Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 15:41:38ЗЫ. На Трое нет новостроек, не считая нескольких в конце Закревского 8)
дмитро - на трое не новостроек
реальність - вся лесом північна сторона мілославської забудована новими жк.

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 15:41:38И у нас на форуме что, все в новостройках живут?
у нас форум не тільки на троє живе
люди живуть в новобудовах, у відносних новобудовах, у приватних будинках, у старій забудові. по всій блин україні в містах де навіть в хрущах по плану гряча вода була, але вже 50 років її там ніхто не бачив.

ну а загалом централізована гаряча вода це неефективна залупа. в принципі як і опалення, але з опаленням нічо не зробиш.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 19 Листопад 2025, 16:00:41реальність - вся лесом північна сторона мілославської забудована новими жк.
Они там уже фиг знает сколько стоят. Прям новые - это вот те на углу Закревского - Милославская. Их всего несколько.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Начал играть в Ведьмака 3, дошел до убийства грифона. Не нравится игра, удалил. Не понимаю дроча на нее. Не мой сеттинг.
Все как-то несерьезно, недетализировано и всрато. И наиграно.
Темное фентези - это Lords of the Fallen, с мучениками, со страданиями , со стонами, с болью, с детализацией как страдают, с кровью как искусством, с грешниками. С бодихоррором.
Ну и до Элден Ринга Ведьмаку как до небес. И даже до РДР2.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 16:23:51Начал играть в Ведьмака 3, дошел до убийства грифона. Не нравится игра, удалил. Не понимаю дроча на нее. Не мой сеттинг.
Все как-то несерьезно, недетализировано и всрато. И наиграно.
Темное фентези - это Lords of the Fallen, с мучениками, со страданиями , со стонами, с кровью как искусством, с грешниками. С бодихоррором.
ти зараз порівняв інтерсіті хундай з чмє3

тобі в косі-криві відьмак1 і відьмак2 - умовно коридорні, унилі, без вибору і кривою бойовкою (через яку здається що дуже складно, але коли звик і поборов криве керування виявлєяться шо ізі)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 19 Листопад 2025, 16:26:35ти зараз порівняв інтерсіті хундай з чмє3

тобі в косі-криві відьмак1 і відьмак2 - умовно коридорні, унилі, без вибору і кривою бойовкою (через яку здається що дуже складно, але коли звик і поборов криве керування виявлєяться шо ізі)
Я играл в Ведьмака 1 еще когда он вышел. На тогда понравилось.

Но вот после РДР2 с её детализацией всего включая города Ведьмак 3 кажется поделкой.
Ну и после Сталкера 2 Ведьмак больше неинтересен.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 15:41:38Не понял. Т.е. страдают жильцы этих самих новостроек или те, кто живет рядом с ними?
И у нас на форуме что, все в новостройках живут?

ЗЫ. На Трое нет новостроек, не считая нескольких в конце Закревского 8)
В Днепре нет и в старых районах тоже. Трубы есть. Но централизовано сейчас только тепло.
А в Камянском и тепла уже сто лет нет.

Xella

Цитата: meΛkuu від 19 Листопад 2025, 13:17:16У амеров популярны газовые бойлеры.
В Днепре горячей воды нет лет восемь уже.
у нас років 15-18

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 19 Листопад 2025, 16:37:33В Днепре нет и в старых районах тоже. Трубы есть. Но централизовано сейчас только тепло.
Понял.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 15:28:26???
Это из-за того что рашка гадит или у вас изначально горячей воды не было??
від початку здачі будинку
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Але толку з тої гарячої централізованої мало, бо її вимикають кожен рік і щоб це компенсувати все рівно треба проточний ставити нагрівач щоб не митися тижнями холодною водою.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

graved1gger

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 16:32:34Я играл в Ведьмака 1 еще когда он вышел. На тогда понравилось.

Но вот после РДР2 с её детализацией всего включая города Ведьмак 3 кажется поделкой.
Ну и после Сталкера 2 Ведьмак больше неинтересен.
я ж і кажу. ти порівняв хундай інтерсіті і чме3 - і то і то екшн гра, але ведьмак1 і різні рдр і т.д. це в першу чергу ЕКШЕНИ женщина легкого поведения

я навпаки вважаю, що відьмак 3 це єдина нормальна гра серії яку можна хоч трошки назвати рпг

Mantikor

Цитата: Dmytro від 19 Листопад 2025, 16:23:51Темное фентези - это Lords of the Fallen, с мучениками, со страданиями , со стонами, с болью, с детализацией как страдают, с кровью как искусством, с грешниками. С бодихоррором.
Тому що Відьмак це не темне фентезі, як пише вікіпедія це "піджанр постмодерністського фентезі".

Dmytro

ЧЕРЕЗ СИЛУ УПОТРЕБЛЯЯ МАМКИНО КАПУСТНО-КУРИНОЕ ВАРЕВО, НАМЕКАЕШЬ, ЧТО РЫБНЫЙ СУП У НЕЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ГОРАЗДО ЛУЧШЕ
@
БАТЯ, ЕДВА ЗАСЛЫШАВ ЭТО, ПРИНИМАЕТ УВЕРЕННЫЕ ДЕЙСТВИЯ ПО ДОБАВЛЕНИЮ РЫБЫ В ТВОЙ РАЦИОН
@
ПОЛУЧАЕШЬ ЛЕЩА В ЩИ

Dmytro

Играю в Баттлу, чуваку в чате тимы пишут "this is not a horror game".

graved1gger

Цитата: Dmytro від 20 Листопад 2025, 23:36:50Играю в Баттлу, чуваку в чате тимы пишут "this is not a horror game".
Никається всю катку?
А може для нього це хоррор?
Закинь тебе в окоп - тобі було б страшно.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 21 Листопад 2025, 00:16:27Никається всю катку?
А може для нього це хоррор?
Закинь тебе в окоп - тобі було б страшно.
Да, ныкался и еще вроде БК нездорово экономил. При том что тут хилка саппорта она же и БК пополняет полностью.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 21 Листопад 2025, 01:03:43Да, ныкался и еще вроде БК нездорово экономил. При том что тут хилка саппорта она же и БК пополняет полностью.
птср в чувака

Dmytro

Цитата: graved1gger від 21 Листопад 2025, 01:43:19птср в чувака
Он не кемперил, а скорее именно ныкался будто в Аутласте).

aNGeL

Всьо, я доробив до кінця свій білий білд як і задумував - тепер займуся знову тестуваннями.

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Edd.Dragon

Залишилось рибок запустити

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 21 Листопад 2025, 12:02:00Залишилось рибок запустити
Це вже на свята)

Wolf256

aNGeL

Кому цікава моя стара В580 - готовий за 10к грн віддати

Dmytro

Да что ж дрочат на того Ведьмака? Я вот по Сталкеру и игры играл, и книги читал. И еще кое-какие книги скачал недвано, проверю читал это или нет (да, я могу такое не помнить).

Dmytro

Это ж мне на работе порекомендовали Ведьмака 3 поиграть (чувака уже мобилизировали, видать очень нужная ВОС). ну игра якобы норм, но как-то оно...

Dmytro

У меня вот трилогия Бэтмена куплена давно, на нее смотрю скорее.
Играл на ПК в непомню какую игру из этой серии, понравлилось, далее винда сильно ругалась на кряк (ну пиратка понятно) и я игру удалил с перспективой купить лицуху. Вот на боксе куплена трилогия.

Dmytro

Да, все, я понимаю разницу между экшенами и рпг, это просто пердежи вслух.

Mantikor

Цитата: Dmytro від 22 Листопад 2025, 22:35:48Да что ж дрочат на того Ведьмака? Я вот по Сталкеру и игры играл, и книги читал.
А я якраз сталкера не розумію. Пробував в першого грати, і закинув через кілька годин, ніфіга мені ця атмосфера не заходить.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 22 Листопад 2025, 23:41:10А я якраз сталкера не розумію. Пробував в першого грати, і закинув через кілька годин, ніфіга мені ця атмосфера не заходить.
А я люблю водку, калаши-валы, все это с нотками хоррора в какой-то заброшке.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 22 Листопад 2025, 23:41:10А я якраз сталкера не розумію. Пробував в першого грати, і закинув через кілька годин, ніфіга мені ця атмосфера не заходить.
А Ведьмак тебе нравится?

Mantikor

Цитата: Dmytro від 22 Листопад 2025, 23:47:57А Ведьмак тебе нравится?
Тільки третій, попередні ігри гавно як на мене. Але я читав книги відьмака ще задовго до виходу гри.

Dmytro

Цитата: Mantikor від 22 Листопад 2025, 23:50:07Тільки третій, попередні ігри гавно як на мене. Але я читав книги відьмака ще задовго до виходу гри.
Я Ведьмака не читал, а вот Сагу о Рейневане читал все 3 книги. Понравилось. Хотя опять же, это было более 10 лет назад.

RUSL

Добрий ранок .  :)

Давно вас не бачив .  :D

В мене э питання, може хто памятае, як називаеться та программа, що HDD вiдновлюе .
Сiтуацiя така : Диск у BIOS-i  видно , а у вiндоусi його не видно  .
Зовсiм нема у вiндi /

Полежав зелений WD-шний терабайтник в кладовцi рокiв 3-4, а тепер не хоче прокидатися .
Колись така херьня була с 500 Gb MAXTOR-ом . Так я його вiдновив тою программою, тепер не памятаю як вона називаеться .

4-й диск WD10EADS , BIOS його бачить ,  фото :

Mantikor

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 08:53:03В мене э питання, може хто памятае, як називаеться та программа, що HDD вiдновлюе
Victoria можливо?

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 08:53:03Сiтуацiя така : Диск у BIOS-i  видно , а у вiндоусi його не видно
І навіть в диспетчері дисків немає його?

RUSL

Цитата: Mantikor від 23 Листопад 2025, 09:00:41Victoria можливо?

Не .

ЦитатаІ навіть в диспетчері дисків немає його?

Його навiдь Акронiс не бачить .

Там була якась программа , по вiдновленню файловоi системи . Вона його знаходить i вiдновлюе .

aNGeL

HDD regenarator? R-Studio?

Xella

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 08:53:03Добрий ранок .  :)

Давно вас не бачив .  :D

В мене э питання, може хто памятае, як називаеться та программа, що HDD вiдновлюе .
Сiтуацiя така : Диск у BIOS-i  видно , а у вiндоусi його не видно  .
Зовсiм нема у вiндi /

Полежав зелений WD-шний терабайтник в кладовцi рокiв 3-4, а тепер не хоче прокидатися .
Колись така херьня була с 500 Gb MAXTOR-ом . Так я його вiдновив тою программою, тепер не памятаю як вона називаеться .

4-й диск WD10EADS , BIOS його бачить ,  фото :

включи hot plug
загрузися в вінду з непідлюченим вінтом
втикни його в sata
так може побачить, я у свій час так зміг спасти інформацію

копілот каже що під твій запит підходять  EaseUS Data Recovery Wizard, Hetman Partition Recovery

graved1gger

Це гра для тих хто в дитинстві мало руки і ноги на заброшках ламав.  Чи навпаки багато і ностальгія по тим часом.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 23 Листопад 2025, 10:25:17Це гра для тих хто в дитинстві мало руки і ноги на заброшках ламав.  Чи навпаки багато і ностальгія по тим часом.
А мені подобається чисто шаритися за лутом)

finalplayer

Цитата: Dmytro від 22 Листопад 2025, 22:35:48Да что ж дрочат на того Ведьмака?
на момент выхода в 2014-м очень зашла 3-я часть. Графон, экшн и сюжет. Сейчас, скорее всего, мне было бы лень.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 23 Листопад 2025, 10:25:17Це гра для тих хто в дитинстві мало руки і ноги на заброшках ламав.
Я например. Я в футбол играл.

Dmytro

Цитата: aNGeL від 23 Листопад 2025, 10:48:58А мені подобається чисто шаритися за лутом)
Да, и это тоже. Без него было бы неинтересно. А так всегда предвкушаешь.

Dmytro

Плюс в Сталкере нравится сочетание отечественного боевика, вмеру приближенной к нашим реалиям фантастики и порой хоррора.

RUSL

Цитата: aNGeL від 23 Листопад 2025, 10:21:46HDD regenarator? R-Studio?

Мабудь R-Studio , ...  :-[

Дякую , буду колдувать далi ...  :-\

RUSL

Цитата: Xella від 23 Листопад 2025, 10:22:10загрузися в вінду з непідлюченим вінтом
втикни його в sata
так може побачить, я у свій час так зміг спасти інформацію

Так i роблю ,
бо з пiдключеним вiнда не може загрузитись ,
щось там ворожить усю нiч i нiхрена

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 12:40:07Так i роблю ,
бо з пiдключеним вiнда не може загрузитись ,
щось там ворожить усю нiч i нiхрена

так винда его не видит? а как же она его поверхность проверяет?!  :o

вот чудеса...
 всегда выдавай ВСЮ инфу. а потом уже домыслы  а то так помощи не получится.

терабайт с битыми секторами может и трое суток проверяться. цепляй на какой-то комп, пусть проверяет...
что-то где-то размагнитилось в важной области за годы

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 23 Листопад 2025, 13:09:03так винда его не видит? а как же она его поверхность проверяет?!  :o

Вот без него винда загружается , если потом подкинуть кабель SATA то его всё равно не видит .
А вот если с ним загружать , то винда в него упирается рогом и не может загрузиться .
Хочет его всего пронюхать , и за всю ночь только пару процентов добавилось . Это она будет его месяц нюхать/мурижить .
Обнулить бы его с уничтожением всех данных .
Походу сервисная дорожка размагнитилась

Xella

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 13:19:16Вот без него винда загружается , если потом подкинуть кабель SATA то его всё равно не видит .
а хот плаг ти вмикав у біос ?

Mantikor

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 13:19:16если потом подкинуть кабель SATA то его всё равно не видит .
Десктопні компи по дефолту не вміють в гаряче підключення SATA дисків.
Для такого добре мати кишеню, яка через USB підключається.