Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 13:02:18Трансценд - гарний вибір
Як говориться, добре - ворог найкращого
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

GA-EV3

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 11:36:55ну все зависит от нас самих. можно ведь быть всесторонне развитым, а можно жаловаться что, мол жизнь такая
Ну, я мав на увазі, що декому просто легше писати українською літературною мовою, бо їх побутова українська наближена до літературної, а от моя, слобожанська - то вже суржик. Хоча я не розділяю лайливого трактування цього поняття, адже мова, якою розмовляють, наприклад, у західних областях нашої країни, також далека від канонічної літературної і часто мені малозрозуміла. Ось тут і треба подумати: діалекти - то безкультур'я, чи особливість розвитку мови? :)
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

GA-EV3

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 10:58:37Богданов не причем, просто интересно было узнать мнение форума.
Ну если так, то я бы проголосовал: Хорошо, но есть неприятные моменты - хотелось бы, что б было дешевле, а так крутой бренд, статусные продукты, ну может поэтому и стоят дорого. Никто ж не заставляет брать, я вот не захотел брать смартфон-сенсорник, так , как мне удобней простой телефон. :)

Sanьka

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 15:34:52Никто ж не заставляет брать
Запретив некоторые очень удачные изделия конкурентов, фактически уже заставляют.
Хотя то в штатах, у нас все будет ОК!
Главный эксперт во всем!!!

GA-EV3

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 16:00:32Запретив некоторые очень удачные изделия конкурентов, фактически уже заставляют.
Мне тоже это кажется бредом, ведь так можно одной фирме запретить остальным выпускать автомобили и так далее.

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 16:29:29
Мне тоже это кажется бредом, ведь так можно одной фирме запретить остальным выпускать автомобили и так далее.
Дерьмократия во всей красе :)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Hryak

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.
Поменьше свинства - побольше свинины

aNGeL

Народ никто не знает на ASUS Transformer если он заряжается горит какае то индикация аля лампочка?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Spy

Цитата: aNGeL від 30 Серпень 2012, 16:49:45
Народ никто не знает на ASUS Transformer если он заряжается горит какае то индикация аля лампочка?
да светятся

Sanьka

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 16:29:29Мне тоже это кажется бредом, ведь так можно одной фирме запретить остальным выпускать автомобили и так далее.
С авто тоже такое делают. Штатовские колымаги не выдерживают конкуренции с япошками. Соотв на них вводится какие то налоги на импорт или что то подобное. Короче пытаются таким образом вытягивать штатовский автопром  :)
С эпплом то же самое, он не выдержит конкуренции Гнусмасов, моторол, НТС и прочего....

aNGeL

Цитата: Borodatyj від 30 Серпень 2012, 16:59:15
да светятся
Где? В упор лампочек на корпусе не вижу

Spy

Цитата: aNGeL від 30 Серпень 2012, 17:50:47Где? В упор лампочек на корпусе не вижу
на док-станции)

aNGeL

Цитата: Borodatyj від 30 Серпень 2012, 17:56:25
на док-станции)
Он без док-станции. Но уже разобрался. Проблема не с питанием была, а с какой то софтиной. Вайп всегда спасает, хоть юзеры потом ноют что заново все устанавливать им нада)

Hryak

Где они такое находят? http://comfy.ua/telephone-smartfon/smartfon/smartfon-htc-a-310e-explorer-black.html
На хотлайне нет, в гугле есть, только надо хорошо покопать... :-\

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 15:29:51Ось тут і треба подумати: діалекти - то безкультур'я, чи особливість розвитку мови?
Безкультур'я - це не бажання та не розуміння потреби спілкуватись красиво, ввічливо та ерудовано.
А місцевий діалект - це особливості мовлення певного регіону. У розвинутих країнах діалекти підтримують та цінують, не те, що вже цураються та викорінюють.
П.С. Ти цілком гідно та комфортно висловлюєш свої думки українською мовою. Але знов ж таки, тут головне твоє бажання - бажання спілкуватись цією чи іншою мовою.  :)

WEBLegolas

Phantom of the Opera

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 15:29:51діалекти
Діалекти суржиком не називають ;) Суржик - трошки інше, хоча би з точки зору часу
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 17:15:48С эпплом то же самое, он не выдержит конкуренции Гнусмасов, моторол, НТС и прочего....
Гнусмас мав можливість ліцензувати те, що вкрав, от тільки не захотів.

Sanьka

Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 18:04:42Гнусмас мав можливість ліцензувати те, що вкрав, от тільки не захотів.
Все для народа, ничего себе !!!

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 30 Серпень 2012, 17:59:49Где они такое находят?
Також колись дивувався де ж великі мережі супермаркетів знаходять "унікальну" техніку. Особливо це стосується ноутбуків/нетбуків з їхніми "унікальними" конфігураціями.

Hryak

Spy

о, аватарки уже можно на форум(сервер) грузить

Volan

Цитата: GA-EV3 від 30 Серпень 2012, 15:29:51
Ну, я мав на увазі, що декому просто легше писати українською літературною мовою, бо їх побутова українська наближена до літературної, а от моя, слобожанська - то вже суржик. Хоча я не розділяю лайливого трактування цього поняття, адже мова, якою розмовляють, наприклад, у західних областях нашої країни, також далека від канонічної літературної і часто мені малозрозуміла. Ось тут і треба подумати: діалекти - то безкультур'я, чи особливість розвитку мови? :)
ох загнув як))) ну я начебто пишу та й розмовляю не літературною мовою. хоча в повсякденні більше суржик та російська. на українській мало хто розуміє

Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 15:06:19
Як говориться, добре - ворог найкращого
а якщо просто достатньо? навіщо те, що не буде використовуватися?

Volan

Цитата: Borodatyj від 30 Серпень 2012, 18:37:22о, аватарки уже можно на форум(сервер) грузить
мммм... нам винчестер поставили новенький? :D

Миха

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 18:58:45
мммм... нам винчестер поставили новенький? :D
давно уже

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 18:08:39
Все для народа, ничего себе !!!
Я так і повірив :)

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 18:57:29а якщо просто достатньо?
Ну ціна то та сама, але якщо достатньо - то і проблеми нема :)

Sanьka

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 18:57:29а якщо просто достатньо? навіщо те, що не буде використовуватися?
понтанутся наше все!

Volan

Цитата: Миха від 30 Серпень 2012, 19:05:19
давно уже
ну я ж не каждый день авки меняю  :)

Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:08:06Ну ціна то та сама, але якщо достатньо - то і проблеми нема :)
тому і не вірю що за ту саму ціну можливо зробити щось набагато краще ;)

Volan

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 19:20:46понтанутся наше все!
эти понты все равно никто не увидит, плеер то в кармане вечно. это наушниками можно, их видно :-[

Миха

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:22:07ну я ж не каждый день авки меняю
так я ж по ботам проверил :D походу большинство из них полностью совместимы только с движком нашего форума ;D

Phantom of the Opera

Цитата: Ingvar від 30 Серпень 2012, 19:22:51
Входиш в настройки Winamp'а, выбираеш ветку Список воспроизведения, ставиш галку Ручное управление сприском воспроизведения. После этого Winamp не переходит на следующий трек, а останавливает воспроизведение после того, как воспроизведён текущий.
На рекорд некропостинга по кількості тем іде :)

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 30 Серпень 2012, 19:20:46
понтанутся наше все!
Ну в кого вуха слон потоптав, для того якість звуку - понти

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:22:07тому і не вірю що за ту саму ціну можливо зробити щось набагато краще
Так не вірь, а перевір :)

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:23:35
эти понты все равно никто не увидит, плеер то в кармане вечно. это наушниками можно, их видно :-[
Понтуватись цим плеєром - вища міра збочення

Volan

Цитата: Миха від 30 Серпень 2012, 19:25:16так я ж по ботам проверил :D походу большинство из них полностью совместимы только с движком нашего форума ;D
ах вот оно как. уныло тогда. надо двиг обновлять

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:31:44На рекорд некропостинга по кількості тем іде :)
та є таке. ну нехай тренується на трупах, а там і до живих дійде :D
Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:33:19Так не вірь, а перевір :)
хіба пізніше. я уже й плеер сестричці подарував
Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:34:32Понтуватись цим плеєром - вища міра збочення
та, в нас і Яфонами китайськими понтуються :'(

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:42:52та, в нас і Яфонами китайськими понтуються
ну iPhone це хоч мегапопулярний бренд, і його хоч можна з гламурним об'єктом спутати

Volan

до речі. дівчина попросила допомогти з вибором планшету. ціна питання до 2500. ща скажете?

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:44:34ну iPhone це хоч мегапопулярний бренд, і його хоч можна з гламурним об'єктом спутати
там все по дисплею видно :(

WEBLegolas

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 18:57:29а якщо просто достатньо? навіщо те, що не буде використовуватися?
+1
Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 18:57:29на українській мало хто розуміє
Невже багато людей які проживають в Україні та не розуміють української мови?

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:45:24
до речі. дівчина попросила допомогти з вибором планшету. ціна питання до 2500. ща скажете?
Гугн - нексус 7" хороший по характеристиках (правда від Асус), але його складно знайти у продажі, простіше замовити з Америки

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:46:33
там все по дисплею видно :(
Так все-одно блистить))) Де ви таких людей знаходите? :'(

Volan

Цитата: WEBLegolas від 30 Серпень 2012, 19:46:42Невже багато людей які проживають в Україні та не розуміють української мови?
повір. дуже
Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:47:33Гугн - нексус 7" хороший по характеристиках (правда від Асус), але його складно знайти у продажі, простіше замовити з Америки
хм, дякую. напрямок ясний
Цитата: Phantom of the Opera від 30 Серпень 2012, 19:48:26Так все-одно блистить))) Де ви таких людей знаходите? :'(
краще не питай :(

Phantom of the Opera

Volan

Цитата: Beckett від 30 Серпень 2012, 19:49:25значит он дебил.
ги ги. тут дуже багато таких :'(

Scorpion2

WEBLegolas

Цитата: Mr_Volan від 30 Серпень 2012, 19:45:24до речі. дівчина попросила допомогти з вибором планшету. ціна питання до 2500. ща скажете?
http://hotline.ua/computer/planshety/cmp/?s=438570-426617-444325

Volan

Цитата: WEBLegolas від 30 Серпень 2012, 19:53:43
http://hotline.ua/computer/planshety/cmp/?s=438570-426617-444325
їх нема на розетці. більше ніде купувати не вміє, а вчити у мене нервів не вистачить :D

дивлюся на http://rozetka.com.ua/viewsonic_viewpad_10e/p180709/

більше нічого "знайомого" не бачу
http://rozetka.com.ua/tablets/c130309/price=1802-2500/