Україна и її майбутнє

Автор Sanьka, 24 Січень 2014, 16:35:34

Попередня тема - Наступна тема

Какую зарплату должны получать депутаты?

Высокую - антикоррупционную
Как все - среднюю по стране
Нормальную, достаточно высокую для высокой должности
Работать за идею

Prol

Вангую ,что видос удалят, потому скринчик на память

[вложение удалено администратором]

Prol

Цитата: Xella від 21 Жовтень 2019, 00:52:54Ну и в продуктах тоже ограничения пошли и пишут palm oil free на продуктах.
Так и sugar free на продуктах пишут  :D Там ограничение на процентное содержание трансизомеров в жировой фазе. Он должен быть менее 1% по ЕС, если правильно помню. Для этого поменяли способы обработки пальмового масла. А не ограничили объемы. У нас тоже есть сладости из пальмового масла с трансизомерами менее 1%

aNGeL

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 00:11:52
Учился терроризму или проходил курс молодого бойца?
Для этого нужно учиться или проходить курс?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 00:52:29
Когда там следующее дно?

У новому випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата".

Міністр культури Володимир Бородянський на своїй сторінці в Facebook написав: "Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки".

У свою чергу нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко заявила, що депутати готують листа на ім'я спікера Дмитра Разумкова з тим, щоб хор імені Верьовки не виконував гімн на відкриттях і закриттях сесій Верховної Ради.

20 жовтня Валерії Гонтаревій виповнюється 55 років.

Ой как у порохоботов пердак возгорелся)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Xella

Цитата: aNGeL від 21 Жовтень 2019, 10:49:46Ой как у порохоботов пердак возгорелся)
А милованов порохобот ?

aNGeL

Цитата: Xella від 21 Жовтень 2019, 10:59:55
А милованов порохобот ?
Я не знаю кто это, но фамилия знакомая.

Xella

Цитата: aNGeL від 21 Жовтень 2019, 11:02:23
Я не знаю кто это, но фамилия знакомая.
это министр как и Бородянський - два порохобота видимо в команде Зе

ЦитатаБольшинство внешних инвесторов воспринимают экс-главу Национального банка Валерию Гонтареву как выдающегося реформатора, а потому номер студии "Квартал 95", посвященный поджогу ее дома, будет негативно влиять на инвестиционный климат в Украине, считает министр развития экономики, торговли и сельского хозяйства Украины Тимофей Милованов.

Prol

Цитата: aNGeL від 21 Жовтень 2019, 10:49:46Ой как у порохоботов пердак возгорелся)
Это тоже порохобот?

Может даже Бігус.інфо - порохоботы?

Prol

Цитата: aNGeL від 21 Жовтень 2019, 10:47:33
Для этого нужно учиться или проходить курс?
Конгрессменам виднее. Год назад один альтернативно одаренный конгрессмен накалякал, что в Украине процветает антисемитизм и ксенофобия.

aNGeL

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 16:01:46
Конгрессменам виднее. Год назад один альтернативно одаренный конгрессмен накалякал, что в Украине процветает антисемитизм и ксенофобия.
В каком прерасном мире ты живешь, где пересичный знает все лучше как что происходит в американском конгрессе

aNGeL

СИВОХО СТАВ РАДНИКОМ СЕКРЕТАРЯ РНБО
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/shoumen-sivoho-stav-radnikom-sekretarya-rnbo-1430028.html

aNGeL

DEAD_RAT

Prol

Цитата: ПорошенкоІсторія з Рамзаном Кадировим довела, що "Квартал" вміє вибачатися, коли захоче.

Ай, маладец! Как это про это никто не вспомнил? Будем наблюдать.

Prol

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 18:19:49Будем наблюдать.

Они еще и гордятся

Майже кожен новий випуск «Вечірнього Кварталу» стає резонансним, бо ми жартуємо на ті теми, які хвилюють суспільство. «Квартал» - це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть, якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їх дії і наслідки їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його.

Також хотілося б звернутися до міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського. Пане Володимире, дякуємо вам за вашу реакцію. Ми запрошуємо вас на наступну зйомку «Вечірнього Кварталу», щоб одразу після концерту ви сказали, за що вам соромно, а за що ні.

Також звертаємося до міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова. Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з точку зору економіки дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як:

«Через жарт коміків «Вечірнього Кварталу» гривня впала у п'ять разів»
«Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій зростає обличчя Євгена Кошового»

Наш гумор - наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою.

Ваша "зброя" отупела.

Prol

Prol

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

GA-EV3

Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

СutMan

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 18:34:51Також звертаємося до міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова. Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка і побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас. Погодьтеся, з точку зору економіки дуже обґрунтованими будуть звучати такі тези, як:

«Через жарт коміків «Вечірнього Кварталу» гривня впала у п'ять разів»
«Зовнішній борг України зростає в тій самій пропорції, в якій зростає обличчя Євгена Кошового»
надто тонко

А от коли в злодійки хату підпалили (цікаво ще хто) то тут лихо-лишенько і трагедія. Гривнева мультимільйонерка, живе в Лондоні, при будь-якій можливості розказує як її переслідують і погрожують, от тільки крім гонтаревських слів доказів катма, ой горе яке, ох.
Защитный экран видеокарты подавляет до 66% всех электромагнитных помех, эффективно защищая здоровье пользователя от вредного воздействия электромагнитного излучения и улучшая качество видеосигнала

graved1gger

сивоха это круто
конец эпохи кумовства  ;D
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Xella

Цитата: graved1gger від 21 Жовтень 2019, 20:01:53
сивоха это круто
Так он же слуга народа, просто его не выбрали на его округе, но типа нашли ему место

Prol

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 19:45:59А от коли в злодійки
Щось Зе-прокурори нічого на неї не можуть знайти. Головна її провина, схоже, - націоналізація Привату.
Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 19:45:59Гривнева мультимільйонерка, живе в Лондоні
Невже заздрість?  ;)
Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 19:45:59як її переслідують і погрожують, от тільки крім гонтаревських слів доказів катма, ой горе яке, ох.
Вся влада у слуг Коломойського. Чому цілий місяць чи більше, немає ніяких результатів розслідування підпалу будинку? Чи правдива розповідь охоронця, скільки було осередків займання - це все можна вияснити у перші ж дні. І на цьому все розслідувати. Але...
У мене немає до неї ніяких вдячностей і я сам вважав, що скоріше за все, там був самопідпал. Але затягування розслідування заставляє вже думати інакше.

А як ти до Коломойського ставишся? Адже він шахрайськими схемами вивів з банку мільярди. І державними грошима, тобто народними, прийшлося компенсувати діру. Ти будеш радіти коли у нього хата згорить?

graved1gger

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51Вся влада у слуг Коломойського. Чому цілий місяць чи більше, немає ніяких результатів підпалу будинку? Чи правдива розповідь охоронця, скільки було осередків займання - це все можна вияснити у перші ж дні. І на цьому все розслідувати. Але...
У мене немає до неї ніяких вдячностей і я сам вважав, що скоріше за все, там був самопідпал. Але затягування розслідування заставляє вже думати інакше.
++++

graved1gger

Цитата: Xella від 21 Жовтень 2019, 20:03:30
Так он же слуга народа, просто его не выбрали на его округе, но типа нашли ему место
он в первую очередь работник квартала и плюсов. а потом уже потом вот это вот.
кумовство чистой воды

aNGeL

Цитата: graved1gger від 21 Жовтень 2019, 20:01:53
сивоха это круто
Пора и мне с моей пропиской просить должность  :D ;D

aNGeL

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51Чому цілий місяць чи більше, немає ніяких результатів розслідування підпалу будинку? Чи правдива розповідь охоронця, скільки було осередків займання - це все можна вияснити у перші ж дні. І на цьому все розслідувати. Але...
потому что всем безразлично

СutMan

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51Чому цілий місяць чи більше, немає ніяких результатів розслідування підпалу будинку?
напевно по тих самих причинах по яких не ведеться і не велося розслідування по майданних справах

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51Невже заздрість? 
так, заздрю, особливо тим кому інфляція гривневі вклади з'їла,кому на ліки не вистачає і тим хто закінчує самогубством

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51А як ти до Коломойського ставишся? Адже він шахрайськими схемами вивів з банку мільярди.
друга сторона тієї ж монети що і Готарева, вони вартують одне одного
Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 20:44:51Ти будеш радіти коли у нього хата згорить?
я зараз не радію, але буду коли посадять хочаб когось з них. До речі про затяжні справи, в Коломойського також "гешефт" насувається з фемідою США і також не перший місяць.
Защитный экран видеокарты подавляет до 66% всех электромагнитных помех, эффективно защищая здоровье пользователя от вредного воздействия электромагнитного излучения и улучшая качество видеосигнала

GA-EV3

Правильно! Брать только своих. Нечего там всяких "проФФесионалов" к власти допускать.

aNGeL

НА ОДЕЩИНІ ЧЕТВЕРО ПІДЛІТКІВ ЗҐВАЛТУВАЛИ СВОГО ОДНОЛІТКА. МАТИ ПОСТРАЖДАЛОГО П'ЯТЬ МІСЯЦІВ ДОМАГАЄТЬСЯ ПОКАРАННЯ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/na-odeschini-chetvero-pidlitkiv-zgvaltuvali-svogo-odnolitka-mati-postrazhdalogo-p-yat-misyaciv-domagayetsya-pokarannya-1430235.html

aNGeL

А я эту суку в УМХ застал. Мразь еще та

Юлия Ковалив — пример того как люди из коррумпированного бизнеса начали приносить пользу своей стране
https://chenews.net/obshhestvo/julija-kovaliv-primer-togo-kak-ljudi-iz-korrumpirovannogo-biznesa-nachali-prinosit-polzu-svoej-strane/

Prol

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 21:40:39напевно по тих самих причинах по яких не ведеться і не велося розслідування по майданних справах
Ох! Порівняв! Респект! І всеж таки, з якої причини?

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 21:40:39так, заздрю, особливо тим кому інфляція гривневі вклади з'їла,кому
Тобто це вина голови Нацбанку і більше ніяких чинників не було?

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 21:40:39я зараз не радію, але буду коли посадять хочаб когось з них.
Так коли посадять чи коли у нього щось згорить? Або будеш іронічно писати "ой яке лишенько, ой-ой-ой"?

"До речі про затяжні справи, в Коломойського також "гешефт" насувається з фемідою США і також не перший місяць."
Вже вкотре приводишь порівняння 80-го рівня маразму. Фінансові справи завжди розслідуються довго. Підпали (як до кількість осередків займання та їх місце) - лічені дні. Також не потребує багато часу допит свідка (одного єдиного!) та порівняння його свідчень з результатами експертизи.

aNGeL

У КИЄВІ ВПЕРШЕ ПОЧАЛИ ДЕМОНТАЖ НЕЗАКОННОЇ ЗАБУДОВИ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-vpershe-pochali-demontazh-nezakonnoyi-zabudovi-1430259.html

СutMan

Цитата: Prol від 21 Жовтень 2019, 22:10:32Так коли посадять чи коли у нього щось згорить?
я коли згоріло щось писав? чи тільки коли моралфаги почали роздувати
і так, буду! скільки БПП-шні змі будуть роздувати з мухи слона і фігню всяку, і яку тут будуть репостити, стільки і буду іронізувати.

graved1gger

у меня насяник пересекался с гонтервое в 2015, говорил, что баба противна и ужасна и напоминает бабок с троещинского рынка.
а так хз...
позавчера тело из демсокиры мне рассказывал, что бегунов в лес
вчера тело посол оон по толерантности в украине милый дружаня с абсолютно нетолерантными и не терпящими иного мнения экотеррористами из кекца.

наша страна это залюбленный стыд и похоже ее ничего не спасет.

СutMan

Цитата: graved1gger від 21 Жовтень 2019, 23:24:40наша страна это залюбленный стыд и похоже ее ничего не спасет.
і не тільки наша
Цитата: graved1gger від 21 Жовтень 2019, 23:24:40из кекца
звідки?

graved1gger

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 23:42:21звідки?
http://ecoethics.ru/
прикидываются борцами против браконьеров и строек. но внезапно имеют автобусы титушек в балаклавах. любители покопать ямы, повкапывать арматуру, понатягивтаь тросов, на велосипедных трассах, ходить толпой титушек и угрожать. естественно там где удобно, потому что на соседнем холме стройки с оползнями они тупо игнорировали, зато велосипедисты плохие.

в данном контексте какого-то модного хрена во время потасовки с охотниками облили зеленкой и попали в глаз. пост в стиле, нас оттеснила толпа охотников и лили в глаза зеленку, а хлопцы из кекца клевые и установили личность нападавших. от только беда, пару лет назад этот кекц действовал же АБСОЛЮТНО ТАКИМИ ЖЕ МЕТОДАмИ

GA-EV3

Создаётся впечатления, что все общественные организации создаются с целью...не той, которую они декларируют.

Prol

Цитата: СutMan від 21 Жовтень 2019, 23:20:13так, буду! скільки БПП-шні змі будуть роздувати з мухи слона і фігню всяку, і яку тут будуть репостити, стільки і буду іронізувати.
Я вище наводив приклади таких БПП-змі. Якось дуже заплутано виходить

GA-EV3

Почему же петь о хате некорректно? Ведь хату спалили в Киеве, а персона, которая пакращувала моє життя вже сьогодні, живёт в Лондоне?
Мне кажется это нормальная политическая сатира и нечего ей прикидываться несчастной пострадавшей бездомной (в следствии этого инцидента) бедняжкой.
Мне вот хату в Лондоне почему-то никто не палил.

aNGeL

В ОДЕСІ АФРИКАНЕЦЬ З НОЖЕМ УВІРВАВСЯ ДО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ І ВИМАГАВ, ЩОБ ЙОГО ЗАСТРЕЛИЛИ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/v-odesi-afrikanec-z-nozhem-uvirvavsya-do-viddilu-policiyi-i-vimagav-schob-yogo-zastrelili-1430331.html

aNGeL

фред

Цитата: aNGeL від 22 Жовтень 2019, 17:48:58

:D ты это, рядом фотку его нынешнего поставь на фоне плакатов зели, будет офигенный демотиватор))
¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

У НІКОПОЛІ ЧОЛОВІК ПАТЕЛЬНЕЮ ЗАБИВ ДО СМЕРТІ ПЕНСІОНЕРКУ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/u-nikopoli-cholovik-skovorodoyu-zabiv-do-smerti-pensionerku-1430835.html

СutMan

Цитата: фред від 22 Жовтень 2019, 17:59:16
:D ты это, рядом фотку его нынешнего поставь на фоне плакатов зели, будет офигенный демотиватор))

он сейчас похудел, с него теперь спрос меньший )

GA-EV3

Олександр Чоха
Кабмін зобов'язав "Нафтогаз" постачати газ для окупованих територій Донбасу.
Згідно з постановою №875 постачатимуть "блакитне паливо" без урахування в мінімальному рівні розрахунку заборгованості за спожитий ресурс.
Для всього іншого населення України ціна на природній газ зросте на 20%.

aNGeL

У ЦЕНТРІ КИЄВА СТАВСЯ ВИБУХ - ЗАГИНУЛИ ДВІ ЛЮДИНИ
Більше читайте тут: https://tsn.ua/kyiv/u-centri-kiyeva-stavsya-vibuh-zaginuli-dvi-lyudini-pryama-translyaciya-1430988.html?g=article&m=401509869

Prol

Президент Володимир Зеленський подає до Верховної Ради законопроєкт, покликаний лібералізувати діяльність в сфері виробництва і обороту етилового спирту.
Про це повідомляє пресслужба Офісу глави держави.
Документом пропонується з 1 січня 2020 року скасувати державну монополію на виробництво спирту.

Богдан хоче зайнятися виробництвом спирту?

Prol

Теперь понятие "зеленый змий" получит новое значение.

GA-EV3

Цитата: Prol від 23 Жовтень 2019, 12:04:41Богдан хоче зайнятися виробництвом спирту?
Йому хтось заважає це робити без лібералізації?