Общее обсуждение современных и будущих видеоадаптеров

Автор rayven, 19 Лютий 2008, 11:59:58

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: finalplayer від 30 Березень 2026, 23:21:27Нормально будет памяти, не переживайте. Просто достать будет сложно ) И по бешенной цене.
хуанг може ставити будь яку ціну. Бо монополія.
Ну і хомячки схавають, завжди можна сказати що їх 6060 буде як 5090 по фпс*

*з фреймген х8

А пам'яті більше,  бо фреймген і апскейлери жеруть пам'ять - треба ж десь дані тримати для обробки
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

В мене срач на ютубі в комментах був з якимось дауном який втирав, що длсс фреймген х2 краще за натив, а так-то і х4 збс.
Кажу шо він не бачить артефакти - круто йому. Рад за нього. Він пише шо він в сліпому тесті всі версії фреймгена длсс може відрізнити...  Але якось виходить х2 фреймген краще за натив  :D

А срач взагалі почався з того що я написав,  що 5070ті і 5080 невиправдано дорожчі за 9070хт
Він сказав шо то всьо фигня,  5070 проста - ідеальна відяха і пофіг що на 20-25% повільніше і всього на 8% дешевше,  бо головне длсс фреймген і апскейл, а все інше пофіг.

Тобто отакі фанбої хуанга будуть купляти що завгодно по будь якій ціні. Тому можна ставити ціни будь які.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.