Автор LoRDEP, 20 Листопад 2009, 21:39:34

Попередня тема - Наступна тема

Моя оцінка фільму...

Відмінно
Добре
Нормально
Погано
Жахливо
Не дивився

LoRDEP

Цитата: pohgejib від 26 Грудень 2009, 19:08:09тобі не здалося часом, що зображення було не чітке? на якому ряді сидів?
Ряд 12 місце 20. ІМНО чіткість зникала в динаміці, при статичній картинці все ОК. Хоча моєму батькові картинка видалась чіткою в обох випадках, можливо це індивідуальні особливості людини до перегляду 3Д  ???
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

pohgejib

Цитата: Hit_man від 26 Грудень 2009, 19:39:50
pohgejib, я поставив добре, якщо не вiриш могу тобi зробити скрiншот.
З.Ы. Я б зараз мiг би тобi влiпити минус за наклеп, але це тупо.
я написав "думаю" а не "впевнений, що це був". різниця велика.
Цитата: LoRDEP від 26 Грудень 2009, 19:58:06
Ряд 12 місце 20. ІМНО чіткість зникала в динаміці, при статичній картинці все ОК. Хоча моєму батькові картинка видалась чіткою в обох випадках, можливо це індивідуальні особливості людини до перегляду 3Д  ???

я був на 8-му ряді, і раз здалося, що я бачу пікселі матриці проектора :P
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Klaxonn

Отличный фильм. Вчера ходил. Всё понравилось. Я в восторге!
Рендер невероятный! Вобщем я бы даже второй раз сходил, если бы не цена в 80грн)))

Prol

Подивився у Кінопалаці. 3D-ефект нормальний*, очі та голова після сеансу не боліли. Про фільм як такий доповнити особливо нема чого - все на відмінно  :)
Але зображенню все ж таки трохи не вистачає роздільної здатності. Це було добре помітно у одному з епізодів, де показували жінку вождя, точніше її намисто. Нитки (чи що воно там) того намиста досить тонкі і коли вони рухаються у кадрі, те намисто неначе рябить. І це виглядая як зубчатість рухомих нахилених ліній у компьютерній грі. Гляну як воно з цим у imax.
*- а ось трейлер "Аліси" у 3D виглядав дуже посередньо. І чіткість поганенька і 3d невиразне.

Klaxonn

Цитата: Prol від 28 Грудень 2009, 14:11:32Але зображенню все ж таки трохи не вистачає роздільної здатності. Це було добре помітно у одному з епізодів, де показували жінку вождя, точніше її намисто. Нитки (чи що воно там) того намиста досить тонкі і коли вони рухаються у кадрі, те намисто неначе рябить. І це виглядая як зубчатість рухомих нахилених ліній у компьютерній грі. Гляну як воно з цим у imax.
Хыы...Камерон забыл сглаживание врубить)))

pohgejib

Цитата: Prol від 28 Грудень 2009, 14:11:32
Гляну як воно з цим у imax.
глянь заодно наскільки читабельний виділений текст:

Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Prol

Цитата: pohgejib від 28 Грудень 2009, 15:03:41глянь заодно наскільки читабельний виділений текст:
Якщо не забуду. Це з трейлера 1080р?

pohgejib

Цитата: Prol від 28 Грудень 2009, 15:13:37
Це з трейлера 1080р?
yepp

Guru of 3D

только с кинотеатра , фильм супер!!! смотрел в 2D , ужасно размытая картинка и нехватает яркости по сравнению с тем что я видел в 1080p трейлере у себя на телеке... Жду в 1080p чтоб расмотреть все детали.

Ivanko1

Цитата: Guru of 3D від 28 Грудень 2009, 18:01:21смотрел в 2D , ужасно размытая картинка и нехватает яркости
Может это из-за того что 3D крутили в обычном 2D? Просто когда очки снимаешь - именно такой эфект возникает. :)

Добавлено: 28 Грудень 2009, 20:30:31

Цитата: Hit_man від 26 Грудень 2009, 19:39:50З.Ы. Я б зараз мiг би тобi влiпити минус за наклеп, але це тупо.
Не уподобайся депутатам. ;))))

Добавлено: 28 Грудень 2009, 20:33:11

Цитата: Klaxonn від 28 Грудень 2009, 14:43:29Хыы...Камерон забыл сглаживание врубить)))
:D

HolyGuard

Я только вернулся из IMAX ;) Фильм - шедевр! И дело не в спецеффектах (ну или не только в них)... Это один из лучших фильмов, которые я видел! И смотреть его нужно только в IMAX 3D (хорошо, что он есть в Украине).

Guru of 3D

ЦитатаМожет это из-за того что 3D крутили в обычном 2D? Просто когда очки снимаешь - именно такой эфект возникает
да нет , трейлеры что перед фильмом показывали тож нечеткие... Привык к 40" full HD , ненаю как в imax но обычному кинотеатру далеко до телека по детализации.

Prol

Цитата: Ivanko1 від 28 Грудень 2009, 20:29:03Может это из-за того что 3D крутили в обычном 2D?
Такого не буває  :D
Цитата: pohgejib від 28 Грудень 2009, 15:03:41лянь заодно наскільки читабельний виділений текст:
Так само. Але "текстуру" футболки видно краще  :)
Цитата: Prol від 28 Грудень 2009, 14:11:32Нитки (чи що воно там) того намиста досить тонкі і коли вони рухаються у кадрі, те намисто неначе рябить.
У imax такого немає. Роздільної здатності для адекватного відображення намиста достатньо.

Finntroll

Только что из IMAX. Ходили впервые.
Обалденный фильм, обалденное 3D  - все пронеслось на одном дыхании.
Буйство красок, сюжет, эффекты, звук, дубляж - все на высоте.

По сравнению с анаглифом поляризация таки выглядит прикольнее и не так утомляет мне глаза, так что после короткой адаптации, дальше смотрел прекрасно и очки не мешали (в отличии от надоедливых бумажно-пластиковых картонок). Сидели в 10 ряду  - казалось, что все происходит прямо впритык к моей морде  :D

В общем впечатлений море и все положительные (если не считать, что в этот снегопад мы чуть не опоздали на сеанс)  :D

ЗЫ: Я бы рекомендовал на этот фильм, по возможности, сходить именно на 3D и именно в IMAX

VOVANL

Класс!!  :)
Смотрел 2D, но увы другого в Запорожье нет  :'(
Однозначно фильм десятилетия...Настоящий прорыв в кинематографе)
Сюжет совершенно не предсказуем, хотя слегка наивен)
Картинка завораживает, очень красиво.

5+

Finntroll

Цитата: VOVANL від 29 Грудень 2009, 20:17:04

О чем речь, что вырезано, кем и где?

VOVANL

Цитата: Finntroll від 29 Грудень 2009, 23:00:15
О чем речь, что вырезано, кем и где?
Ну не стоит так пугаться :) По сюжету все сцены раскрыты почти идеально (имхо)

am2box

Цитата: VOVANL від 29 Грудень 2009, 20:17:04
Сюжет совершенно не предсказуем, хотя слегка наивен)
Экономьте электричество! Выключайте NumLock !

pohgejib

а початок нікому не здається вирізаним?

Finntroll

Цитата: VOVANL від 29 Грудень 2009, 23:15:42
Ну не стоит так пугаться :)
Не стоит так переоценивать эффект от сказанного ;)
Я просто не увидел ни кавычек, ни слов вроде "имхо" перед "вырезаная сцена", поэтому поинтересовался, о чем, собственно, речь и откуда такая информация.
Цитата: VOVANL від 29 Грудень 2009, 23:15:42
Для меня выглядит как и прочие другие - вполне раскрытым. Как минимум без Вашего сообщения никакого особого внимания (в плане "раскрытия") данный эпизод не привлекал.

А так, рабочего материала, не вошедшего в картину, всегда остается много практически от любой сцены фильма. Так что для режиссерской или какой-нибудь extended версии всегда найдется что "раскрыть до конца". ;)

S!N

Ну решил сходить все же перед новым годом...В общем коротко и по существу: как всегда куча эпизодов ВСЕ_В_ПОСЛЕДНИЙ_МОМЕНТ, жуткое клише, скока можно?? много претензий к инопланетянам, сделать нормальный рост и убрать хвост и вполне земляне, по крайней мере отличий тогда будет не больше, чем между нигером и европейцем, вот прям инопланетяне тоже плачут из глаз, тоже целуются и вроде как трахаются, чушь то какая, спецэффектов особых не заметил по сравнению с 2012, но визуальное оформление просто взрывает моск и воображение ! Ах да, куда же без финального босса!!! Сюжет предсказуем с первых минут и до конца, низачет! Короче отлично.
High tech. Low life.

pohgejib

S!N, я так і не зрозумів до чого претензії))
природа там така ж як і у нас, всякі дерева кущі і тд. тоді логічно щоб досконало до них пристосуватися наві еволюціонували аналогічно людям. тільки пандора то в рази більша за землю тому і все там мусить бути збільшено в масштабі порівняно із земним.

S!N

Цитата: pohgejib від 30 Грудень 2009, 20:00:45S!N, я так і не зрозумів до чого претензії))
Ну я же вполне понятно перечислил свои претензии, еще раз повторять не хочу ))
Кстати 2 ч. 40 мин. пролетели как-то совсем не заметно, а люди в зале даже не базарили на протяжении сеанса (притом что зал был забит до отказа, и это в 12 ч. спустя 2 недели премьеры!!!), то есть вообще  :o
Ладно, повторю:
Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 19:29:37куча эпизодов ВСЕ_В_ПОСЛЕДНИЙ_МОМЕНТ
Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 19:29:37куда же без финального босса
Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 19:29:37Сюжет предсказуем

Но идеальных фильмов нет, а проработка мира перекрывает все недочеты. Аж дух захватывало от тех красот. Визуальная часть очень напомнила второй тест 3D Mark 05/06 и платформер Trine:

Добавлено: 30 Грудень 2009, 20:12:41

После НГ еще раз схожу, благо цены до 13.00 щас опустились до 25 грн. )))
High tech. Low life.

pohgejib

Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 19:29:37
куча эпизодов ВСЕ_В_ПОСЛЕДНИЙ_МОМЕНТ
така манера режисера. абсолютну більшість вона виводить на емоції.
куда же без финального босса!!!
за емоційною силою це момент аналогічний тому, що був в титаніку, коли тонув дікапріо.
Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 19:29:37Сюжет предсказуем с первых минут и до конца
давай зіграєм гру, хто більше назве фільмів? ти будеш писати з непердбачуваним сюжетом, а я з передбачуваним. подивимся хто виграє :D

PenSpinner

ЦитатаМой любимы персонаж в Аватаре - дерево.
Оно умудрилось перебросить всё содержимое мозга с одного тела на другое со скоростью сотен гигабит, а может быть нескольких петабит в секунду! При этом оно использовало распределение вычислительной нагрузки по сети на свободные подсоединённые тела. А ещё у тел был разный интерфейс и структура, и у одного даже не было порта "Головохвост 1.0". Это вообще очень сложная задача, не то что там рейды из SATA и IDE винтов с NTFS и FAT сделать. Ведь никакого переходника нет! Дерево рулит.

ЦитатаИтак несколько причин почему Аватар фильм про Сисадминов:
1. Нави говорят на непонятном для других языке но могут говорить и по человечески.
2. У Нави могут конектиться к разным дивайсам (лошадь, икран)
3. В начале фильма Джейк был простым человеком, но когда он познал традиции народа нави он стал бородат.

(c)bash.org.ru :)
Almost dying changes nothing. Dying changes everything. (c) Gregory House

The total intelligence of a planet is a constant. The population is increasing exponentially...(с)

Klaxonn

У вас синдром поиска глубинного смысла? Сюжет отличный. Есть только один недостаток - попсовый качок/генерал/финал босс. А всё остальное отлично! :P

S!N

Цитата: Klaxonn від 30 Грудень 2009, 21:53:25У вас синдром поиска глубинного смысла?
не, просто завышеные ожидания от мего-пеара

Цитата: Klaxonn від 30 Грудень 2009, 21:53:25Есть только один недостаток - попсовый качок/генерал/финал босс.
типичный, я бы сказал ))
High tech. Low life.

Klaxonn

Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 22:36:36типичный, я бы сказал ))
Актера неудачно подобрали

S!N

Цитата: Klaxonn від 30 Грудень 2009, 22:53:16
Актера неудачно подобрали
для роли шаблонного прожженного принципиального вояки самое оно)
а вообще идея матрицы цветет и пахнет, недавние Суррогаты тому пример
High tech. Low life.

Vader066

Poul Anderson "The Avatar" 1978
ЦитатаВ романе «THE Avatar» или «Зовите меня Джо», автор  рассказывает  трагическую историю Эдварда Энглси, ученом — биофизике, ставшего по воле несчастного случая калекой, навсегда прикованным к инвалидной коляске. 

Энглси, работает оператором Ю-сфинкса генетически сотворенного существа, способного существовать в адских условиях Юпитера. Работая на станции Ю-5, Энглси, с помощью с технологии «пси-лучевого передатчика» подключает свое сознание  к лишенному личности разуму Ю-Сфинкса, Юпитерианца по имени Джо. Джо выполняет исследовательские задачи на поверхности Юпитера в условиях штормовых ветров, аммиачных дождей и  атмосферного давления около  двухсот атмосфер.

И не смотря на все невыносимые — адские условия существования на поверхности юпитера, Энглси счастлив, ему нравится быть сильным в теле его аватара — Джо, нравится преодолевать трудности, бороться, выживать.

Постепенно Энглси вживается в своего «аватара» настолько, что уже не мыслит существования своей личности без пси-лучевого шлема на голове. 

С каждым новым воплощением Эдвард Энглси всё тяжелее переносит возвращение к безысходной, лишенной смысла, жизни одинокого инвалида, мир которого навсегда обрамлен в инвалидное кресло.

В последствии  Энглси осознает, что в теле Джо он силен, энергичен, он счастлив.

Эта цитата как нельзя лучше отражает ребяческий восторг, который одолевает Энглси когда он будучи Джо добивается результата, побеждает: «Энглси  задрал  голову  к  сумрачному  диску  Ганимеда  и торжествующе залаял...» (с)

Постепенно и неуклонно  происходит слияние личности Энглси и тела искусственного  создания — аватара, Юпитерианца, Ю-Сфинкса по имени Джо.

Энглси обретает новое сильное тело, новый мир, новую жизнь. Он отбрасывает беспомощное тело отчаявшегося человека биофизика Эдварда Энглси, навсегда выбирая «ад» юпитера.
Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

pohgejib

відгук гобліна про фільм:
Синий фил об Аватаре
судячи з слів "екшену мало" він дивився екранку :D
Цитата: Vader066 від 30 Грудень 2009, 23:14:54
Poul Anderson "The Avatar" 1978
покруче баяна не міг знайти?)
крім Джо є ще декілька книжок по яких кемерон ліпив сценарій, він сам це казав в своїх інтервю.
це я вже разів 3 тут писав :P

Vader066

Цитата: pohgejib від 30 Грудень 2009, 23:20:25крім Джо є ще декілька книжок по яких кемерон ліпив сценарій, він сам це казав в своїх інтервю.
:o
Плагіатить і навіть не приховує цього. Жах. він хоч імена авторів в титри вставив (хоча я чомусь сумніваюсь)?
Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

pohgejib

не враховує чого? хтось забороняє знімати фільми по книжках?
плагіатом займався міхалков коли зняв 12 :D

Vader066

Цитата: pohgejib від 30 Грудень 2009, 23:44:09не враховує чого?
Цитата: Vader066 від 30 Грудень 2009, 23:25:06Плагіатить і навіть не приховує цього
Цитата: pohgejib від 30 Грудень 2009, 23:44:09хтось забороняє знімати фільми по книжках?
Якщо автор на це погодиться, його вкажуть в титрах і  йому за це заплатять то звісно, що не заборонено.
Цитата: pohgejib від 30 Грудень 2009, 23:44:09плагіатом займався міхалков коли зняв 12 Веселый
На щастя не дивився. Ооригінал чудовий, тому я не хотів псувати собі враження переглядом фіьму Михалкова ;)

Finntroll

Цитата: S!N від 30 Грудень 2009, 22:59:38
а вообще идея матрицы цветет и пахнет
К слову, идеи матрицы были скомунизжены самими авторами матрицы из намного большего количества источников, чем Аватар, но это не мешает Матрице считаться культовым фильмом  :D
много претензий к инопланетянам...
..вполне земляне..
.. чушь то какая
Юморист :)))
Прям новая форма расизма от земных специалистов по инопланетянам: прочь от наших хьюманских рук и ног ваши грязные щупальца и клыки! Вы обязаны быть другими!! :D

ЗЫ: А по поводу сюжета, дык тут и понятно, что на вкус и цвет, как говорится...
Кому Шекспира подавай, а кто и наоборот: куплеты Потапа и Насти будут расхваливать как шедевр, перед которым Шекспир "банальный, предсказуемый, и заштампованный" писака :)

pohgejib

Цитата: Vader066 від 30 Грудень 2009, 23:51:17
Якщо автор на це погодиться, його вкажуть в титрах і  йому за це заплатять то звісно, що не заборонено.
звідки ти взяв такі неписані правила? придумав? я наприклад в жодній з книжок не бачив заборону екранізації. можливо ідею взагалі не андерсон придумав, а його неписемний підстригач кущів в саду? :)

Vader066

Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 10:55:35звідки ти взяв такі неписані правила? придумав?
Закон про авторське право
Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 10:55:35можливо ідею взагалі не андерсон придумав, а його неписемний підстригач кущів в саду? Улыбка
Ключове слово - "можливо"

pohgejib

сьогодні відвів на фільм всіх родичів що приїхали на НР :D

день незалежності народу наві збігся з днем незалежності України :)

Klaxonn

Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 16:10:11день незалежності народу наві збігся з днем незалежності України
Ровно за месяц до моего ДР))

Finntroll

Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 16:10:11
за третім разом помітив, що продюсери поспішили з релізом, деякі епізоди виглядають мультяшними. напевне через те що із-за спішки їх доручили слабшим студіям по CG.
Спешки?
Первоначально выход фильма был запланирован на 22 мая 2009 года, но потом его перенесли на 17 декабря 2009. Это было сделано для того, чтобы дать создателям фильма больше времени на пост-производство, а также чтобы большее количество кинотеатров по всему миру успели установить у себя трёхмерные проекторы.

подивіться на дату:
Прикольно :) Особенно если учесть параллели сюжета с политикой агрессивных стран вроде США или России  :)

pohgejib

Цитата: Finntroll від 31 Грудень 2009, 18:30:02
Спешки?
Первоначально выход фильма был запланирован на 22 мая 2009 года, но потом его перенесли на 17 декабря 2009. Это было сделано для того, чтобы дать создателям фильма больше времени на пост-производство, а также чтобы большее количество кинотеатров по всему миру успели установить у себя трёхмерные проекторы.
як видно цього часу їм також не вистачило :). вони побоялися відкладати реліз на пізніше (на 2010 рік) з двох причин: 1) їх 3Д-новизна не сприймалася б настільки радикальною 2) все таки багато б втратили на зборах пропустивши новорічні канікули.
також про спішку говорить те що останні тиждні перед релізом кемерон по 14 годин в день сидів в 3Д окулярах щоб досконало здійснити кольорокорекцію. ну і про ти що вже казав, продюсери щоб встигнути до запланованої дати мусіли розділити моменти з спецефектами між кількома студіями.  навіть той же тизер фільму який вийшов в середині літа має кричущу недоробленість моделей.
а на рахунок кінотеатрів то якраз навпаки вийшло. побачивши ажіотаж на фільм, власники в останній місяць почали переобладнувати зали на 3Д.

Finntroll

Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 18:48:08
як видно цього часу їм також не вистачило :)
Как видно мне - мы имеем отличную графику
вони побоялися відкладати реліз на пізніше (на 2010 рік) з двох причин:
Откуда информация, что кто-то планировал откладывать релиз? И побоялся?
також про спішку говорить те що останні тиждні перед релізом кемерон по 14 годин в день сидів в 3Д окулярах щоб досконало здійснити кольорокорекцію
Можно источник этих сведений? Хотя ничего крамольного в работе режиссера над его фильмом я не узрел. И еще, не подскажите, сколько времени необходимо, чтобы картина с монтажного стола перекочевала в кинотеатры?
навіть той же тизер фільму який вийшов в середині літа має кричущу недоробленість моделей.
Во первых тизер не преследует цель продемонстрировать что-то, во всей красе. Он служит завлекалочкой. Он должен породить интерес, чтобы зритель захотел увидеть - "как же оно там будет в финале?"
Ну и во вторых никакой "кричащей" недоработки моделей, по моему мнению,  в нем, конечно же, не было.

Может и Вам стоит дописывать что-то вроде "по моему мнению", или " я так думаю" ? :)

PenSpinner

я це помітив зразу, коли дивився у кінотеатрі :)
Almost dying changes nothing. Dying changes everything. (c) Gregory House

The total intelligence of a planet is a constant. The population is increasing exponentially...(с)

pohgejib

Цитата: Finntroll від 31 Грудень 2009, 19:20:18
Как видно мне - мы имеем отличную графику
зараз важко, не маючи оригінала, порівнювати такі деталі, але графічні рівні епізодів, коли ми вперше бачим банші, і моментів з джунглів заставляють думати що ці відрізки з різних фільмів. короч вийде БД тоді вернемся до цього питання і детально їх порівняєм.
Откуда информация, что кто-то планировал откладывать релиз? И побоялся?
я мав наувазі що не помішало б його відкласти, і реальні причини чому цього не сталося.
Можно источник этих сведений? Хотя ничего крамольного в работе режиссера над его фильмом я не узрел. И еще, не подскажите, сколько времени необходимо, чтобы картина с монтажного стола перекочевала в кинотеатры?
це з презентації в Москві. він сказав, що 8 днів назад вони закінчили роботу над фільмом.
Цитата: Finntroll від 31 Грудень 2009, 19:20:18Во первых тизер не преследует цель продемонстрировать что-то, во всей красе. Он служит завлекалочкой. Он должен породить интерес, чтобы зритель захотел увидеть - "как же оно там будет в финале?"
Ну и во вторых никакой "кричащей" недоработки моделей, по моему мнению,  в нем, конечно же, не было.
я пояснював сирість проекту станом на середину літа (не кажучи вже про заявлені "22 мая 2009 года")... а ти відписуєш мені для чого призначений тизер)
наприклад наступна різниця між тизером і трейлером, по-моєму є кричущою:

Может и Вам стоит дописывать что-то вроде "по моему мнению", или " я так думаю" ? :)
завжди стараюся це робити. але раз на раз не приходиться :)

Potter

Тут дописывать надо что-то  типа "Я фанатик" или "Камерон такой лапа"  ;D

Klaxonn

Цитата: Potter від 31 Грудень 2009, 22:25:29
"Я хочу от него детей" забыл))))

Finntroll

Цитата: pohgejib від 31 Грудень 2009, 20:16:47
зараз важко, не маючи оригінала, порівнювати такі деталі
але ми вже робимо висновки...
... а ти відписуєш мені для чого призначений тизер)
наприклад наступна різниця між тизером і трейлером, по-моєму є кричущою:
Вот видите, дело в том, что это все в очередной раз лишь по Вашему. Я не зря кратко описал, что такое тизер и почему это не "кричащая" разница, хотя бы для меня ;)
я мав наувазі що не помішало б його відкласти
"..по моему мнению"... да?
це з презентації в Москві. він сказав, що 8 днів назад вони закінчили роботу над фільмом
спасибо за отсутствие ссылок и информацию, которая на деле оказалась просто субъективным личным мнением. Которое, впрочем, имеет право на жизнь (если не выдавать его за факт)
Цитата: Potter від 31 Грудень 2009, 22:25:29
Скорей, Камерон сакс, графика убогая, я лучше шарю в кинопроизводстве: дали б мне столько денег - я б снял шедевр;)

ЗЫ: Ну что Вы .. :%), я не сторонник или какой-то особый почитатель творчества Камерона, я скорей противник писанины, вроде той, что выдана чуть выше   :D

pohgejib

до чого тут цей бред? в чому саме я вдаю знавця в кінономистецтві?
сцена з банші, особливо коли воно вилітає з дерева здається дуже мультяшною. якщо вже хочете на рівні брати участь в суперчці, сходіть ще раз в кіно раді  вирішення цих технічних питань. я був 3 рази, в тому числі в ІМАХ і зміг два рази переконатися що це сцена зроблена не на такому рівні як наприклад сцени битв і моменти в джунглях.
хотілося ссилки? http://www.gzt.ru/print/276430.html "учісь, студент" :D

Klaxonn

Цитата: pohgejib від 01 Січень 2010, 11:39:46сцена з банші, особливо коли воно вилітає з дерева здається дуже мультяшною.
Это когда? :-\

pohgejib

після чого здійснює політ:

не мультік? :)