Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

і таким "хотплагом" легко побити таблиці фс
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

RUSL

Цитата: aNGeL від 23 Листопад 2025, 16:32:30і таким "хотплагом" легко побити таблиці фс

Щось вiн не хоче з'являтися у вiндi, нi з "хотплагом", нi, без нього .

...  колись я вмiв форматнути HDD без вiнди , якось з DOS-а , давно це було.
Правда там 6-ти гiговый Fуджик форматувався усю нiчь . Терабайтник буде форматуватися мабудь пiв року .  :D

meΛkuu

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 13:19:16Обнулить бы его с уничтожением всех данных .
С помощью молотка и пустотелой заклепки? :D  :D

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 23 Листопад 2025, 13:33:36Десктопні компи по дефолту не вміють в гаряче підключення SATA дисків.
Для такого добре мати кишеню, яка через USB підключається.
драсті, я підключаю, а ти кажеш шо не вміють. нормально вміють.

от тільки це не завжди допомагає побачити те, у чого логічна структура навернулась. а через старенькі конвертери ide/sata to usb з блоком живлення - бува допомагає. А так, треба дати пройти отій пкревірці  Або спробувати обнулити якоюсь утіліткою.

тільки якщо там сектори посипались від розмагнічування, то без повної перевірки все одно будуть регулярні збої. Нах така робота потрібна.

RUSL

Цитата: meΛkuu від 23 Листопад 2025, 19:24:47С помощью молотка и пустотелой заклепки? :D  :D

Не , полный формат HDD с уничтожении всей информации и разделов .

А вообще , какого хрена он на балконе окочурился ?
Блин ,
 САМЫЙ НАДЕЖНЫЙ , тихий , зелёный WD-шный терабайтник . :-\

Я когда купил себе 4-х терабайтник , чтобы уменьшить количество "брикетов" в системнике, всю инфу с этого винта и других HDD залил в новенький 4-х терабайтник . Те винты ушли по другим нуждам, а этот зелёный оставил на хранение "до востребования" в кладовке на балконе . Вот настало "востребование", а он в коме падла . Да как так ?
Те винты все эти годы пахали в другом компе почти не выключаясь, и нихрена с ними не случилось, а этот обесточенный , без движений и стрессов , упал в кому .... я Х.З.

Volan

Здоров будь) На балконі перепади температури, та вологість. Знайшов куди класти  :P

RUSL

Цитата: Volan від 23 Листопад 2025, 20:31:14Здоров будь) На балконі перепади температури, та вологість. Знайшов куди класти  :P

Я підозрую що так і є .  :-\

Mantikor

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 20:20:20а он в коме падла . Да как так ?
А він зберігався в антистатичному відносно герметичному пакеті?
Сумніваюсь.

finalplayer

Давайте назначим сегодняшний день - днём скорби по терабайтнику.

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 23 Листопад 2025, 20:20:20Не , полный формат HDD с уничтожении всей информации и разделов .

А вообще , какого хрена он на балконе окочурился ?
Блин ,
 САМЫЙ НАДЕЖНЫЙ , тихий , зелёный WD-шный терабайтник . :-\

Я когда купил себе 4-х терабайтник , чтобы уменьшить количество "брикетов" в системнике, всю инфу с этого винта и других HDD залил в новенький 4-х терабайтник . Те винты ушли по другим нуждам, а этот зелёный оставил на хранение "до востребования" в кладовке на балконе . Вот настало "востребование", а он в коме падла . Да как так ?
Те винты все эти годы пахали в другом компе почти не выключаясь, и нихрена с ними не случилось, а этот обесточенный , без движений и стрессов , упал в кому .... я Х.З.

а намагніченість на хдд має триматись 4 роки? його треба вмикати періодічно, щоб він перезаписував у фоні старі сектори

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 23 Листопад 2025, 20:59:26а намагніченість на хдд має триматись 4 роки? його треба вмикати періодічно, щоб він перезаписував у фоні старі сектори
наче як не має якщо нема магніту,  а ось ссд можуть втрачати дані без електрики і роблять це швидше за хдд без електрики
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

RUSL

Цитата: finalplayer від 23 Листопад 2025, 20:50:44Давайте назначим сегодняшний день - днём скорби по терабайтнику.

:D  :D  :D  ;D

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 23 Листопад 2025, 20:59:26а намагніченість на хдд має триматись 4 роки? його треба вмикати періодічно, щоб він перезаписував у фоні старі сектори

Цитата: graved1gger від 23 Листопад 2025, 21:18:17наче як має,  це ссд можуть втрачати дані без електрики і роблять це швидше за хдд без електрики

Я думаю в зимку, мороз і перепади температур щось накоїли .  :-\

RUSL

Блин ,
три недели по выходным мудохался с блоком питания , в итоге купил новый ,
походу с терабайтником будет та же история .   :-*

Volan

Якщо дані не важливі, то загугли хто має апаратні пристрої для відновлення накопичувачів. Або спробуй примусово оновити ПО диску, воно затре всі дані, а там вже будеш бачити по smart даних

Volan

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

RUSL

Цитата: Volan від 23 Листопад 2025, 21:36:14
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Дякую ,
сбацал загрузочную флешку WinPE с кучей программ по реанимации коматозного больного ,
 ... вобщем, будем посмотреть ...  :-\

finalplayer

RUSL

Цитата: finalplayer від 23 Листопад 2025, 22:30:59линукс работоспособнее будет

Да блин , тормозит неподетски WinPE .  :D

Такое впечатление что сел на Cyrix MX-PR 200

Wolf256

aNGeL

має - втрачатися вона може якщо хдд без живлення тримати біля сильного магніту
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Mantikor від 23 Листопад 2025, 20:44:30А він зберігався в антистатичному відносно герметичному пакеті?
Сумніваюсь.
у мене в датацентрі в сейфі лежать сотні дві хдд, якось треба було підняти років 8 назад вийняті - zfs-pool гарно показався як вставили

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

RUSL

Доброго ранку !   
Пациэнт вышел из комы .  :)
Спасибо за внимание, переживания, за сочувствие и за советы (оценил молоток и заклепку  :D  ;D ) .

На флешке было куча программ , долбил ими всеми подряд какая под руку попадется .

Пациэнт выходил из комы очень туго , долбил пока Акронис не опознал потерпевшего , и то не с первого раза .
Вобщем, Акронисом убрал все разделы и форматнул его нахрен, но и это тоже было долго .
Потом винда его наконец-то опознала , ура ура ,
 и в винде его еще раз форматнул ...... для надёжности   :D  .

Wolf256

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 06:03:35Доброго ранку !   
Пациэнт вышел из комы .  :)
Спасибо за внимание, переживания, за сочувствие и за советы (оценил молоток и заклепку  :D  ;D ) .

На флешке было куча программ , долбил ими всеми подряд какая под руку попадется .

Пациэнт выходил из комы очень туго , долбил пока Акронис не опознал потерпевшего , и то не с первого раза .
Вобщем, Акронисом убрал все разделы и форматнул его нахрен, но и это тоже было долго .
Потом винда его наконец-то опознала , ура ура ,
 и в винде его еще раз форматнул ...... для надёжности   :D  .

отсканировал на бэды?

RUSL

Цитата: Wolf256 від 24 Листопад 2025, 06:11:21отсканировал на бэды?

Не ,
пойду на работу .

А чем лучше сканировать ?
в винде или лучше с загрузочного диска /флешки ?

Volan

Доброго! Не знаю, як краще, та я з під вінди Вікторією перевіряв. Наче не брехала

aNGeL

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 06:21:53Не ,
пойду на работу .

А чем лучше сканировать ?
в винде или лучше с загрузочного диска /флешки ?
Victoria

meΛkuu

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 06:03:35Пациэнт вышел из комы .  :)
Эх
А я уже надеялся :D  :D
Последний раз когда смотрел, терабайты на олх лежали по около 500 гривен, так что я всё ещё предлагаю молоток для уничтожения данных и новый другой диск с олх для дела.

RUSL

Цитата: meΛkuu від 24 Листопад 2025, 10:43:45Эх
Последний раз когда смотрел, терабайты на олх лежали по около 500 гривен,

Это когда было ?
Сейчас на АлиЭкспрессе терабайтники по 3000 - 3400 гривен ,
дороже чем в Розетке .  :D

RUSL

Цитата: meΛkuu від 24 Листопад 2025, 10:43:45Эх

Я уже был близок к этому , молотка под рукой не было .
Его ещё искать в кладовке нужно .

finalplayer

Цитата: meΛkuu від 24 Листопад 2025, 10:43:45так что я всё ещё предлагаю сплавить свой на олх

RUSL

Цитата: finalplayer від 24 Листопад 2025, 11:00:41так что я всё ещё предлагаю сплавить свой на олх

Не ,
 поработает ещё старичок , НА ВТОРЫХ РОЛЯХ ,

Для дела думаю НОВЕНЬКИЙ 3-х терабайтник ...
.... потом ...
.....может быть ...
...трiшечки попiзже ...

RUSL

meΛkuu

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 10:56:55Сейчас на АлиЭкспрессе терабайтники по 3000 - 3400 гривен ,
Я б/у имел в виду.
У самого пара дисков лежат без дела, но я не готов заморачиваться ради пицот гривен.

aNGeL

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 10:56:55Это когда было ?
Сейчас на АлиЭкспрессе терабайтники по 3000 - 3400 гривен ,
дороже чем в Розетке .  :D

за 8к вже можна 14Тб в сша купити

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 24 Листопад 2025, 11:00:25Я уже был близок к этому , молотка под рукой не было .
Его ещё искать в кладовке нужно .
В той же, что и диск лежал?
У меня плохие новости...

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 24 Листопад 2025, 13:34:14У меня плохие новости...
Тоже заржавел и потерял таблицу файлов? :o  :o

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 24 Листопад 2025, 13:42:06Тоже заржавел и потерял таблицу файлов? :o  :o
Стопудово не загрузится

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 24 Листопад 2025, 13:34:14В той же, что и диск лежал?
У меня плохие новости...

Да , но в другой шухлядке .  :)

Edd.Dragon

RUSL

Цитата: Wolf256 від 24 Листопад 2025, 06:11:21отсканировал на бэды?
Цитата: aNGeL від 24 Листопад 2025, 08:35:51Victoria

Хочу вас обрадовать , там полная жопа .
Вернее жопа в квадрате , или дажэ в кубе .  :(

Скрин не сохранился , вырубили свет , но поверьте на слово .

... пойду искать молоток ...

Volan

Коли буде світло, ввімкни з-під вінди форматування, але прибери галку з швидкого, хай перетирає всі дані на нолики. А потім знову скануй Вікторією, дивися що залишилося

RUSL

Цитата: Volan від 25 Листопад 2025, 07:31:38Коли буде світло, ввімкни з-під вінди форматування, але прибери галку з швидкого, хай перетирає всі дані на нолики. А потім знову скануй Вікторією, дивися що залишилося

Була така ідея.  :-\
Дуже довго форматує , ... може на нічь .

RUSL

В мене ще є стара забута торенто-файлокачалка . Колись використовував , в часи повільного інтернету , тоді було актуальна окрема цілодобова торенткачалка . Там стоять ще два WD-шних зелених терабайтника . Вона за диваном у кімнаті . Не хотів її чіпати , але бачу треба повитягувати ці HDD-шники на світ Божий і поганяти , поки і вони не окочурились .

Edd.Dragon

#microsoft
#windows11
#fuckup

Микрософт отжигает

Может падать всё, если во время одного из последних кумулятивных обнов случилась неявная задница з регистрацией ключевых компонентов системы, обрабатывающих XAML- описания пользовательских интерфейсов.

Чо делать? Мы работаем над этим... Можете попробовать затащить их вручную...

https://support.microsoft.com/en-us/topic/kb5072911-multiple-symptoms-occur-after-provisioning-a-pc-with-a-windows-11-version-24h2-update-d2d30684-4e2b-47f5-9899-a00a8e0acb09

Edd.Dragon

Очень доходчиво!

finalplayer

подскажите что это

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 25 Листопад 2025, 13:42:49Очень доходчиво!
а потом оператива подорожала на 200%

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 25 Листопад 2025, 15:36:38подскажите что это

На английский переключись
Может отступ