Автор LoRDEP, 20 Листопад 2009, 21:39:34

Попередня тема - Наступна тема

Моя оцінка фільму...

Відмінно
Добре
Нормально
Погано
Жахливо
Не дивився

pohgejib

не те сховав під спойлер!  :D
Цитата: bogdanov від 19 Грудень 2009, 17:08:16
Оно могло бы быть, но этого не случилось ;)
я по твоєму я придумую? ти який аватар дивився?  :D
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Обамка

Цитата: pohgejib від 19 Грудень 2009, 17:27:03
не те сховав під спойлер! 
Ничего раскрывающего сюжет я на постил тут. По сути все было уже ясно из кинотрейлера.

Vader066

Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

pohgejib

Цитата: Vader066 від 19 Грудень 2009, 18:51:31
Коли БД буде?
кінець весни, початок літа. це через покази в кінотеатрах, які триватимуть до березня. є також ймовірність що випустять разом версією блурей 3Д, це вже буде середина літа-осінь. :(
це все мої здогадки. так як навіть про ДВД немає поки що інформації.
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Hit_man

Цитата: dezmond від 19 Грудень 2009, 16:13:32
О! Оце вже цікаво! А ну давай розповідай, що ще там налажали?
Це казка, ось ща в ньому "налажали", хоча це не пiдходить, тому краще казати "експерементували". Частина правди в нiй присутня, але яка мотивацiя для глядача пiсля прогляду?

dezmond

Тим не менше, а всі хто дивився фільм проголсували за відмінно.

pohgejib

8.9/10 на IMDB. Ranked #51 in the top 250

за премєрний день фільм в США зібрав 27 мільйонів! попри страшні снігопади в північній півкулі це чудовий показник. чекаєм бокс офіса за перший вікенд)

Цитата: Hit_man від 19 Грудень 2009, 19:55:25
Це казка, ось ща в ньому "налажали", хоча це не пiдходить, тому краще казати "експерементували". Частина правди в нiй присутня, але яка мотивацiя для глядача пiсля прогляду?
ти забув дописати: "трансформери і 2012 - рулять", бо якщо залишити твій пост таким як він є, то стає дивно як у 18 років можна не вміти відрізняти фільми і казки.

dezmond

27 лямів! Не погано. Вже не можу дочекатися, коли я на нього піду.

graved1gger

Цитата: pohgejib від 19 Грудень 2009, 20:59:45за премєрний день фільм в США зібрав 27 мільйонів! попри страшні снігопади в північній півкулі це чудовий показник. чекаєм бокс офіса за перший вікенд)
такой пиар,+все ломятся в аймакс, которых не так уж и много, то каг бе не удивитеьно
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Drizid

Отличный фильм! Крутого сюжета я от него и не ожидал, а вот красота созданного фильма меня просто поразила! Обязателен для просмотра в кинотеатре!

Hit_man

Цитата: pohgejib від 19 Грудень 2009, 20:59:45
8.9/10 на IMDB. Ranked #51 in the top 250

за премєрний день фільм в США зібрав 27 мільйонів! попри страшні снігопади в північній півкулі це чудовий показник. чекаєм бокс офіса за перший вікенд)
ти забув дописати: "трансформери і 2012 - рулять", бо якщо залишити твій пост таким як він є, то стає дивно як у 18 років можна не вміти відрізняти фільми і казки.
Транформеры i 2012 гов*о повне, це ще бiльша лажа нiж фiльми про великих бла-бла (назва тварин).
Я не можу зрозумiти чому тебе так турбують моi уподобання, повiр нiхто не правi ix змiнювати.
Хочешь справжнiй фiльм, подивись це або це.

Drizid

Цитата: Hit_man від 20 Грудень 2009, 00:57:28
Транформеры i 2012 гов*о повне, це ще бiльша лажа нiж фiльми про великих бла-бла (назва тварин).
Я не можу зрозумiти чому тебе так турбують моi уподобання, повiр нiхто не правi ix змiнювати.
Мгла - порожняк полный. Нифига крутого в нем нет.

pohgejib

Цитата: graved1gger від 19 Грудень 2009, 23:36:45
такой пиар,+все ломятся в аймакс, которых не так уж и много, то каг бе не удивитеьно
із тих 27 мільйонів лише 3.5 зібрано в 3Д кінотеатрах  ;)
здається в кемерона є одна проблема, він не догодив одному хлопчику, якому аватар нагадує казочку. тепер нічого не лишається як піти напитися і завязати з режесурою.  оце так фіаско. тепер йому більше нічого не світить :-\
подивись відступники, хороший поганий злий, схватку, а не це уг. володар кілець не казочка? знаток ти наш

Hit_man

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 10:18:55
тепер нічого не лишається як піти напитися і завязати з режесурою.  оце так фіаско. тепер йому більше нічого не світить
Якщо знайдеш у моiх постах щось що мовить про те що Камерон поганий режисер-я скажу що аватар найкращий фiльм який я бачив у життi.
Цитатазнаток ти наш
Я на особистостi не переходжу, так що концептуально не знаток i особливо не ваш.
Знаеш таку поговорку "На колiр i смак усi олiвцi рiзнi". Хочеш це спровергнути?
Я жодним чином не проти Аватару, але за тi самi бабки можно було б зняти щось таке, що потiм би вивчали у школах чи iнститутах в обов'язковому пложеннi.

Drizid

Цитата: Hit_man від 20 Грудень 2009, 11:47:00
Якщо знайдеш у моiх постах щось що мовить про те що Камерон поганий режисер-я скажу що аватар найкращий фiльм який я бачив у життi.Я на особистостi не переходжу, так що концептуально не знаток i особливо не ваш.
Знаеш таку поговорку "На колiр i смак усi олiвцi рiзнi". Хочеш це спровергнути?
Я жодним чином не проти Аватару, але за тi самi бабки можно було б зняти щось таке, що потiм би вивчали у школах чи iнститутах в обов'язковому пложеннi.
Уверен, в школах 3д-дизайна этот фильм будут показывать, как эталон. Если ты ожидал от этого фильма завораживающего сюжета - это лично твоя ошибка. Этот фильм красивый просто потому, что он красивый. И этим все сказано.

Dintex

Відмінно. В первую очередь порадовал сюжет, и вообще идея фильма. Я думал, что это будет второстепенная сторона фильма, ждал его только ради "красот". Но как оказалось, он интересен и как просто фильм. Теперь о главном. Млин, бывали такие моменты, что я просто не верил глазам. Такого рендеринга еще небыло нигде. Лицевая анимация, свойства разных поверхностей (прикосновение к коже вообще мего), сцена в передвижной лаборатории, со слезами  - нет слов. Единственное о чем я жалею, и завидую киевлянам - это просто необходимо было посмореть в Imax.
///M

pohgejib

Hit_man, будь-ласка утримайся і спробуй не зас*рати своїм "ніби ІМХО" і цю тему. не вміння розрізняти казки від фільмів це не ІМХО. ІМХО-це коли висказуєш свою думку, після чого її обгрунтовуєш, а не тупо ляпнув і думайте, що хочете. тримай ще один мінус.

Hit_man

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 13:50:16
Hit_man, будь-ласка утримайся і спробуй не зас*рати своїм "ніби ІМХО" і цю тему. не вміння розрізняти казки від фільмів це не ІМХО. ІМХО-це коли висказуєш свою думку, після чого її обгрунтовуєш, а не тупо ляпнув і думайте, що хочете. тримай ще один мінус.
Неужели и поспорить без минусования нельзя? Я всё аргументировал, то что ты не понял из-за своей "аватаромании" не делает меня виноватым в том что не понимаешь меня.

Edd.Dragon

pohgejib, Hit_man,
А как по мне - вы оба фанатики.
Один считает, что фильм не имеет права быть сказкой и должен содержать какую-то правду, иначе это лажа. Приводит в пример к чему-то Цареубийцу.
Другой доказывает, что фильм - феноменален, а не сказка. А типа сказка не может быть феноменальной? И типа оппонент должен обязательно согласиться с тем, что он феноменален?

А минус с какого фига? pohgejib, ты разве в диалоге засирании не учавствовал? Т.е. твое участие в споре - это не засирание, а его - засирание? Или он первым начал, а ты подвласная кукла, которую за нитки дергают?

Прекращайте фигней страдать.

dezmond

Хехе :D. Хоч припинете дурнею займатись.

pohgejib

чесно кажучи мені все рівно хто що думає про даний фільм. мене турбує зовсім інше.
на форумі ДПК бачу вітається написання постів, які не несуть жодної смислової нагрузки, і які потім прикриваються словом "ІМХО":
ЦитатаЦе казка, ось ща в ньому "налажали", хоча це не пiдходить, тому краще казати "експерементували". Частина правди в нiй присутня, але яка мотивацiя для глядача пiсля прогляду?
я виріс на українській мові, але це речення мене ввело в ступор.
автор знає значення слова "мотивація"? і взагалі що це за дурня написана? це оффтоп, або просто розминка пальців на клаві.
_______
Hit_man взагалі бачив фільм?

Edd.Dragon

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 16:18:20чесно кажучи мені все рівно хто що думає про даний фільм.
заметно  ;D

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 16:18:20на форумі ДПК бачу вітається написання постів, які не несуть жодної смислової нагрузки, і які потім прикриваються словом "ІМХО":
Но тебе же никто не мешал сразу так и сказать? Откуда взялись n страниц перепалки, которая НЕ об этом?

pohgejib

Цитата: Edd.Dragon від 20 Грудень 2009, 16:22:55
Но тебе же никто не мешал сразу так и сказать?
тобто я мав зразу взяти на себе обовязки модератора?

Hit_man

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 16:18:20
чесно кажучи мені все рівно хто що думає про даний фільм. мене турбує зовсім інше.
на форумі ДПК бачу вітається написання постів, які не несуть жодної смислової нагрузки, і які потім прикриваються словом "ІМХО":я виріс на українській мові, але це речення мене ввело в ступор.
автор знає значення слова "мотивація"? і взагалі що це за дурня написана? це оффтоп, або просто розминка пальців на клаві.
_______
Hit_man взагалі бачив фільм?
Конечно видел, не видел то не говорил бы. Под словом мотивация я имел ввиду: Что должен сделать человек после просмотра? Выйти и сказать "Вау, Пандора невероятно красиво, а ГГ настоящий герой?" А теперь покажи мне где я сказал что мои посты это ИМХО, чтоб не быть тебе голословным.
И язык тут не при чем. Так что можешь не троллить.

S!N

Если после этого поста будет продолжаться срач (флуд, оффтоп, межличностные разборки) - участников забаню нафик, а последние 3 страницы удалю.
High tech. Low life.

dezmond

3 дні хотів зайти на сайт АЙМАКСу і тільки що зайшов, місць взагалі немає, аж до 31 грудня :'(, єдині нормальні місця які можна зайняти, це на 1:30 :o. pohgejib ти казав, що будуть показувати аж до лютого, а на сайті лише до 7 січня. З 31 по 7 вихідні, тому думаю наплив людей не сильно й спаде.

Serj_013

Люди, хто недавно ходив в Аймакс (Київ)- скажіть: обрізану  з боків картинку виправили чи як і якщо ні, то коли цього чекати?

Ivanko1

Цитата: Serj_013 від 20 Грудень 2009, 20:51:51Люди, хто недавно ходив в Аймакс (Київ)- скажіть: обрізану  з боків картинку виправили чи як і якщо ні, то коли цього чекати?
И отпишитесь пожалуйста и те кто ходил НЕ в IMAX. :)

Обамка

Цитата: Ivanko1 від 20 Грудень 2009, 21:02:50
И отпишитесь пожалуйста и те кто ходил НЕ в IMAX. :)
Я ходил не в имакс. В Киевскую Русь - все хорошо, отличный звук и изображение

Klaxonn

Цитата: bogdanov від 20 Грудень 2009, 21:04:58
Я ходил не в имакс. В Киевскую Русь - все хорошо, отличный звук и изображение
И сколько сэкономил?

poleg

Цитата: dezmond від 20 Грудень 2009, 20:04:36
3 дні хотів зайти на сайт АЙМАКСу і тільки що зайшов, місць взагалі немає, аж до 31 грудня :'(, єдині нормальні місця які можна зайняти, це на 1:30 :o. pohgejib ти казав, що будуть показувати аж до лютого, а на сайті лише до 7 січня. З 31 по 7 вихідні, тому думаю наплив людей не сильно й спаде.
Десь Ви не там дивилися ;), Вільні місця є.

Klaxonn

Цитата: poleg від 20 Грудень 2009, 21:12:06
Во-во. Только на выходные забиты.

dezmond

Цитата: poleg від 20 Грудень 2009, 21:12:06
Я маю на увазі місця по центру і не ближче 8 ряду. Навіть перші ряди заброньовані,а з боку сидіти не хочеться. Хоча найшов на 30 грудня на 10:30 там місць хоч убийся. Ось наприклад на 30 грудня тільки на 16:30, як бачите по центру вже немає окрім останнього ряду.

[вложение удалено администратором]

VLASEVICH

Фильм очень понравился, красота

Обамка

Цитата: Klaxonn від 20 Грудень 2009, 21:08:04
И сколько сэкономил?
Билет в зеленый сектор на 13.00 обошелся мне в 30грн.

pohgejib

ну так адміни аймакс кінотеатру в коментах писали, що показ буде до 4 лютого, тільки розкладу поки що немає. і якщо буде попит вони обіцяли ще продовжити до березня, аналогічно тому як це буде у всіх забугорних 3Д кінотеатрах.
беріть квитки не ближче 8-го ряду. бо прозрієте від ганебної чіткості і болю в очах. і не обовязково брати місця поцентру. ефект 3Д та звук буде ідентичним в кожній точці ряду. там новітні технології стосовно цього.

треба було мене слухатися і брати квитки за 3 тижні до премєри  8)

Edd.Dragon

а в Имаксе по чем? И не напряжно такое длительное 3D?

pohgejib

Ranked #25 in the top 250
за дві доби з 176 місця на 25!  збори за вікенд приблизно 230 млн по всьому світу, 70 з них в США.

graved1gger

Цитата: pohgejib від 20 Грудень 2009, 22:40:05
Ranked #25 in the top 250
за дві доби з 176 місця на 25!  збори за вікенд приблизно 230 млн по всьому світу, 70 з них в США.
вот как хороший пиар промывает мозг людям по всему миру
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

фред

посмотрел я этот фильм, фильм-года однозначно! спецэффекты на высоте, сюжет цепляет с самого начала и не отпускает до конца фильма...
"гарри поттер" и "властелин колец" нервно курят в сторонке...
если будет продолжение, главное что-б не испортили сюжет (что обычно бывает, исключение- "терминатор-2")
НЕ смотреть в говнокачестве! испортите впечатление...

Добавлено: 21 Грудень 2009, 00:33:03

Цитата: graved1gger від 21 Грудень 2009, 00:08:34вот как хороший пиар промывает мозг людям по всему миру
не в пиаре суть, фильм действительно шедеврален...
¯\_(ツ)_/¯

Prol

Цитата: pohgejib від 19 Грудень 2009, 11:31:42також уточню технічну сторону показу аватару в київському ІМАХ. сильно розчарувало підігнане під весь екран зображення, вихідний розмір картинки був 2048х800, і розтягнення зображення сильно вплинуло на чіткість. тому вийшло, що на відміну від звичайного кінотеатру зображення зробилося чисте(бо цифрові носії а не плівка), але чіткість та сама
1) Розмір картинки саме такий, як мав бути. Для чого по-твоєму робити екран такої висоти, щоб потім не використовувати його на повну?
2) Звідки інформація, що розмір кадру 2048х800? У Imax він має бути 4096х...

Добавлено: 21 Грудень 2009, 13:37:41

Цитата: Serj_013 від 20 Грудень 2009, 20:51:51Люди, хто недавно ходив в Аймакс (Київ)- скажіть: обрізану  з боків картинку виправили чи як і якщо ні, то коли цього чекати?
Картинка там не обрізана. Якщо хтось так каже - це йому так лише здається.

pohgejib

Цитата: Prol від 21 Грудень 2009, 13:28:30
Для чого по-твоєму робити екран такої висоти, щоб потім не використовувати його на повну?
як вияснилось, по всьому світі в ІМАХах така погана чіткість аватару. вона чомусь недотягує до FullHD, і кожен хто дивиться фільми в 1080р це просто підтвердить сходивши на ІМАХ. принаймні я не зміг роздивитися тих деталей що бачив в трейлерах 1080р
Цитата: Prol від 21 Грудень 2009, 13:28:30
2) Звідки інформація, що розмір кадру 2048х800? У Imax він має бути 4096х...
фільм в цифровий ІМАХ приходить на вінчестері і розмір кожного кадру 2048х858, а те, що у випадку 3Д-фільму зображення створюють два 2К проектори, не може чудом підвищити чіткість кадру.

Prol

Цитата: Edd.Dragon від 20 Грудень 2009, 22:10:15а в Имаксе по чем?
80грн.

Добавлено: 21 Грудень 2009, 13:45:27

Цитата: pohgejib від 21 Грудень 2009, 13:39:56фільм в цифровий ІМАХ приходить на вінчестері і розмір кожного кадру 2048х858, а те, що у випадку 3Д-фільму зображення створюють два 2К проектори, не може чудом підвищити чіткість кадру.
"Учи, учи - одни двойки!" ©
Я ж казав вище - це не для imax, а для Dolby Digital 3D.

Добавлено: 21 Грудень 2009, 13:49:28

Цитата: pohgejib від 21 Грудень 2009, 13:39:56як вияснилось, по всьому світі в ІМАХах така погана чіткість аватару. вона чомусь недотягує до FullHD, і кожен хто дивиться фільми в 1080р це просто підтвердить сходивши на ІМАХ. принаймні я не зміг роздивитися тих деталей що бачив в трейлерах 1080р
Цитата про розмір екрану, а кажеш про чіткість  ???  А те, що якість не дотягую до 1080р - жесть  ;D  До того як у київському imax поставили цифрові пректори, перед сеансами крутили трейлери 1080p. На такому екрані вони виглядали... еее, ну...коротше кажучи, погано виглядали  :P Просто екран дуже великий і тобі здається, що там низька чіткість. Хоча як дивився Хранителів та Стартрек, на крупних статичних планах вона була дуже висока.

Квитки взяв на 28,12. Раніше на вечірні сеанси місця були лише по периметру залу. У години чотири в суботу навіть на 1:30 ночі тогож дня було ли кілька вільних місць  :o Не думав, що народ так активно дивиться кіно вночі. Може на наступні вихідні схожу у Кінопалац, щоб порівняти де краще зображення.

RaveGenerator

Идея слизана, но фильм сделан безупречно. Что значит Джеймс Камерун - отец Чужих. Поставил отлично.
Rave - это не музыка. Rave - это движение.
Вообще то музыка Рейв есть, игралась в Манчестере в 1988-ом году, но любителям электроники слушать её не советую.

Prol

The film's aspect ratio will be 1.78:1 in 3D, but a CinemaScope (2.39:1) format will be extracted for 2D screenings (Wiki). Саме у IMAX кадр повний. У інших кінотеатрах він образаний зверху та знизу. Згадайте imax-версії останнього Бетмена, та Трансформерів.

Ivanko1

Outlander

Цитата: Ivanko1 від 21 Грудень 2009, 15:01:20
Откуда интерестно???
Пол Андерсон "Зовите Меня Джо"
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Советую почитать, рассказ хороший.

Ivanko1

Цитата: Outlander від 21 Грудень 2009, 15:34:34Пол Андерсон "Зовите Меня Джо"
Тут столько раз говорилось что фильм "уникальный", в т.ч. и по сюжету (возможно не прямым текстом, но всё же). :-[

pohgejib

кемерон казав про Джо в деяких інтервю. тут річ в тому що аватар - це мрія всього життя кемерона, особливо його дитинства, коли начитавсшись різних книжок з фантатстики він мріяв це екранізувати поєднавши кращі моменти кожної з них.

oneassasin

Фильм - настоящий шедевр  :-[ Замечательная постанова, замечательно снято  :-* Прямо влюбился))) После просмотра захотелось стать синим и остаться там  :-*