Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

sddd

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:07:32
блін..хлопці...хто може сказати, шо це тільки шо було???

спокійно сижу, слухаю музику, в Опері лажу...ну в Інтернеті....тут на півсекунди екран гасне, і Аєро відключається...загрузка ГПУ починає коливатись від 0%до 99% і так кожні 3 секунди...відео з 34градусів за 5 хвилин прогрівається до 54....я вже хотів комп перезагружати, але тільки я нажав Пуск як все повернулось на свої місця...і відео вже охолодилась до 45градусів...
от твоей музыки комп впал в транс))
- Идите к чертовой матери со своим "студебекером"!

Миха

спокійно сижу, слухаю музику, в Опері лажу...ну в Інтернеті....тут на півсекунди екран гасне, і Аєро відключається...загрузка ГПУ починає коливатись від 0%до 99% і так кожні 3 секунди...відео з 34градусів за 5 хвилин прогрівається до 54....я вже хотів комп перезагружати, але тільки я нажав Пуск як все повернулось на свої місця...і відео вже охолодилась до 45градусів...
вирус али зависшая игрушка/прога?
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

thrustmaster

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 01:09:49
драйвер упал, но винда его не перезапустила...
такой глюк может быть от скачка напряжения...

видно, шо драйвер рухнув...але через 5 хвилин все нормально стало...
від скачка напруги?? ??? в мене ж УПС стоїть..

Цитата: sddd від 10 Квітень 2011, 01:10:05
от твоей музыки комп впал в транс))

нє...він такого не може ;D

Цитата: Миха від 10 Квітень 2011, 01:10:45
вирус али зависшая игрушка/прога?

вірус нє - це точно
программи я всі вирубив, але це продовжувалось ше 3 хвилини..і ОЗУ була зайнята на 35% а ЦПУ на 15%...

фред

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:13:11
видно, шо драйвер рухнув...але через 5 хвилин все нормально стало...
ну нормально, драйвера иногда поднимаются...
Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:13:11
від скачка напруги?? ??? в мене ж УПС стоїть..
ну хз, я предположил...
¯\_(ツ)_/¯

Обама

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:07:32блін..хлопці...хто може сказати, шо це тільки шо було???
У меня было то же самое :)

Обама

Цитата: Bogdanov від 10 Квітень 2011, 01:16:05
У меня было то же самое :)
Но я смотрел Менталиста через MPC.

thrustmaster

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 01:15:15
ну нормально, драйвера иногда поднимаются...
ну хз, я предположил...

просто в мене ше такого ніколи не було...
я інколи дивуюсь, як Windows 7 сама знаходить вирішення всіх проблем...в мене вже ця система стоїть як рік, і ше ні разу не було серйозного глюку...вона взагалі глючіть раз в півроку....і все...в мене завжди все закривалось і запускалось нормально...хіба шо з драйверами проблеми були..але ОС в цьому не винна...
ХР вже б давно в синій екран вилетіла б...

фред

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:18:27
ХР вже б давно в синій екран вилетіла б...
ХР ты давно-бы уже переустановил)))
¯\_(ツ)_/¯

Миха

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 01:21:51
+1  :)

thrustmaster

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 01:21:51

це так...але тут ОС сама вирішує проблеми...не треба кожні півроку перевстановлювати її...
хоча в мого батька на компі ХР вже третій рік стоїть безе перевстановлювання)

фред

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:24:51
хоча в мого батька на компі ХР вже третій рік стоїть безе перевстановлювання)
не, ну это не показатель.
у некоторых ВАЗ 2101 79 г.в. стоит в гараже в идеальном состоянии, просто на ней не ездили ниразу...
сечешь?
¯\_(ツ)_/¯

k1T4eR

Это автоматический тест производительности ПК. У меня он стабильно врубается раз в месяц. Если ты зайдёшь в процессы, то ты его там найдёшь, правда не помню как он там называется. Отсортируй опо загрузке ЦП и сразу найдёшь.

thrustmaster

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 01:28:29
не, ну это не показатель.
у некоторых ВАЗ 2101 79 г.в. стоит в гараже в идеальном состоянии, просто на ней не ездили ниразу...
сечешь?

нє...я маю на увазі, шо цей комп кожен день працює...включається і виключається коли потрібно...і програм куча стоїть...а вже чисто 3 роки справедливо ХР служить...
тато ним користується, як я цим, своїм, шо в залі стоїть...а той в спальні...і кіно на ньому дивимось, і музику слухаєм і все шо хоч...коротше, комп працює майже кожен день)))

thrustmaster

Цитата: k1T4eR від 10 Квітень 2011, 01:29:39
Это автоматический тест производительности ПК. У меня он стабильно врубается раз в месяц. Если ты зайдёшь в процессы, то ты его там найдёшь, правда не помню как он там называется. Отсортируй опо загрузке ЦП и сразу найдёшь.

може бути і це...бо в мене індекс потужності ПК злетів...каже, шо тре протестувати комп знов...хоча ше вчора все було норм...

але в мене вже ОС стоїть не перший місць, і такого ше не разу не було...

k1T4eR

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 01:44:46але в мене вже ОС стоїть не перший місць, і такого ше не разу не було...
У меня, как я уже говорил, раз в 1-2 месяца. И при этом вырубается аэро, вид.ха + проц нагружаются, ОЗУ заполняется и т.д.

Static-X

Цитата: k1T4eR від 10 Квітень 2011, 02:11:59У меня, как я уже говорил, раз в 1-2 месяца. И при этом вырубается аэро, вид.ха + проц нагружаются, ОЗУ заполняется и т.д.
7-ка рулез!
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Spy

Цитата: Spy від 09 Квітень 2011, 22:07:59
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

:%) :)
Фух... "Портал" пройден  :%) :)

фред

Цитата: Static-X від 10 Квітень 2011, 02:15:25
7-ка рулез!
7 рулит, просто как и любая другая ОС она нуждается в настройке...
¯\_(ツ)_/¯

Static-X

Цитата: фред від 10 Квітень 2011, 02:31:007 рулит, просто как и любая другая ОС она нуждается в настройке...
в тотальной при чем не юзверями а самим билом, хр так никогда не глючила у меня как 7-ка, меня лень останавливает прейти назад на хр, вот как упадет так и перейду :)
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Миха

Цитата: Static-X від 10 Квітень 2011, 02:42:47
в тотальной при чем не юзверями а самим билом, хр так никогда не глючила у меня как 7-ка, меня лень останавливает прейти назад на хр, вот как упадет так и перейду :)
Зато ХР у меня умудрилась 2 раза поломаться неизлечимым багом с длинными путями. ладно еще, в первый раз была просто говносборка, в которой хоть как-то можно было в контру по сетке играть да фильмы терпимо смотреть на своем старом 3-м пеньке, но вот когда так умудрилась лицка поломаться...
+ еще стакающиеся баги приложений (ошибка по адресу *****, память не может быть read/write) которые нельзя убрать...

Volan

Цитата: sddd від 10 Квітень 2011, 01:05:48
да прям)) скажи просто что тебе лень в ФШ разбираться :)
ну почему лень?
когда установил себе вегас профешнал, то оно как то само руки нажимали нужные кнопочки, а тут установил, открыл картинку, потыкал и выключил....

thrustmaster

всім привіт))) добрий ранок))))
сьоні нічка була дуже класна)))) прийдеться багато скачувати)))

Volan

Цитата: Миха від 10 Квітень 2011, 04:02:48+ еще стакающиеся баги приложений (ошибка по адресу *****, память не может быть read/write) которые нельзя убрать...
ага, если тронешб это окошко - песец, ОСь повисла, НО если его просто отодвинуть за панель здач ПК нормально работает :)

Volan

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 07:42:22всім привіт))) добрий ранок))))
о, прювет! не один я с утра с ума схожу :D

thrustmaster

Цитата: Mr_Volan від 10 Квітень 2011, 07:44:57
о, прювет! не один я с утра с ума схожу :D

привіт)))
нєєє...я взагалі не спав)))

Volan

Цитата: thrustmaster від 10 Квітень 2011, 07:46:36нєєє...я взагалі не спав)))
писец))) и есть же желание такое ;D +1

лан, пошел, а то, как всегда, опоздаю :D

thrustmaster

Цитата: Mr_Volan від 10 Квітень 2011, 07:48:58писец))) и есть же желание такое  +1

проти A State of Trance 500 не поспориш))

Цитата: Mr_Volan від 10 Квітень 2011, 07:48:58лан, пошел, а то, как всегда, опоздаю

успіхів...не запізнюйся) ;)

Hryak

Цитатаxxx: Сегодня видел сцену на улице
xxx: Мужик убегал от девушки, она его поймала и ударила, после чего он согнулся
xxx: Она начала о нем заботиться и смотреть, не нанесла ли какую-нибудь травму
xxx: Ну я и заржал в полный голос
xxx: А потом она уставилась на меня...
xxx: Бегал минут 5 (

ЦитатаГуртожиток. До дівчини з моєї кімнати прийшов хлопець. От лежать вони, цілуються.
Вона: -Я тебе люблю. (кількасекундна пауза)-Хоч цицьку покажу?!
Хлопець був у шоці. От вам і новий вид зізнання у коханні=)))

ЦитатаТо ще на першому курсі було... Пара з анатомії. Тема: "Чоловіча і жіноча статева система". Ну, як завжди коли опитування ходимо дивимось на препарти в баночках з формаліном і відповідажмо на питання.
Так от. Препарат - жіноча піся і щастить мені:
-Що ви тут бачите (світить лазером)
-Великі статеві губи
-А тут?
-Ммм.. Малі статеві губи.
-А там що? (і свтить по центру)
-е-е-е... піхва (вибачайте за вживання такої термінології)
-А ще?
-еее... мммм...
-...
-ем
-а там, Анно, жіноча пліва, та Я БАЧУ, ЩО ВИ ВЖЕ ДАВНО ЗАБУЛИ ЩО ТАМ!

Всі випали, а я як рак! )))

ЦитатаУрок хімії. Голос вчителя перебиває чиясь безперестанна гикавка. Вчитель:
- Ну хто та гикає? Що, налякати? Я знаю чудовий рецепт. До дошки!!
І дійсно, гикавка у бідної дівчини відразу пройшла.
Поменьше свинства - побольше свинины

Spy

Hryak

Volan

Цитата: Spy від 10 Квітень 2011, 08:39:27
Всем привет)
Куки!!! Уже на работе, немножко все таки опоздал. Но сегодня скорее всего так, для приличия  ;D

RIP21

Цитата: k1T4eR від 10 Квітень 2011, 00:53:22
Та фиг его знает, просто:Вот я и подумал...
Да нет :) Я в первом составе понятное дело :) Просто так вышло, что вначале второй состав запустили, а потом уже приправили первым. :) Я просто не правильно там выразился.. вначале правильно все написал. А потом зачем то "Заходит первый состав" Хотя имел ввиду, что это просто заходит второй состав хора, но первыми )))
Цитата: sddd від 10 Квітень 2011, 00:48:21
Рипка во втором составе? ты шутишь? он бы тогда бросил тот хор нафик :D
Цитата: GQuake від 10 Квітень 2011, 00:59:17
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Рипка, молодец, я за тебя очень рад, честно! Это же просто мегущеееее, я тобой горжусь, мой софлудильщик будет петь на Х факторе, молодца! Когда первый эфир? И когда тебя покажут? Очень хочу увидеть! И ещё раз молодец!
Когда будет эфир я разумеется все напишу :)

k1T4eR

Цитата: RIP21 від 10 Квітень 2011, 09:01:15Да нет  Я в первом составе понятное дело  Просто так вышло, что вначале второй состав запустили, а потом уже приправили первым.  Я просто не правильно там выразился.. вначале правильно все написал. А потом зачем то "Заходит первый состав" Хотя имел ввиду, что это просто заходит второй состав хора, но первыми )))
А, ну теперь понятно)))
Цитата: RIP21 від 10 Квітень 2011, 09:01:15Спасибо Когда будет эфир я разумеется все напишу
Будем ждать.  :%)

Hryak

k1T4eR

rayven

Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

OzzyZig

Привет народ. Я вернулся из дому вчера. Сегодня бегал как ужаренный в поиске хоть одной работающей точки продажи пополнения моего инета. Нашел  :D
Что здесь нового произошло, кого забанили  ;D ?
И чего Тараненко ушел...(Спай вроде говорил мне так) ?

Обама

Обама

Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:07:53Я вернулся
омг
Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:07:53И чего Тараненко ушел
автожурналистика ему стала больше по душе

Hryak

OzzyZig

OzzyZig

Прошел я Крайзис 2 и наконец-то могу поиграть в Вархэд. А то дома какие-то проблемы были с ним.

GA-EV3

Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:07:53Привет народ.
Народ привет!
Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:07:53Что здесь нового произошло, кого забанили
Я как-то не в курсе последних событий. Выжить пытаюсь и всё. :D
Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:07:53И чего Тараненко ушел...
Может, деньги?
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Hryak

OzzyZig

Цитата: GA-EV3 від 10 Квітень 2011, 10:31:13Может, деньги?
мало что-ли было ?  :o ;D
да и куда можно уйти шось недогоняю  :-X

OzzyZig

Обама

Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2011, 10:34:26
мало что-ли было ?  :o ;D
да и куда можно уйти шось недогоняю  :-X
Читал:
http://prostodrive.com/archives/1649
?

Hryak