Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

S!N

Какую ерунду? Для вас наверное и фашики с Азова - герои?

26 Травень 2022, 12:09:54
Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:00:10Я плюс мінус завжди тут, трохи більше у Телеграмі з пацанами.

А ти окрім перекривляння і кісєлєва нічого і сказати не можеш, правда що вам там мізки вижигають.
Ну да, как и я, раз в пол года отмечаешься. Ты съебал ещё раньше, чем я, всплываешь только когда что-то свербит написать

26 Травень 2022, 12:11:51
Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:01:28мабуть гарно так жити, коли за тебе путін думає
Да, потому что он президент, а не я. Это вы привыкли, что у вас каждый таксист и продавец лучше знает, как управлять страной. Хотя, глядя на последних ваших "лидеров", может так оно и есть.
High tech. Low life.

Vlad

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 11:54:18Российская армия - не бездушные каратели
У меня племянник в первые дни ездил в Бучу и Ирпень помогать разгребать там. Общался с уцелевшими местными.
Именно бездушные каратели и мародёры.
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 11:54:18когда Польша заберёт себе несколько областей на западе Украины
Даже не попытается. Если вообще подобные мысли у кого-то там возникнут.
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

DEAD_RAT

Для тебе герої ті, хто насилує, грабує і пиздить труси.
А для нас героі ті, хто утилізує загарбників.

У кожного свої приорітети.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:08:32Да, потому что он президент, а не я. Это вы привыкли, что у вас каждый таксист и продавец лучше знает, как управлять страной. Хотя, глядя на последних ваших "лидеров", может так оно и есть.
тобто такі речі, як критичне мислення, перевіряти інформацію, шукати першоджерала - тобі не потрібно, бо за тебе це все зробив путін, а ти тільки ретранслюєш те що він каже, навіть якщо це немає нічого спільного з реальністю або тупа брехня.

дякую. на цьому все. ти показав рівень свого розвитку, як людини.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

S!N

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:15:29Для тебе герої ті, хто насилує, грабує і пиздить труси.
какие еще трусы, ты совсем упоролся европейской травой))

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:15:29А для нас героі ті, хто утилізує загарбників.
ага, а все эти наколки русские им набили на скорую руку, чтобы сюжет сваять))

High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: Vlad від 26 Травень 2022, 12:13:51У меня племянник в первые дни ездил в Бучу и Ирпень помогать разгребать там. Общался с уцелевшими местными.
Именно бездушные каратели и мародёры.
він скаже шо ми врьом!!!
як і брехали люди які голодомор пережили у 32-33
ви все врьоте, тіки царське інформ агенство не бреше))

а взагалі смішно як диванний сін краще знає, ніж люди які тут проходили це все
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:16:27тобто такі речі, як критичне мислення, перевіряти інформацію, шукати першоджерала
Прежде чем что-то начать делать, я всегда задаюсь вопросом: что я хочу получить?
Вот буду я не спать, ночами перевіряти інформацію, шукати першоджерала, что бы что? Что дальше мне с этим делать? Какая конечная цель? Что это изменит?
Это тебе заняться нечем и ты ищешь некую правду, которая как обычно, у каждого своя.
High tech. Low life.

DEAD_RAT

Ну от ти прийшов. І що ти хочеш отримати?

Здивуватися що кляті какли не злилися ні за три дні ні за три місяці? Окей.
Потранслювати пропаганду? Невже тобі нема з ким поговорити?

Чи тебе як какла там опускають і ти шукаєш на кого б вилити лайна? Ну таке.

26 Травень 2022, 12:28:38
На днях тут російські професори приїздили, так в них клепки не вистачило на щось більше, ніж тикати фак на українські прапори.

А то типу професори... що ж від інших хотіти

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:21:11ага, а все эти наколки русские им набили на скорую руку, чтобы сюжет сваять))
звісно є йобнуті, але це меншість, але ваша пропаганда зробила вигляд що в нас тут всі такі. і це робилось роками, ще навіть до 2014.
і нічо шо в російській армії теж є і потрапляли в полон чуваки з набитими свастиками та 1488?

і більш того, тобі не здається що краще дивитися на глобальні вчинки, аніж на маленьку кучку дебілів зі свастиками?
відкрий та почитай визначення нацизму. культ особистості, пропагандистська машина, символізм, ненависть до інших народів та приниження(тут взагалі топчик, ваш диктатор прямо сказав, шо українців не існує)

S!N

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:27:02Ну от ти прийшов. І що ти хочеш отримати?

Написать, что Оззик - ебантяй! Он меня на ласт.фм нашел и в личку заебывать даже там начал!

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:27:02Здивуватися що кляті какли не злилися ні за три дні ні за три місяці? Окей
Это не удивляет, так как Россия уже давно воюет на с каклами, а с Америкой использующей какловые тушки, просто на территории Украины.

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:27:02Невже тобі нема з ким поговорити?
Читай выше

Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:27:02Чи тебе як какла там опускають
Слабо, тебе нужно попрактиковаться в риторике. Налицо недостаток живого общения.

High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:24:10Прежде чем что-то начать делать, я всегда задаюсь вопросом: что я хочу получить?
Вот буду я не спать, ночами перевіряти інформацію, шукати першоджерала, что бы что? Что дальше мне с этим делать? Какая конечная цель? Что это изменит?
тобто тебе все влаштовує, тобі добре, і взагалі все норм. а те шо тут відбувається то фігня - самівінавати, нацики й т.д.? а ще НАТО!!! яке так і не приїхало

26 Травня 2022, 12:36:08
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:32:05Это не удивляет, так как Россия уже давно воюет на с каклами, а с Америкой использующей какловые тушки, просто на территории Украины.

це 200 джавілінів які ще !!купили!! до війни? і які не хотіли продавати спочатку?
та ще 1000 які підкинули за тиждень до?

я не знав, що амеріка використовує т-64, калаші, та інше радянське гівно о_О
чогось не бачу абрамсів, ф-15/16/35... як же так?

чи та амеріка яка нас в нато брати не збиралась?

DEAD_RAT

Сін, ти не настільки тупий як граєш і сам усе розумієш. Розумієш і як раша воює і що коїть.

Але тобі це подобається. Ми зрозуміли.

graved1gger

ой, питання про нато.
як так, путін заявив, шо з фінами і нато проблем нема, вони не загрожують, а ось какли загрожують, ууууууууу страшна!

DEAD_RAT

Одне питання таки залишилося.

Там ваш льотчик відмітився, розбомбив місто а може і дом своєї матері.
А ти б вбив свою матір, якщо телевізор тобі сказав? А, Сін?

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:32:46це 200 джавілінів які ще !!купили!! до війни? і які не хотіли продавати спочатку?
та ще 1000 які підкинули за тиждень до?

я не знав, що амеріка використовує т-64, калаші, та інше радянське гівно о_О
чогось не бачу абрамсів, ф-15/16/35... як же так?
Поставленное вооружение разъебывают на складах ещё до ввода в строй.
High tech. Low life.

graved1gger

взагалі цікаво, два десятиріччя вести наратив, шо українців не існує, шо це унтер-менш росіяни, потім сказати шо україни не існує за тиждень до вторгнення... але сіни все ще думають, шо то не вони нацики, шо то вони з нато воюють. прикольно.
і головне, з дивану видніше ніш людям які вмирають від російських ракет. ай гарно... логіка - топ.

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:38:11ой, питання про нато.
як так, путін заявив, шо з фінами і нато проблем нема, вони не загрожують, а ось какли загрожують, ууууууууу страшна!
Я не буду комментировать политические заявления, это бессмысленно. Они меняются так же быстро, как и ситуация.
High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:44:00Поставленное вооружение разъебывают на складах ещё до ввода в строй.
чекай, якщо все нато роз'їбали на складах, то з ким ви воюєте? шось ти заплутався у свої же пропаганді

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:32:46тобто тебе все влаштовує, тобі добре, і взагалі все норм. а те шо тут відбувається то фігня - самівінавати, нацики й т.д.? а ще НАТО!!! яке так і не приїхало
Если я не могу что-то изменить, смысл жопу рвать? Выйти на площадь с протестом, чтобы через 5 секунд увезли?
Такая реальность. Мы привыкаем жить с ограничением свободы слова, вы привыкаете жить под обстрелами.
Ты говоришь, что адаптироваться - это плохо, а я считаю, что наоборот хорошо. Жизнь продолжается.  Менять нужно только то, что можешь изменить, иначе - это всё напрасные жертвы и трата ресурсов. Вы это с 2014-го уяснить не можете.

26 Травень 2022, 12:48:23
Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:41:41якщо телевізор тобі сказав?
Я не смотрю эфирное ТВ
High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:45:29не буду комментировать политические заявления, это бессмысленно
прокоментуй тоді "битовуху", нахуя колегу вигнали в сарай і заборонили виходити, а хату обікрали, якщо рос армія така гарна?

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:46:15чекай, якщо все нато роз'їбали на складах, то з ким ви воюєте? шось ти заплутався у свої же пропаганді
Наверное с ВСУ, теми, кто остался? Чего ты прицепился, диванную экспертизу ждёшь или думаешь, что я летаю над областями и в реальном времени смотрю кто где и кого
High tech. Low life.

DEAD_RAT

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:47:21Я не смотрю эфирное ТВ
А як так виходить, що ти його дослівно цитуєш?  ;)

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:49:16прокоментуй тоді "битовуху", нахуя колегу вигнали в сарай і заборонили виходити, а хату обікрали, якщо рос армія така гарна?
это война, подобные случаи всегда были и будут с обеих сторон. форму носят и плохие люди в том числе.

26 Травень 2022, 12:52:21
Цитата: DEAD_RAT від 26 Травень 2022, 12:50:45А як так виходить, що ти його дослівно цитуєш?  ;)
Наверное потому, что это видно и так невооруженным глазом
High tech. Low life.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:47:21Если я не могу что-то изменить, смысл жопу рвать? Выйти на площадь с протестом, чтобы через 5 секунд увезли?
Такая реальность. Мы привыкаем жить с ограничением свободы слова, вы привыкаете жить под обстрелами.
Ты говоришь, что адаптироваться - это плохо, а я считаю, что наоборот хорошо. Жизнь продолжается.  Менять нужно только то, что можешь изменить, иначе - это всё напрасные жертвы и трата ресурсов. Вы это с 2014-го уяснить не можете.
хотіти жити краще - погано.
жити в гівні, але пристосуватись щоб гівно не так бзділо - добре.

а взагалі я тебе зрозумів. прийнято.

DEAD_RAT

Сін, я тобі допоможу: всё ни так адназначна, восим лет, дамбили бамбас...

Тобі просто нічим крити за рашкінські злочини, а їх пропаганда крутиться як уж на сковородці, щоб пояснити як так 90 днів друга армія світу отримує від каклів

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:49:48Наверное с ВСУ, теми, кто остался? Чего ты прицепился, диванную экспертизу ждёшь или думаешь, что я летаю над областями и в реальном времени смотрю кто где и кого
ну ти дуже гарно висираєш диванні експертизи які транслює ваша пропаганда. але ломається через кілька питань, бо факти перестають сходитись

Vlad

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:44:00Поставленное вооружение разъебывают на складах ещё до ввода в строй.
Прям на американских и немецких складах? А то к нам ещё почти ничего не приехало, задержки в поставках. Своим (советским) пока приходится управляться. Плюс несколько гаубиц, джавелины и противотанковое что-то привезли.
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

graved1gger

Цитата: Vlad від 26 Травень 2022, 12:56:20Прям на американских и немецких складах? А то к нам ещё почти ничего не приехало, задержки в поставках. Своим (советским) пока приходится управляться. Плюс несколько гаубиц, джавелины и противотанковое что-то привезли.
та ніхуя! вони воюють з нато на фронті! але нато не може доїхати, бо роз'їбали, але воюють з нато на фронті...

S!N

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:53:05а взагалі я тебе зрозумів. прийнято.

Отлично, можно я уже пойду? И, пожалуйста, не упоминайте меня всуе, мне икается.
И не доставайте сообщениями на других ресурсах, уверен, у вас есть куда более насущные проблемы.

В следующий раз загляну, когда вся эта заворушка закончится (надеюсь не ядерной войной). Обсудим финал, несбывшиеся прогнозы и т.д. Всем пока.
High tech. Low life.

DEAD_RAT

Злився. Ну що поробиш, через три місяці повернешся, нові пропо байки розповіш.

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:51:35это война, подобные случаи всегда были и будут с обеих сторон. форму носят и плохие люди в том числе.

Так дійсно, на "це війна"  можна було б списати,  якби це були поодинокі випадки,  а не массово.  В даному випадку це відбувається масово.
І якраз поодинокі випадки це коли рос солдати дійсно якось допомагають (хоча якби не прийшли то і не треба було б, а то сам розбомбив,  а потім врятував).
Ось тобі й уся різниця.
Хоча ви ж там любите з часного випадку роздувати до масштабів країни..  Я чогось не здивований. 
Про зруйновані міста теж можна було б списати що війна,  але коли міста руйнують систематично,  то це вже трохи інша війна, хоча для рос армії це нормальний метод ведення війни - історія має багато фактів.

Vlad

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 12:59:42вони воюють з нато на фронті! але нато не може доїхати,
В начале Марта они пропагандировали, что мы 8 лет воевали с Россией и вот она пришла. Теперь кричат, что они воюют с НАТО. Что будет, если НАТО само придёт? :D

graved1gger

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 10:53:27а доллар?
курс доллара заєбісь, як для країни чию промисловість та інфраструктуру на 40% знищила інша країна.

якби рашці 40% відрізати ти б вже у казахстані сидів

aNGeL

Схоже Сіну дийсно нема що сказати і він тильки гаслами пропаганди може розмовляти.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 01:37:01Ну типовий сін, 
Походу нет
Что-то с ним там сделали...

26 Травня 2022, 19:26:50
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 11:54:18выбор сделали в пользу точечной зачистки, хоть это и растянулось на месяцы.
Разъебать 90% жилого фонда пророссийского Мариуполя - это точечно, не по карательски. Точечно гатят по всей Харьковской области тоже. Продолжай жить в альтернативной реальности, пока сотни тысяч семей потеряли либо дом, либо родных просто так. Просто потому, что путя не смог  взять Киев, а в Марике мудаков не встретили с распростертой жопой и цветами (значит он нах не нужен, и люди в нем пусть на тот свет валят - через Донецкую область нужна только трасса в Крым и всё).

Edd.Dragon

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 13:01:17Обсудим финал, несбывшиеся прогнозы и т.д. Всем пока.
Хз, нахера оно Грейву. На мой взгляд, нечего с тобой обсуждать, если у тебя ВСУ - каратели, а орки филигранно и точечно насилуют, не мешая жить простым людям. Это просто низко даже просто на всякий пожарный так писать, типа чтобы не прицепились и не сдали (лучше уж молчать тогда). А если ты так взаправду считаешь, а не для галочки вещаешь, то мы с разных планет, получается. Или из разных веков. Кто-то застрял в средних воинствующих веках и забыл, что на дворе 21 век без границ для общения и с кучей более сложных вызовов, чем физические войнушки. Так о чем с тобой базарить?

фред

Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 10:53:27.
И кстати, почем бензин на Украине?
на Украине только рашисты по кускам летают)
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 10:53:27а доллар?
доллар есть и его можно купить, а ты можешь его купить?)
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 10:53:27че с е6алом?
ебало у тебя, говноед.
¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

Да что вы Сину объясняете, это как собаку пытаться научить произносить слова, а она лает, потому что ей нечем говорить. Так и он, ему нечем понимать.

26 Травень 2022, 20:31:59
Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 13:30:24курс доллара заєбісь,
Ну пиво на разлив не особо подорожало, а на тот доллар пофиг. У меня его нет и никогда не было. Я пиво покупаю, а не доллары.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 26 Травень 2022, 20:29:53Ну пиво на разлив не особо подорожало, а на тот доллар пофиг. У меня его нет и никогда не было. Я пиво покупаю, а не доллары.
А я продати не можу через заморожений курс і сиджу без ЗП поки не припре.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 26 Травень 2022, 22:25:24А я продати не можу через заморожений курс і сиджу без ЗП поки не припре.
Он с 21-го разморожен. С подключением! В некоторых банках продажа была под 40, а вот за покупку хз. В то время как карточный курс привата и монобанка оставался 32

26 Травня 2022, 22:41:08
Барыги в селаз вообще охренели. Покупают по 31-32, продают по 40-42  ;D

26 Травень 2022, 22:42:55
Ну и как бы если речь о "на расходы", то не все ли равно по чем продашь?

finalplayer

я ибу, я хуею, я в ахуе, мне безразлично (нет), я всё, я спать

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 26 Травень 2022, 22:40:31Он с 21-го разморожен. С подключением! В некоторых банках продажа была под 40, а вот за покупку хз. В то время как карточный курс привата и монобанка оставался 32
Ну мені не горить. Я як знав перед війною зробив гривневу подушку собі. Поки до липня грошей буде. А там подивимося.

26 Травень 2022, 22:57:03
Цитата: Edd.Dragon від 26 Травень 2022, 22:40:31Ну и как бы если речь о "на расходы", то не все ли равно по чем продашь?
Вірно. Але поки не прижме - не буду торкатися.

26 Травень 2022, 22:58:12
Цитата: finalplayer від 26 Травень 2022, 22:50:56я ибу, я хуею, я в ахуе, мне безразлично (нет), я всё, я спать
Шо ще в тебе сталося?

graved1gger

Цитата: finalplayer від 26 Травень 2022, 22:50:56я ибу, я хуею, я в ахуе, мне безразлично (нет), я всё, я спать
мобілізували в лнр?

aNGeL

Цитата: graved1gger від 26 Травень 2022, 23:19:39мобілізували в лнр?
чорт, він один з тих шести?

Dmytro

Цитата: aNGeL від 26 Травень 2022, 22:25:24А я продати не можу через заморожений курс і сиджу без ЗП поки не припре.
Тебе не платят ЗП??
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

DEAD_RAT

Цитата: Dmytro від 27 Травень 2022, 08:51:28Тебе не платят ЗП??
Йому платять у баксах, а він не хоче міняти по незручному курсу

Sanьka

Ох нихера себе. Крімское хуесосо появилось

27 мая 2022, 10:56:32
Цитата: S!N від 26 Травень 2022, 12:47:21Если я не могу что-то изменить, смысл жопу рвать? Выйти на площадь с протестом, чтобы через 5 секунд увезли?

26 мая 2022, 12:48:23Я не смотрю эфирное ТВ
Ой блэть, запел как.
Помнится ты был куда "борзее" раньше. Готовся к совку хуесос!

Или вали с тонущего корабля - Рашка, к казахам или еще куда.
Так и будешь всю жизнь продажным чмом, подставлять сраку под того кто глубже засадит.
Главный эксперт во всем!!!

graved1gger

Цитата: Sanьka від 27 Травень 2022, 10:55:20Ой блэть, запел как.
в сенсі? він нічого нового співає. тупо все старе.
йому ок бути рабом, і ще 139 лямів русні теж. якщо всі сидять в гівні, а ти зміх трохи вбік і вверх вилізти шоб не так смерділо, то типу пристосувався й тобі норм, бо на фоні інших ти типу трохи краще й можеш вийобуватись перед іншими, пофіг шо теж у гівні як і всі.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 27 Травень 2022, 08:51:28Тебе не платят ЗП??
Цитата: DEAD_RAT від 27 Травень 2022, 09:44:23Йому платять у баксах, а він не хоче міняти по незручному курсу
Рет відповів вірно.

graved1gger

у зімбабвійських баксах?