Последнее художественное произведение, которое вы прочитали

Автор РастВор, 20 Жовтень 2007, 03:47:12

Попередня тема - Наступна тема

Scorpion2

Цитата: aNGeL від 24 Липень 2012, 16:09:00Пикуль - тайный советник
Уважаю. Отлично пишет. Всё мечтал его полное собрание прикупить, так то денег нет, то собрания. :(

aNGeL

Цитата: Scorpion2 від 25 Липень 2012, 09:57:45
Уважаю. Отлично пишет. Всё мечтал его полное собрание прикупить, так то денег нет, то собрания. :(
Ну это первая книга Пикуля которую я прочитал, немного не мой стиль, но понравилась.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Scorpion2

Цитата: aNGeL від 25 Липень 2012, 14:37:58Ну это первая книга Пикуля которую я прочитал, немного не мой стиль, но понравилась.
Попробуй, если найдёшь, сборник миниатюр. Море исторических данных, отличная подача материала, короче думаю не зря потратишь время. Потом можно переходить на более "тяжелые" произведения "Пером и шпагой", "Честь имею", "Моонзунд" и т.д.

Обама

aNGeL

Цитата: Scorpion2 від 25 Липень 2012, 21:09:47
Попробуй, если найдёшь, сборник миниатюр. Море исторических данных, отличная подача материала, короче думаю не зря потратишь время. Потом можно переходить на более "тяжелые" произведения "Пером и шпагой", "Честь имею", "Моонзунд" и т.д.
Вообще то, книга которую я прочитал и есть сборник исторических историй о малоизвестных людях :)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Алексей Бобл - Мемория. Корпорация лжи   7\10 Интересный сеттинг  8)

Scorpion2

Цитата: aNGeL від 30 Липень 2012, 00:43:18Вообще то, книга которую я прочитал и есть сборник исторических историй о малоизвестных людях
Тогда мы наверное о разном. В том о котором говорил я реально как известные, так и не совсем(скорее истории чем люди). :) Трудно назвать таких личностей как Захарьин, Буяльский, Брюлов, Бисмарк, Горчаков, Обухов, Плевако и т.д. малоизвестными. :)

YuGa-92

Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

Император

Секс, наркотики, рок-н-рол и союзмультфильм!

YuGa-92

Ричард Бах. "Чайка по имени Джонатан Ливингстон".
Прочитав за півтори години, поки добирався до Львова. Хороша така історія, але хотілось якогось інтереснішого закінчення :)
Якщо в голову прийшла ідея - головне щоб вона знайшла дорогу до мозку між цими банками та склянками...

dezmond

aNGeL

omg_wtf

Ад из божественной комедии.

Дальше надоело.

Кстати, произведение совсем не для школьной программы. я даже рад, что в школе не прочитал.

aNGeL

S!N

Что-то из программы 11-го класса...хотя наверное даже 10-го..
High tech. Low life.

dezmond

criminal

Ф.М. Достоевский - "Идиот", дочитываю "Бесы".
До этого прочел Дж.Толкиена "Хоббит" (подготовился к декабрьской премьере :%))
И еще, продолжая по инерции читать приключения Фандорина, проглотил Б. Акунин - "Любовник Смерти".
Intel Core2Duo E6550 2.33 GHz | Asus GeForce 440 GT 1024Mb GDDR5 |  Gigabyte GA-EP35C-DS3R | 3x1024 MB DDR2 667 Mhz (5-5-5-15-21-2T) Hynix 5300U | Samsung HD103UJ 1 TB, 7200 rpm, 32 Mb Cache | Sony Nec Opitarc Inc. DVD/CD RW AD-717OA| 19" Benq FP93GP

aNGeL

Фридрих Вильгельм фон Меллентин - Бронированый кулак вермахта

dezmond

Тьома

nickk

WEBLegolas

Коцюбинський Михайло Михайлович  "Intermezzo "
Дивовижний твір, який я на щастя пропустив коли навчався у школі. Подання просто захоплює свідомість у полон мандрів у лабіринтах думок. А те, що новела має поділ на ще менші шматки - це щось дивовижне у літературі. Хоча не однорідність твору може когось відштовхнути від себе, але мене це лише зацікавило.
Якщо б літературу можна було б порівнювати з гастрономічним мистецтвом - це був б грецький салат. Кожний компонент який віртуозно доповнює інший і водночас - кожним є самостійним елементом.

Найбільше сподобався шматок де описується сонце. Це просто мистецтво у мистецтві.

dezmond

Sergggg

Ryzen 7 3700x  Corsair Vengeance 32GB
RTX 3060ti msi x trio

dezmond

Gael

Kurt Vonnegut - Slaughterhouse-Five.
Блин, бред какой-то, а не классика.

J. D. Salinger - The Catcher in the Rye.
Впечатление почти такое же  :'( :-\
Pentium G 860, Asrock Z77 Pro3, Zotac 450 GTS 1 Gb DDR3@840/1680, 8 Gb Ram, 1000 Gb Toshiba + 60 Gb SSD Intel 330
+ Acer eMachines E630 notebook

WEBLegolas

Володимир Винниченко "Момент" Із оповідань тюремної Шехерезади

Класична новела рідного написання.
Яскравість та неординарність описів видають непомітний матовий блиск імпресіонізму. Неординарність сприйняття явищ та перипетій формує великий шмат погляду на твір. Здається, що ж ще можна добавити у звичайних описах, але ні...є ще багато не сказаного.
Романтика полів, жита, пшениці, лісів та інших звичних для нас речей, просто заворожує свідомість.
Не даремно про Винниченка скільки хорошого писав Франко, Коцюбинський і Леся Україна. Дійсно гідний письменник.

dezmond

WEBLegolas

Цитата: dezmond від 28 Грудень 2012, 00:42:34Ден Браун - Втрачений символ
Також її колись читав, але дочитати так і не зміг. Твір мені просто став нудним.  :(

dezmond

Цитата: WEBLegolas від 28 Грудень 2012, 03:13:33Твір мені просто став нудним.
о_О Навіть не знаю як реагувати. Я вчора не міг відірватися, поки не прочитав до кінця. Закінчив в о пів на першу, аж голова боліла від потоку інформації. Події відбуваються дуже динамічно, тож не розумію як вона може бути нудною. Можливо сюжет тобі не сподобався, особисто я полюбляю такі штучки.

WEBLegolas

Цитата: dezmond від 28 Грудень 2012, 12:34:10
о_О Навіть не знаю як реагувати. Я вчора не міг відірватися, поки не прочитав до кінця. Закінчив в о пів на першу, аж голова боліла від потоку інформації. Події відбуваються дуже динамічно, тож не розумію як вона може бути нудною. Можливо сюжет тобі не сподобався, особисто я полюбляю такі штучки.
Те що події в книзі розвивають динамічно - я цілком погоджуюсь. Та і книга начебто цікава. Перших близько 200ст були дуже цікавими для читання. А набридла вона мені не так через сюжет, а як через те, що мені проїлась стилістика написання. Для  мене вона видалась занадто стиральною(правильною). Хоча можливо тепер би я поглянув на цю книгу по іншому. Просто тоді я був дуже перебірливий в літературі. Хоча і тепер не став всеїдним.  :)

Prol

Після "Пісні вогню та полум'я" хотілося прочитати ще чогось такого. Взявся за "Колесо часу" Р.Джордана. Завершив 6-ту книжку. До завершення циклу ще 8 книжок  :o

GA-EV3

Панас Мирний "Лихо давнє та сьогочасне"
Подивився за вікно: так і є - лихо давнє та сьогочасне, скільки літ минуло, а лихо так і не покинуло нас. :(
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Тьома

dezmond

GA-EV3

YuGa-92

Prol

WEBLegolas

Харукі Муракамі "Про зустріч з ідеальною жінкою одного погожого квітневого ранку"
Якісне та цікаво написане оповідання від японського майстра пера.
Подекуди романтичне, подекуди смішне, але загалом  цікаве.

dezmond

samand

Невил Шют - На берегу.
Эдгар Райс Берроуз - Дочь тысячи джеддаков - в процессе

WEBLegolas

Харукі Муракамі "Де б воно не знайшлось"
Розповідь про чоловіка, який шукає двері, чи то парасольку, чи то слона. Розповідь про сходи, які не справедливо забуті у сучасному мегаполісі. Розповідь про шкідливі звички, які не кидаєш заради здоров'я.
Мабуть ви вже і так зрозуміли, що розповідь дивакувата.

WEBLegolas

Харукі Муракамі "Бухта Ханалей"
Просто оповідання. Як на мене не надто цікаве, але бажання дочитати все ж тримає до останньої літери.
Хоча, якби знав, що далі так і не буде нічого цікавого, мабуть за читання не брався.

Prol

Завершив читати цикл "Колесо часу" Р.Джордана. 14 книжок плюс пріквел  :o  Але воно того варте. Враження тільки найкращі (хоча 4-та та 5-та книжки нудноваті). Завершення циклу на 5+. В кінці 14-ї книжки кілька разів аж на сльозу пробивало.

United

Д. Лысков. "Запретная правда о « сталинских репрессиях»". Довольно интересно, для самообразования. На очереди Ренсом Риггз, "Дом странных детей".
Мир, труд, май!

GA-EV3

Цитата: United від 06 Квітень 2013, 14:44:03Д. Лысков. "Запретная правда о « сталинских репрессиях»"
Наподобие "Очищения" Виктора Суворова?

United

Цитата: GA-EV3 від 06 Квітень 2013, 15:26:56Наподобие "Очищения" Виктора Суворова?
Не могу вам сказать, потому что "Очищение" В. Суворова не читал. А в книге Лыскова проводится что-то типа собственного расследования автора, изучение фактов, статей и попытка прояснить, где правда, где вымысел или умышленное сокрытие реальных событий. Это все, что я могу сказать. Т.к. тема книги достаточно "скользкая", дальше продолжать не буду :). Думаю, вы меня понимаете, почему. Если вам интересно, вы найдете её в интернет-магазинах без труда.
Мир, труд, май!

aNGeL

finalplayer