банально на кільцевому русі мігрант застрибне між кабіною та прицепом.  ;D

OzzyZig

там безлад повний.
і замість "вигнати лесом дармоїдів"
лише посилили охорону.
паркінги з собаками та патрулями. паркани з колючим дротом потужні.

Я ходив в магазин вдень, то нормально.
а колегу побили трохи і відібрали продукти.

OzzyZig

це як я сам не знаючи, привіз 6-ро афганців з румунії в німеччину.

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 06 Листопад 2025, 19:18:14це як я сам не знаючи, привіз 6-ро афганців з румунії в німеччину.
ах ти підор возиш ухилянтів

finalplayer

Dmytro

В Баттлу 6 играет кто?

meΛkuu

graved1gger

Цитата: Dmytro від 07 Листопад 2025, 11:17:31В Баттлу 6 играет кто?
батлу можна на бамбасі грати.  Графіка і реалізм огого

Dmytro

Цитата: graved1gger від 07 Листопад 2025, 16:14:39батлу можна на бамбасі грати.  Графіка і реалізм огого
Ага, правда не будет такого разнообразия оружия и обвесов. И с танка или БМП пострелять не сможешь (если конечно у тебя нет этой ВОС).

finalplayer

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 10:34:18Ага, правда не будет такого разнообразия оружия и обвесов. И с танка или БМП пострелять не сможешь (если конечно у тебя нет этой ВОС).
та там рандом такой, что всякое может быть

aNGeL

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 10:34:18И с танка или БМП пострелять не сможешь (если конечно у тебя нет этой ВОС).
і без вос навчать і посадять в танк і бмп

Dmytro

Цитата: aNGeL від 08 Листопад 2025, 11:54:41і без вос навчать і посадять в танк і бмп
Ну тогда считай что ВОС будет если реально научат). Так как посадить левого рандома чтоб тратил БК и не попадал куда надо и когда надо - такое себе...

Dmytro

Или дать мне снайперскую винтовку, учитывая что у меня неполноценное зрение и небольшой тремор рук.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 12:01:18Ну тогда считай что ВОС будет если реально научат). Так как посадить левого рандома чтоб тратил БК и не попадал куда надо и когда надо - такое себе...
На вос в бойовому підрозділі в більшості випадків пофіг якщо не комплект.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 12:02:04Или дать мне снайперскую винтовку, учитывая что у меня неполноценное зрение и небольшой тремор рук.
Ну або посадять тебе в яму і будуть відбирати всю ЗП.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 12:01:18Ну тогда считай что ВОС будет если реально научат). Так как посадить левого рандома чтоб тратил БК и не попадал куда надо и когда надо - такое себе...
пхахаха, дімка, я минулого разу вгадав шо мамка комуналку подає..  Тепер вгадаю ще раз:
 в тебе нема друзів які воюють?

Dmytro

Цитата: aNGeL від 08 Листопад 2025, 13:46:17На вос в бойовому підрозділі в більшості випадків пофіг якщо не комплект.
Ну так я ж про это.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 08 Листопад 2025, 13:56:51пхахаха, дімка, я минулого разу вгадав шо мамка комуналку подає..  Тепер вгадаю ще раз:
 в тебе нема друзів які воюють?
Не угадал изначально. У меня вообще нет друзей.
Есть сосед в доме, и не один, который был в учебке и хз где потом. Где именно и что делал - я не интересовался. Мы типа "привет - пока" когда видимся.