Автор LoRDEP, 20 Листопад 2009, 21:39:34

Попередня тема - Наступна тема

Моя оцінка фільму...

Відмінно
Добре
Нормально
Погано
Жахливо
Не дивився

S!N

Я так понял фильм с сюжетом, так что лучше наверное будет посмотреть дома, чтобы всякое жующее отребье не мешало.

зы: когда релиз на ДВД?
High tech. Low life.

Обамка

Цитата: S!N від 21 Грудень 2009, 19:52:32
Я так понял фильм с сюжетом, так что лучше наверное будет посмотреть дома, чтобы всякое жующее отребье не мешало.
Та да, говна в кино хватает - то какой-то убыток бутылку пива уронит и она гремит по всему залу, то маленькие дети, то тупые блондинки обсуждают каждый момент и вставляют тупые комментарии... В общем я пожалел, что не пошел на сеанс на 10 утра... :'(

S!N

High tech. Low life.

Обамка

Цитата: S!N від 21 Грудень 2009, 20:22:05
Как перевод?
Отличный. Ухо не режет ни при каких обстоятельствах.

Outlander

Цитата: bogdanov від 21 Грудень 2009, 19:56:14
я пожалел, что не пошел на сеанс на 10 утра... :'(
Иногда как раз в 10 утра и припирается толпа прогульщиков молодежи, радующая окружающих своим присутствием >:(

pohgejib

коли я був на показі, весь зал був заповнений і під час перегляду я не почув жодного постороннього звуку. всі роззявившись вглядалися в кожну деталь, намагаючись не пропустити чогось важливого.
після перегляду мене сушило, видно також з відкритим ротом сидів :)
_________
Top 250: #21
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

oneassasin

во-во-во, pohgejib, у меня аналогично :D  Интересный момент был на фразе "Нужно взять анализы"... весь зал ржал  :-*

pohgejib

:D
також сподобалося:
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

і найбільший напряг викликав момент коли:

Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

pohgejib

сьогодні ще раз зходив тільки вже на 2Д версію. крім відсутності 3Д (г), різниці в якості картинки порівняно з ІМАХом не помітив. чіткість зображення та ж сама (100%), яскравість, враховуючи те що в ІМАХ сидиш в окулярах, також аналогічна. білий колір не є білим, але це вже через власників кінотеатрів, що зекономили на проекторах.
цікаво було спостерігати за аудиторією, як з кожною хвилиною все більше затихала і все ширше відкривала свої роти. вкінці намагався зірвати аплодисменти, але не получилося.  :)
________
йшов в основному щоб провірити технічні питання. але все ж пандора знов мене причарувала. фільм що в 2Д, що в 3Д - геніальний.

Guru of 3D

мдааа в Запорожье только 2D можно посмотреть  >:(  На днях схожу...

Klaxonn

А я вот в пятницу пойду. Уже жду не дождусь))

pilotmax

Народ, а это только я ни через сайт не могу заказать, ни дозвонится, или так у всех?

Klaxonn

Цитата: pilotmax від 22 Грудень 2009, 18:05:28
Народ, а это только я ни через сайт не могу заказать, ни дозвонится, или так у всех?
Я знакомого послал за билетами XD

oneassasin

У нас билеты на разрыве идут... борьба за билет ведётся между тремя-четырьмя человеками  :D

Excalibur

Сам думаю сходить в четверг... ) в Аймакс

pilotmax

Пошарил по форуму имакса, так там у всех такая проблема. Так что либо топай ножками за билетами( либо пошли другого топать, как поступил товарищ Klaxonn), либо не видеть тебе имакса до нового года, поскольку другие средства коммуникации не доступны :(

Nixxx

Это действительно шедевр, качество и продуманность истории впечатляет, жаль только не в супер качестве смотрел и не в 3д конечно, зато дома в тишине и осмысливая, что происходит...
В википедии прочитал, что если будет комерческий успех Кэмерон будет делать трилогию, надеюсь будет так, т.к. все известные "вселенные"(звездные войны, матрици, властелины колец, тот же терминатор и тд.) уже раскрыли себя, я думаю это новая история более чем достойна на роль "приемника"...

Prol

Цитата: Nixxx від 22 Грудень 2009, 22:19:45зато дома в тишине и осмысливая, что происходит...
Ужос... Такое кино, а смотреть на экранке :o Лучше уж потерпеть до выхода двд.

pohgejib

чого ви так паритеся. нехай на чому хочуть на тому й дивляться. це ж їх проблеми.
доречі двд також не той формат, через який можна повністю насолодитися фільмом. особисто я чекаю на BluRay 3D.

Prol

Цитата: pohgejib від 23 Грудень 2009, 09:38:01особисто я чекаю на BluRay 3D.
Там не буде реальних 1080р

pohgejib

Цитата: Prol від 23 Грудень 2009, 09:53:21
Там не буде реальних 1080р

Guru of 3D

и где ты будешь смотреть BluRay 3D ?

Prol

Guru of 3D

ну и чтоб это все посмотреть нужно -

pohgejib

мета оправдовує засоби. тимпаче зараз на набір від нвідіа йде велика знижка при купівлі відповідного монітора.
дома ніхто не буде давати рядом тупих коментаріїв, кашляти і жерти попкорн.

SliCk

проголосовал за Відмінно !!вчера з друзьями был на 3Д (у нас в праге -> самое большое полотно в Европе-> имею ввиду для аймаха) , впечатлений море, фильм супер: еффекты, сценарий пк графика, всё на ура)
Алкоголь - это анестезия, позволяющая перенести операцию под названием жизнь ^^

DyrenDos99

Поставив оцінку Відмінно! Фільм клосний, шкода првда що не в 3д дивився але  і без 3д теж вражень море!!!

Prol

Цитата: pohgejib від 23 Грудень 2009, 12:20:48тимпаче зараз на набір від нвідіа йде велика знижка при купівлі відповідного монітора.
дома ніхто не буде давати рядом тупих коментаріїв, кашляти і жерти попкорн.
Екрану таких розмірів і звуку такої якості дома теж не буде ;) Недолік якості звуку виришити можна, а от з екраном - ні.

pohgejib

який понт з 22метрового екрану коли на нього подається звичайна 2К картинка, яка майже те саме, що FullHD (2048х858 проти 1920х1080). на рахунок звуку - мені вистачає 6-ти канальних навушників.  ;)

GRaFkiyv

Цитата: Prol від 23 Грудень 2009, 17:17:05
Екрану таких розмірів і звуку такої якості дома теж не буде ;) Недолік якості звуку виришити можна, а от з екраном - ні.
Действительно, представить дома телевизор 40" з "якістною розподільчою здатністью 96х60"  я не могу  ;D
(IMAX    2200*1600см=3520000см2/ разр. 2048*1536=3145728/k=1,1189)
(TV 40"   69*99см=6831см2  / разр. 1920*1080=2073600/k=0,0032 )
1.1189/0.0032=350 раз разница отображаемой инф. на ед. экрана !!
Поправьте если не прав  ???

dobriyvecher

GRaFkiyv - разрешение на ЖК и на проекторе - это абсолютно разные для зрения картинки, не думаю, что на проекторе вообще реально увидеть квадраты (пикселы), тем более смотришь ведь ты не впритык и вообще, как можно сравнивать экран диагональю 20 метров и домашний телек с диагональю в 20 раз меньше?

Prol

Цитата: GRaFkiyv від 23 Грудень 2009, 20:32:29Поправьте если не прав
В цифровых кинотеатрах (типа как в Кинопалаце, Баттерфляе, ...) видео тоже 2048х1024. Но выглядит оно намного лучше, чем дома 1080р (также значительно лучше, чем с кинопленке в тех же кинотеатрах). И это при гораздо большем экране! В imax два проэктора по 2К и в итоге изображение получается лучше, чем при просто 2К. Но и хуже, чем 4К.

pohgejib

Virtuoz

На yakaboo пишут что релиз на DVD будет примерно в конце февраля.

Prol

Цитата: Virtuoz від 25 Грудень 2009, 07:53:18На yakaboo пишут что релиз на DVD будет примерно в конце февраля.
Если так, то это будет т.н. антипиратка с изображением невысокого качества. Могут и субтитры вшить, чтоб в других регионах было неинтересно смотреть  :D

Bambucha

Цитатаавтор демонстрирует зрителю уродливую сущность протестантского менталитета.

при чем тут протестанты вообще  ???
Если у тебя прекрасная жена, офигительная любовница, крутая тачка, нет проблем с властями и налоговыми службами, а когда ты выходишь на улицу всегда светит солнце и прохожие тебе улыбаются - скажи НЕТ наркотикам.

Virtuoz

Цитата: Prol від 25 Грудень 2009, 11:47:45Если так, то это будет т.н. антипиратка с изображением невысокого качества. Могут и субтитры вшить, чтоб в других регионах было неинтересно смотреть
Извиняюсь за оффтоп, на yakaboo вроде не продают пиратские копии или я ошибаюсь?

S!N

Цитата: Virtuoz від 25 Грудень 2009, 12:34:42
Извиняюсь за оффтоп, на yakaboo вроде не продают пиратские копии или я ошибаюсь?
Он сказал АНТИпиратка, а не пиратка!

зы: блин, чувствую на ДВД еще долго ждать, придется на кинотеатр раскошеливаться...
High tech. Low life.

dezmond

Я хотів купити у вівторок на 30 число, так ті АЙМАКСовські козли відмінили знишки на денні сеанси >:(. Слава Богу, що лише 10 хв простояв в черзі. До речі кому цікаво знижки діють з 8 січня, ну так вони мені сказали.

Serj_013

Цитата: dezmond від 25 Грудень 2009, 18:22:16
Я хотів купити у вівторок на 30 число, так ті АЙМАКСовські козли відмінили знишки на денні сеанси >:(. Слава Богу, що лише 10 хв простояв в черзі. До речі кому цікаво знижки діють з 8 січня, ну так вони мені сказали.
1)Які сеанси не денні (години)?
2)Знижки- студентські?
3)як там з квитками (є/нема)?

Excalibur

Я вчера посмотрел.. Правда не в аймакс ....билетов нет. А так фильм очень даже понравился !!

dezmond

Цитата: Serj_013 від 25 Грудень 2009, 18:43:14
1)Які сеанси не денні (години)?
2)Знижки- студентські?
3)як там з квитками (є/нема)?
1) 10:30 і 13:30
2) Студентські
3) Розбирають повним ходом

Serj_013

Цитата: dezmond від 25 Грудень 2009, 18:45:45
1) 10:30 і 13:30
2) Студентські
3) Розбирають повним ходом
Тобто на 10:30 і 13:30 за студаком можна йти?
За скільки днів можна замовляти квитки, так щоб вони були?

dezmond

Цитата: Serj_013 від 25 Грудень 2009, 18:53:43
Тобто на 10:30 і 13:30 за студаком можна йти?
Вже ні. Після 8 січня можна буде.
Цитата: Serj_013 від 25 Грудень 2009, 18:53:43
За скільки днів можна замовляти квитки, так щоб вони були?
Краще самому піти замовити.

pohgejib

Globe

недавно переглянув Аватара. Дуже непоганий фільм. Цікавий та гарно зроблений
Top Gear.........the best TV show for sure!

Ivanko1

Кто поставил "Жахливо"!?? ???

LoRDEP

Відмінно
Це просто "ЩОСЬ", я вперше переглядав IMAX 3D, враження словами не переказати  :) Всі БІГОМ в кінотеатр і саме на IMAX 3D. Те що Ви відчуєте варте більш ніж 80грн  ;)

pohgejib

Цитата: Ivanko1 від 26 Грудень 2009, 00:23:40
Кто поставил "Жахливо"!?? ???
думаю Hit_man
Цитата: Hit_man від 19 Грудень 2009, 16:04:22
pohgejib, не ображайся, але феноменального там як у грабузi. Звук пречудовий, та це поеднання 2Д з 3Д чомусь мене не захопило, та головна iдея фильму якась не чiтка
Цитата: Hit_man від 19 Грудень 2009, 19:55:25
Це казка, ось ща в ньому "налажали", хоча це не пiдходить, тому краще казати "експерементували". Частина правди в нiй присутня, але яка мотивацiя для глядача пiсля прогляду?

Добавлено: 26 Грудень 2009, 19:10:29

Цитата: LoRDEP від 26 Грудень 2009, 17:02:33
Відмінно
Це просто "ЩОСЬ", я вперше переглядав IMAX 3D, враження словами не переказати  :) Всі БІГОМ в кінотеатр і саме на IMAX 3D. Те що Ви відчуєте варте більш ніж 80грн  ;)

тобі не здалося часом, що зображення було не чітке? на якому ряді сидів?

Hit_man

pohgejib, я поставив добре, якщо не вiриш могу тобi зробити скрiншот.
З.Ы. Я б зараз мiг би тобi влiпити минус за наклеп, але це тупо.

[вложение удалено администратором]