Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 14:33:38Ну так я ж про это.
А, стоп, нет. Не про это.

Ну тогда только вопрос в том чтоб ты попал в тот диарейный пидроздил.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Есть коллеги по техподу, которых мобилизировали из-за редких важных ВОС несмотря на бронь, я тоже не пишу, не интересуюсь.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Не бляя, работать в техподе всеукраинского провайдера, когда отключают свет, еще и в техподе юриков где есть каналы что на мониторинге и неважно, есть свет там абона или нет (ну вот он так заказал чтоб проверяли и пока ничего не изменили) - ну его нафиг. Надо искать что-то другое.
Может здесь же куда-то перейти.

Dmytro

Хм, говорят в АТБ есть бронь, а в Эпицетре новеньким что-то бронь давать перестали. Потому там и работает сейчас куча молодых кому до 25 лет.

Dmytro

бляя, вкиньте туди
https://dou.ua/forums/topic/56431/?from=fpcomments

Чим харчуються айтішники?

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 08 Листопад 2025, 19:34:29хуямі
Или "обіняками про ствітле майбутнє", как там один написал.

Кстати, а я теперь знаю одного человека который стал вайтишником - бывшая коллега, которая после колл-центра стала работать эйчаром, стала фронтенд-разработчиком. Ну по крайней мере она так говорит. Я спрашиваю зачем - устала работать с людьми. Я говорю - ты ж на клоунов смотришь, а тебе еще и платять. Она грит что фронтендом веселее и интересней.

Dmytro

На работе по понятным причинам завал и жопа, а я в перерыве на ужин очекушился и еще купил литр разливного и арахис на ночь.
И как-то легче стало.

Dmytro

meΛkuu

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 22:57:02На работе по понятным причинам завал и жопа, а я в перерыве на ужин очекушился и еще купил литр разливного и арахис на ночь.
И как-то легче стало.
Жопа потому, шо ты пьешь на работе? :D  :D

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 09 Листопад 2025, 21:24:05Жопа потому, шо ты пьешь на работе? :D  :D
Потому что свет выключают и обстрелы происходят.

Dmytro

Когда выключают свет офигенно слушать саундтрек Кроноса Новый рассвет и ходить по квартире с фонариком.

aNGeL

а як же посрати рідким?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: aNGeL від 09 Листопад 2025, 23:16:44а як же посрати рідким?
Срать лучше под жанр grindcore или goregrind.

Dmytro

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 09 Листопад 2025, 23:32:59Срать лучше под жанр grindcore или goregrind.
а чим вони відрізняються?

Edd.Dragon

Звідки релізер таку хєрню видумав - хто зна. На ГОГ взагалі не вказано мінімальний об'єм відео, тільки сумісність з ДХ11.

На https://goblinzstudio.com/game/synergy/ пишуть "Full release: 25 євро"
На https://www.gog.com/en/game/synergy - 12.5 баксів стандарт та 15.7 баксів супортер едішн...

Інді одним словом. Спочатку срала, мазала, ліпила. А потім бабка надвоє сказала.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 10 Листопад 2025, 11:45:46Звідки релізер таку хєрню видумав - хто зна.
З сторінки стіма https://store.steampowered.com/app/1989070/Synergy/

Мінімальні:
        ОС: Windows 10
        Процесор: Core i3 or equivalent
        Оперативна пам'ять: 8 GB ОП
        Відеокарта: 6Go VRAM Graphics Card
        DirectX: версії 11
        Місце на диску: 4 GB доступного місця
        Звукова карта: Any

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 10 Листопад 2025, 12:03:40З сторінки стіма https://store.steampowered.com/app/1989070/Synergy/

Мінімальні:
        ОС: Windows 10
        Процесор: Core i3 or equivalent
        Оперативна пам'ять: 8 GB ОП
        Відеокарта: 6Go VRAM Graphics Card
        DirectX: версії 11
        Місце на диску: 4 GB доступного місця
        Звукова карта: Any

Стім мабудь автоматом дописує
Типу нєфіг до нас з обрубками приходити  ;D

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 10 Листопад 2025, 10:51:53а чим вони відрізняються?
Названиями песен. Грайндкор он больше про насилие, трэш и идиотизм в общем, песни типа "я перехал твою собаку", "идиотская", "naming songs sucks", в горграйнд про неудачные мед. операции, ампутации и насильное проникновение.

Dmytro

Песня "Ректо-вагинальная фистула" - типичное название для горграйнда.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 10 Листопад 2025, 15:44:57и насильное проникновение.
теж неудачноє?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Листопад 2025, 12:45:44Стім мабудь автоматом дописує
ні. їх надають розробники.
коли два розробника, то можуть і хуйні понаписувати.
коли в тебе здоровенна корпорація і по 20 проектів, то є цілі відділи які те пишуть. ну тобто не тільки, але по суті основне щоб проекти відповідали зазначеним вимогам.
але для кінцевого юзера виглядає як табличка вимог.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

ну і до речі.
для консолей такого нема, там є тільки комплаенс для вимог самих соні чи майкрософта чи нінтендо.
а для пк має бути комплаент з усіма магазинами і ще й з пк залізом.
по суті на пк це додаткові витрати. зважаючи що для більшость мультиплатформ ігор якщо 25-30% продажів від загальних це на пк(по всіх магазах), то це неймовірна перемога для пк як для платформи ;D і це зараз відсоток росте, раніше було ще гірше.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Листопад 2025, 17:59:08ні. їх надають розробники.
А чого ж тоді ні розробник, ні паблішер у себе їх не накалякали, і в ГОГ обїем ніякий не вказано?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Листопад 2025, 18:05:27А чого ж тоді ні розробник, ні паблішер у себе їх не накалякали, і в ГОГ обїем ніякий не вказано?
бо безразлично на свої сайти, а у гога може не буди вимог до вимог, а стім компалянс просить вимоги ;)

finalplayer

Цитата: Dmytro від 09 Листопад 2025, 22:51:50Когда выключают свет офигенно слушать саундтрек Кроноса Новый рассвет и ходить по квартире с фонариком.
заценил, 1:11 депресняка звука навевающего тоску

Edd.Dragon

У нас маска в мережі 255.255.254.0

Тобто з 0.0 до 1.255
Звісно ж адреси 0.255 та 1.0 не використовуються за звичкою і я їх юзаю як тимчасові.

А це налаштовую нову стару машинку - з мережою щось не так. Сервера пінгуються, а приєднатись до домену не можу. Виходу в інет немає. Виявляється, 1.0 дублюється. Перебрав усіх останніх - всім змінив як треба. Шо за чорт.

tracert видає дефолтно згенероване віндою ім'я (тобто її ставили вручну, а я так давно не роблю). На диски зайти не можу, по rdp теж. Тобто ні локального адміна не знаю, стандартний адмін заблоковано, в домен машину не введено. Але ж навряд чи зловмисник дав би такий айпішнік лєвому компу в мережі. Тобто він скоріш за все - мій!

Короче, лише на другий день здогадався в віртуалку заглянути. А у мене там вінда в режимі аудиту висить з підключеною мережею і я їй дав 1.0, бо не збирався її залишати з мережею!

Шикарна штука для безпеки цей режим аудиту. Все можеш юзати. Проги ставити. Інтернет. Але ти працюєш під "Администратор", у якого нема паролю, і якого заблоковано! І інших юзерів ти не створюєш, як у встановленній вінді. Тобто хєр до тебе підключишся. І при цьому ніяких отих екранів безбеки як у встановленій вінді під адмінськими акаунтами. Лафа. Можна ще відповіді на пінг відключити.

Wolf256

Цитата: Dmytro від 08 Листопад 2025, 17:15:35бляя, вкиньте туди
https://dou.ua/forums/topic/56431/?from=fpcomments

Чим харчуються айтішники?

Сладким хлебом

aNGeL

Оце 6Тб що почав лагати і мав конську чергу - вивів з роботи і прогнав вікторією. Загалом показув 8 збійних секторів смарт. Але схоже ремапінг закінчився і після того як прогнав вікторією - якихось проблем не виявив.

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

aNGeL

Dmytro

meΛkuu

Да
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 12 Листопад 2025, 12:14:37Да
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

finalplayer

Цитата: aNGeL від 12 Листопад 2025, 11:16:54Оце 6Тб що почав лагати і мав конську чергу - вивів з роботи і прогнав вікторією. Загалом показув 8 збійних секторів смарт. Але схоже ремапінг закінчився і після того як прогнав вікторією - якихось проблем не виявив.

этот накопитель годится только для сериалов

aNGeL

aNGeL

Цитата: finalplayer від 12 Листопад 2025, 12:42:32этот накопитель годится только для сериалов
буде для тестів

Dmytro

Dmytro

Для чего нужна маска подсети - чтоб тебя не вычислили по айпи-адресу. Она маскирует.

Dmytro

Г О Ш А

Хлопці,може є якийсь плагін в браузер типу АДБлока,щоб банив відео згенеровані штучним інтелектом ?
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Volan

Цитата: Г О Ш А від 12 Листопад 2025, 19:04:26щоб банив відео згенеровані штучним інтелектом ?
на ютуб сам, руцями, блокую канали з таким відео, стає все менше подібних рекомендацій

finalplayer

кто-то понимает в умных розетках? Они без хаба вообще бессмысленны? Маттер вот этот вот универсальный? Привязка ебчая к производителю... Я хочу по ви-фи или бт подключиться, задать режим работы и забыть об этом девайсе навсегда и чтобы он работал в независимости от наличия инета или света. Я так понял всё это кричит - купи хаб, купи хаб, купи хаб, купи хаб!

Не, я понимаю, что для некоторых возможностей хаб или говорящая колонка нужны, но я не хочу строить умный дом. Я хочу настроить розетку, как автомат на дин-рейку, только розетку.

Dmytro

COVID19 Emitting 5G Tower
сцук, я понял что включу 2,4 сеть и назову её вот так!

graved1gger

Цитата: Dmytro від 12 Листопад 2025, 23:01:08COVID19 Emitting 5G Tower
сцук, я понял что включу 2,4 сеть и назову её вот так!
ніфіга.
Треьа 5ГГц
І 6ГГц
І назвати covid19 6G transmission
А взагалі це все фигня.  Бачив би ти хоч краєм ока реб девайси))

aNGeL

Цитата: finalplayer від 12 Листопад 2025, 21:55:08Они без хаба вообще бессмысленны?
Все залежить від того що ти від неї хочеш.

Цитата: finalplayer від 12 Листопад 2025, 21:55:08чтобы он работал в независимости от наличия инета или света
А як вона має працювати без світла?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 12 Листопад 2025, 23:21:22ніфіга.
Треьа 5ГГц
І 6ГГц
І назвати covid19 6G transmission
А взагалі це все фигня.  Бачив би ти хоч краєм ока реб девайси))
Так пятерка имеет хуже покрытие.

Нет, РЭБ не видел.

Dmytro

Цитата: finalplayer від 12 Листопад 2025, 21:55:08кто-то понимает в умных розетках? Они без хаба вообще бессмысленны? Маттер вот этот вот универсальный? Привязка ебчая к производителю... Я хочу по ви-фи или бт подключиться, задать режим работы и забыть об этом девайсе навсегда и чтобы он работал в независимости от наличия инета или света. Я так понял всё это кричит - купи хаб, купи хаб, купи хаб, купи хаб!

Не, я понимаю, что для некоторых возможностей хаб или говорящая колонка нужны, но я не хочу строить умный дом. Я хочу настроить розетку, как автомат на дин-рейку, только розетку.
if you want to have success put a finger in your ass!

Dmytro

ыыыы
в Запорожье есть провайдер Дианет.