Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

S!N

High tech. Low life.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:46:39
НИД ФО СПИД!
Есть понятие "индивидуальная комфортная скорость". Для ходьбы это так же применимо.
High tech. Low life.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Грудень 2018, 16:02:51Сколько можно на неё дергать? 
Не эту соску дергать можно вечно!
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Hryak

Поменьше свинства - побольше свинины

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:09:51я не такой.
я нитакой
я другой
я уникальный...
дооооооооо
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:45:08
на что? там же толстая баба, жир еще чуть-чуть начнет вываливаться с боков
та тебе все жирные, кто тяжелее 50 кг
High tech. Low life.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:49:07
я нитакой
я другой
я уникальный...
дооооооооо
видишь, со мной все спорят, в чатах тоже никто не соглашается, значит не такой
это ты стандартный, трендовый и мейнстримовый организм
High tech. Low life.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:49:22
да
Ахренеть  :o :o :o
Это ж сколько запчастей нахаляву  :o :o :o

:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o
High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:48:00
Есть понятие "индивидуальная комфортная скорость". Для ходьбы это так же применимо.
180, а может 250? та чего мелочиться,  300 давай

S!N

Я бы взял в аренду участок и перетащил бы на него эти машины сколько влезло, дал объявы и устроил бы разборку!  8) 8) 8)
High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:50:23видишь, со мной все спорят, в чатах тоже никто не соглашается, значит не такой
-эй чатик я ебу гусей! я не такой
-фууууууууу
-ты чего?
-иди нах.
*ну пачиму они не соглашаюцца*

вон димачка у нас тоже нитакой

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:52:02
зачем ты в крайности впадаешь? ты хочешь чтобы я с тобой поспорил по поводу 250?
а может потрудишься оспорить мои 130, что это первая космическая скорость атата
High tech. Low life.

Hryak

МІГи без опізнавальних знаків з ревом полетіли від столиці геть. Звідусіль чувся жалісливий лемент. Бабця, що не заклеїла вчасно скетчем вікна, ридала над шибками вибитими вибухами. На обрії палала багатоповерхівка.

Він підняв з холодного асфальту дружину і дітей.

- Швидко в машину. Негайно. Їхати треба зараз же.

Дружина не заперечувала – робила все як заведена. Перебувала в ступорі від страху. Він кинувся до під'їзду – забрати останню сумку з квартири. Ліфт не працював – не було електрики. На сходовому майданчику істерично про щось перегукувалися дві бабці.

- Лихо-то яке? Як же так?! Як же це сталося?!

Він посміхнувся злостиво. «Як сталося?» Він знав як. Він міг залюбки нагадати сусідкам, що вони говорили перед останніми виборами президента Країни. «Ви казали – погано вам було? Ви ще не знали тоді, що таке насправді погано!» - продумав він. Але сваритися не став – не мав часу. Та й хіба в бабцях тих справа?

«Ми були надто безтурботні. Всі ми. Ми до кінця не вірили, що ВОНА виконає те, що обіцяє. Хоча ми гарно знали, що виконати обіцяне ВОНА має лише один шлях».

ВОНА. Та, приходові якої до влади він опирався з усіх своїх сил. Він знав – ВОНА уже заграє з агресором. Він знав – ВОНА популістка до мозку кісток. Він чудово розумів, ВОНА здатна на будь-що – як кожна людина, яка не має ніяких політичних переконань крім упевненості «владою мушу бути я».

Була тоді тонка надія, що це – як дитяча хвороба. Що її треба просто пережити. Що ніхто не помститься її виборцям так як сама ВОНА. Тоді він утішав сам себе: «І не таке вже було, переживемо і це». В те, що сталося насправді тоді не хотілося навіть вірити.

Сумку – в багажник. Стрибнув за кермо. Запустив двигун.

- Пристебнися, - сказав він дружині. – Їхати довго.

У західних областях уже били на сполох – потоки біженців заполонили міста. Але він їхав не туди. Ба-більше, виходило так, що їхав він практично на зустріч агресорові. Але – він знав, треба саме так. Їхати зараз треба було не від наступаючих орд ворогів. Їхати треба було до села. У селі – рідня, яка прийме. У селі – харчі, а значить життя. Міста от-от мусив накрити голод. Одні міста конали через обстріли. Другі вже потерпали від навали біженців. Насувалося найстрашніше – ті, завдяки кому ВОНА стала владою, скоро почнуть битися за шматок хліба. А скільки ж у них було ейфорії!

Спочатку ВОНА справді, як обіцяла, знизила тарифи на ЖКГ. Розумні люди впали в ступор. Вони казали, що за це зменшення, населення заплатить тричі, що Країні ніхто не дасть у борг. Тощо й тощо. Але ВОНА не зупинялася – і списала всі борги за комуналку накопичені раніше. Міжнародні організації припинили давати Країні кредити. Але ВОНА заявила що лиха нема, гроші будуть – треба лише знищити корупцію.

І антикорупційні органи набиті активістами-антикорупціонерами, із натхненням взялися за роботу. Керівництво армії. Керівництво спецслужб. Керівництво МВС. Справи заводили на заслужених бойових комбригів і комбатів – і відстороняли їх від командування. Кожну справу супроводжував гучний лемент у ЗМІ – і суди просто боялися опиратися антикорупціонерам. Юристи за голову бралися від вироків. Отак тихою сапою на керівничі посади армії вийшли люди, про яких ніхто нічого не знав конкретного. «Проте вони чесні!»

Отут ВОНА заходилася завершувати війну. «Нам протистоять лише окремі банди! Війну давно можна було завершити – якби попередня влада не наживалася на ній!». Армійські бригади масово перекинули на схід. Збили в один кулак. Мінські угоди порушили попри шалений лемент Заходу. Обезголовлена армія пішла вперед...

І потрапила під фланговий удар ніяких не банд сепаратистів, а повноцінних штатних частин країни-агресора. Все сталося як у Другу Світову війну – під Харковом і Барвенковим. Оточені бригади були швидко роздушені через значну перевагу ворога в ракетах і авіації. У фронті виник величезний розрив. В розрив хлинули війська агресора. Їхні танки з'явилися на берегах Дніпра...

Країна не мала більше резервів. Країна не мала грошей. Країна не мала більше підтримки союзників. Країна ще якось слабо опиралася – як звір, що здобув смертельне поранення. ВОНА виїхала на Захід просити допомоги – і тепер жалілася звідти, що говорити з Країною ніхто не хоче. А значить – треба домовлятися з агресором.

Так – іти на поступки. Так – ставати собі на горлянку. Так – обмежувати власні амбіції. Що поробиш? На кону – саме існування країни. Що дорожче?

Він мовчки крутив баранку. Вдивлявся в трасу ще не понівечену розривами і військовою технікою.

«Все правильно, - думав він. – Все було продумано дуже гарно. ВОНА боялася прибічників попередньої влади – їм заткнули рот зменшивши тарифи для люмпена. ВОНА боялася керівництва армії і спецслужб – їх прибрали з посад звинуваченнями в корупції. ВОНА боялася тої патріотичної частини суспільства, яка встала на захист країни – цій частині дали героїчно загинути. І все. ВОНА зменшила тарифи. ВОНА влаштувала боротьбу з корупцією. Тепер ВОНА завершує війну. Перемоги нам ВОНА не обіцяла. Тепер ВОНА знайде винних – на цьому ВОНА майстриня».

Все було так ясно і просто. І тому – утричі жахливіше.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:53:38
-эй чатик я ебу гусей! я не такой
-фууууууууу
-ты чего?
-иди нах.
*ну пачиму они не соглашаюцца*

вон димачка у нас тоже нитакой
за исключением любви к говну он вполне нормальный человек
который затроллил тут всю флудилку
High tech. Low life.

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:52:30
Я бы взял в аренду участок и перетащил бы на него эти машины сколько влезло, дал объявы и устроил бы разборку!  8) 8) 8)
оно вроде бы и да...
но это надо делать в венгрии, и надо понимать какие там детали, если сначала тачку за тыщу полторы купили, а потом в поле кинули.

Hryak

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:56:57
оно вроде бы и да...
но это надо делать в венгрии, и надо понимать какие там детали, если сначала тачку за тыщу полторы купили, а потом в поле кинули.
на вид вполне живые машины
и я подозреваю что там не все так просто, вот ты уволок тачку, а потом к тебе стучатся копы
High tech. Low life.

Hryak

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:56:43
за исключением любви к говну он вполне нормальный человек
который затроллил тут всю флудилку

не всю :P :D

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:38:30был вопрос: "не быстро ли мы едем?"
Ну?

И что это значит, если пассажир выныривает из разговора и спрашивает тебя, водителя, о скорости?

Чо ты как дитя малое, ейбогу

S!N

О, 18.00, я убегаю, цём, Эдик  :-*
High tech. Low life.

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 15:38:25Но я испытываю дискомфорт при движении на низкой скорости.
Ну так к неврологу обратись что ли

Человек с нормальной нервной системой и минимальной силой воли спокойно игнорирует даже навязчивый но не критичный шум, не испытывает дискомфорта, когда вопрос ответственности.
Если такие штуки раздражают, ну блин - пригорать надо и ждать пока совсем в истеричку превратишься или озаботиться исправлением проблемы?

Дискомфорт пан испытывает за рулем! Срочно пану индивидуальную полосу выделите! Ппц...

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 26 Грудень 2018, 16:48:10
Не эту соску дергать можно вечно!
она уже стареет поди

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:53:50
зачем ты в крайности впадаешь? ты хочешь чтобы я с тобой поспорил по поводу 250?
а может потрудишься оспорить мои 130, что это первая космическая скорость атата
Не космическая. Нормальная скорость. Но за неё надо платить. Раз ты такой особенный, подтверждай это купюрами )

Правда она нормальная для тех, кто ездить умеет, а не отвлекаться на разговоры при скорости под 200...
Для тебя 130 таки дохера. Недорос еще  :P

Просто осознай это и дорасти. Слабо что ли?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 26 Грудень 2018, 17:05:10
Не космическая. Нормальная скорость. Но за неё надо платить. Раз ты такой особенный, подтверждай это купюрами )

Правда она нормальная для тех, кто ездить умеет, а не отвлекаться на разговоры при скорости под 200...

не правда
!
ему 130 - комфортная!

GA-EV3

Цитата: Hryak від 26 Грудень 2018, 16:56:59
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Актуально было лет десять - двадцать так назад и раньше.
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

aNGeL

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:51:12
Ахренеть  :o :o :o
Это ж сколько запчастей нахаляву  :o :o :o

:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o
Их там походу уже начинают разбирать
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 26 Грудень 2018, 16:52:02
Нужно сразу as max as you can!

aNGeL

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 16:57:30
на вид вполне живые машины
и я подозреваю что там не все так просто, вот ты уволок тачку, а потом к тебе стучатся копы
Это только на вид

aNGeL

Цитата: Hryak від 26 Грудень 2018, 16:57:42
не всю :P :D
Это Хряк из моего желудка вещает

aNGeL

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 17:00:51
О, 18.00, я убегаю, цём, Эдик  :-*
Еще часик и будем бухать ром

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Грудень 2018, 17:03:56
она уже стареет поди

поглядел на современніе фотки - вроде сиськи меньше стали

aNGeL

@graved1gger а что это мне интертоп в фб рекламой парит?
https://intertop.ua/catalog/muzhskaya_obuv/panama-jack/

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 26 Грудень 2018, 17:35:03

Высосали всё  :'(

aNGeL

S!N

Цитата: Edd.Dragon від 26 Грудень 2018, 17:05:10

Там всё безопасно было, 6 полос, по 3 в каждом направлении разделенные отбойником.
А так то я сама осторожность, я ОЧЕНЬ осторожный и предусмотрительный водитель.
Могу нарушить только когда уверен, что это будет без последствий.
High tech. Low life.

S!N

Цитата: aNGeL від 26 Грудень 2018, 17:35:03

:(
High tech. Low life.

S!N

смотрите что у нас произошло, почти что камни с неба!

https://vk.com/video-89157837_456243335
High tech. Low life.

OzzyZig

люблю когда день хороший.

и вам того желаю 

Edd.Dragon

Какая мимика!

Edd.Dragon

Постойте, а это не Дикаприо, случайно?!!

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 26 Грудень 2018, 20:50:52
люблю когда день хороший.

и вам того желаю 
Ага - 20летние малолетки набухали ромом и полирнули кониной. День заканчивается ок

OzzyZig

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 26 Грудень 2018, 17:38:11
@graved1gger а что это мне интертоп в фб рекламой парит?
https://intertop.ua/catalog/muzhskaya_obuv/panama-jack/
не знаю, но пахнет чем-то типа "солидная и строгая обувь"

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Грудень 2018, 19:48:18А так то я сама осторожность, я ОЧЕНЬ осторожный и предусмотрительный водитель.
СИН!
ты уже не первый кто это говорит, сделав какую-то фигню.

aNGeL

aNGeL