Які фільми/серіали ви сьогодні дивились?

Автор Spy, 15 Листопад 2009, 00:52:24

Попередня тема - Наступна тема

Фильмы/ мультики каких жанров вы любите смотреть больше всего?

Драма
Пародия
Приключенческий фильм
Фильм ужасов
Научно-фантастический фильм
Фэнтези
Слэшер
Исторический костюмный фильм
Триллер
Вестерн
Боевик
Фантастика
Люблю почти все
Люблю все
Кинокомедия
Фильмы о любви
Не смотрю фильмы

LoRDEP

Возвращение героя / The Last Stand (2013)
«Спокойная жизнь не для него»
Суб'єктивна оцінка: 7/10
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

FANAT

Возвращение героя - 7-8\10 более-менее органично Шварц смотрелся, хорошо ему роль подобрали
Стальной гигант - 9\10 трогательный мульт
- Бабушка, вы около стадиона живете?
- Да-Да, Да-да-да, Да-да-да-да, Да, да!

WEBLegolas

Ральф Руйнівник/Wreck-It Ralph   9+/10
Смішний, веселий, позитивний мультик, який особливо припаде до смаку геймерам, або людям, які в дитинстві захоплювались іграми, особливо 8 бітними.
В цій анімаї смішних моментів просто безліч, а сама ідея та подання мабуть не може видатись некумедною.
Що до дубляжу, який український не знаю, а англійський хороший, але голоси могли б підібрати і краще, але можливо - це лише мені так і саме під час цього перегляду.

SilverK

21 і більше/21 & Over (2013) ну це 8/10... 10 за капітальний сміх і 5-6 за фільм... ну поржати від душі можна...
Гостя/The Host (2013) 6/10 не більше... початок ніякий, а потім все скотилося до такого мила, що капець...

FANAT

Отбросы \ Misfits (2 сезон)  - 9\10 поставлю и второму сезону высокую оценку. 3 сез только начал смотреть, но действительно без долбанутого, но иногда трогательного Нейтона это уже не то

Spy

SilverK

Джанго Вільний... 9/10 класний фільм... Крістоф Шульц зіграв класно.
Мисливці на Гангстерів 8/10 досить непоганий бойовичок, але трішки погано поданий... по суті вісімки він не заслуговує, але мені сподобався ;)

Scorpion2

Побег с планеты Земля / Escape from Planet Earth (2013). 6/10.
    После просмотра мульта почему-то вспомнилась фраза из Вики:"Советский российский психиатр-нарколог Александр Данилин в своей книге «LSD: галлюциногены, психоделия и феномен зависимости», уделяет специальное внимание «психоделии по-советски» и также отделяет термин «психоделия» от однозначной связи с употреблением наркотиков. Он рассказывает об «эзотерических исканиях» среди жителей СССР в 1960—70-х годах во времена расцвета наркотической «психоделической революции» на Западе (отдельное внимание уделяется роли КГБ в этом процессе)."

Возвращение героя.6/10. Алоисович, как ты постарел...:(

WEBLegolas

Stand Up Guys/Надійні хлопці   8/10
В стрічці є багато чимало відомих акторів, але особисто для мене це нічого не означає, окрім одного. Аль Пачіно! Якби не він, то фільм був би на 6 балів. А так...кінострічка сповнена харизмою, чорним гумором, дружбою, честю та доблестю!
Музика у фільмі просто неймовірна, а оригінальний голос Аль Пачіно навіть не знаю, як можна покращити дубляжем. Сподіваюсь в українському дубляжі актора дублює хтось харизматичний.

SilverK

Цитата: WEBLegolas від 02 Травень 2013, 17:42:16Stand Up Guys/Надійні хлопці   8/10
Я б 7/10. Подивився буквально сьогодні... ну кінцівку трохи спаскудили. Та і в загальному фільм дивишся лише через акторський склад. ;)

WEBLegolas

Hryak

"Возвращение героя". Годно, хоть и наиграно всё, по самое не могу :D
Поменьше свинства - побольше свинины

LoRDEP

Джанго освобожденный / Django Unchained (2012)
«Они забрали его свободу. Он заберёт у них всё.»
Суб'єктивна оцінка: 8/10

Mantikor

Железный человек 3 / Iron Man 3 (2013) - 7,5/10
Хорошое кино, юмор нормальный, битв немного поменьше, в общем хуже первой части, но лучше второй.

Hryak

FANAT

Город порока - 7-8\10 может действия развиваются не очень стремительно да и не экшн это, но лично мне было интересно смотреть этот фильм

AngryMan

Кровью и потом: анаболики. 4/10
Сподівався, що буде смішно, і буде чорний гумор, але крім декількох моментів нічого і немає. Якийсь порожній фільм. Всі три качка схожі на розумово відсталих.

Тьома

Цитата: WEBLegolas від 23 Квітень 2013, 13:20:19Brave/ Відважна  (2012)    8+/10
Якісний мультик від піксар. Графіка просто казкова! Все інше - на рівні Піксар чи Дрімвордс. Сдудія в черговий раз підтвердила свою спроможність видавати якісний продукт.
Теж глянув. Український переклад просто прекрасний! Фільм просто чудовий! Я після нього хожу офігивший) Хочу ще :)

WEBLegolas

The Simpsons Movie (2007)      9+/10
Мультик моєї ранньої юності, але хронометраж збільшили. Гумор став навіть кращим, а графіка милішою. 
Український дубляж кращий, чим оригінал в рази! Адже після перегляду в оригіналі розумієш це як найкраще.

П.С. А ще виходили повнометражні Сімпсони?

dezmond

Цитата: WEBLegolas від 04 Травень 2013, 12:57:35П.С. А ще виходили повнометражні Сімпсони?
Ні.
Цитата: WEBLegolas від 04 Травень 2013, 12:57:35Український дубляж кращий
От якби Гомера озвучував Малуха а не Луценко, було б взагалі клас.

WEBLegolas

Цитата: Катарина Сергій від 29 Березень 2013, 22:59:26
The Pirate Bay: за межами клавіатури / Піратська бухта / TPB AFK (2013) 8-9/10
Оцінка за те, що мені сподобалася робота над фільмом, яку зробила практично одна людина, а також якість висвітлення різноманітних моментів.
А фільм про не дуже популярний у нас файлообмінник - The Pirate Bay, який є найбільшим файлоомбінником в світі. І про те, що доводиться пережити власникам та розробникам таких ресурсів.
+1

LoRDEP

Апокалипсис / Apocalypto (2006)
«Империя майя. Участь предрешена.»
Суб'єктивна оцінка: 9/10

GA-EV3

Цитата: LoRDEP від 05 Травень 2013, 22:57:57Апокалипсис / Apocalypto (2006)
Да, хороший фильм и снят хорошо, поддерживаю. :)
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

FANAT

Джек Ричер - 8\10 неплохой детектив,  правда главная сюжетная интрига умерла в середине фильма и до конца фильм смотрелся уже, как обычный боевичек с хорошими перестрелками и погонями, но не очень реалистичной боевкой, ну и Том Круз, как обычно, такой себе крутькО
Королевство полной луны - 8\10 детский, но веселый, трогательный, немного безумный, по своему стильный фильм, с хорошими актерами

Hryak

"Паркер" Стэйтем идёт по пути Сталонне, пока, правда, сопли не распускает, но катится по тому же пути. Фильм вроде и неплох, но некоторые вещи (не буду спойлерить) не вяжутся никак :(

WEBLegolas

Вартові легенд/Rise of the Guardians (2012)   
10/10 за ідею;
6+/10 за реалізацію;
9+/10  за кроля!
Мультфільм, який має важливу ідею - віра! Цим все сказано!  :)

Wolf256

The Pirate Bay: за межами клавіатури / TPB AFK (2013)  10/10
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

FANAT

Охотники на ведьм - 7\10 неплохой фильм, но довольно однообразный, коротковатый, чтобы закрутить сюжет и на одну ступень с Ван Хельсингом, я, как почитатель последнего, этот фильм бы не поставил

WEBLegolas

Цитата: Wolf245 від 13 Травень 2013, 16:03:21The Pirate Bay: за межами клавіатури / TPB AFK (2013)  10/10
Цікава кінострічка.

FANAT

С меня хватит - 8\10 неплохой драма\триллер с Дугласом в главной роли

OzzyZig

Секреты Лос-Анджелеса  10/10
сложный, но классный фильм.
Мне очень понравился.
СИНу спс за совет.

SilverK

Залізна людина 3 8-9/10 прикольний фільм... "Я ж тебе зараз вб'ю... через 3, 2, 1... БУМ!" ;D ;D

WEBLegolas

Джек Річер/Jack Reacher  8+/10

Класичний трилер/детектив. У головні ролі Том Круз та Розамунд Пайк.
Хоч фільм і не блищить оригінальністю та загадковістю, але інтригу тримає, хоч і не так як би хотілось. Але все ж давненько не помічав такої якості трилера/детектива. Мабуть всі найкращі фільм даного жанру вже давно зняли.

SilverK

Цитата: WEBLegolas від 18 Травень 2013, 16:45:51Джек Річер/Jack Reacher  8+/10
"тільки не злися... я вкрав твою машину" :D А фільм на 7-8/10... спочатку було прикольно, а вже під кінець... :-X
Ще переглянув Паркер 5-6/10 як казав один чувак з якоїсь команди КВН: "Нєпонятно"... от так і весь фільм... якось в'яло.

dobriyvecher

Cтар Трек: Відплата 9/10

Spy

Побег с планеты Земля (Escape from Planet Earth, 2013) 6/10

DyrenDos99

Касл / Castle :D
Джанго вільний (2012) - за всіма правилами Тарантіно ;D

Lynch

Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть
5/10
Давно не видел такого количества ляпов
Intel Core i5-4670K | Noctua NH-D14 | MSI Z87-G45 GAMING | 8 GB G.Skill 2133 Mhz | ASUS STRIX-R9380X-OC4G-GAMING | Transcend SSD370S Premium 128GB | WD WD10EZEX | ASUS Xonar DX | Zalman Z11 Neo | Super Flower Leadex Platinum 850W | Logitech G500s + Logitech G510s | SteelSeries 5L mousepad| Dell P2414H | Microlab H-500 | Kingston HyperX Cloud

Scorpion2

Следопыт / Tracker (2010).8/10. Хороший британец - мёртвый британец...

Vladis

Цитата: Lynch від 20 Травень 2013, 14:06:02
Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть
5/10
Давно не видел такого количества ляпов
лучший коммент, что явидел:
ЦитатаЯ могу поверить, что можно упасть с высотки и не разбиться...я даже могу поверить, что каким-то чудом они за пару часов добрались из Москвы до Припяти..но то, что два американца на машине, забитой оружием прошли украинскую таможню...?? Это фантастика!!!!!

ЗЫ: посмотрел Отряд особого назначения (2011), местами очень пафосный, но в целом смотреть можно, очень похож на Слёзы Солнца с Уиллисом.
i5-2500 3.3GHz | RAM  DDR3 2x4096MB 1333mhz 1х8192MB 1333mhz | Gigabyte 1060 3GB | HD  300GB+2TB | SSD 250GB | Бп 650w

WEBLegolas

Star Trek Into Darkness/Стар Трек: Відплата   8/10
Надзвичайно красиві та якісні спецефекти та просто захмарної якості комп'ютерна графіка! Неймовірно влучні звукові супроводи! Витончено підібрані актори та віртуозність Закарі Куінто та звісно ж Бенедікта Камбербетча! Динамічний сюжет та подій наче на найбільших у світі американських гірках!
Це все є у цьому фільмі! Але...
Але так хочеться більше панорами, до якої так легко звикнути після перегляду Зоряних Війн, так хочеться більш виражених характерів, до яких так легко звикнути після перегляду Зоряних Війн, так хочеться більше епічності та менше пафосу(хоч тут його і не дуже багато), до якої звиклось...самі знаєте після чого.
Але загалом - це краще з теперішньої фантастики на екранах.

Стосовно 3D. Дивися не ІМАХ, а звичайне 3D. Я і так не надто люблю цей формат відображення у фільмах, а із звичайним 3D так взагалі краще б дивися звичайну версію, тобто 2D.
Претензію висловлюю через зменшення контрастності та яскравості.

Volan

ПОЛУМГЛА
хоть и не любитель такого рода фильмов, но этот зацепил. Понравилось, 10!

Hryak

Посмотрел http://www.kinopoisk.ru/film/180780/ Впечатление двоякое. В отзыве одном написано "когда смотрела во второй раз..." Не хочу второй раз... :-\

Hryak

Dmytro

Хряк, спс.

Народ, а кто-то сморит новый сериал "Ганнибал"? Там про др. Лектера (играет конечно не сэр Хопкинс), расследования, изощренные убийства и т. п.
Я даже думал тему отдельную про это кино создать.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

FANAT

Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть - 6\10 не орешек это... я как почитатель первых 3-х частей и 4-ю принял с трудом, но эта разочаровала. лишь только музыка немного похожа на музыку из первых частей, да драматический полет главзлодея в замедленной съемке, а ля немец из высотки... и все "орешкинское". чета не понял почему он повторяет весь фильм, что он в отпуске если он изначально ехал освобождать сына, которому грозит пожизненное. а действительно есть такая штука, которая за минуты нейтрализует радиационный фон? да и весь сценарий бредовый - куча политики, по радио говорят о политике. я даже закрываю глаза на то что многие говорят о быстрой поездке из Москвы в Припять - там впринципе непонятно сколько они ехали и сколько и куда летал вертолет. но сам фильм неочень.

Mantikor

Форсаж 6 / Fast & Furious 6 (2013) - 8,5 з 10
Фильм классный, но так пренебрегать законами физики, и умами зрителей не стоит.
После титров присутствует НЕОЖИДАННЫЙ ПОВОРОТ, который вас удивит, гарантирую.

Отвязные каникулы / Spring Breakers (2013) - 2 з 10
Не смотрите это дерьмо ни под каким предлогом! У меня чуть мозг не вытек из ушей, ушел на половине фильма.
Более бредового сюжета, диалогов и всего прочего не видел много лет.

WEBLegolas

Паркер/Parker    7+/10
Фільм розповідає доволі банальну історію про зраду, недотримання обіцянок та принципів, які суперечать цьому і вимагають негайного відновлення балансу. Причина проста, а речі, які слугують самими подіями також не є надто складними та оригінальними. Але все виконано майстерно та із смаком, який хоч і не вирізняється, знову ж таки, оригінальністю. Красиві дівчата - тут обов'язкова складова.
Загалом, якщо ви бачили два-три фільми із Стетхемом - ви розумієте всі його фільми.
Мабуть запитання: "Чому така ж висока оцінка?".
А відповіді проста: "Ну сподобався мені фільм! Отримав від перегляду задоволення!". Ось так просто.  :)

user_lol

Cashback 7/10
Непогано, але трохи нестандартно  :)

SilverK

Цитата: Mantikor від 25 Травень 2013, 02:53:48Форсаж 6 / Fast & Furious 6 (2013) - 8,5 з 10
Фильм классный, но так пренебрегать законами физики, и умами зрителей не стоит.
После титров присутствует НЕОЖИДАННЫЙ ПОВОРОТ, который вас удивит, гарантирую.
9/10 - це, блін, бомба! Але як сказали занадто часто фільм
Цитата: Mantikor від 25 Травень 2013, 02:53:48но так пренебрегать законами физики, и умами зрителей не стоит.
Є моменти, з яких смішно... до прикладу той, коли вони "розібралися" з танком. :D
А кінцівка.... та нехай його!!! Пішов я дивитися третю частину Форсажу!